Találatok a következő kifejezésre: Mikor kaptak nők a (15 db)

Most kaptam Nokia Lumia 520-at, de állandóan kikapcsol. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: ha most kaptad, akkor garancialis. tehat visszaviszed szepen az uzletbe, hogy javitsak/csereljek. mivel semmi mast nem arultal el a telefonrol, nehez erdemi valaszt adni. lehet siman hibas, lehet rossz az akku, kb. barmi lehet.

ha most kaptad, akkor garancialis. tehat visszaviszed szepen az uzletbe, hogy javitsak/csereljek. mivel semmi mast nem arultal el a telefonrol, nehez erdemi valaszt adni. lehet siman hibas, lehet rossz az akku, kb. barmi lehet.
az akkumulátor érintkezõit kicsit nyisd szét, valószínû nemérintkezik rendesen.

Nokia Lumiám van és tegnap is meg ma is kaptam egy üzenetet hogy használtam a MobilWebet Napijegyem 200ft akkor mégis mire kattintottam mert a wifit mutatja felül!?

Legjobb válasz: T-mobil? A 3G-t bekapcsoltad, és alapból egy ilyen napi alkalmas mobilnet van aktiválva ami 200ft/nap és 10mb van benne ha azt felhasználad akkor vége. A t-mobil oldalára ha felmész és bejelentkezel a számoddal akkor azt ki tudod kapcsolni esetleg más mobilnet csomagot választani.

T-mobil? A 3G-t bekapcsoltad, és alapból egy ilyen napi alkalmas mobilnet van aktiválva ami 200ft/nap és 10mb van benne ha azt felhasználad akkor vége. A t-mobil oldalára ha felmész és bejelentkezel a számoddal akkor azt ki tudod kapcsolni esetleg más mobilnet csomagot választani.

Mikor kaptak a nők a férfiakéval egyenlő választójogot Magyarországon?

Úgy tudom,1918-tól szavazhattak a n?k, azonban nagyobb megszorításokkal.

Legjobb válasz: Lemaradt a vége: Az általános, egyenlõ, közvetlen és titkos választójog Magyarországon 1945-ben lett bevezetve. Nem alkalmaztak semmiféle cenzust. Mindössze az állampolgársági feltételt hagyta meg a törvény, illetve az országon belül lakáshoz kötötte a választójogot. Forrás: http://www.baratikor.sote.hu/eloadasok/weszelovszky/weszelov..

Lemaradt a vége: Az általános, egyenlõ, közvetlen és titkos választójog Magyarországon 1945-ben lett bevezetve. Nem alkalmaztak semmiféle cenzust. Mindössze az állampolgársági feltételt hagyta meg a törvény, illetve az országon belül lakáshoz kötötte a választójogot. Forrás: http://www.baratikor.sote.hu/eloadasok/weszelovszky/weszelov..


Hogyan tudok internetezni rajta? 2 hete kaptam egy nokia x2-00 telefont, amire gyárilag rátették a Telenor Klikk szolgáltatást. De nem találok rajta Opera Minit. Most mit csináljak?

Vki hozzáért? tud segíteni? 18/L

Legjobb válasz: nemcsak opera minivel lehet böngészni (bár nokiákon azon érdemes), hanem gondolom van rajta gyári böngészõ is

nemcsak opera minivel lehet böngészni (bár nokiákon azon érdemes), hanem gondolom van rajta gyári böngészõ is
Elméletileg küldeniük kellett volna egy sms-t a linkkel ahonnan le tudod tölteni az opera minit. De ha felmész az opera.com-ra akkor onnan le tudod tölteni.
töltsd le az operát. ingyen is letudod szedni és a legjobb

Nokia Lumia 920-as órák óta sim kártyát kér, pedig benne van és rendben van. Egyébként mûködik, most kaptam e-mailt. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Ha a sim nem micro sim volt akkor nem jól lett kivágva. Ha micro sim volt, akkor pedig vagy nem jól lett belerakva, vagy pedig telefonnak hardveres gondja lehet. Akkor viszont szervíz.

Ha a sim nem micro sim volt akkor nem jól lett kivágva. Ha micro sim volt, akkor pedig vagy nem jól lett belerakva, vagy pedig telefonnak hardveres gondja lehet. Akkor viszont szervíz.
szoftverfrissítés kéne
Nekem úgy van, hogy a telefonról letiltattam az internet szolgáltatást és így csak wifivel tudok netezni.De ha annyira kell az internet akkor nézd meg jobban és csak akkor netezz ha látod hogy wifirõl megy.Lehet nem jól van beállítva.
amikor "bejön a wifi" akkor ugye kapcsolódsz is a wifidre?
A kérdező hozzászólása: Igen csatlakoztam rá .Hol kell letíltani?
2. vagyok Én pannonos vagyok.Bementem a pannonhoz és 5perc alatt letiltották.De ezt moinden szolgáltatónál megcsinálják.

Kaptam egy Nokia Lumia 520-as telefont karácsonyra. Nagyon jó a teló meg gyors 1 probléma van vele. Mikor leszeretnék tölteni egy alkalmazást/játékot/zenét egy olyan szöveget ír ki h elöbb be kell állítani a családi szolgáltatást. Ez mi?

Még Karácsonyra kaptam és tényleg ez az 1 problémám van vele. Kéne adni részletes utasítást h h kell ezt beállítani. Karácsony óta ezzel szarakodok..

Legjobb válasz: live.com oldalon jelentkezz be a Microsoft accountoddal, amit a telefonon is beállítottál, aztán állítsd át a születési dátumodat 18+osra, indítsd újra a telefont, és menni fog! Az Áruházból 18 éven aluliaknak nem lehet letölteni.

live.com oldalon jelentkezz be a Microsoft accountoddal, amit a telefonon is beállítottál, aztán állítsd át a születési dátumodat 18+osra, indítsd újra a telefont, és menni fog! Az Áruházból 18 éven aluliaknak nem lehet letölteni.
A kérdező hozzászólása: Én értem, és meg is csináltam, de semmi
Bejelentkezel az Outlook fiókba a live.com-on, aztán jobb felsõ sarokban rákattintasz a nevedre, majd a fiókbeállításokra, és ott lesz, hogy Születési dátum Személyes adatok szerkesztése.
A kérdező hozzászólása: Hát sajna nem jön be..majd elviszem vmi emberhez ski ért hozzá :/
Átirányít, mert ahhoz a felhasználóhoz jár e-mail fiók, SkyDrive, Naptár, stb. és jobb felsõ sarokban tudod beállítani a személyes adatokat.
A kérdező hozzászólása: És azt írja h a windowsphone.com webhelyen kell ezt, de nemtudom h h kell...márt szinte mindent elolvastam, de nemtudom :(
A kérdező hozzászólása: Amit küldtél linker nemtudom megnyitni :/ másrészt amikor belépek a live.com oldalra és bejelentkezek a ..., , [email protected] fiókommal akkor az outlookos oldalon leszek és nem a live.com-on..akkor ez most h van?
A kérdező hozzászólása: De jó köszönöm!!!!!! :)
Ezt is ajánlom a figyelmedbe, nagyon sok hasznos információt megtudhatsz innen: [link]
Tartózkodási helyet is meg kell adni. Ez volt a probléma az egyik rokonomnál, kb 15 perc volt mire rájöttem, hogy mi lehet "Nem a gyermekem telefonját használom, mégis üzenet kéri a telefonomon, hogy állítsam be a Család szolgáltatást. Ez az üzenet akkor jelenhet meg, ha egy felnõtt Microsoft-fiókjából hiányoznak bizonyos adatok, például a fiók tulajdonosának születési ideje vagy tartózkodási helye. Jelentkezzen be az account.live.com webhelyen a szóban forgó fiókkal, és adja meg a hiányzó adatokat."
Legyen egy aktivált mobilnet csomagod, másképp nem fog menni, vagy leveszi a pénzed !
elsõ: wifi-hez is kell mobilnet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!