Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell a terhesgondozóba (3 db)

Majd 12 hetesen kell mennem kontrollra a terhesgondozóba. Ott mit fognak csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk úgy van, hogy a terhesgondozóban megvizsgál a doki, ad idõpontot UH-ra, oda meg a kórházba kell menni. Havonta egyszer meg kell jelenned vizsgálaton a terhesgondozóban.

Szia! Nálunk úgy van, hogy a terhesgondozóban megvizsgál a doki, ad idõpontot UH-ra, oda meg a kórházba kell menni. Havonta egyszer meg kell jelenned vizsgálaton a terhesgondozóban.

Mikor kell menni a terhesgondozóba?

Már 12 hetes vagyok! Voltam 2 uh-on, Down sz?résen és vizeletet is vittem az Antsz-be! A véd?n?höz 16-án kell mennem legközelebb! Addig mi a teend?m? Mert még terhesgondozóban nem voltam!

Legjobb válasz: Én a 12 hetes szûrésen voltam elõször a terhesgondozóban, ott vették le a kombinált teszt vérmintáját. Azóta nem voltam, két hét múlva megyek a 19. héten ismét orvoshoz. Engem általában az ultrahangos dokinõ koordinál, õ mindig tudja, hová kell mennem. A terhesgondozóba, ha jól tudom, majd csak a végén, az egy órás szívhang hallgatsáokra kell kötelezõen menni.

Én a 12 hetes szûrésen voltam elõször a terhesgondozóban, ott vették le a kombinált teszt vérmintáját. Azóta nem voltam, két hét múlva megyek a 19. héten ismét orvoshoz. Engem általában az ultrahangos dokinõ koordinál, õ mindig tudja, hová kell mennem. A terhesgondozóba, ha jól tudom, majd csak a végén, az egy órás szívhang hallgatsáokra kell kötelezõen menni.
A vérvételek a terhesgondozóban vannak és a kötelezõ uh-k is.

Mikor kell bejelentkezni a terhesgondozóba?

Az nm orvosom azt mondta elég a 8. hét után!?

Legjobb válasz: Igen, mert addig sajnos magas a vetélési arány... Azt mondják, hogy egy nõ élete során többször is elvetél, mint amennyirõl tud, mert ez annyira gyakori.

Igen, mert addig sajnos magas a vetélési arány... Azt mondják, hogy egy nõ élete során többször is elvetél, mint amennyirõl tud, mert ez annyira gyakori.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!