Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell a teherbeesés érdekében (2 db)

Ha ma a peteérést jelző teszt pozitívat mutatott, akkor mikor kell együtt lennünk a teherbeesés érdekében?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ma és minden eggyes alkalommal amikor jólesik nektek :)

Szia! Szerintem ma és minden eggyes alkalommal amikor jólesik nektek :)
Hát ma tutira! Peteérés elõtt 3-4 nappal (de ezt most lekéstétek, és érdemes próbálkozni peteérés után 2-3 nappal is! Sok sikert!

Mikor kell szeretkezni a teherbeesés érdekében? Termékeny napokon vagy peteéréskor?

Valamelyik oldalon csináltam termékenységi kalkulátort,ami megadta a termékeny napokat,igen term.napokat,nagyon term.napokat,peteérés napját.Nagyon bezavart.Most akkor mikor kell együtt lenni?

Legjobb válasz: Szia!A peteérés napja a legjobb,de a termékeny napokon is jo.Akkor szeretkezzetek amikor jolesik,és ne csak akkor amikor"muszáj"mert bármikor összejöhet!Sok szerencsét és kitartás!!!!

Szia!A peteérés napja a legjobb, de a termékeny napokon is jo.Akkor szeretkezzetek amikor jolesik, és ne csak akkor amikor"muszáj"mert bármikor összejöhet!Sok szerencsét és kitartás!!!!
hát lehet okos dolgokat mondani, de én rájöttem, hogy ezt csak a Jó Isten tudja
Én több helyen is kiszámoltattam a termékenységi napokat és mindegyik kb. a 14. napra hozta ki a peteérést. Az ovu teszt viszont kimutatta, hogy nálam a 11. napon van. Viszont az is benne volt a termékenységi napok között, úgyhogy én azt ajánlom, hogy már akkor el kell kezdeni a szeretkezést, ki tudja nálad mikor van???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is megpróbálkozom az ovu teszttel, tegnap rendeltem a netrõl.G.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!