Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell a kötelező uh-kra (1 db)

Mikor kell menni a kötelező uh-kra?

Tudna nekem valaki segíteni,mikor vannak a kötelez? ultrahang(végig a 9 hónapban)!Köszönöm

Legjobb válasz: az 1. akkor mikor a dokihoz mész elõszõr 2. 11-13 hét között 3. 26 hetesen 4. 32 hetesen 5. 38 hetesen de a védõnõd majd mind elmondja ezeket meg az orvosod is

az 1. akkor mikor a dokihoz mész elõszõr 2. 11-13 hét között 3. 26 hetesen 4. 32 hetesen 5. 38 hetesen de a védõnõd majd mind elmondja ezeket meg az orvosod is
Szia!12.héten genetikai, 18.héten genetikai, 28.héten, 32.héten(ez nem biztos), 36.héttõl hetente uh, és nst. Remélem segítettem.Hány hetes vagy? De ha gondolod írd be a google keresõbe, hogy kötelezõ ultrahang vizsgálatok terhesség alatt.Bizti kidob valamit. 24 hetes kismama
csak a kötelezõket írom (Pécsett így van): 1. 11-13. hét 2. 18-20. hét 3. 30-32. hét 4. 36. hét
Most szerdán kaptam a papírt, amin fel van sorolva az összes vizsgálat, vérvétel a terhesség alatt: 11-13 UH- NT /nyaki redõ/ szûrés 18-20 UH velõcsõ záródásról (vinni kell AFP) 32-36 UH flowmetria Nekem ez van felírva (a sok más vizsgálat mellett) de az elsõ babánál tuti, hogy vagy kétszer ennyi UH-on voltam (de miért??) mert baj nem volt a babával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!