Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell állítani (129 db)

Mit kell állítani a biosban?

amikor bekapcsol a gép olyat irki ,hogy: CPU fan ERROR ,és nagyon hangos a cpu hűtöm . alaplap: asus m5a97 r 2.0 proci: fx 8320 hűtő:Thermaltake Frio Advanced CL

Legjobb válasz: Nem állítani kell, hanem kicserélni a proci hûtõventilátorát!

Nem állítani kell, hanem kicserélni a proci hûtõventilátorát!
Istenem. A ventit kell kicserélni, lelett írva.
A kérdező hozzászólása: nem az. valami venti szar kell kikapcsolni a biosba , csak nem tudtom mit mert nem értek a bioshoz.
Disabbledre kell állítani a BIOS-ban a CPU FAN Noise beállítástXD Értsd már meg, hogy csapágyas a hûtõd, az csak véletlen, hogy a húzás vizaállításakor jött elõ.
Két dolog miatt hangos a hûtõventilátor: vagy rettenetesen gyorsan forog, vagy csapágyas. Ha a gép azt írja ki: CPU FAN ERROR az azt jelenti PROCI HÛTÕ HIBA. Általában akkor ír ki ilyent a BIOS, ha nem érzékeli, hogy rá van dugva a ventilátor az alaplapi tüskékre. De mivel azt mondod hangos ezért azt is jelenti hogy forog. Vedd le a gép oldalát. Nézz rá a proci ventilátorára. Forog? Mozgasd meg a ventilátor kábeleit, csatlakozóját. Nem kapott be valamit a ventilátor? kábeldarabot? gyors-kötözõ mûanyag darabot? Netán a saját kábelét nem tekerte fel önmagára? És óvatosan nyúlkálj bele! Áram alatt van, és nehogy megrázd a gépet ...
BIOS > Monito > CPU Q-fan control és CPU profil
A kérdező hozzászólása: na nem kapott be semmit.egyébként tényleg azért hangos mert mind két venti maxon forog.
BIOS > Monitor > CPU Q-fan control és CPU profil
A kérdező hozzászólása: kösz, ez volt a baja .
A kérdező hozzászólása: de nem tudom hogy mit kell át állítani.
Nem ez a baj? Akkor csináld meg.
A kérdező hozzászólása: õ de délelött , jó volt
ööö este van ár....
A kérdező hozzászólása: -.-
szia cica van gazdád?
A kérdező hozzászólása: na meg szólalt maga az (értelem) alsó bugyra ......
Pedig megkaptad a valaszt kedves kerdezo. Hutot kell cserelni.
Mert te aztán értelmes vagy.
A kérdező hozzászólása: nem ez a baj ....húzva volt a cpu, és ma vissza állítódtam a alap beállításokra, és azóta hangos és azóta írja ki fan error akivel össze rakattam a gépet , azt mondta hogy valamit a biosba kell valamit át állítani , de már nem tudja mi volt az....
Kiegészítés #18-hoz: Ha be van kapcsolva a Q-fan control, és magas a riasztási küszöb, olyankor elõfordul, hogy a ventilátort hideg processzor indításakor állónak érzékeli. Mert egyébként gyakran áll is, vagy pedig lassabban forog, mert a (jellemzõen) PWM ventilátorok közül van olyan, amelyiknek 200-500 1/min közötti értéken van az alsó fordulatszáma, ami alacsonyabb lehet, mint a biosban beállított érték. Meleg rendszer indításánál már nem csinál ilyet. Ha tehát a ventilátor egyébként forog, olyankor a "CPU fan error" hibaüzenet csak ennyit jelent.


Alaplapod típusa? Vinyó Sata vagy Ide?
A kérdező hozzászólása: Asus Rampage 4 Formula, merevlemez mind2 sata 3
HDD-k partícionálva vannak? Ha nem akkor lemezkezelõ és ott megteheted. A ramokat meg próbáld ki egyesével. Lehet hogy az egyik rossz...

Mit kell állítanom ahhoz, hogy az internetes oldalakat görgetve a mozgás folyamatos legyen és ne ilyen függöny szerű?

Legjobb válasz: a problémát a videó kártya föltelepítése szokta megoldani, de ha ez csak a Chrome bönginél van,akkor oda más kell,egy kis progi

a problémát a videó kártya föltelepítése szokta megoldani, de ha ez csak a Chrome bönginél van, akkor oda más kell, egy kis progi
A kérdező hozzászólása: na akkor valószínûleg azt töröltem le a vezérlõpultban... mi a program neve?
SmoothScroll - a bõvítmények között találod, ez gördülékenyebbé teszi a görgetést. Lehet, ez is megoldja a problémát.
így látatlanban senki meg nem mondja, hogy a te gépeden mi lehet a név, de ha az Eszközkezelõre kattintasz, van ott sárga háromszög ? (win gomb és Pause Break gomb, majd a Hardver fül majd az Eszközkezelõ)
A kérdező hozzászólása: igen van! a videóvezérlõnél...
A kérdező hozzászólása: Most már Ok!! Hálás köszönet!!!
Chrome-ba ha beírod, hogy about:flags a címsorba és nyomsz egy entert. Megkeresed a Finomgörgetést és bekapcsolodo, bezárod a böngészõt majd ismét elindítod.

A MediaPlayerClasic le tudja játszani a feliratos (srt) avi-kat is? Ha igen, mit kell állítani benne, mert nekem nem viszi?

Legjobb válasz: Az srt fájlnévnek meg kell egyezni az avi fájlnévvel. Ha mégse jelenik meg, nyomd meg a CTRL+L gombot, és tallózd be neki. Azt is írja, a View->Options->Playback->Output menüben a VMR9(renderless)** vagy a VMR7(renderless)** rádiógombot jelöld be. Nekem elsõ indításkor ezen volt, és auto felirattöltés is volt.

Az srt fájlnévnek meg kell egyezni az avi fájlnévvel. Ha mégse jelenik meg, nyomd meg a CTRL+L gombot, és tallózd be neki. Azt is írja, a View->Options->Playback->Output menüben a VMR9(renderless)** vagy a VMR7(renderless)** rádiógombot jelöld be. Nekem elsõ indításkor ezen volt, és auto felirattöltés is volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! A View/Options/Output-nál a WMR9(rendeless) beállítása valóban megoldotta a problémát, úgy ahogy mondtad...:)

Mit tegyek ezzel? Mit jelent ez a kódhiba a messengeren? Miért nem megy? Mit kell állítani? Messenger kódhiba 80072 efd

Legjobb válasz: ha jól emlékszem akkor ezt akkor írja ki ha nem a legújabb verziód van fent.

ha jól emlékszem akkor ezt akkor írja ki ha nem a legújabb verziód van fent.

A távirányítós autómat hogy tudnám erősebbé tenni? Túl gyenge, lassú, hogy tudnám erősebbé tenni? Mit kell állítani a motoron hogy erősebb legyen?

Legjobb válasz: Mi köze a távirányítónak az autóhoz? Szerintem hagyd úgy, ahogy van. Ha te csinálod, abból semmi jó nem sülhet ki. Ha pedig te csináltatod, akkor úgy átb*sznak, hogy hamar kenyérre se fog telni.

Mi köze a távirányítónak az autóhoz? Szerintem hagyd úgy, ahogy van. Ha te csinálod, abból semmi jó nem sülhet ki. Ha pedig te csináltatod, akkor úgy átb*sznak, hogy hamar kenyérre se fog telni.
Szerintem jövõre lesz 8... Nõj még kicsit öcsi, és figyelj oda nyelvtanon meg fizikán, ha egyáltalán van már fizikád!
Vagy már 10 éves?
Azt akarod hogy erõsebb legyen, de nem értesz hozzá és motort se akarsz bele venni.WTF???Ha csak nem vagy Yoda mester akkor nem lesz erõsebb csak mert te azt szeretnéd.
Akkor barátom, akarjad csak jó erõsen... Leírták a tényeket. Te bedugtad a fejed a homokba, nem érdekelnek a tények, csak azt mantrázod: "azt akarom hogy erõsebb legyen" Miközben: "nem értek hozzá... motort nem akarok venni" Ha nem értesz hozzá, honnan tudod hogy megvan minden szerszámod? Na ugye... El kéne fogadni azt, amit olyanok írtak, akik tudják mit beszélnek.
A kérdező hozzászólása: em értek hozzá, csak azt akarom h erõsebb legyen ! Minden szerszámom megvan ! Motort nem akarok venni !N
Mit tudsz tenni? Attól függ milyen tudásod és milyen szerszámaid vannak. Ha pl csak egy motor hajtja a kerekeket valami áttételen keresztül, akkor rakhatsz akár az összes kerékhez külön villanymotort, és direktben hajthatod vele a kerekeket. Mondjuk ehhez nagyobb akksi és fejlettebb vezérlés kell. De jól írta az elõzõ válaszoló, az alapvetõ lehetõségeket leírtam pár válasszal fentebb.
A kérdező hozzászólása: Hózzatok már innen minden veszekedõs ARCOK A VILÁG tele van veletek !!! Nekem a kérdésre kel válsz, ne ma ti hülyeségetek !!!
Na, erre nem is gondoltam. (Biztos ebbe a rovatba illõ kérdés ez? :D) Kérdezõ. Valamokka érthetõen leírta, ha még háromszor megkérdezed, akkor se lesz más a válasz.
A kérdező hozzászólása: nem kicsi, 50 cm hosszú mitsibishi evo10es, versenyezni akarok vele, mert túl gyenge ! Mit tegyek vele hogy erõseb legyen ?
Gondolom elektromosan mûködõ, kicsi, távirányítóval irányított modellautóról van szó, nem egy igaziról :D Minek akarod erõsebbé tenni, vontatni akarsz valamit? Amúgy ha nagyobb feszültséget kapcsolsz a villanymotorra akkor gyorsabb lesz, de rövidebb élettartamú is. Rakj bele nagyobb motorokat.
Nem értem miért bántjátok, azt szeretné ha a játéka jobb lenne, na és? Az a bajotok, hogy bár ti is szeretnétek távirányítós autóval játszani, nincs idõtök és nem ismeritek felvállalni. Kérdezõ, ha nem akarsz másik motort venni, akkor valóban csak az áramforrás (feszültség) megnövelése segíthet, de ha nagyságrendekkel növeled, akkor leéghet a motor (1-2 V-os próbálhatsz). A másik, hogy csökkented a súlyát, hagyj el fém alkatrészeket
Fos, kuka, szar menyé a bóthba aztán vegyé ujat.
Üzemanyagellátással, karburátorbeállítással is lehet probléma, ne rögtö a gyújtásd szedd atomjaira.
Valahol falslevegõt szív, rosszabb esetben még sok benzint kap mellé gázadás nélkül is. Nem hinném, hogy a gyújtás a baj. Milyen karbi van rajta?

Mit kell állítanom a torrenten?

utorrent 3.1.2...az van, hogy mikor letöltök egy filmet, akkor átnyomja seed-ba. eddig nincs is gong. de mikor kikapcsolom a gépet, és másnap megint bekapcsolom, miért tűnik el az egész torrent? nincs sehol, és nem tudom visszatölteni a filmet. szóval miért csinálja ezt, és hogy tudok változtatni ezen?

Legjobb válasz: Nem is csinálsz semmit a letöltött fájllal, például átnevezés, áthelyezés, törlés? Ilyenkor automatikusan megszakad a megosztás, mert az eredeti fájl már nem létezik. Ha magától csinálja ezt, egy tipp ugrik csak be: beállítások/mappák részen két mappa legyen megadva. Torrentek tárolása: megadsz egy mappát, minden letöltött torrent .torrent fájlja itt tárolásra kerül. .torrentek automatikus betöltése innen: Ugyanazt a mappát megadod, és ahányszor elindul a utorrent, az mindig betölti az összes torrentet a mappából. Mivel minden letöltést tárol, és mindet be is tölti, nem szabadna elõfordulnia olyannak hogy valamit kihagy, vagy eltûnnek. Itt is érvényes az, hogy a letöltött állományokban semmilyen módosítást nem szabad elvégezni, mert akkor a kliensben tárolt adattal nem fog egyezni, és leállítja a megosztást. Ez egy állandó megoldást jelenthet a gondra, mert gyorsabb és egyszerûbb magát újra felépíteni, mint mindig újra letölteni a torrentet, megkeresni a célmappát, hashelni, majd úgy beállni seedbe.

Nem is csinálsz semmit a letöltött fájllal, például átnevezés, áthelyezés, törlés? Ilyenkor automatikusan megszakad a megosztás, mert az eredeti fájl már nem létezik. Ha magától csinálja ezt, egy tipp ugrik csak be: beállítások/mappák részen két mappa legyen megadva. Torrentek tárolása: megadsz egy mappát, minden letöltött torrent .torrent fájlja itt tárolásra kerül. .torrentek automatikus betöltése innen: Ugyanazt a mappát megadod, és ahányszor elindul a utorrent, az mindig betölti az összes torrentet a mappából. Mivel minden letöltést tárol, és mindet be is tölti, nem szabadna elõfordulnia olyannak hogy valamit kihagy, vagy eltûnnek. Itt is érvényes az, hogy a letöltött állományokban semmilyen módosítást nem szabad elvégezni, mert akkor a kliensben tárolt adattal nem fog egyezni, és leállítja a megosztást. Ez egy állandó megoldást jelenthet a gondra, mert gyorsabb és egyszerûbb magát újra felépíteni, mint mindig újra letölteni a torrentet, megkeresni a célmappát, hashelni, majd úgy beállni seedbe.
szerintem meg hagyd a utorrent 3.1.2-t térj át egy régebbi verzióra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!