Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell a barátommal ha (46 db)

Hogy kell minecraft szervert csinálni hogy a barátaim is feltudnak jönni? Nagy ábból tudom hogy mit kell csinálni de ha kész akkor csak én mehetek fel senki más mit kell csinálni?

Legjobb válasz: a tuzfaladat kikapcsoltad ? barataidnak van hamachijuk? ha van nyitnod kell hamachi halozatot es nekik fel kell lenniuk kapcsolodva ha a tuzfalat kikapcsoltad kapcsold ki a virusirtodon is a tuzfalat :D

a tuzfaladat kikapcsoltad ? barataidnak van hamachijuk? ha van nyitnod kell hamachi halozatot es nekik fel kell lenniuk kapcsolodva ha a tuzfalat kikapcsoltad kapcsold ki a virusirtodon is a tuzfalat :D
A kérdező hozzászólása: a barátaimnak is van hamachi és szobát is létrehoztam mindenki benne van. viszont a tûzfalat lehet hogy kikapcsolom ha majd hazaérek és megnézem hogy jó-e

Mit tennétek a helyemben ha van egy csaj aki nekem nagyon tetszik. Ezt õ szerintem tudja is. Elhívtam az utóbbi idõben többször is bulizni és el is jött (egy barátnõjével általában. Én érzem hogy neki viszont nem kellek?

Viszont én mindent megtettem eddig amit tudtam. Elõzékeny és normális voltam vele. Rengeteg helyzetben segítettem neki és tudja is hogy normális vagyok és nagyon kedvel. Érzem rajta hogy mással fog összejönni és nem tudom mit tehetek. Lányok nektek ilyenkor mi szokott lejátszódni bent?

Legjobb válasz: Konkrétan elmondanám neki, hogy tetszik és járni szeretnék vele,esetleg hogy komolyabb kapcsolatot akarok vele. Erre õ válaszolni fog. Lehet, hogy csak havernak tekint, ha azt mondja legyetek barátok, akkor is még van esélyed, várd ki hogy alakuljon. De ha csak havernak tekint, akkor végül ezt tudomásul kell venned, ha meg járna veled akkor ez kiderül,amit válaszol a kérdésedre. Vesziteni nem vesztesz semmit, max. megtudod mit gondol rólatok.

Konkrétan elmondanám neki, hogy tetszik és járni szeretnék vele, esetleg hogy komolyabb kapcsolatot akarok vele. Erre õ válaszolni fog. Lehet, hogy csak havernak tekint, ha azt mondja legyetek barátok, akkor is még van esélyed, várd ki hogy alakuljon. De ha csak havernak tekint, akkor végül ezt tudomásul kell venned, ha meg járna veled akkor ez kiderül, amit válaszol a kérdésedre. Vesziteni nem vesztesz semmit, max. megtudod mit gondol rólatok.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, összejött a legjobb lánybarátjával! :)
Most még minden zavaros. Az idõ segít tisztán látni. A barátod téved! 29F
Nem hatna. Most úgy érzed meghalsz a fájdalomtól. De nem fogsz. Szar lesz egy ideig, aztán szép lassan továbblépsz. Az idõ segíteni fog. De ne alázd meg magad. Azt mondta, nem kellesz neki. Ez van. Ezt dobta a gép. Majd jön a következõ. Ne rohanj utána, mert csak magadnak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a fiú az életem! Úgy érzem nem hagyhatom hogy elhagyjon! De már mindent megpróbáltam! Fiú szemmel ti mit gondolnátok ha egy éjszakára kibérlek egy hotelben egy szobát, gyertyák zene stb. Szerintetek ez hatna?
OMG:D Gondolom aki azt írta hogy ne alázkodjon meg és hagyja ott az biztos nõ volt és bizos tudja hogy a fiú mért mondta ezeket. Ne mondjatok már neki ostobaságokat könyörgöm. Ez egy oylan kérdés amire mi nem válaszolhatunk. A kérdezõ tudja hogy mi lehet a problámája a barátjának és ha nem tudja akkor ki kell derítenie. Ennyi az egész. Sok sikert hozzá!:)
Tanulj meg írni, olvasni. Lehet az értelem hiányzik belõled. Mondjuk ez már sok emberbõl hiányzik.
Kérj tõle bocsánatot? Gondolom csak volt oka a szakításnak.
Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudjuk? Biztos, hogy elmondta már, mi hiányzik neki a kapcsolatból... na AZT kell tenned.
Semmiképpen ne alázkodjál meg még jobban, ne mondjál neki ilyeneket, hogy vársz rá, mert akkor nyeregbe érzi magát! Valószínûleg lehet neki más, nem?! Lépjél tovább( tudom ezt könnyû mondani) de idõvel jobb lesz, és még lehet, hogy összejöttök megint, ha kicsit megkomolyodik! Legyél büszke és ne hagyd magad megalázni!
Ne hagyd, hogy a krapek valami hülyeséggel zsaroljon. találsz normálisabbat is.....
Hát mi se tudjuk hogy mit tegyél nem voltunk a helyzetetek be , ha jó volt a kapcsolatotok akkor tudnád .
szerintem lépj tovább.
A kérdező hozzászólása: 18-19
Hát ha nem tudod, akkor nem tudod...
egyértelmû mire gondol... gondolkodj férfiésszel szopsz és kész..

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Normális ha a barátom megszabja, hogy hány órára kell hazaérnem és mindig pontosan tudni akarja, hogy mit csinálok a barátaimmal?

Még nem élünk együtt, 22 évesek vagyunk és csupán két hónapja járunk együtt. Folyamatosan azon veszekszünk, hogy éjfélre mindig érjek haza(nem megyek messzire és nem is bulizni megyek, hanem csak valahova beülünk beszélgetni). Nagyon zavar az is, hogy azt is képes megkérdezni hogy pontosan mit fogok csinálni délután a barátn?mmel. Egyébként, ?szinték vagyunk egymással de nem tartom kötelez?nek, hogy beszámoljak minden percemr?l. Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Tényleg nem normális. Ragaszkodj a privát szférádhoz, akkor is, ha õrjöng érte.

Tényleg nem normális. Ragaszkodj a privát szférádhoz, akkor is, ha õrjöng érte.
Pedig most kéne szakítanod, amíg nem késõ. Gondolom mondtad már neki, hogy ez zavar téged. Ha ezek után még mindig csinálja, akkor hagyd ott minél hamarabb!
Nem, nem normális. Ha ez fordított felállásban lenne, és a nõ kérné számon így a pasit, már csak a hátát látná, ahogy távolodik. És igaza lenne.
Ha már most 2 hónap után ilyen, akkor ha majd összeköltöztök, írásos kérvényt kell majd benyújtanod, hogy lemehess a közértbe tejért :O Szerintem mondd meg neki, hogy rosszul esik neked, hogy ennyire nem bízik benned, hogy így ellenõrizni akar. Normális kapcsolatban ilyen nincs. Még szülõk se csinálnak ilyen a 22 éves lányukkal, nem hogy a barátja.
Talán még le lehet törni a szarvait, ha van elég erõd a mindennapos botrányokhoz, és nem engednél neki csak azért, hogy ne hisztizzen. Kár, hogy nem adhatod kölcsön nekem, én még élvezném is:D
Beteges. Én nem hagynám hogy beszabályozzon. 1 percig se bírnám egy ilyen pasival. És sztem te is tudod, még csak 2 hónapja vagytok együtt és ilyen...csak rosszabb lesz! MENEKÜLJ!!!
beteges. gyorsan hagyd ott, mert csak rosszabb lesz
2 hónap még kevés idõ. Szakíts vele, mert ez ennél durvább lesz. Az egyik barátnõmre telepedett rá a pasija. Nála az lett a vég, h kórházba került, mert annyira kikészült. Sajnos minden barátját elvesztette a pasi miatt. A pasi is megszabta, h mikor, hol legyen. Minden reggel bekisérte fõsulira, várt rá, mikor végzett. Ha a csajnak a suli másik épületébe kellett mennie, akkor õ ott volt elõadás végére és átkisérte. Évekig voltak sajnos együtt.
ez borzasztó, el akar vágni a külvilágtól, hogy teljesen az övé legyél, és azt csinál veled, amit akar utána. Nekem a férjem sem mondja meg, hogy meddig maradhatok...én sem neki. Ha jól érzi magát a haverjaival, maradhat éjjel 3-ig is. Mondjuk nagyon ritkán marad ki.
Ja igen sajnos nem fogsz könnyen megszabadulni akkor sem ha ezt választod, a teljes kapcsolatmegszakítás segít majd csak.Máskülönben örökké zaklat majd levelekkel, hívásokkal stb-ivel.Én is tapasztaltam.Szerencsére a pasival csak egy fél évben ha összefutunk de a beteg agya azt is tárolja és késõbb elõhozakodik vele.nem akar elfelejteni pedig már a kezdet kezdetén szakítottunk.Nekem nagyon sok volt...
Nálam egy normális kapcsolatba ez nem fér bele egyáltalán..én nem bírnám ki.Senki nem lehet senkinek a tulajdona.
Ez nem normális, késõbb még csak rosszabb lesz... Beszélj vele adj egy kis idõt neki ha nem tud uralkodni magán dobjad...
Nem olyan könnyû ám egy ilyet csak úgy elhagyni, de nincs más választásod.
Még most lépj ki, mert befog majd zárni a boltba nem mehetsz majd le, meg ver majd mert rosszul vettél levegõt, elmarja a barátaid roknaidat, és utána egy szobadísz leszel neki.Tapasztalat.
Menekülj.
A kérdező hozzászólása: Jújj utolsó ez nagyon durva. Én nem szeretnék szakítani, de már teljesen kikészülök :((
nem értem, magadtól miért nem hagyod ott
Te nem fiú vagy, hanem búza. Az egyperces fordulót nem ünnepeltétek meg?
1 hónap? szerintem én lány létemre nem mondtam semmit egy hónap után :D Majd negyed évnél mondtam egy mondatot, és fél évnél is egy mondatot :D Az éves forduló az már más :D
Semmit. A fiúkat nem érdekli az ilyen kis dolgok. Ennyi erõvel az egyhetes fordulótokra is gondolhattál volna. Jobb ha te sem foglalkozol ilyenekkel.
engem pl érdekel :D és fiú vok.
ne mondj semmit. szerintem o nem is emlekszik ra...
attól hogy valamelyik fiú gondol rá még nem búza. én is gondolok rá. nekem számítanak az ilyen kis apróságok. de én nem mondtam semmit a bnõmnek, elvittem cukrászdába. ne szavakkal fejezd ki magad a szokottnál is többet foglalkozz vele, csak vele legyél aznap stb. kellenek ilyen napok. de igazából akkor lesz ezeknek jelentõsége amikor évet tudsz utána mondani (negyed fél, 1, 2, stb...)
Én a barátomtól várnám, hogy mondjon valamit:) Ne te irányíts ebben. 19/l

A barátom ha sok időt töltünk együtt, akkor úgy érzi, hogy megunt és szakítanunk kell. Mit tegyek?

Egy éve vagyunk együtt és ha egy-két hetet folyamatosan együtt töltünk, akkor bekattan. Másnap pedig közli, hogy hülye volt és szeret. Ez már többször el?fordult de a legutóbbi alkalommal azt mondta, hogy nem szeret ÚGY.

Legjobb válasz: Haldoklik a kapcsolatotok. Lépned kéne...

Haldoklik a kapcsolatotok. Lépned kéne...
A kérdező hozzászólása: Úgy érted, hogy szakítsak vele? Én inkább helyre hozni szeretném.
Figyelj, ha ilyenek járnak a fejében, az azt jelenti, hogy még nem akar megállapodni, meg komoly kapcsolatot. Biztos nem veled van a baj, valószínûleg csak még sok mindent látni akar az életben, meg csajozni. Ha néha mégis meggondolja magát, akkor az kényelembõl van, mert nehéz otthagyni a megszokást. De szerintem hagynod kéne neki. Csak ideig-óráig tudod magadhoz kötni, ha másra vágyik... Sajnálom. Lehet, hogy kimegy a nagyvilágba, aztán úgy fogja magát visszakönyörögni...
És még valami: arra tehát ne is gondolj, hogy te vagy a hibás, mert unalmas vagy, és próbálj másmilyen lenni. Az állandó megfelelésbe úgyis belefáradsz, plusz becsapod magad, és úgysem mehet a végtelenségig...
A kérdező hozzászólása: Féltem, hogy ez az egyetlen megoldás. Csak nagyon nehéz. Tegnap volt ez a dolog utoljára téma és most nagyon ki vagyok borulva. Azt mondta, hogy próbáljuk meg folytatni, de nem tudom, helyre lehet-e hozni. Nagyon szeretem és mindent megtettem, hogy jó legyen neki is és nekem is. Nem azért, hogy magamat nyugtassam, de azt tudom, nélkülem nehéz lesz neki, még akkor is ha most úgy érzi, könnyebb menekülni.
van más megoldás, ki lehet próbálni még valamit. nálunk ez segített. elõször is megbeszélitek, hogy mennyit lesztek együtt. nem tudom mostanában milyen gyakran találkoztok, de akkor csökkentsétek. nálunk a bevált adag a 2-3 naponta, 2-3 órára és egy héten egyszer meg mondjuk egész napra, vagy nálam alszik este. a köztes idõkben lógj a barátnõiddel, õt is hagyd a haverjaival lenni. ha együtt vagytok, akkor se mindig otthon üljetek, legyen nagyon változatos a program: mozi, strand, kirándulás, futás, piknik, filmnézés, társasjáték, néha kell összebújás, fõzz neki, sportok, és nagyon fontos, hogy ha együtt vagytok, néha a haverjait is hívd, pl bulizni, strandra, szalonnasütésre, hogy veled lehessen, de mégse érezze azt, h csak veled kell lennie. persze nagyon ügyesen kell ezt csinálni, kitartónak lenni, de remélem ezzel a módszerrel még együtt tudtok maradni :) sok sikert!
Ott már nagy a baj, ha nem szeret veled akármennyi ideig együtt lenni. Nem látok jövõt a kapcsolatban. Attól is függ, hogy mit tegyél, hogy mennyi ideig szándékozol vele maradni. Ha nem végleg, kár erõltetni.
A kérdező hozzászólása: A szándékom az, hogy végleg vele maradjak. Úgy érzem, hogy õ a másik felem, nagyon szeretem.

Mikor kell szeretkezni a barátommal ha fiú gyereket szeretnénk?

Régebben hallottam olyat hogy ha menstruáció után, akkor fiú lesz, ha elött akkor lány... vagy vmi ilyesmit, de már ezt se tudom pontosan! Van valakinek valami biztosnak t?n? tippe?

Legjobb válasz: Ezt 100%-ra nem lehet befolyásolni. A hüvely lúgos-savas jellegétõl is függhet, de ez sem tuti módszer. Egyébként a peteéréshez szokták kötni, mert a "fiúspermák" gyorsabbak, mint a "lányspermák". Tehát ha pé elõtt szeretkeztek, mire megreped a tüszõ, addigra a gyors, de kevesebb ideig élõ "fiúspermák" elhalnak, míg a lassú, de tovább élõ "lányspermák" elérik céljukat. Tehát mégegyszer: Ha tüszõrepedés napján szexeltek, nagyobb az esély fiúbabára. De ez függ a párod "anyagminõségétõl" is!

Ezt 100%-ra nem lehet befolyásolni. A hüvely lúgos-savas jellegétõl is függhet, de ez sem tuti módszer. Egyébként a peteéréshez szokták kötni, mert a "fiúspermák" gyorsabbak, mint a "lányspermák". Tehát ha pé elõtt szeretkeztek, mire megreped a tüszõ, addigra a gyors, de kevesebb ideig élõ "fiúspermák" elhalnak, míg a lassú, de tovább élõ "lányspermák" elérik céljukat. Tehát mégegyszer: Ha tüszõrepedés napján szexeltek, nagyobb az esély fiúbabára. De ez függ a párod "anyagminõségétõl" is!
A legenda szerint minél közelebbi idõpontban kell szeretkezni a peteéréshez.Ritkán kell nemi életet élni.Szeretkezés elõtt szódabikarbónás oldattal kell kimosni a hüvelyt.Ez a fiú gyerek "receptje"! Én nem hiszek benne, de ha gondolod próbáld ki.Szerintem az ilyesmit jobb a természetre bízni!
Ez a fiú gyerek receptje:Minél közelebbi idõpontban kell szeretkezni a peteéréshez.Ritkán kell nemi életet élni.Szódabikarbónás oldattal kell a hüvelyt öblíteni az aktus elõtt. Ha gondolod próbáld ki!Szerintem egyébként jobb ilyet a természetre bízni!
én a joistenre biztam. fiut szerettem volna és fiu is lett.
Én is a Jóistenre bíztam. Lányt szerettem volna és fiú lett. :) Mostmár azt szeretném hogy eljöjjön az idõ, amikor megérkezik, és egészséges legyen. 36 hetes kismama
Minden tiszteletem az elottem szolonak igaza van es egeszseges felfogas az a lenyeg hogy egeszseges legyen a termeszt tudja mi a jo es ne haborogjunk ellene nincs szebb mint egy eletrevalo emberke es mit szamit az mi a nem e hisz igy is ugyis a tied nem?
Mi gyakran szeretkeztünk a párommal, szinte minden nap. Fütyültem a peteérésre, csak együtt voltunk. Kisfiam lesz!:) 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû hogy az a lényeg hogy egészséges legyen, bármilyen nemû is! Csak érdeklõdtem, hogy erre van-e valami módszer! Köszönöm a válaszokat! És gratula a kismamáknak!

Ha a barátom le akar smárolni akkor mit kell tennem? és ne mondjátok hogy jön magától stb.

Legjobb válasz: De hogy lehet a barátod, ha még nem csókolóztatok??

De hogy lehet a barátod, ha még nem csókolóztatok??
jó, akkor neked jön magától. Lehet ezért bekerülsz a törikönyvekbe is.
Hagyd magad. Csók közben simogathatod. Akár a fenekét, vagy késöbb megfoghatod a farkát.
Ha visszaemlékszem az elsõ csókolózásomra, eszembe jut mindig ahogy a srác dugta a számba a nyelvét, én meg azt sem tudtam mit csináljak vele!:) Esetlen voltam, de felejthetetlen élmény volt! Ne parázz, jó lesz!;)
Hagyd, hogy megtörténjen. Elvileg reflexszerûen rá kell jönnöd majd, hogy hogy kell. Nem kell semmit sem tanulni... mondhatni jön magától :-D
Majd ráérzel.
Smárold vissza.
Jön magától ... -.-
*nem jön
Mennyi 2x2? és ne mondd, hogy 4. Ugye, milyen nehéz így válaszolni? :)

Mit tennétek, ha megbánnátok a költözést? Két éve költöztem el otthonról a barátomhoz, otthagytam a munkámat, családomat. Majd érkezett a baba. Lassan vissza kell mennem dolgozni, de nincs hovA, illetve a régi lakóhelyemen van a munkahelyem.

Mit tegyek? Menjek a régi helyemre vissza? de az 2,5órányira van? Költözzek vissza a kisgyerekkel? Akkor mi lesz a kapcsolatunkkal? Az az igazság, hogy nem szeretek itt élni, ahol most, a szívem hazahúz.

Legjobb válasz: hát elég fura ez a hozzááálás. párod mit szólna ha csak úgy lelépnél a gyerekkel? vagy nem vagytok egy család? én külföldön élek a párom miatt , még nem találtam munkát, nincsenek itt barátaim de meg sem fordulna a fejemben hazaköltözni hiszen összetartozunk. ha te ezen gondolkosz akkor valószínû a kapcsolatoddal sincs minden rendben.

én anno azon agyaltam, amikor a páromhoz költöztem, hogy olyan jó lenne, ha a közelében lenne munkám, mert akkor véglegesen oda költözhetnék. álmaim ne továbbja volt. és halálpontosan vele szemben fél perc sétára lett az új munkahelyem. ezzel annyit akartam, hogy ha valamire vágyik az ember és nagyon akarja, teljesül! te nem a pároddal akarsz lenni, úgy tûnik...
hát elég fura ez a hozzááálás. párod mit szólna ha csak úgy lelépnél a gyerekkel? vagy nem vagytok egy család? én külföldön élek a párom miatt , még nem találtam munkát, nincsenek itt barátaim de meg sem fordulna a fejemben hazaköltözni hiszen összetartozunk. ha te ezen gondolkosz akkor valószínû a kapcsolatoddal sincs minden rendben.
Ha a párod is találna ott munkát, akár együtt is visszaköltözhetnétek.
Munkát bárhol lehet találni. Viszont egy kapcsolatnak sem tesz jót ha elköltözöl... meg mi az hogy otthagytad a családod? Mármint a szüleidet? Ez a normális, felnõttél, most a te családod a párod és a gyereketek. Velük kell lenned, nem a szüleiddel. Vagy csak én nem értelek... normális esetben ott kéne jól érezned magad ahol a számodra legfontosabb emberek vannak. Ezek szerint a barátod nem tartozik oda.
Ha haza mész és ott tudsz dolgozni, akkor oda. A kapcsolatotoknak nem hiszem, hogy baja lenne belõle ha hetente max háromszor tudnátok találkozni- nekünk speciel javult :) De a babának valószínüleg rosszat tenne.
Valószínûleg a kapcsolat színvonalához képest - errõl ugye nem ír a Kérdezõ, hogy jól megvannak-e? - sokallja az áldozatot, azaz hogy távol a szüleitõl, barátaitól, korábbi munkahelyétõl elment munkanélkülinek. Lehet, a párja nem is foglalkozott azzal, hogy a Kérdezõnek így rosszabb lesz, csak elvárta, hogy költözzön oda - holott a lakhely megválasztásánál mindkét fél lehetõségeit, közérzetét figyelembe kell venni.
A kérdező hozzászólása: Az nem igaz, hogy munkát mindenhol lehet találni! Akkor miért van annyi diplomás munkanélküli?????? Nem azért tanultam annyit, hogy olyan munkát csináljak, amihez nem értek vagy nem a szakmám. Másrészt nagyon szeretem a párom, de igen nehéz messze lenni a szeretteimtõl, akiktõl segítséget kaphatok bármikor, és igen nehéz a megszokott munkahelyet otthagyni a semmire és a bizonytalanra. Ez nem a szerelemrõl szól. Igenis szeretem a páromat, ezért szültem neki két csodálatos babát, de azért reálisan is kell néha gondolkoznunk.
nem akarlak megbántani, de tényleg nem úgy gondolkozol, mintha valóban szeretnéd a párod, különben a realitás az lenne, hogy vele mindent megoldani, nem pedig nélküle de jó lenne ez is meg az is, csupán mert most nincs más ötleted. Hát mindenért meg kell küzdeni, a lehetõségekért is, hogy legyenek.
És a párod hogyan vélekedik a problémáról? Õ pl. költözne miattad - a szülõvárosodba, vagy egy 3. helyre, ahol mindketten tudtok dolgozni?
Szerintem elõször is tedd fel újra a kérdést, legalább is magadnak.A költözést bántad e meg vagy inkább a barátoddal való kapcsolatot? Amit itt leírtál azt a barátodnak is elmondtad már? Mert szerintem ebben elsõsorban õ a leg illetékesebb.Valaki itt utalt rá, hogy mi az hogy elhagytad a családodat. Na igen! Ha nem érzed, hogy a barátoddal , és a kisgyermekeddel új család lettetek, akkor nehéz itt bármit is mondani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!