Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell a kötelező uh-kra (1 db)

Mikor kell menni a kötelező uh-kra?

Tudna nekem valaki segíteni,mikor vannak a kötelez? ultrahang(végig a 9 hónapban)!Köszönöm

Legjobb válasz: az 1. akkor mikor a dokihoz mész elõszõr 2. 11-13 hét között 3. 26 hetesen 4. 32 hetesen 5. 38 hetesen de a védõnõd majd mind elmondja ezeket meg az orvosod is

az 1. akkor mikor a dokihoz mész elõszõr 2. 11-13 hét között 3. 26 hetesen 4. 32 hetesen 5. 38 hetesen de a védõnõd majd mind elmondja ezeket meg az orvosod is
Szia!12.héten genetikai, 18.héten genetikai, 28.héten, 32.héten(ez nem biztos), 36.héttõl hetente uh, és nst. Remélem segítettem.Hány hetes vagy? De ha gondolod írd be a google keresõbe, hogy kötelezõ ultrahang vizsgálatok terhesség alatt.Bizti kidob valamit. 24 hetes kismama
csak a kötelezõket írom (Pécsett így van): 1. 11-13. hét 2. 18-20. hét 3. 30-32. hét 4. 36. hét
Most szerdán kaptam a papírt, amin fel van sorolva az összes vizsgálat, vérvétel a terhesség alatt: 11-13 UH- NT /nyaki redõ/ szûrés 18-20 UH velõcsõ záródásról (vinni kell AFP) 32-36 UH flowmetria Nekem ez van felírva (a sok más vizsgálat mellett) de az elsõ babánál tuti, hogy vagy kétszer ennyi UH-on voltam (de miért??) mert baj nem volt a babával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hétvégéi tippelős? Nem, hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!