Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell a kisfiuk pucukajan (1 db)

Mikor kell felhuzni a kisfiuk pucukajan a bort?

Legjobb válasz: Anyám."pucukajan"milyen szó ez? Gondolom,hogy a kisfiúk fityma´jan gondolsz a börre.Mindenden fürdésnél óvatosan mindíg jól megmosva.dE ha ennyire bizonytalan vagy beszélj a ve´dönöddel,vagy gyerekorvossal.

Anyám."pucukajan"milyen szó ez? Gondolom, hogy a kisfiúk fityma´jan gondolsz a börre.Mindenden fürdésnél óvatosan mindíg jól megmosva.dE ha ennyire bizonytalan vagy beszélj a ve´dönöddel, vagy gyerekorvossal.
A mi gyerekorvosunk szerint 1 éves korától.
nekem aztmondta a gyerekorvos h 1 eves koraig nem kell minden nap, a lenyeg h tiszta legyen.de en is minden furdeskior csinalom.de ez tenyleg egy nagyon gagyi szo, pucuka, az apukajanak is az van?
Teljesen megoszlik a vélemény, a környezetemben is, van aki elsõ naptól , van aki soha nem nyúl hozzá. Anyája és babája válogatja. A lényeg, hogy ne kamaszkorban derüljön ki hogy gondja van, ezért én is azt javslom, hogy ellenõrizd rendszeresen.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Miért gond az, ha a gyereket egy hétvégére a nagyszülőkre bízzuk?

Többektől hallottam, hogy milyen gáz ez, mert nem a nagyszülőknek szülünk!

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!