Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell a teherbeesés (19 db)

Valaki aki ért is jozzá, el tudná mondani hogy mi kell a teherbeeséséhez? Ha srác csak behatol, és persze fel van izgulva (lehet sperma a makkja hegyén) lehetséges a teherbesés?

vagy mindenképpen ejakuláció kell a lányba hogy a terhesség szóba jöjjön? Mia hivatalos verzió? Nem akarok gyereket ezért a kérdés, gumi kényelmetlen, fogamzás gátló meg nagyon egészségtelen szerintem.

Legjobb válasz: Miert itt kerdezel hulyeseget,hasznald google-t. Csodakra kepes.

Miert itt kerdezel hulyeseget, hasznald google-t. Csodakra kepes.
A megszakításos módszer csak akkor hatékony, ha naponta max egyszer ugrasz rá a párodra, nagyon odafigyeltek a tisztálkodásra és a férfi kellõ önuralommal bír...kontrollálni tudja mikor megy el!!! A naptáros-hõmérõs módszer is mûködhet ha rendes ciklusa van a Nõnek....a rendkivûli peteérés létrejötte meg nem jelent kapásból gyereket. Aki menstruáció alatt esik teherbe az orvosi ló, mert akkor a progeszteron szint a béka feneke alatt van és a méh nyálkahártya képtelen fogadni a megtermékenyített petesejtet, nem tud beágyazódni szóval aki így esett teherbe az nehezen hihetõ, de mivel méhen kívüli terhesség is kialakul minden lehetséges......de ezek esélye szinte nulla. A Pearl-index a megszakításos módszerre vonatkozó értéke semmit nem jelent (10 és 60 közötti értékeket közölnek ), mert Nõk megkérdezésén alapul, pedig ebben a módszerben finoman szólva nem illetékesek.
A gond az, hogy a megszakításnál a naptár módszer akkor mûködik, ha percre pontos a ciklusa. És nincs spontán peteérése (amit az orgazmus is kiválthat). De ha lánynak nem pont ciklus közepén van a peteéérés... akkor már bekapta a legyet. Barátnõm pont itt szúrta el, õ sem tudta, hogy neki a peteérése mesi alatt van. Hát mesi alatt is szexeltek megszakítással 3 év után meg jött a gólya. A másik barátnõm is így lett terhes. Összesen 3 lányról tudok akik így estek teherbe.
Még be se kell hatolni. Extrém esetben (a legfogékonyabb idejében) már volt olyan nõ, aki csak beleült egy tócsába, és összejött neki. Szóval, ha nem akarsz gyereket, akkor marad a védekezés. A megszakítás az nem védekezés!
Elméletileg terhes lehetsz, gyakorlati esélye minimális. Peteérés idõszakában kerüld a megszakitásos módszert, akkor extra rizikós, egyébként meg, ha a pasinak van elég önuralma, türhetõen biztonságosnak itélem. A pasi ki kell húzza még azelõtt, hogy érezné mindjárt elmegy, és nem kell megvárni a legutolsó pillanatot, mert abból könnyen lesz legutolsó utáni pillanat. Hogy erre rávezesd, ajánlom a kompenzáció módszerét(ne várd meg mig nagyon jó lesz, húzd ki elõtte, drágám, cserébe orális/anális szex, vagy más amit nagyon szeretsz). Ha kihúzatod vele, de nem kompenzálsz, hajlamos lesz az élvezetért kockáztatni, és akkor kész a baj. Én és a barátnõm ezzel a módszerrel védekeztünk egy évig, semmi baj nem lett. De egyszer valamiért késett a ciklusa 4 napot, na ne akard átélni....fogamzásgátló tablettából is van kevésbé káros, óvszerbõl is extra vékony....vagy ha megbizol a barátodban, maradhat ez a módszer is. A szüleim is igy védekeztek, 12 év alatt viszont becsúszott egy baba amit nem terveztek....szóval rizikós.
Az ilyen ember ne akarjon dugni.. Remelem terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: köszi az okosságot, rejtett agressziót vélek felfedezni az ilyen kommentekben. Segíthetek valamiben?
Az a siralmas, hogy ilyen felvilágosultsággal szexen jár az eszed. Ezer más módszer van az óvszeren és a fogamzásgátló tablettán kívül. A szex nem csak játék meg szórakozás, meg élvezet, hanem egy hatalmas felelõsség is. Védekezni kell, ha nem akarsz gyereket. Ha nem vagy tisztában a teherbeesés biológiájával, akkor ezt ne reklámozd, inkább járd ki tisztességesen az általános iskolát, ott minimum a biosz órán van errõl szó.
Egyetlen cseppben több millió spermium található. Teherbe esésénél ezekbõl _egy_ darab szerencsés nyertesbõl lesz a baba. Igen, ez azt jelenti, hogy elméletben a milliomod részétõl is akár teherbe eshetsz. A gyakorlatban persze még pár dolog közrejátszik, de az esély megvan. A megszakításos közösülés nem védekezés, hanem szerencsejáték.
A kérdező hozzászólása: aha köszi ez valóban siralmas
a 0, 000001 % esély is esély ne legyél fogyatékos, keresss rá.
Nézd meg a megszakításos védekezés Pearl-indexét. Elég szép szám. Na õk úgy lettek terhesek.
A kérdező hozzászólása: Én ezt tök nem értem hogy miért van így. nem hiszem el hogy attól akis nevdességtõl teherbe esheta csaj..volt már olyan aki így lett véletlenül terhes?
Elég egy csepp is hozzá. Sajnos nekem is nagy dilemmám, hogy a majd mivel védekezzünk a párommal, ha nem akarunk több gyermeket, mert gumit én is utálom, fogamzásgátlót én sem akarom, hogy szedjen...
A kérdező hozzászólása: szerinted ez miért hülyeség? Okos lehetsz.
A kérdező hozzászólása: na most én a tantrát gyakorolom, egyáltalán nem ejakulálok..viszont nyilván így is lehet nedves a makkom hegye..ilyenkor mi változik?

Akkor most nem értem. Mikor nagyobb a teherbeesés esélye? A menstruácó után 1 héttel vagy előtte? Ha menstruácó után 1-2 nappal szeretkeztem a barátommal és belém"ment" akkor most nagyon kell félnem?

Legjobb válasz: A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan,csak más az aránya.

A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan, csak más az aránya.
Nem, nem kell tartanod. A menstruáció után 12-14 nappal van peteérés nagyjából.
elõtte és utána 1-2 héttel....a két meses között nagyjából

Szerintetek mi kell a gyors teherbeeséshez?

(A sexet ne írjátok, tudom, hogy anélkül nem megy:-) ) Mit tudok tenni, el?segíteni, felkészíteni a szervezetem, mit tanácsoltok??

Legjobb válasz: Az, hogy ne foglalkozz vele. Én kezdtem cickafark+palástfû, utána ovuteszt, meg számolgatás folyamatosan, közben vitaminok, meg vérvétel, hogy miért nem jön még...Ez most a második gyerek lenne, az elsõnél nem foglalkoztam ilyenekkel, és 3. hónapban összejött, most már a 8. próbálkozós hónap. Úgyhogy én inkább nyaralok egy hetet most ovu idõpontjában, remélem beválik.....

Az, hogy ne foglalkozz vele. Én kezdtem cickafark+palástfû, utána ovuteszt, meg számolgatás folyamatosan, közben vitaminok, meg vérvétel, hogy miért nem jön még...Ez most a második gyerek lenne, az elsõnél nem foglalkoztam ilyenekkel, és 3. hónapban összejött, most már a 8. próbálkozós hónap. Úgyhogy én inkább nyaralok egy hetet most ovu idõpontjában, remélem beválik.....
Egészséges, érett petesejt, egészséges hímivarsejt, jó idõzítés... :-)
A kérdező hozzászólása: Megtettem:-)Minden évben járok teljes vérkép - vizelet, szerencsére tökéletes a vérképem.Folsavat is azért szedek, mert úgy tudom az a legfontosabb az elsõ idõkben.
Szerintem ilyenkor még elég a folsav.Én is csak azt szedtem.De ezen kívül én a helyedben csináltatnék egy vérképet a dokival(ha esetleg még nem tetted meg), és õ majd megmondja, hogy esetleg szüksége van-e a szervezetednek valamire. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek!Gratulálok akiknek sikerült!Szorítsatok!Folsavat szedek 3mg naponta + B-vitamin komplexet!Áttérjek terhesvitaminra?
Ha óramû pontosságú a menzeszed, akkor ne idd ezeket a teákat!!Mert összezavarhatja a ciklusodat!!
Az hogy ne agyalj rajta. Mi karácsonykor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, összebújtunk minden nap, akár többször is. Ahogy jól esett. 29-én volt ovum, éreztem. A menzeszem késik, halvány +ak a tesztjeim.
Én terhesvitamint szedtem elõre és csak nagyjából tudtam, hogy mikor van peteérésem. Nem csináltam ovutesztet, nem ittam mindenféle teát és nem is voltunk túl sokszor együtt a párommal, inkább csak arra a bizonyos néhány napra koncentráltunk. És nem stresszeltem rá, hogy jöjjön össze. Így már az elsõ próbálkozós hónapban meg is lett az eredmény :-)
A kérdező hozzászólása: Sok helyrõl hallottam már ezt a cickafark - palástfû tea dolgot.De nekem a mensim teljesen pontos én ezekkel a teákkal összezavarnám, nem?
Vitamindús kaják, terhességet megelõzõ 3 hónapban már szedheted a terhesvitamint, cickafarkfû-palástfû, szex után 1 órát alápárnázottan feküdj.
Nekem is pontos volt a mensim, én ittam mégis.Nekem 28 napos volt és az elsõ 14 napig a cickát második 14 napig a palástfüvet ittam, így nem zavart be, de abban a hónapban lettem terehs.Nemcsak a vérzést állítja be, de elõsegíti a peteérést is.A palástfû meg a beágyazódásban segít.

Mi a véleményetek a palástfű és a cickafark teáról? Nekem legfőképpen a ciklus beállításához és a teherbeeséshez lenne rá szükségem! Hogyan kell elkészíteni és mennyit kell belőle naponta meginni? Egybe a kettőt vagy külön-külön?

Legjobb válasz: Szia! A menzi beállitásához nagyon jó a Premens és segiti a teherbeesést is.A teákkal az a baj,hogy lassan fejtik ki a hatásukat,de ha te azt szeretnéd inni,akkor a cickafarkat középidõig kell inni napi 2-3 csészével,a palástfüvet pedig középidõtõl napi 1-2 csészével. Felforralod a vizet és 1 kávéskanállal kell elkeverni,jó 10 percig állni hagyni,majd leszûrni és meginni! Jó teázást!

Szia! A menzi beállitásához nagyon jó a Premens és segiti a teherbeesést is.A teákkal az a baj, hogy lassan fejtik ki a hatásukat, de ha te azt szeretnéd inni, akkor a cickafarkat középidõig kell inni napi 2-3 csészével, a palástfüvet pedig középidõtõl napi 1-2 csészével. Felforralod a vizet és 1 kávéskanállal kell elkeverni, jó 10 percig állni hagyni, majd leszûrni és meginni! Jó teázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Mi az a Premens?? Még nem hallottam róla, tudnál segíteni?
Barátcserje tabletta, patikában tudod megvenni.Egy dobozban 30db van és kb.2200Ft.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de még azt megtudod mondani, hogy hogyan kell szedni??Naponta 1-et? Valamilyen mellékhatása van?? Pl. hízni lehet tõle vagy valami egyéb hatás??
Naponta egyet kell bevenni.Mellékhatás?:segit a teherbeesésné.Javaslom ird be a keresöbe hogy barátcserje én nagyon sok infot fogsz találni.Remélem tudtam segiteni.
Ujra én vagyok a barátcserjés.Gyogynövényesnél lehet venni Zafir barátcserja porkapszulát.Én most 60 db-ost vettem 2120Ft-ért.Ebböl napi 2-3x1 kapszulát ajánlanak.Szerintem ez erösebb adag mint a premens.
Ha valaki szed clostyt, az is szedheti a premenst vagy a barátcserjekapszulát? És cickafark és palástfûteát is lehet mellé inni? Biztos, ami biztos alapon. :) Vagy az már úgy túl sok?

Meddig kell varni a teherbeesesre? Mar 8 honapja probalkozunk, de sehol semmi. Mit tegyunk?

Legjobb válasz: Mi már 2 éve probálkozunk és semmi.Az elsõ gyerköc pedig 1 hónap alatt sikerült.Sajnos nem lehet tudni mikor idõzítünk jól!

Mi már 2 éve probálkozunk és semmi.Az elsõ gyerköc pedig 1 hónap alatt sikerült.Sajnos nem lehet tudni mikor idõzítünk jól!
Általában egy évet szoktak mondani az orvosok, de ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok, tudtok e még várni. Nekünk is 7 hónap után jött össze, pedig én 21, a férjem 23 volt, mikor elkezdtünk próbálkozni és mindketten teljesen egészségesek. Lehet, hogy csak rosszkor próbálkoztatok. Én egyébként az orvosnál tudtam meg (mikor megállapították a terhességet), hogy hátrahajló méhem van és ez is nehezíti a teherbeesést. Ha nem vagytok 30 fölött, akkor még várjatok kicsit szerintem. Addig próbálkozzatok gyógynövényekkel (gynex cseppet tudom ajánlani), homeopátiás cuccokkal, hátha segít. Szerintem még korai gyógyszeres kezelést alkalmazni.
miért akarod magadnak nézegetni? ezért vannak az orvoso!!!!
Magadnak nem tudod, annál sokkal beljebb és feljebb van. Igen, a méhszáj zárt jó esetnem az utolsó pár hétig. Ezt tényleg csak orvos tudja megnézni, mivel nem tudsz olyan pozíciót felvenni hogy elérj odáig. Tudom, hogy érdekes dolog, de bízd az orvosra :)
A fenti két válasz HÜLYESÉG! Nyúlj fel és eléred. Nem tudom honnan szedtétek, hogy azt csak orvos tudja megnézni, hát szerintem már ezen az oldalon is többször volt róla szó, hogy ez egy egészen jó módszer a termékenység megállapítására. A pozíciója, keménysége és nyitottság mutatja a termékenységet. Bõvebben nézzétek meg a babatervezokotthona.net oldalon (had ne kelljen már itt leírnom) Konkrétan a kérdésre válaszolva, ha nyitott akkor én érzek egy kis lukat a közepén.

Mikor es milyen teakat kell inni a teherbeeses elosegitesere? Segtseget szeretnek kerni hoozzaertoktol!

Angliaban elek.Orvosnal voltam nem kaptam semmilyen gyogyszert azt mondta magatol fog jonni a baba.En szeretnek egy kicsit rasegiteni mert mar 3 eve nem jon magatol.De nem tudom hogy melyiket es meddig kell inni.Be tudom szerezni othonrol.Koszonom elore is.

Legjobb válasz: Szia!Kedves kis orvos lehet ha ezt mondta így 3év után.Na mindegy én úgy tudom ha elmúlt a mensi akkor cickafark teával kell kezdeni kb.2hétig ez a peteérést segíti elõ tehát a peteérésig kell inni.Utána pedig a palástfû teával folytatod amíg meg nem jön a mensi.Ez pedig erõsíti a méh falát és segíti a beágyazódást.Sok sikert!

Szia!Kedves kis orvos lehet ha ezt mondta így 3év után.Na mindegy én úgy tudom ha elmúlt a mensi akkor cickafark teával kell kezdeni kb.2hétig ez a peteérést segíti elõ tehát a peteérésig kell inni.Utána pedig a palástfû teával folytatod amíg meg nem jön a mensi.Ez pedig erõsíti a méh falát és segíti a beágyazódást.Sok sikert!
kipróbálhatod az aviva tornát is. ha beírod a keresõbe olvashatsz róla jó dolgokat és le is tudod tölteni a könyvet.
Sziasztok! Itt Angliaban nagyon draga a magan nogyogyasz, en holnap utazok haza orvoshoz....es nem talaltam magyart. En cickafarkfu tinkturat( Yarrow), meg baratcserje tinkturat(Agnus Castus) iszom, itt vettem drogeriaban. 10 font egy uveggel es egy honapig eleg. Kivancsi vagyok az eredmenyre, mert mar kesik es ha azert, mert terhes vagyok, akkor ennek koszonheto, mert elotte nem sikerult. Majd vasarnap teszt:) :) ))
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom!
Szia!Elsõ vagyok.Az jutott eszembe még h próbáld meg Gyuri bácsi teáját nagyon sok meddõ párnak hozott már babát állítólag. gyorgytea.hu nézd meg ott meg is tudod rendelni a babaváró csomagot.Az egyik lánynak itt már az elsõ hónapban rendezte a ciklusát.Egy próbát megér.
Te, Anglia merre van? valahol Romániában? ennél még itthon is jobb a helyzet ezek szerint:S amúgy az elmúlt 5 írás én voltam egyedül:DDD belelendültem, bocsi:D nagyon nagyon szeretnék segíteni neked.. szóval nincs mit igazán! segítenék még többet is, ha tudnék!
A kérdező hozzászólása: hmm.. koszonom nektek! Csak erdekesegkent:A sogornom tavaly IKREKKEL volt terhes es 37 hetessen delutan fajasai voltak.Nyomas a korhaz egy ora mulva hazakuldtek:jojjon vissza ha szulni fog.Masnap szulni kelett elment a magzatviz othol, de ejszaka es nem volt autojuk amivel be tudtak volna menni a korhazba.Mento nem jott ki erte! taxi nem volt eppen vegul megalitott a ferje az uton egy autot aki bevitte oket szulni...Ja es masnap delutan hazaengedtek oket a ket babaval.Akiket nem furdetnek meg a korhazban!Es othol sargultak be a babak!
Én még Gynexet szedtem.. most gondolkozom, hogy mi segíthet még esetleg.. olyat tudsz szerezni ott? energy termék- nagyon jó termékei vannak! Egy hormonvizsgálat nem ártana, ha megcsinálják, kérj mindenképpen fsh, lh, meg amit szoktak nézni.. én ehhez nem értek, és már nem is emlékszem miket kértek tõlem anno.. de a dokim- ugyan meddõségi volt- ránézett és mondta mi a bajom.. a nõgyógyászom nem csinált semmit, és ne érts félre, imádom, mert nagyn jó szülész, de a meddõséghez nem mindig értenek. (nem tudsz hazajönni?:D itthon tudok jó dokit:D)
Hm.. nem lehet, hogy sárgatestelégtelenséged van? az elején amiatt történnek ilyen dolgok:S nagyon sajnálom, de ez vicc.. és ha elõbb jön majd a babád? vagy mittomén.. akkor is csak idõpontra lehet menni? ha terhes vagy ott nincs ügyelet, ha valami probléma van? Istenem:S Ha tudok valamiben segíteni írj nyugodtan! én is kezdem összeszedni ezeket a dolgokat, mert jövõre szeretnék még egy babát- igen, egyet sikerült csinálniuk.. én PCOs vagyok, ugye már írtam, nekem a diéta az egyetlen gyógyszerem- szénhidrát szegény és társai.. és a gyógynövények.
Ez nagyon roviden leírva.. a könyv nagyon jó, inkább azt olvasd el http://teherbeeses.hu/terhesseg-elott/6-jo-tanacs-lugositash.. http://www.informed.hu/eletmod/ideal//?article_id=51622&prk=.. Na õt kerestem neked, itt tutira találsz magadnak teakeveréket: http://www.wellnesscafe.hu/szakertok_4.php?szakertoid=20&PHP.. de még kérdezhetsz is:) Megtaláltam, de sajna csak egy füzetbe beírva..
A kérdező hozzászólása: utolso koszonom a faradsagot! en is egesz delutan a neten vagyok es keresnek valami privat doktort de nem igen talalok inkabb csak London vagy Manchesterbe lenne de mindketto nagyon messze van tolem.meg annyit hozzatennek /csak a kerdesemet nem akartam ezzel bonyolitani/hogy egy hetet kesett a mensim lett egy pozitiv tesztem aztan ket nap mulva egy erosebb menstruacioval elment sajnos.Szerencsetlensegemre pont husvetkor tortent mindez es itt Angliaban ahol hetkoznap is idopontra lehet meg WC re is menni!az orvosomkb 22-24 eves lehetett /en 33 vagyok/ es kicsit kellemetlenul is ereztem magam.Szoval mar kezd elegem lenni ebbol az egeszbol.Ha lehetne szivessen mennek magan orvoshoz es fizetnek is amennyit csak kell csak mar tortenjen valami.
Szia, Angliában nincs másik orvos? mi az, hogy 3 év után magától jön össze? áááh az ilyet legszívesebben tökön rúgnám.. amúgy az elsõ jól leírta, de mindjárt rákeresek még neked.. Keress másik dokit kérlek! 3 évig vártam én is, de nekem kiderült, hogy csak segítséggel lehet.. szóval kapja be az az illetõ, fõleg, hogy még ezek után is orvosnak meri magát mondani!!! mindjárt írok még, ha megtalálom amit keresek!
Elsõ válaszoló vagyok.Nagyon szorítok!!Én is most kezdtem el a teákat remélem segít:) Mióta iszod õket?

Folsav? Mennyit kell szedni belőle? Tényleg elősegiti a teherbeesést? Vagy félre tájékoztattak? Ki az aki szedi és mire?

Legjobb válasz: Mindenki azt mondja,hogy nem segíti,csak a baba egészsége miatt kel szedni,nekem az orvosom mégis azt mondta vetélés után,hogy mielõtt újra próbálkozunk,kezdjem el szedni,mert könnyebben teherbeesek majd. Úgyhogy én szedem. Napi 1 szemet,3mg.

Mindenki azt mondja, hogy nem segíti, csak a baba egészsége miatt kel szedni, nekem az orvosom mégis azt mondta vetélés után, hogy mielõtt újra próbálkozunk, kezdjem el szedni, mert könnyebben teherbeesek majd. Úgyhogy én szedem. Napi 1 szemet, 3mg.
kell

Ha ma a peteérést jelző teszt pozitívat mutatott, akkor mikor kell együtt lennünk a teherbeesés érdekében?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ma és minden eggyes alkalommal amikor jólesik nektek :)

Szia! Szerintem ma és minden eggyes alkalommal amikor jólesik nektek :)
Hát ma tutira! Peteérés elõtt 3-4 nappal (de ezt most lekéstétek, és érdemes próbálkozni peteérés után 2-3 nappal is! Sok sikert!

Teherbeesés esetén meddig kell a hőnek fennmaradnia? Mikor esedékes a teszt?

12 dpo-nál járok. Az emelkedést 36.8-al kezdődött utána 4 napig 36.9 aztán 6 napig 37 és ma 36.9 volt a hőm reggel. Remélem nem esik vissza.

Legjobb válasz: Csak a menses kimaradásának napján tesztelj, ha biztosra akarsz menni (minimum 14. dpo) Szurkolok :)

Csak a menses kimaradásának napján tesztelj, ha biztosra akarsz menni (minimum 14. dpo) Szurkolok :)
Sajnálom :( De új hónap új lehetõség! Talán pont karácsonykor fog megfoganni :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött :( Marad a következõ hónapra a próbálkozás :( Nem is olyan egyszerû ez a babaprojekt. Augusztusban hagytam abba hosszú idõ után a fogamzásgátló tablettát.Ez a 4.hónapos próbálkozás.
Szia! Teszteltél ma? Mi lett?
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Nem is teszteltem.Mára leesett a hõm 36.8-ra de még semmi. tegnapelõtt éreztem este h meg fog jönni, és a keksz után sem hozta meg:) hanem elmúlt a mensis érzés. Ma reggeli keksz sem hozta meg, még csak rózsaszínes nyákom sem volt. A tesztet megvettem, de nem használtam még. Ez a ciklusgörbém:[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Majd jelentkezem. kicsit megjön érzésem van. Lehet megjön. Ma is 36.9 volt a hõm. De gyébként láttam már olyan ciklusgörbét, h meg nem mondtam volna, h az terhesgörbe lesz :) ))De sztem a 2 tízed még belefér :)
Szerintem pénteken reggeli elsõ pisilésnél tesztelj, ha nem jön meg. Majd írd meg az eredményt :)
Ha 2 vagy annal tobb tized fokot esik az mar nem jo.36.9 az az meg belefer.A jostesztrol nekem az a velemenyem hogy nemvart elott 1 nappal csinaltam egyet ami csont negativ volt majd masnap szep pozitiv lett a hcg tesztem.Persze ettol lehet hogy neked bevalik.Ezt kivanom....
A kérdező hozzászólása: Csütörtökre, max péntek. Az utóbbi két hónapban 26-27 naposak voltak a ciklusaim. Elõtte meg 28-29 nap.Mennyire nem mehet le a hõm? 36.6 az alaphõ, de mennyi még az elfogadott vagyis esélyes hõ?
12. dpo-n már nagyon a vége felé kell, hogy legyél a beágyazódásnak, most már fenn kéne maradni a hõnek. Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezt a jóstesztet egy LH tesztel csináltam még ma reggel. Lehet nincs ott semmi csak a teszt becsap. Olvastam, h ez a jóstesz lehet akár becsapos is. Meg mára esett 1 tízedet a hõm is. A beágyazódástól nem lehet esetleg a hõleesés vagy az már beágyazodott korábban? A derekam leszakad és olyan mensis érzésem is van :((( Nem tudom, annyira izgatott vagyok már az éjjel is alig aludtam :) ))
Gratu!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )) Ma reggel csináltam egy jóstesztet és 2 csíkos volt, igaz a második kicsit halvány volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igen, minden hónap reménnyel teli :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!