Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell a barátommal (230 db)

Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, összejött a legjobb lánybarátjával! :)
Most még minden zavaros. Az idõ segít tisztán látni. A barátod téved! 29F
Nem hatna. Most úgy érzed meghalsz a fájdalomtól. De nem fogsz. Szar lesz egy ideig, aztán szép lassan továbblépsz. Az idõ segíteni fog. De ne alázd meg magad. Azt mondta, nem kellesz neki. Ez van. Ezt dobta a gép. Majd jön a következõ. Ne rohanj utána, mert csak magadnak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a fiú az életem! Úgy érzem nem hagyhatom hogy elhagyjon! De már mindent megpróbáltam! Fiú szemmel ti mit gondolnátok ha egy éjszakára kibérlek egy hotelben egy szobát, gyertyák zene stb. Szerintetek ez hatna?
OMG:D Gondolom aki azt írta hogy ne alázkodjon meg és hagyja ott az biztos nõ volt és bizos tudja hogy a fiú mért mondta ezeket. Ne mondjatok már neki ostobaságokat könyörgöm. Ez egy oylan kérdés amire mi nem válaszolhatunk. A kérdezõ tudja hogy mi lehet a problámája a barátjának és ha nem tudja akkor ki kell derítenie. Ennyi az egész. Sok sikert hozzá!:)
Tanulj meg írni, olvasni. Lehet az értelem hiányzik belõled. Mondjuk ez már sok emberbõl hiányzik.
Kérj tõle bocsánatot? Gondolom csak volt oka a szakításnak.
Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudjuk? Biztos, hogy elmondta már, mi hiányzik neki a kapcsolatból... na AZT kell tenned.
Semmiképpen ne alázkodjál meg még jobban, ne mondjál neki ilyeneket, hogy vársz rá, mert akkor nyeregbe érzi magát! Valószínûleg lehet neki más, nem?! Lépjél tovább( tudom ezt könnyû mondani) de idõvel jobb lesz, és még lehet, hogy összejöttök megint, ha kicsit megkomolyodik! Legyél büszke és ne hagyd magad megalázni!
Ne hagyd, hogy a krapek valami hülyeséggel zsaroljon. találsz normálisabbat is.....
Hát mi se tudjuk hogy mit tegyél nem voltunk a helyzetetek be , ha jó volt a kapcsolatotok akkor tudnád .
szerintem lépj tovább.
A kérdező hozzászólása: 18-19
Hát ha nem tudod, akkor nem tudod...
egyértelmû mire gondol... gondolkodj férfiésszel szopsz és kész..

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Normális ha a barátom megszabja, hogy hány órára kell hazaérnem és mindig pontosan tudni akarja, hogy mit csinálok a barátaimmal?

Még nem élünk együtt, 22 évesek vagyunk és csupán két hónapja járunk együtt. Folyamatosan azon veszekszünk, hogy éjfélre mindig érjek haza(nem megyek messzire és nem is bulizni megyek, hanem csak valahova beülünk beszélgetni). Nagyon zavar az is, hogy azt is képes megkérdezni hogy pontosan mit fogok csinálni délután a barátn?mmel. Egyébként, ?szinték vagyunk egymással de nem tartom kötelez?nek, hogy beszámoljak minden percemr?l. Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Tényleg nem normális. Ragaszkodj a privát szférádhoz, akkor is, ha õrjöng érte.

Tényleg nem normális. Ragaszkodj a privát szférádhoz, akkor is, ha õrjöng érte.
Pedig most kéne szakítanod, amíg nem késõ. Gondolom mondtad már neki, hogy ez zavar téged. Ha ezek után még mindig csinálja, akkor hagyd ott minél hamarabb!
Nem, nem normális. Ha ez fordított felállásban lenne, és a nõ kérné számon így a pasit, már csak a hátát látná, ahogy távolodik. És igaza lenne.
Ha már most 2 hónap után ilyen, akkor ha majd összeköltöztök, írásos kérvényt kell majd benyújtanod, hogy lemehess a közértbe tejért :O Szerintem mondd meg neki, hogy rosszul esik neked, hogy ennyire nem bízik benned, hogy így ellenõrizni akar. Normális kapcsolatban ilyen nincs. Még szülõk se csinálnak ilyen a 22 éves lányukkal, nem hogy a barátja.
Talán még le lehet törni a szarvait, ha van elég erõd a mindennapos botrányokhoz, és nem engednél neki csak azért, hogy ne hisztizzen. Kár, hogy nem adhatod kölcsön nekem, én még élvezném is:D
Beteges. Én nem hagynám hogy beszabályozzon. 1 percig se bírnám egy ilyen pasival. És sztem te is tudod, még csak 2 hónapja vagytok együtt és ilyen...csak rosszabb lesz! MENEKÜLJ!!!
beteges. gyorsan hagyd ott, mert csak rosszabb lesz
2 hónap még kevés idõ. Szakíts vele, mert ez ennél durvább lesz. Az egyik barátnõmre telepedett rá a pasija. Nála az lett a vég, h kórházba került, mert annyira kikészült. Sajnos minden barátját elvesztette a pasi miatt. A pasi is megszabta, h mikor, hol legyen. Minden reggel bekisérte fõsulira, várt rá, mikor végzett. Ha a csajnak a suli másik épületébe kellett mennie, akkor õ ott volt elõadás végére és átkisérte. Évekig voltak sajnos együtt.
ez borzasztó, el akar vágni a külvilágtól, hogy teljesen az övé legyél, és azt csinál veled, amit akar utána. Nekem a férjem sem mondja meg, hogy meddig maradhatok...én sem neki. Ha jól érzi magát a haverjaival, maradhat éjjel 3-ig is. Mondjuk nagyon ritkán marad ki.
Ja igen sajnos nem fogsz könnyen megszabadulni akkor sem ha ezt választod, a teljes kapcsolatmegszakítás segít majd csak.Máskülönben örökké zaklat majd levelekkel, hívásokkal stb-ivel.Én is tapasztaltam.Szerencsére a pasival csak egy fél évben ha összefutunk de a beteg agya azt is tárolja és késõbb elõhozakodik vele.nem akar elfelejteni pedig már a kezdet kezdetén szakítottunk.Nekem nagyon sok volt...
Nálam egy normális kapcsolatba ez nem fér bele egyáltalán..én nem bírnám ki.Senki nem lehet senkinek a tulajdona.
Ez nem normális, késõbb még csak rosszabb lesz... Beszélj vele adj egy kis idõt neki ha nem tud uralkodni magán dobjad...
Nem olyan könnyû ám egy ilyet csak úgy elhagyni, de nincs más választásod.
Még most lépj ki, mert befog majd zárni a boltba nem mehetsz majd le, meg ver majd mert rosszul vettél levegõt, elmarja a barátaid roknaidat, és utána egy szobadísz leszel neki.Tapasztalat.
Menekülj.
A kérdező hozzászólása: Jújj utolsó ez nagyon durva. Én nem szeretnék szakítani, de már teljesen kikészülök :((
nem értem, magadtól miért nem hagyod ott

Mi kell a fiúknak? Mi csináljak, hogy legyen barátom? (Bővebben lent)

Úgy értem,szeretnék már egy barátot de nem tudom,hogy fogjak hozzá,mit csináljak,mi jön be nekik? Az utóbbi id?ben elég sokat változtam fogytam,több lett az önbizalmam és úgy érzem készen állok egy kapcsolatra.Még nem volt barátom Kérlek segítsetek :) normális válaszokat szeretnék kérni

Legjobb válasz: Én kíváncsi lettem rád..írsz privit?(segíteni szeretnék,nem ismerkedni:) 16/F

Én kíváncsi lettem rád..írsz privit?(segíteni szeretnék, nem ismerkedni:) 16/F
Szerintem ne "akarj barátot" csak azért hogy legyen, elõbb utóbb úgyis találkozol egy sráccal akibe valószínüleg beleszeretsz, ha szerencséd van õ is beléd. De ne kezdd görcsösen keresni merthogy te készvagy egy kapcsolatra és most kell barát, mert abból sose lesz jó, érted? :D Szóval én nem azt mondom hogy ne ismerkedj, de ne rögtön úgy állj hozzá hogy na akkor keressünk pasit.:D
Rövid leszek: add magad, szeressenek azért, aki te vagy
Ha igazi barátot akarsz, és nem csak olyat, akivel azért jársz, hogy legyen valakid, akkor nem kéne ezt így erõltetni. Vagy van kölcsönös szerelem vagy nincs. Recept pedig végképp nincs rá. Majd eljön az ideje, éld az életedet és légy önmagad. :) Ennél többet nem tudsz tenni. Meg azért 15 évesen még bõven nem késel le a szerelemrõl.
Szerintem egyáltalán nem múlik a súlyon, van egy osztálytársam aki nem vékony mégis nagyon jól néz ki, mert úgy öltözködik, csak strandon látni a felesleget, de egyébként sem bántja senki, mert mindenkivel kedves. Aztán van a másik véglet, akit senki sem szeret, mert visszahúzódó nem beszél senkivel, nem figyel a sminkjére (már ha egyáltalán van rajta), nem figyel az öltözködésére, pedig megtehetné, és mivel nem beszél senkivel belül sem tudjuk szeretni. Remélem értetted, hogy mit akarok. Egyébként mindjárt lesz itt jelentkezõ a kegyeidért, ne aggódj. Hát, sok sikert. 17/F
Öltözködj csinosan, legyél közvetlen, és mozdulj ki otthonról minél többet. Ja, és légy természetes, add önmagad. Ha ez megvan, akkor szerintem kis idõn belül alig tudod majd levakarni magadról a srácokat. Ezenkívül egy jó tanács: ha egy srác már kezdeményezett nálad, akkor ne várd el, hogy mindig õ keressen téged, te is menj oda hozzá beszélgetni, vagy írj rá Facebook-on, msn-en stb. :) 19/F
Ne légy lenézõ, öntelt és egoista. Ha ezeket kikerülöd, már nyert ügyed van! :)
egy év múlva keress meg, de amúgy flörtölj
Ne barátot akarj elõbb inkább szerez barátokat és tanulj meg flörtölni és esetleg csókolózni. Próbálj összebarátkozni idõsebb fiúkkal õk majd segítenek neked a pasizásban (persze ha jó fejek)
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a tanácsokat :)
Jajajj, ne érts félre, nem is azt mondtam, hogy egoista lennél! :) Csak kerüld el, hogy valaha is az legyél. Bocsánat, elõször rosszul fejeztem ki magam :)
A kérdező hozzászólása: Jó jó, értem mire gondolsz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :) Próbálok csinosan öltözködni, és sminkelem magam, de nem akarok kurvulni nem állna jól. És igen, elég sokan rám írtak ..:D
A kérdező hozzászólása: 1.komment : irtam :) 2. oké majd megkereslek amúgy nem nagyon tudok flörtöni:d 3nem hiszem, hogy egoista lennék :)
A kérdező hozzászólása: oks :) köszi
síkosító..
a méztõl ragadni fog :D am.meg maszturbálj többet, ujjazzon meg többet, 2, vagy 3 ujjal, vagy akár te magad. sokkal, de sokkal elégítsen ki, nyalogasson, még elõjátéknál vigyen a csúcsra, és nagyon nedvesítsen be. neked meg csak annyit, hogy ne izgulj. engedd el magad, lazíts. ha izgulsz, az izmaid összehúzódnak, és nagyon fájdalmas tud lenni. amugy. csak kíváncsiságból. leírnád a párod méreteit?:D
Ha nagy a szerszáma, az is lehet baj. Ne nyomja be tövig, lehet neki kellemesebb, de neked meg fáj. Ha nem tenné be tövig, akkor nem a fájdalmon görcsölnél, és el tudnál lazulni, és élveznéd. Na meg több elõjáték, de ne kényeztesd többet, hanem õ téged.
öntsetek rá lekvárt
Mártsa bele egy üveg mézbe :D
Szégyenlõs vagy a párod elõtt? mert én elsõnél az voltam. és izgultam is... dee tudtam, hogy szeret, és bármit megtett hogy könnyebb legyen nekem és kevésbé fájdalmas:) volt barátommal azóta ellenségek vagyunk...dee "9 hónap után hagytam magam és 1 év 3 hónapot voltunk együtt"
GÉÉÉPZSÍÍÍÍÍÍR
talán... 1.síkosító 2. igaza van többieknek, lazulj el, a párod pedig kényeztessen többet, ha nedvesebb vagy, könnyebben megy be, és neked pedig nem fáj....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. amúgy neki 23 centi, az átmérõje meg 6
Vizipipát, vagy vigyél be dekor boltba valami jó képet azt nyomasd pólóra.. Mondjuk így nehéz segíteni:D
http://www.boreger.hu egyébként érdemes személyesen is ellátogatni a boltjukba ha pesti vagy, mert nagyon szép, és különleges cuccaik is vannak.

Folyton csalódnom kell a barátomban, mit tegyek? (leirás lejebb)

Mit tegyek ha folyton csalódok a barátomban?Mindig igér mindenfélét,utána meg nem tartja be..Annyira bosszant már..Ha meg épp nem igér,akkor hazudik nekem..Szeret,mert tudom hogy szeret,nem is a szeretettel van baj,csak mindig megbánt..Sokszor nincs tekintettel rám,nem mindig veszi figyelembe mit szeretnék igazán és olyankor olyan szöveggel jön hogy én se vagyok sokszor tekintettel rá..Tudom,én se vagyok tökéletes,de ? nagyon sokszor megbánt és nagyon sokat veszekszünk..Adjatok tanácsot,léci!

Legjobb válasz: Szeret, a nagy ló[email protected] Akit szeretünk, arra tekintettel vagyunk. Nem bántjuk meg úton-útfélen.

Szeret, a nagy ló[email protected] Akit szeretünk, arra tekintettel vagyunk. Nem bántjuk meg úton-útfélen.
ha annyira szeretne, akkor nem bántana, nem hazudna. :/
3napja szakitottam a pasimmal ez miatt, mert õ is ilyen volt. Valamilyen szinten biztos szeret téged, mert még el nem hagyott, de nem annyira, hogy oda is figyeljen rád. ird ki egy papirra, a jó és a rossz tulajdonságait, és amibõl több van az a nyerõ, ha a rosszból, akkor nincs mese, szakits vele. Mert egy párkapcsolat addig müködik, mig több jó van benne, mint rossz.
Szerintem õ valójában annyira de annyira szeret... csak fél kimutatni ÉBREDJ MÁR FÖL! NEM NEM NEM NEM ÉS NEM! NEM SZERET TÉGED! NEM VESZED ÉSZRE MEKKORA PARADOXON AMIT ÍRSZ? MEGBÁNT, ÁTVER, NINCS RÁD TEKINTETTEL, DE SZERET? SZERET PERSZE.. BIZTOSAN. DE ÚGYSE FOGSZ VELE SZAKÍTANI, SZÓVAL NEM ADOK TANÁCSOT. SZENVEDJ CSAK!
csak igazat tudok adni az elõttem szólóknak sajnos:/ szerintem legbelül tudod te jól, hogy mit kéne lépned, tudod hogy ez így nem normális..csak szereted és ez nem kicsi akadály...de egyet jegyezz meg!! egyszer élünk, és ha Te olyan úton jársz, ami leginkább csak fájdalmat okoz neked, akkor az nem a Te utad !!:/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat

Huvelygomba. Mit szedjen a baratom hogy ne tudjon visszafertozni? Mennyi ideig kell hanyagolni a szeretkezest?

Par napja kezdodott. Csak akkor van a suru valadek, ha felizgulok, de a viszketo/ego erzes egesz nap. Az izgalmi valadekom kimarta a baratom lagyekat is. Mit hasznaljunk/szedjunk hogy elmuljon? Mennyi ideig kell hanyagolni a szexet?

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, te túl intelligens... bocsi, hogy ilyen bunkó vagyok, de az ilyen szintû butaság idegbajt vált ki bennem.

Menj el nõgyógyászhoz, te túl intelligens... bocsi, hogy ilyen bunkó vagyok, de az ilyen szintû butaság idegbajt vált ki bennem.
Az orvos választ fog adni valamennyi kérdésedre.
MINDKETTEN elmentek dokihoz. te nõgyógyászhoz, a barátod meg urológushoz. majd ott vesznek kenetmintát, vagy pisiltetnek és kaptok gyógyszert is.
Nem muszáj mindkettõtöknek elmenni, a nõgyógyász felírhatja a gyógyszert és a kenõcsöt a barátodnak is (nálunk anno így volt). És õ mondja meg, mennyi ideig no szex.:) És minél elõbb menj orvoshoz, mert hosszas várakozás után ugyan tünetmentes (is) lehetsz, de a barátod simán visszafertõz kezelés nélkül!
4.-nél a pont! Én gyógyszert kaptam annak idejét (1 éve), azt hiszem 3 v 4 db-ot, barátom is kapott 1-et.
az urológus azért fontos, mert nem mindegy, h a fiúnak felületi fertõzése van, vagy a húgycsövön keresztül feljebb terjedt a fertõzés. Az utóbbi esetben a kenõcs semmit sem ér. (ilyenkor vannak az állandó visszafertõzõ hónapokig elnyúló szenvedések...)
Mindenképp menjetek el mindketten orvoshoz, utána pedig használjatok ezüstvizet. Te idd, párod áztasson be egy vattát és azzal kenje át magát. Mi is szenvedtünk vele, de gyógyszerrel kikezeltek, azóta ezt használjuk és semmi bajunk.

Beszélnem kell a barátommal (. ) vki lécci segitene h mégis h hozam föl a témát v h mit mondjak?

szval az van h kb 7 hónapja vagyunk 1ütt és már cs heti 1szer szexelünk és nekem ez nagyon kevés é szeretném rávenni h többet szeretkezzünk. a másik része a dolognak h az anális szexre is rá akarom venni cs nemtom mit szolna hozzá bár mivel szokta ujjazni is a popsim lehet belemenne de nem vok benne biztos. harmadrészt pedig szeretnék 1 bilincset és ehhez se tudom h mit szolna. uh ezekhez kérnék 5letet h hogyan mondjam el neki. bocs h kicsit hosszu meg sokat kérdezek de lécci válaszoljatok. :)

Legjobb válasz: :D:D:D

:D:D:D
A kérdező hozzászólása: hát megkérdzetem a bilincset de nemet mondott, mert h õ nem szereti ha be van szorulva vhova...:/
Szia! Szerintem csak sorjában!! Elõször beszélj vele arról, hogy sûrûbben szeretnéd. Ha bejön, akkor rendben van a kapcsolatotok annyira, hogy a többire is rátérjetek. És több szex mellett jobban belefér az anál is. De a bilincs legyen az utolsó! Sok sikert!
Elõször tanulj meg írni!!
Használd a szádat. Értsd: Simán mondd meg neki, hogy mi izgat. Szex után - ha nem elalvós fajta - elég jó hallgatóságot képvielnek a pasik.:D
Csaj vagy? vagy pasi aki homo?
egyszeruen mikor taliztok szolj neki h szeretnel beszelni vele nyugottan, talan egy teanal, vagy egy vacsaora utan elohozhatod h mit is szeretnel, viszont o ha nem akarja akkor nem ajanlom hogy eroltesd.
A kérdező hozzászólása: lécci normális válaszokat :) nekem fontos lenne.
eröszakold meg
Talán LÉGYSZI!!!!!! Tanuld már meg leírni!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!