Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell Mikor kell másképp (21 db)

Eddig csak diesel autót vezettem, de most benzinessel kell mennem. Mit kell másképp csinálni? Elindulásnál pl? Melyek a különbségek?

Legjobb válasz: A diesel kisebb fordulatszám tartományban adja le a legnagyobb nyomatékot, a benzines magasabban, de rugalmasabb, tehát: Elindulásnál nehezebb dolgod lesz egy picit, ügyesebben kell csúsztatnia kuplungot, és kicsivel több gázt adni, viszont elõzésnél pörgetheted végig a fokozatokat, nem úgy mint a dieselnél (ha jól emlékszem magasabb tartományban ott már elfogyott minden, csak pörgött a semmiért, érdemesebb volt feljebb váltani).

A diesel kisebb fordulatszám tartományban adja le a legnagyobb nyomatékot, a benzines magasabban, de rugalmasabb, tehát: Elindulásnál nehezebb dolgod lesz egy picit, ügyesebben kell csúsztatnia kuplungot, és kicsivel több gázt adni, viszont elõzésnél pörgetheted végig a fokozatokat, nem úgy mint a dieselnél (ha jól emlékszem magasabb tartományban ott már elfogyott minden, csak pörgött a semmiért, érdemesebb volt feljebb váltani).
Elinduláskor kis gázadással kell segíteni a motort, különben könnyen lefulladsz. Megszokod pikk-pakk...
Hidegben pedig izzits!!!!!:) ))))
használd az eszed és a kuplungot rendesen!( ha nem automata...)
hidegben a dieselt kell izzítani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Diesel autón tanultam vezetni, utána vettem egy Skodát. A tanulókocsin egyszer sem fulladtam le. Miután megkaptam a jogsit, a Skodával csomószor... :-)))

Miben kell másképp tanulni az egyetemen, mint középiskolában?

Folyamatosan ezt szajkózzák, de konkrétumot még mindig nem tudok, hogy miben "másabb" az egyetemi tanulási forma a középiskolásnál, azt leszámítva, hogy több az elsajátítandó anyag...

Legjobb válasz: Köszi a választ. Értem, vagyis inkább érzem amit mondasz, mindenesetre eléggé fura ez az egész, 1 hete járok egyetemre, de szinte csak ehhez hasonlókat hallok, hogy rá kell érezni, ezt nem lehet elmagyarázni stb, mintha valami spirituális világba csöppentem volna, nem ilyennek képzeltem és egyenlõre nem tudom eldönteni, hogy ez jó e vagy rossz, de annál inkább érdekes.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Értem, vagyis inkább érzem amit mondasz, mindenesetre eléggé fura ez az egész, 1 hete járok egyetemre, de szinte csak ehhez hasonlókat hallok, hogy rá kell érezni, ezt nem lehet elmagyarázni stb, mintha valami spirituális világba csöppentem volna, nem ilyennek képzeltem és egyenlõre nem tudom eldönteni, hogy ez jó e vagy rossz, de annál inkább érdekes.
nekem egy teljesen új tanulási stílust kellett kialakítanom, mert azzal, amivel középiskolában tanultam, nagyon lassan haladtam, egyszerûen olyan nagy az adott tananyag, hogy sose értem volna be magam egyszerûen rá kell érezni, hogy neked mi fog bejönni
A kérdező hozzászólása: tegnap 21:54 Tudom, hogy ezt nehéz megfogalmazni, de megpróbálnád mégis leírni nekem, hogy miben változott a tanulási módszered?
A kérdező hozzászólása: ma 10:12 Ezzel amit leírtál egy újabb ellentmondás látott napvilágot, mert ha konkrétan betanulok mindent, akkor az ugyan olyan mint középiskolában (én 4 év anyagát tanultam meg fél év alatt pár tantárgyból érettségi elõtt, jó eredménnyel zártam), viszont itt azt szajkózzák, hogy a lényeget kell kiszûrni.. akkor most mi van? Paradox az egész.. valahogy hozzákezdek és majd meglátom mi sül ki belõle. Egyébként szak?
Elõször át kell látni az egészet, megérteni az összefüggéseket és ez alapján kiszûrni a lényeges részleteket.
6-os vagyok. Építõmérnöknek tanulok. Nem kell konkrétan benyalni mindent, mert azzal nem érsz el semmit, szerintem ilyet nem állítottam, viszont át kell látni az egész tananyagot és a lényeget betéve tudni. Tanár függõ is, hogy kinél mire kell készülni, illetve hogyan.
tegnap 21:54-es vagyok: eddig mindent kiirkáltam a füzeteimbe, ez rettentõ módon lelassított, így ezzel felhagytam, és amit tudok, azokat csak könyvbõl tanulok amit csak tudok, minél több színnel húzok alá, így talán jobban megmarad ami nem szükséges, nem tanulom meg :D most így hirtelen ennyi

Nem állt fel az első alkalommal, amikor csináltuk volna. Mi lehetett az oka? Mit kell másképp csinálnunk hozzá?

Tegnap lett volna az els?, csináltuk volna, de mire eljutottunk oda, hogy dugjunk már sajnos nem voltam teljesít?képes. Igazából feküdtünk mi az ágyban el?tte vagy 5-6 órát, filmeztünk, közben petting, háromszor ki is verte nekem, és akkor semmi gond nem volt. Azonban hajnali 4 felé már dugtunk is volna, de sajnos nem jött össze. Nem is értettem igazából. Mi lehetett a gond? Gyakori az ilyen? Mit kellene másképp csinálni? Az játszott közre, hogy az este során háromszor is kiverte nekem, és elég volt, vagy mi?

Legjobb válasz: "Az játszott közre, hogy az este során háromszor is kiverte nekem, és elég volt, vagy mi?" Nagy valószínûséggel, igen.

"Az játszott közre, hogy az este során háromszor is kiverte nekem, és elég volt, vagy mi?" Nagy valószínûséggel, igen.
sok minden lehet. pl idegesség gumi nélkül ha kezdõ vagy és nem szed a csaj tablettát nem ajánlom.. (persze sokkal jobb) nem bírnád tovább, mert sokkal jobb naturan bor? jó ötlrt hs s gátlásaid miatt nem megy gyakorlat teszi a mestert :) nem kell sietni, kapkodni. kefélni csak nyugodtan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes... Hsjrá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Ismét megpróbáltuk, valamivel több sikerrel, de így sem volt az igazi. Nem hagytam neki, hogy kiverje elõtte, ahogy mondtátok, és úgy próbáltuk. Megvolt az elõjáték, közben állt persze mint a cölöp, azonban amikor felhúztam a kotont, akkor ilyen félig merev állapotba került a szerszám. Sikerült végül összeügyeskedni egy dugást, de az is eléggé körülményes volt. Élveztük mindketten, végül én elmentem, de õ nem. Azonban a szerszám egyáltalán nem volt annyira merev, mint amennyire akkor szokott, amikor kiveri, vagy mint amikor én magamnak. Én egyébként a kotonra gyanakszom. Durex extra safet használtunk, de amikor felhúztam, akkor kezdett el kevésbé merev lenni. Szerintem túl vastag, és emiatt kevésbé érzem a dolgokat. Ez elképzelhetõ, vagy teljesen kizárt? Azért gondolom ezt, mert szinte biztos vagyok benne, hogy abban az állapotban, amikor verni szokta egy jót tudnék dugni, csak ez sajnos elmúlik, mire felhúzom a kotont. Ha pedig ez a gond, akkor segítene a problémámon, ha ultravékony óvszert használnánk? A lány is szûz (volt), igen. Hálás vagyok tényleg, hogy segítetek, mert abszolút nem tudom mire vélni ezt a dogot, és borzasztóan zavar. Javítana a helyzeten, ha legközelebb meginnánk egy pohár bort elõtte, vagy csak tovább rontaná? Szerintetek is a koton miatt volt? Azt egyébként elfelejtettem írni, hogy 18/F
gumival próbáltátok? lehet h az zavart...
a lány mennyire tapasztalt? nem lehet, hogy azért stresszeltél mert õ nem szûz?
Kedves kezdõ férfi társam, azzal lehetett a baj hogy többször is rá segített neked a kedves kis barátnõd, a dolgok úgy alakulnak hogy mikor megteltél akkor nagyon kemény és nagyon akarod a dolgot ilyenkor minden vágyad hogy megszabadulj az anyagtól, ügye ez is az oka a hamar elmenésnek, sokan úgy védekeznek ez ellen hogy elõtte vagy magadnak vagy a csajod megszabadít a fölösleges cucctól így mikor újra menet kész a dolog már többet bírsz csak ügye olyankor kicsit félkemény a szerszám legalábbis az esetek többségében és mivel te még kezdõ is vagy a félelem és az újdonság miatt még jobban a hatása alá kerültél és ez okozta a bré vesztét. Ne ijedj meg és ne görcsölj rajta, legközelebb maximum 1 szer hagyd hogy kicsapassa a csaj várjatok 30 percet maximum 1 órát és akkor figyeld meg nem lesz semmi baj. Csak majd el ne felejtsd megköszöni ha bevált :D
Szerintem a 3szori kicsapás jobban közre játszik...
Az is lehet hogy csak túl ideges voltál és nagyon teljesíteni akartál.
"háromszor ki is verte nekem" ez nem olyan mint a rugós játék hogy visszanyomod a dobozba, kinyitod és mindig újra elõugrik
Háromszor kicsapta és csodálkozol hogy nem állt a bré?
Szerintem a bor csak tovább rontana rajta:D Szerintem is a koton a ludas. Próbálj ki másmilyent is...

Miben kell másképp nevelni egy rotweilert, mint egy vizslát?

Egyik kérdésben olvastam, hogy azt írták: hogy lehet, hogy ráordítasz a rotira, és csak rád néz, amíg a vizsla össze pisili magát. Komolyan? Mit?l kell másképpen nevelni?

Legjobb válasz: Egy rottweiler és egy dalmata gazdija vagyok. A roti egy kicsit erõsebb jellem,makacsabb,önfejûbb.De viszont pont ugyanolyan gyorsan tanul mint egy másik kutyus.De az urdítozás és ütlegelés rossz módszer(még ha te nem is csinálod a kutyáddal).

Egy rottweiler és egy dalmata gazdija vagyok. A roti egy kicsit erõsebb jellem, makacsabb, önfejûbb.De viszont pont ugyanolyan gyorsan tanul mint egy másik kutyus.De az urdítozás és ütlegelés rossz módszer(még ha te nem is csinálod a kutyáddal).
Miért neked nem látszik a két fajtán hogy teljesen más? Ugyanúgy kell õket nevelni csak egy rotival sokkal magabiztosabban kell bánni, jobban kell erõsíteni a falkavezér szerepet. Egy vizsla alázatosabb, szófogadóbb fajta, könyebben alárendeli magát. Persze vannak kivételes esetek. Egy õrzõ-védõ kutya nem lehet olyan alázatos kutyuska. Tõle keménységet vártak mert oda az kell.
Az ordítás az ember tehetetlenségét bizonyítja. A kutya nem süket, jobb a hallása az embernél. Egy halk csettintés, amit következmény kísér ezerszer hatékonyabb, mint az ordibálás. És a következmény nem feltétlenül a bántalmazás. De azért azt tudni kell, hogy ütés és ütés között van különbség. Kézzel az ember egyébként sem tud komoly fájdalmat okozni a kutyának, hacsak nem ököllel az orrára vág. De egy fenékre csapás, vagy egy oldalba lökés nem bántalmazás. Legjobb lenyomni a földre és néhány percig ott tartani, ha fegyelmezni kell. De kell, mert ebbõl ért a kutya. Nem szavakkal kell meggyõzni, hanem tettekkel. Mégpedig következetesen és nem csak akkor, ha eszünkbe jut. Egyébként elsõsorban egyedfüggõ az, hogy egy kutya mennyire érzékeny. A nagy mamlasz német juhász és snaci keverék kanomnak elég ha halkan szólok, azonnal csinál mindent. A kis foxi keveréknek meg hathatósan kell értésére adnom, különben tesz a fejemre.
Igazából az ordítással nem így van a szabály. Ráordítasz a rotidra, vagy a vizsládra, és nem értesz a kutyákhoz. Egyikkel sem kell ordítani. A vizslák nagy része, az emberekkel évszázadok óta együtt való munkától, sokkal engedelmesebbé vált, mint a legtöbb faj, ezért nagyon egyszerû, könnyû tanítani. A rottweiler azonban egy igen erõs, domináns jellegû fajta, ami mindig azt keresi, hogy lehetne "õ a vezér". Ezért nehezebb tanítani.

Miért morzsálódik az almáspitém? Mit kell másképp csinálni a teljeskiörlésű liszttel?

Kivételesen nem finomlisztb?l, hanem teljeskiörlés? búzalisztb?l csináltam. Már amikor nyújtottam, láttam, hogy nem az igazi. Alig bírtam belerakni a tepsibe, mert nem lett az a szép, rugalmas tészta, mint szokott.

Legjobb válasz: Hogyan akarsz azzal a liszttel olyat csinálni mint a fínomlisztttel? Nem azért van a lisztek között különbség hogy mindegyikkel ugyanazt meg lehetne csinálni.

Hogyan akarsz azzal a liszttel olyat csinálni mint a fínomlisztttel? Nem azért van a lisztek között különbség hogy mindegyikkel ugyanazt meg lehetne csinálni.
A kérdező hozzászólása: Csak van valami praktika, hogy ne morzsálódjon ennyire a tészta ?? Tudom, hogy más lesz az íze, állaga, de azért jó lenne valamennyire kezelhetõ tésztát kapni. Jó, nem vagyok egy gyakorlott, de azért ilyen könnyen nem adom fel :-)
szia! Mi a pékségben a teljes kiõrlésû liszthez is adunk finomlisztet, kb. 60% teljes kiõrlésû liszthez keverünk 40% finomlisztet. A sötét liszt nem tud sikérvázat felépíteni, mivel nem tartalmaz sikért. Magyarul lefordítva, nem lesz lyukacsos laza a tészta szerkezete, ezért törik. Ennek javítására szükséges a finomliszt. Olyan, hogy 100% teljes kiõrlésû tészta nincsen, minimális fehér lisztet tartalmaznak. maszatka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Akkor én is keverem, remélem jobb lesz így a tészta.

20 hetes uh-on nem tudták megnézni a babámat, mert a doki szerint rosszul feküdt, "be volt ékelődve", és a feje tetején meg a lábán kívül nem látott semmit.1 hét múlva kell visszamenni, mi az esélye, hogy másképp fog feküdni?

Legjobb válasz: Szia! Az esély nagy , hogy másképp fog feküdni a pici, mivel napi szinten váltogatja a pózokat. Az viszont szerintem a doki rutintalanságára utal, ha ilyet mond. Nekem is volt már, hogy "be volt ékelõdve", mégis minden fontos méretet le tudott mérni. Boldog babavárást! Egy 21 hetes kismama.

Szia! Az esély nagy , hogy másképp fog feküdni a pici, mivel napi szinten váltogatja a pózokat. Az viszont szerintem a doki rutintalanságára utal, ha ilyet mond. Nekem is volt már, hogy "be volt ékelõdve", mégis minden fontos méretet le tudott mérni. Boldog babavárást! Egy 21 hetes kismama.
Elég sok. A babák sokat mozognak, forognak még ilyenkor.De lehet, hogy ugyan úgy nem fog semmit latni a babából
Nekem egy hét múlva is ugyanúgy feküdt éppen, hogy nem tudták megvizsgálni. Így meg kellett tennem egy felesleges utat pestre a genetikai tanácsadba. Azért mondom, hogy felesleges, mert szerintem egyszerûbb lett volna, ha azt mondják, hogy igyál-igyak egy fél kávét vagy lépcsõzzek egyet, vagy sétáljak és hátha felébred, arrébb megy...De ez csak az én esetem, valószinûleg neked jó pozícióban lesz és sima meg tudják nézni minden rendben van-e.

Mikor kell menstruálni? Mikor kell másképp szedni, vagy más gyógyszert szedni?

Szülés után barátn?m a szoptastás alatti gyógyszert szedte. Ezt ha jól tudom folyamatosan kell szedni szünet nélkül, gondolom ? is ezt tette. Már 16 hónapos a pici és még mindig szedi a gyógyszert, azóta nem menstruált. Ez mennyiben normális? Mikor kell menstruálni? Mikor kell másképp szedni, vagy más gyógyszert szedni?

Legjobb válasz: Ez normális. De az is, ha mégis menstruál valaki. Ettõl a gyógyszertõl, meg a szoptatástól is lehet, hogy nem menstruál, semmi baj, ne izgulj! Más gyógyszert akkor kell szedni, ha már nem szoptat.

Ez normális. De az is, ha mégis menstruál valaki. Ettõl a gyógyszertõl, meg a szoptatástól is lehet, hogy nem menstruál, semmi baj, ne izgulj! Más gyógyszert akkor kell szedni, ha már nem szoptat.

Tapasztalt keltetõk segítségét kérném! Kacsa illetve lúd tojással kapcsolatban kérnék néhány tanácsot keltetõgéphez! Mit hogyan kell másképp, mint a tyúk vagy pulykatojásnál?

Alapvetõ dolgokkal tisztában vagyok, de szeretnék olyan emberek tanácsát olvasni, akik tudják is, mit beszélnek, és nem csak a "szakrizsát" nyomatják.

Legjobb válasz: szinte minden szárnyast szoktam keltetni, mi a konkrét kérdésed? a páratartalom más, ciklikussága is más mint a tyúké, forgatni ugyanúgy kell szellõztetni hosszabban, ha valami konkrét van írd meg

szinte minden szárnyast szoktam keltetni, mi a konkrét kérdésed? a páratartalom más, ciklikussága is más mint a tyúké, forgatni ugyanúgy kell szellõztetni hosszabban, ha valami konkrét van írd meg

Mit kell tennem? Mit kell másképp csinálni esetleg? Van egy barátom akinek én vagyok az első barátnője. Õ kicsit macis típus, de én se vagyok sovány.

Én már nem vagyok sz?z, de nagyon tanácstalan vagyok , mert nem voltam még sz?z fiúval. Mit kell tennem ha már le akar velem feküdni, mit kell másképp vagy kell-e valamire vigyázni?

Legjobb válasz: Valsz. hamar el fog sülni, lehet el sem juttok a behatolásig. Egyik ismim mesélte, hogy pont akkor sült el, amikor épp a gumit próbálta felügyeskedni :D

Valsz. hamar el fog sülni, lehet el sem juttok a behatolásig. Egyik ismim mesélte, hogy pont akkor sült el, amikor épp a gumit próbálta felügyeskedni :D
Technikailag nem kell mást csinálnod szerintem (a túlsúlyra gondolok). Azt javasolnám esetleg, hogy ha akarod, hogy veled veszítse el a szüzességét, hagyd, hogy hamar betegye neked (ha Te még ekkor nem vagy elég nedves, esetleg lehet síkosítót használni), mert ha túl sokáig izgatod, szûz fiúnál elõfordulhat, hogy még a hüvelyeden kívül elmegy, az meg olyan kellemetlen szitu. Azt nem mondtad, hogy mivel akartok védekezni, ha óvszerrel, és Te gyakorlott vagy a felhelyezésében, akkor esetleg segíthetsz neki.
Semmit sem kell másképp csinálnod.
Inkább legyen õ alul elsõre, így te tudod irányítani, hogy ráülsz.Lányoknak is milyen jó, mikor elõször csak fekszenek széttett lábakkal és nem kell csinálni semmit!Ugye?
Bizony jó :D Én barátom is szûz volt, macis is, és én se vagyok szerencsére kifutóslány :D Igazából õ döntött le engem, annak ellenére, hogy én már nem voltam szûz, isteni volt :) Nem kell semmit máshogy csinálnod, de tényleg ne izgasd sokáig, mert akkor hamar eldurranhat :) Ilyen esetben várjatok picit, utána úgyis újra talpraáll a kisfickó hamar, akkor lehet próbálkozni újra :D
Semmit ne tegyél másképp mint eddig ne éreztesd vele, hogy õ még nem csinálta, te meg már igen! Akkor is õ a férfi neki kell rád vigyáznia!!! az elsõnél ne várj sokat szerintem, de utána jöhetnek a különbözõ pózok...stb. amúgy ez egy ösztönös dolog és jönni fog minden magátol csak ne stresszelj... :)

Mit értünk életmódváltás alatt? Hogyan kell másképp csinálni?

Nálunk a hétvégi menü a tyúk vagy sertés húseves, gyakori kaják : sültkreumpli, f?zelékek(borsó,bab,lencse,kelkáposzta), törtkrumpli, rízs, krumplis/túrós/káposztás tészta,pörkölt,nokedli. Hidegételek vajas/zsíros/májkrémes/sajtos/bundás kenyér tojások.

Legjobb válasz: Szia AZ életmódváltás többrõl szól mint arról hogy mit eszel... Persze benne van az is. Pl csoki helyett egy tál kakaós mûzli vagy gyümölcs, zöldségek NAGYOBB ARÁNYBAN... Azért hangsúlyozom, mert egy fõzelékben akkor sincs sok kalória ha rántással csinálod. van benne két kanál liszt na bumm... ( ok a rakott krumpli az durva :) ) Én azt tapasztaltam hogy gyakorlatilag bármit lehet enni, persze arányosan kisebb/nagyobb adagokban ( pl egy szelet húsban több a kalória mint egy fél kilós spenótból készült fõzelékben ) reggelire ha szendvics helyett mûzlit eszel az is már minusz 1-150 kcal minusz. És jól is laksz vele. Viszont életmódváltás az is hogy milyen rendszerességgel étkezel, valamint a sportolási szokások is... Ha ülõmunkát végzel, és otthon sem mozogsz sokat az már egy nagy lépés az egészséges életmód felé, ha elkezdesz akár csak sétálni minden nap. Én is ezzel kezdtem ebbõl lett mostanra napi 5 km kocogás. És már nem kínzásnak érzem, hanem kikapcsolódásnak. Rendszeresség alatt pedig azt értem hogy a nassolást kell kivágni az étrendbõl... Én leszorítottam az étkezéseim számát 3-ra amibõl egy a reggeli 2-3 deci tejbõl 2 ek kakaóból és egy marék kukoricapehelybõl, a maradék két étkezés pedig egy tányér kaja... nem megpúpozva persze... így olyan 6-800 kcal egy egy étkezés a reggeli kivételével. Ha nem fogyózol egy kicsit ehet több is. A legfontosabb: Addig egyél amíg éhes vagy ne addig amíg enni tudsz amiatt mert finom a kaja... ez a nagy csapda benne. amikor az ember elõtt ott van még a süti az ebéd után és 2-3-at abból is benyom ebéd címszó alatt - megduplázva ezzel a kalóriabevitelt. én lefogytam 30 kilót "életmód váltással" úgy hogy sem megterhelõ sem idõ vagy pénzigényes nem volt. és nem nézegettem neten a csodadiétákat vagy hasonlókat. a legtöbbre ha ránézek most ezek után... hát nevetségesek. haszontalanok... sok még káros is... a jó tanács hogy gondolkozz. nézz meg egy kalóriatáblát, célozd be egy kalkulátorral hogy mennyit kéne enned egy nap és egyél annyit... remélem segítettem. kicsit talán összeszedetlenebb lett ez a hozzászólásom mint az átlag elnézést érte. HA van kérdésed szívesen segítek.

Szia AZ életmódváltás többrõl szól mint arról hogy mit eszel... Persze benne van az is. Pl csoki helyett egy tál kakaós mûzli vagy gyümölcs, zöldségek NAGYOBB ARÁNYBAN... Azért hangsúlyozom, mert egy fõzelékben akkor sincs sok kalória ha rántással csinálod. van benne két kanál liszt na bumm... ( ok a rakott krumpli az durva :) ) Én azt tapasztaltam hogy gyakorlatilag bármit lehet enni, persze arányosan kisebb/nagyobb adagokban ( pl egy szelet húsban több a kalória mint egy fél kilós spenótból készült fõzelékben ) reggelire ha szendvics helyett mûzlit eszel az is már minusz 1-150 kcal minusz. És jól is laksz vele. Viszont életmódváltás az is hogy milyen rendszerességgel étkezel, valamint a sportolási szokások is... Ha ülõmunkát végzel, és otthon sem mozogsz sokat az már egy nagy lépés az egészséges életmód felé, ha elkezdesz akár csak sétálni minden nap. Én is ezzel kezdtem ebbõl lett mostanra napi 5 km kocogás. És már nem kínzásnak érzem, hanem kikapcsolódásnak. Rendszeresség alatt pedig azt értem hogy a nassolást kell kivágni az étrendbõl... Én leszorítottam az étkezéseim számát 3-ra amibõl egy a reggeli 2-3 deci tejbõl 2 ek kakaóból és egy marék kukoricapehelybõl, a maradék két étkezés pedig egy tányér kaja... nem megpúpozva persze... így olyan 6-800 kcal egy egy étkezés a reggeli kivételével. Ha nem fogyózol egy kicsit ehet több is. A legfontosabb: Addig egyél amíg éhes vagy ne addig amíg enni tudsz amiatt mert finom a kaja... ez a nagy csapda benne. amikor az ember elõtt ott van még a süti az ebéd után és 2-3-at abból is benyom ebéd címszó alatt - megduplázva ezzel a kalóriabevitelt. én lefogytam 30 kilót "életmód váltással" úgy hogy sem megterhelõ sem idõ vagy pénzigényes nem volt. és nem nézegettem neten a csodadiétákat vagy hasonlókat. a legtöbbre ha ránézek most ezek után... hát nevetségesek. haszontalanok... sok még káros is... a jó tanács hogy gondolkozz. nézz meg egy kalóriatáblát, célozd be egy kalkulátorral hogy mennyit kéne enned egy nap és egyél annyit... remélem segítettem. kicsit talán összeszedetlenebb lett ez a hozzászólásom mint az átlag elnézést érte. HA van kérdésed szívesen segítek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!