Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell az (10261 db)

Mit kell az urológushoz vinni? Pénzbe kerül? Kell TB-kártya? Beutaló? Be kell jelentkezni? Mit kell csinálni? :S

Legjobb válasz: Mit kell az urológushoz vinni? A farkadat. Pénzbe kerül? Ha magánrendelés igen, egébként nem. Kell TB-kártya? Kell. Beutaló? Az nem, minek kõne? Be kell jelentkezni? Bé kell biza! Mit kell csinálni? Vérni -> bemenni -> elmondani miabajod -> kijönni -> hazamenni.

Mit kell az urológushoz vinni? A farkadat. Pénzbe kerül? Ha magánrendelés igen, egébként nem. Kell TB-kártya? Kell. Beutaló? Az nem, minek kõne? Be kell jelentkezni? Bé kell biza! Mit kell csinálni? Vérni -> bemenni -> elmondani miabajod -> kijönni -> hazamenni.
*várni
Nem kell beutaló 14 éves kortól lehet egyedül menni.Simán megnézed mikor rendel és leülsz kivárod a sorod, ha kell akkor sorszámot húzol.Ha magánorvoshoz mész csak annál kell fizetni általában 8000 Ft körül van, de ott tuti hogy normálisan fognak bánni veled.Vidd a tb-d természetesen.Bemész, elmondod a problémádat mi az , mikortól áll fenn a bajod.Utána van egy vizsgáló pavilon oda küld a doki ott le kell venni a boxerod és megvizsgál.Nem tudom mi a bajod, de az általános vizsgálat, a herék körbe tapogatása, a fityma hátrahúzása szokott lenni.Persze a vizsgálat a problémádtól függ.
Magán orvosnál be kell jelentkezni és idõpontot kapsz, de ha sztk-s rendelésre mész ott nem mindig szükséges a bejelentkezés telefonon.
TB-kártya mindenhová kell, az az alap. Bejelentkezni azért érdemes, mert akkor van idõpontod, amire hivatkozhatsz, ill. nem kell órákat várni a fortunádra, hogy bekerülj. Pénzbe csak a magánpraxisban kerül, bár ez függ attól is (ha megosztod velünk), hogy milyen problémával akarsz te urológushoz fordulni!? 14 éves kortól már mehetsz magad is, de beavatkozásokat 18 éves korodig csak szülõi/gyám beleegyezéssel végezhetnek el rajtad. (Hány éves vagy?) Hogy mit kell csinálni? Elmenni, ha félsz nyelni egy nagyot, nem félni és nem izgulni. De amíg nem tudjuk mi a bajod, nem tudunk semmit sem mondani arról, hogy mit hogyan csinálhat veled, max találgatni. De arra számíthatsz, hogy az orvos meg fogja nézni, esetleg vizsgálni a fütykösödet, tehát a gatyádat letolod, és felfekszel, az nem lesz kellemetlen, amiatt meg ne izgulj hogy esetleg felállna (hülye kérdés, mégis sokan aggódnak emiatt, fõleg, ha az orvos férfi), mert nem fog, ha meg mégis, azt õ nem fogja félreérteni, mereven viszont könnyebb megvizsgálni.
Szerintem nem gáz ha férfi az orvos, sõt jobb, saját nem elõtt könnyebb letolni, az cikisebb ha ott van egy öreg, vagy középkorú nõ legalábbis nekem, vagy több nõ és azok fogdosnak, meg húzkodnak.De mi a problémád?lehet tudnánk írni kb mire számíts.
Nem valami gombás fertõzés, nem tudom, na az van hogy google-ba írd be orvostudakozó ott találsz urologust akinek tudsz írni.De nem nyomkodj, szúrkáld, de menj el urológushoz vele.
Ilyen problémával még bõrgyógyászhoz is fordulhatsz. Fontos kérdés, hogy ez a pötty, kinövés vagy bárminek nevezzük, hol helyezkedik el a péniszeden? A tövénél vagy mondjuk a makk alatt? És hogy létesítettél-e olyannal szexuális kapcsolatot (védekezés nélkül) akinek elképzelhetõ, hogy valamilyen betegsége van? A a péniszed tövénél van, akkor valószínû semmi komoly. Esetleg ha voltál már urológusnál vagy bõrgyógyásznál leírhatnád, hogy õ mit mondott, ezzel is segítheted a többieket. Ha még csak menni fogsz, ugyanígy késõbb megteheted ezt. Egy bõrgyógyász :)

Szeretnék kanadába letelepedni mit tegyek hozzá? Ha a letelepedés sikerült mi kell az állampolgársághoz? és ha majd kanadai lennék onnan nehéz kijutni az usába? a nyelv nem akadály

Legjobb válasz: Elõször is tanuld meg a google-t használni, különben halott vagy. Utána www.cic.gc.ca. Ahhoz hogy skilled worker-ként idejöhess ahhoz egyrészt kell 67 pont 100-ból, de nem az a feneség, hanem az hogy újabban vagy AOE kell hozzá (egy kanadai cég kijelenti hogy ha egyszer kikerülsz, akkor alkalmaznak) vagy hiányszakmában kell hozzá tapasztalat. Ha itt vagy, 1095 napot kell fizikailag jelen legyél négy évbõl és akkor kapsz állampolgárságot. Mivel magyar állampolgároknak nem kell vízum az USÁ-ba, turistaként ízlés szerint mehetsz az USÁ-ba ami beléd fér. Az USA bevándorlás kanadaiaknak is pont olyan nehéz mint másnak.

Elõször is tanuld meg a google-t használni, különben halott vagy. Utána http://www.cic.gc.ca. Ahhoz hogy skilled worker-ként idejöhess ahhoz egyrészt kell 67 pont 100-ból, de nem az a feneség, hanem az hogy újabban vagy AOE kell hozzá (egy kanadai cég kijelenti hogy ha egyszer kikerülsz, akkor alkalmaznak) vagy hiányszakmában kell hozzá tapasztalat. Ha itt vagy, 1095 napot kell fizikailag jelen legyél négy évbõl és akkor kapsz állampolgárságot. Mivel magyar állampolgároknak nem kell vízum az USÁ-ba, turistaként ízlés szerint mehetsz az USÁ-ba ami beléd fér. Az USA bevándorlás kanadaiaknak is pont olyan nehéz mint másnak.
Te figy, sztem a kisebbségieket már nem engedik be az országba...
A kérdező hozzászólása: az elsõnek küldöm "te figy" mi ez ? amúgy én nem a kisebbséghez tartózóm de ahogy haladunk egy idõ után a magyarok lesznek kisebbségben Magyarországon
Szia. Nem tudom, hogy kaptál -e választ a kérdéseidre.Talán néhány dolgot tudok mondani.De inkább privátban írnék.Ha érdekel jelezz vissza. [email protected]

4 hét múlva költözök Angliába és ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim. Tuti munkára megyek ki, már megvan a szerződésem, így nem kell keresnem azt. Mit tudok már itthonról elintézni, illetve mit kell azonnal, amikor kiérek?

Legjobb válasz: Ha tuti munkád van akkor elvileg megvannak a papírjaid is. Ugyanis N.I. number card nélkül nem vesznek fel sehová. Amit el kell intézned otthon. -OEP nyomtatványát kitölteni és kérvényezni a TB fizetés szüneteltetését. - ha van otthon bankszámlaszámod, és tudod hogy többé nem fogod használni, annak megszüntetését. (már csak az évi kártyadíj fizetése miatt is) de ha fogod használni akkor nem kell megszüntetni. Angliában amit el kell intézned. - N.I. number card igénylés - bankszámlanyitás

Ha tuti munkád van akkor elvileg megvannak a papírjaid is. Ugyanis N.I. number card nélkül nem vesznek fel sehová. Amit el kell intézned otthon. -OEP nyomtatványát kitölteni és kérvényezni a TB fizetés szüneteltetését. - ha van otthon bankszámlaszámod, és tudod hogy többé nem fogod használni, annak megszüntetését. (már csak az évi kártyadíj fizetése miatt is) de ha fogod használni akkor nem kell megszüntetni. Angliában amit el kell intézned. - N.I. number card igénylés - bankszámlanyitás
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nincs NI számom, mert ráérek ott csinálni. Kvalifikált munkára megyek, így a cégnek ez nem fontos egybõl az angol cím, bankszámla, NI szám.
Én kint Angliában dolgozom munkaközvetítõ irodában és meglep hogy azt írod hogy kint a végnek nem fontos semmi írat, hogy nem fontos a lakcím, N.I. number card, bankszámla..Tudod azért lep meg mert itt kint a N.I. number card a TB-d. Nélküle dolgozni nem lehet mert nem tudnak sehogy sem regisztrálni enélkül.. De te tudod. Ha semmi sem fontos akkor mi a kérdés?? Akkor kijössz és a céged majd elmondja mit kell tenned, milyen papírokat várnak el.
Ezen a számon: 0845 600 0643 munkaidõben tudsz idõpont egyeztetni NI szám igénylõ interjúhoz. Kell vinni személyigazoló okmányt, ha van címigazoló okmány akkor azt, esetleges munkaszerzõdést vagy fizetési cetlit, (amikor már kapsz fizut). NI számról bõvebben olvashatsz itt: http://www.evabookkeeping.eu/tarsadalombiztositas.html
" Ugyanis N.I. number card nélkül nem vesznek fel sehová. " Ez nem igaz! Sok cég elvárja, de törvényileg nem kötelezõ az NI szám a munkába álláshoz! A legtöbb cégnek már az is elég, ha NI interjú idõpontod megvan, konkrét NI szám nem kell sok esetben.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk felvettek ezek nélkül, mivel tisztában vannak vele, hogy Magyarországon lakom még. Szerzõdést küldték postán aláírva. Persze nemzetközi vállalatról van szó, nem az egyik étteremrõl, mosogatónak (nem sértésbõl mondom). Igazából az érdekelne, hogy valamit el lehet-e intézni itthonról, nem csak ott rohangálva munka mellett.
"Mondjuk felvettek ezek nélkül, mivel tisztában vannak vele, hogy Magyarországon lakom még. Szerzõdést küldték postán aláírva. Persze nemzetközi vállalatról van szó, nem az egyik étteremrõl, mosogatónak (nem sértésbõl mondom). Igazából az érdekelne, hogy valamit el lehet-e intézni itthonról, nem csak ott rohangálva munka mellett." Elõször is gratulálok a munkához! Másodszor pedig itthonról nem tudsz sok mindent elintézni, sajnos. Sem bankszámlát, sem az NI számot nem tudod otthonról megigényelni, mivel az NI számra való idõpont kérést legkorábban az országba érkezést követõ 24 óra múlva lehetséges.
OK, sok mindent elmondtak már az elõttem szólók. Valóban szükséged lesz NI számra (kártya már nincs) és bankszámlára. Lehet, hogy a cég elküldte a szerzõdést és tudomásul vette, hogy még Magyarországon laksz, de amint munkába állsz, az angol szabályok lesznek érvényesek. Bankszámlához valóban oda kell menned. Elvileg el lehet indítani a számlanyitást interneten keresztül minden banknál, de ez a valóságban nem mûködik jól és nem is szükséges. Amikor ott vagy, bemész valamelyik szimpi bank fiókjába és megnyitod a számlát. Privát számlanyitáshoz általában nem kell idõpont. Viszont kell majd valamilyen hivatalos levél, amivel tudod igazolni a lakcímedet. Enélkül csak a Lloyds nyit számlát (legalábbis 2011-ben nyitottak nekünk, ez lehet, hogy azóta változott). Ide csatlakozik a másik dolog, amit megtehetsz, hogy elkezded az NI szám igénylést még Magyarországról. Valóban elkezdhetsz nélküle dolgozni, de a szabály az, hogy a lehetõ leghamarabb szerezd meg a számot. Szóval felhívod azt a számot, amit már itt fent írtak. Nem lesz nagyon rövid beszélgetés, készülj fel. Megkérdik majd, hogy Angliában vagy-e már. Mondd, hogy igen, tegnapelõtt érkeztél. Nem ellenõrzik, csak az emberkének, akivel beszélsz, ott van a képernyõn, hogy ezt kell kérdezni és ha 'nem' a válasz, akkor elküld, hogy majd akkor telefonálj újra, amikor már ott vagy. Szóval, ezen túl vagytok, még megkérdi, hogy milyen állampolgár vagy, dolgozol-e már, mi a lakcímed, stb. A lakcím azért fontos, mert az ehhez legközelebbi Jobcentre irodába adnak majd idõpontot (ha sikerül), másrészt ide küldenek neked egy értesítõ levelet a címmel és idõponttal. Ezt a levelet aztán már viheted a bankba, mert ez fullos lakcím igazolás! Az idõpontot te is kérheted! Ha már tudod, hogy mikor érkezel, akkor mondd meg a telefonos embernek, hogy az azt követõ napon szeretnél menni. Ha ez idõben túl messze van még, akkor lehet, hogy még nem fog tudni akkorra idõpontot adni, akkor pár nap múlva újra meg kell próbálni. Összefoglalva, indítsd el az NI szám igénylést idõben, amikor meg már kiérkeztél, nyiss bankszámlát minél elõbb, a többit a cégnél elmondják. Ha ezeken kívül konkrét kérdésed is van, kérdezz nyugodtan.

Mikor kell az angol nyelvben vesszőt rakni? Van valamilyen általános szabály?

Ezeket mindig elrontom, és néhányért már pontlevonás jár (pl: "often" után, ha a mondat elején van). Még csak nem is olyan mint mondjuk a németnél, ahol az alárendelt mondat elé rakunk vessz?t, de az angolban - ha jól tudom - nem (pl.: My teacher who is 20 years old went shopping.).

Legjobb válasz: A fenti példában pont kell, ugyanis ez egy non-defining relative clause, tehát egy közbeékelt tagmondat, ami a mondat egészét nem befolyásolja, csak egy további mellékes információ.Akkor nem kell, ha defining relative clause, tehát megkülönböztetõ szerepe van a vonatkozó névmásos mellékmondatnak. Children who are 6 years old have to go to school. Az if elé nem kell, de ha a 2. tagmondatban van az if, akkor igen. Ebben nem sok logika van. You must take an umbrella if it rains. If it rains, you must take an umbrella. That elõtt nincs vesszõ. Felsorolás közé és hosszú összetett mondatokba tesznek, néha még oda is, bevezetõ fordulatok után, ahova mi nem tennénk, pl Finally, .... Ez legyan a legnagyobb bajod, nem kell a vesszõkkel foglalkozni.

A fenti példában pont kell, ugyanis ez egy non-defining relative clause, tehát egy közbeékelt tagmondat, ami a mondat egészét nem befolyásolja, csak egy további mellékes információ.Akkor nem kell, ha defining relative clause, tehát megkülönböztetõ szerepe van a vonatkozó névmásos mellékmondatnak. Children who are 6 years old have to go to school. Az if elé nem kell, de ha a 2. tagmondatban van az if, akkor igen. Ebben nem sok logika van. You must take an umbrella if it rains. If it rains, you must take an umbrella. That elõtt nincs vesszõ. Felsorolás közé és hosszú összetett mondatokba tesznek, néha még oda is, bevezetõ fordulatok után, ahova mi nem tennénk, pl Finally, .... Ez legyan a legnagyobb bajod, nem kell a vesszõkkel foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Mennyi az erkölcsi?
A kérdező hozzászólása: Saját telefonról kell hívogatni embereket?
Még nem hallottam errõl. Belinkelnéd ennek a weboldalát?
A kérdező hozzászólása: http://www.mpk.hu/
Vélemény? Havi egymillióért se csinálnék ügynöki munkát.

Lovaglásban mikor kell az egyiket és mikor a másikat (bőv. Lent)?

A kérdésem az volna, hogy melyik esetben kell térddel, és melyik esetben combbal szorítani (pl. vágta, ugratás, sz?rén lovaglás de ezek csak példák tehát lécci írjatok többet is!!!) Nagyon kíváncsi volnék rá

Legjobb válasz: Mindig térdel és combbal is kell szorítani.. De ezt te érzed, hogy mikor melyikkel tudod jobban fogni a lovat. Vádlival nem szabad kapaszkodni. Meg ugrás felett fõleg térdel kapaszkodsz, amúgy megy combbal de ezt nem kell túl bonyolítani, ráérzel

Mindig térdel és combbal is kell szorítani.. De ezt te érzed, hogy mikor melyikkel tudod jobban fogni a lovat. Vádlival nem szabad kapaszkodni. Meg ugrás felett fõleg térdel kapaszkodsz, amúgy megy combbal de ezt nem kell túl bonyolítani, ráérzel
Inkább figyelj arra, hogy a térded legyen zárt, és ez alapesetben magával vonja a comb zártságát is, hiszen fizikai lehetetlenség, hogy a térded odaszorítod, a combod mégis eláll x) Azonban, ha kengyel nélkül, vagy szõrén mész, akkor nem nagyon tudsz térddel szorítani, hiszen sokkal jobban kiegyenesedik a lábad, ezáltal (ha csak fel nem húzod a térded, aminek esés lesz a vége), egy kicsit eláll a lótól. Itt inkább combbal szoríts, a térded pedig próbáld a föld felé taszítani. :)
mind a kettövel kell , a térd szoritás mindig meg kell, hogy legyen hiszen a térdtámaszból kell felálni, a comb is fontos mert ha tanügetsz akkor is alkalmazni kell.

Mit kell vinnem magammal ill. a babának mi kell az István kórházban?

Legjobb válasz: Magadnak mindent ami egy kórházi tartózkodáshoz kell, valamint betétet, olyan fehérnemût amit nem sajnálsz akár kidobni is. (hálóing, papucs, evõeszköz, tányér...stb) A babának ruhát (ezt a szülõszobán elkérik és ebben kapod vissza õt), de más mindent adnak az ellátásához. (köldökhöz, pelenkázáshoz) Én vittem még a mellszívót is, cumisüveget, nem akartam a kórházit adni a picinak. Mivel császáros voltm, 4napig nem volt tejem, ezért az én picim kapott pótlást is. Ami nagyon fontos és én itthon felejtettem: telefontöltõ! :))) Az irataid, természetese, a terheskönyved az összes vizsálati eredménnyel, házassági/apasági kivonat (eredetit célszerû vinni, delegyen egy másolat is nálad amit eltehetnek) Más nem jut az eszembe hirtelen. De ne aggódj ha valami kimaradt, azonnal be tudja hozni valaki a családból! Nálunk is így volt. Boldog születésnapot Neketek!

Magadnak mindent ami egy kórházi tartózkodáshoz kell, valamint betétet, olyan fehérnemût amit nem sajnálsz akár kidobni is. (hálóing, papucs, evõeszköz, tányér...stb) A babának ruhát (ezt a szülõszobán elkérik és ebben kapod vissza õt), de más mindent adnak az ellátásához. (köldökhöz, pelenkázáshoz) Én vittem még a mellszívót is, cumisüveget, nem akartam a kórházit adni a picinak. Mivel császáros voltm, 4napig nem volt tejem, ezért az én picim kapott pótlást is. Ami nagyon fontos és én itthon felejtettem: telefontöltõ! :) )) Az irataid, természetese, a terheskönyved az összes vizsálati eredménnyel, házassági/apasági kivonat (eredetit célszerû vinni, delegyen egy másolat is nálad amit eltehetnek) Más nem jut az eszembe hirtelen. De ne aggódj ha valami kimaradt, azonnal be tudja hozni valaki a családból! Nálunk is így volt. Boldog születésnapot Neketek!
Én is az Istvánban fogok szülni, és nekem a szülésznõ azt mondta, hogy mindent kell vinnem a babának is, nem csak azt a ruhát amiben hazahozom, hanem minden napra... plusz fürdetõt, kenõcsöt, pelust, törlõkendõt, mindent...
Hamarosan én is az istvánban szülök, felhívtam a kórházat, hogy mit kell vinnem mire van szükség, azt mondták a babának is mindent, 3-4 napi ruha (rugi, budy, sapi) pelust (textilt is sokat..) törlõkendõt, de nem tudom, hogy takarót, ágynemût vinnem-e kell a picurinak.... nem tudja valaki??????
Szia! Az Istvánba szültem áprilisban. Magamnak: hálóinget minden napra 1-1, fehérnemût, tena lady eldobható bugyit, tena lady betétet, fürdõlepedõt és fürdõ cuccot, két papucsot (egyet a fürdéshez), evõeszköz, ásványvizet, szõlõcukrot. Amit ne hagy otthon iratok (házassági anyakönyvi kivonat, személyi, taj kártya), kiskönyv, telefon+töltõ. A gyerkõcnek: 4 body (nagyon meleg volt a kórterembe.), zokni (hogy ne tudja magát összekarmolni), törölközõ, pelenka (csak 4 db. kaptunk naponta), popsi törlõ, textil pelenka 3-4 db, kis takaró, sapi. Én bevittem a mellszívót de nem volt rá szükségem. Ha mennek értetek akkor elég otthon összerakni a párodnak azt a cuccot amiben haza szeretnétek vinni a picit azt be tudja hozni.

Gyártósori összerelési munkában nők is dolgoznak, vagy inkább csak férfiak? Illetve mit kell az ilyen munkánál csinálni?

Legjobb válasz: Ez a munka is lehet fizikailag könnyebb és nehezebb is, attól függ, hogy mit gyártanak. Gondolkozni nem kell, agyilag teljesen leépülsz,olyan, mintha robot lenné, egész nap ugyanazt a mûveletet csinálod, például becsavarsz egy csavart, vagy beraksz egy alkatrészt, akár napi 1000 darabot, attól függ mennyit kell teljesíteni. WC-re is csak engedéllyel mehetsz, és csak akkor ha valaki addig beáll helyetted.

Ez a munka is lehet fizikailag könnyebb és nehezebb is, attól függ, hogy mit gyártanak. Gondolkozni nem kell, agyilag teljesen leépülsz, olyan, mintha robot lenné, egész nap ugyanazt a mûveletet csinálod, például becsavarsz egy csavart, vagy beraksz egy alkatrészt, akár napi 1000 darabot, attól függ mennyit kell teljesíteni. WC-re is csak engedéllyel mehetsz, és csak akkor ha valaki addig beáll helyetted.
Vegyesen mindenki. Cégtõl függ hogy mik a szabályok, nem mindenhol kell óvodás módjára a WC-re kikönyörögni magad stb.
Szerintem inkább nõk dolgoznak ilyen helyeken, mert ügyesebbek, gyorsabban dolgoznak.De autógyárban inkább fordítva van, és férfiak dolgoznak többen.
Lehet, hogy amiatt is, nem tudom, nem vagyok nõ.
Attól függ, mit kell összeszerelni. Ha nehezebb alkatrészeket, akkor inkább férfiak végzik, ha kisebb elektronikai kütyüket (pl. mobiltelefon), akkor ott jellemzõen nõk vannak többen. Ahogy fentebb is elmondták, nagy kézügyességet, koncentrációs készséget, gyorsaságot és monotóniatûrést igényel ez a fajta munka, és tényleg a nõk jobban bírják. Vannak, akiknek kifejezetten bejön ez a munka, egy ilyen gyárban vagyok HR-es, és nem kevés dolgozó van, aki évek óta ezt csinálja, és szereti csinálni. Embere válogatja. Próbáld ki, akkor tudod meg, mennyire menne ez Neked. A nehézség inkább a több mûszakos munkarendben van, éjszaka nehéz koncentrálni.
vegyesen dolgoznak. az ilyen könnyû betanított fizikai munkákat bárki meg tudja csinálni, még egy nõ is.
"Szerintem inkább nõk dolgoznak ilyen helyeken, mert ügyesebbek, gyorsabban dolgoznak." Nem ezért dolgoznak sokszor nõk a gyártósoron. Sokkal jobban tûrik a monotonitást.
Gyármunkás nõ vagyok. Nagy a monotonitás, egy leépítés gyanúja esetén pedig nagy a rivalizálás, fúrás. (de ez irodán is így van, ott is dolgoztam) Voltam ügyintézõ egy nagy cégnél, de nekem pl. kifejezetten a gyári munka jön be. Hatra bemegyek, kettõkor leteszem a szerszámot és elfelejtem. Nem viszek haza munkát, nem vagyok bent egész nap, a hétvégém szabad, nem agyalok otthon is a munkámon, hiszen nem sok agyalni való van rajta. Nálunk inkább nõk dolgoznak, de párom munkahelyén meg férfiak. Ez a munka jellegétõl függ.

Mi kell az egyéni vállalkozói engedély kiváltásához? Ha kereskedelmi tevékenységet szeretnék folytatni kell e szakirányú képzettség?

Legjobb válasz: Ügyfélkapu és ennyi kb. Attól függ, hogy milyen a kereskedelmi tevékenység, hogy kell-e hozzá papír. Egyébként javaslok egy könyvelõvel konzultációt, mert ha szeretnél vállalkozó lenni, el kell döntened, hogy sima, általányadós, vagy Katás szeretnél lenni... Esetleg tudok segíteni, le tudunk ülni (ha szánsz rám három órát) és elmondom, amit ezzel kapcsolatban tudni kell. Nem pénzért, ingyen!

Ügyfélkapu és ennyi kb. Attól függ, hogy milyen a kereskedelmi tevékenység, hogy kell-e hozzá papír. Egyébként javaslok egy könyvelõvel konzultációt, mert ha szeretnél vállalkozó lenni, el kell döntened, hogy sima, általányadós, vagy Katás szeretnél lenni... Esetleg tudok segíteni, le tudunk ülni (ha szánsz rám három órát) és elmondom, amit ezzel kapcsolatban tudni kell. Nem pénzért, ingyen!
Én ugyan nem vagyok a kérdezõ, meg nem is akarok vállalkozó lenni, de ingyen szívesen végighallgatok 3 órát vállalkozások adóügyeivel kapcsolatban :P

Miért kell az embernek lélegezni? Mihez kell az oxigén?

Legjobb válasz: Az embereknek azért kell lélegezni mert azzal levegõt szívunk be, és a levegõ 21%-a oxigén. Az oxigén meg azért kell hogy az agyunk megfelelõen tudja ellátni a feladatait, és a vér által szállított oxigén látja el az izmainkat, és a test energiáit.

Az embereknek azért kell lélegezni mert azzal levegõt szívunk be, és a levegõ 21%-a oxigén. Az oxigén meg azért kell hogy az agyunk megfelelõen tudja ellátni a feladatait, és a vér által szállított oxigén látja el az izmainkat, és a test energiáit.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!