Találatok a következő kifejezésre: Mikor kaptak nők (16 db)

Most kaptam Nokia Lumia 520-at, de állandóan kikapcsol. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: ha most kaptad, akkor garancialis. tehat visszaviszed szepen az uzletbe, hogy javitsak/csereljek. mivel semmi mast nem arultal el a telefonrol, nehez erdemi valaszt adni. lehet siman hibas, lehet rossz az akku, kb. barmi lehet.

ha most kaptad, akkor garancialis. tehat visszaviszed szepen az uzletbe, hogy javitsak/csereljek. mivel semmi mast nem arultal el a telefonrol, nehez erdemi valaszt adni. lehet siman hibas, lehet rossz az akku, kb. barmi lehet.
az akkumulátor érintkezõit kicsit nyisd szét, valószínû nemérintkezik rendesen.

Mikor kaptak a nők a férfiakéval egyenlő választójogot Magyarországon?

Úgy tudom,1918-tól szavazhattak a n?k, azonban nagyobb megszorításokkal.

Legjobb válasz: Lemaradt a vége: Az általános, egyenlõ, közvetlen és titkos választójog Magyarországon 1945-ben lett bevezetve. Nem alkalmaztak semmiféle cenzust. Mindössze az állampolgársági feltételt hagyta meg a törvény, illetve az országon belül lakáshoz kötötte a választójogot. Forrás: http://www.baratikor.sote.hu/eloadasok/weszelovszky/weszelov..

Lemaradt a vége: Az általános, egyenlõ, közvetlen és titkos választójog Magyarországon 1945-ben lett bevezetve. Nem alkalmaztak semmiféle cenzust. Mindössze az állampolgársági feltételt hagyta meg a törvény, illetve az országon belül lakáshoz kötötte a választójogot. Forrás: http://www.baratikor.sote.hu/eloadasok/weszelovszky/weszelov..

Nokia C3-00 -ás telefonra, hogyan tudok számokat letölteni? Most kaptam és méég nem igazán tudom, mit hogy kell :DD

Legjobb válasz: Akkor minek vetted meg? Egyébként letöltés alatt mit értesz, fizetõs? Amúgy az okosabbak a géprõl másolják át rá az mp3-at.

Akkor minek vetted meg? Egyébként letöltés alatt mit értesz, fizetõs? Amúgy az okosabbak a géprõl másolják át rá az mp3-at.
Olvasd el a használati utasítást! ;) :P


Kaptam egy Nokia Lumia 520-as telefont karácsonyra. Nagyon jó a teló meg gyors 1 probléma van vele. Mikor leszeretnék tölteni egy alkalmazást/játékot/zenét egy olyan szöveget ír ki h elöbb be kell állítani a családi szolgáltatást. Ez mi?

Még Karácsonyra kaptam és tényleg ez az 1 problémám van vele. Kéne adni részletes utasítást h h kell ezt beállítani. Karácsony óta ezzel szarakodok..

Legjobb válasz: live.com oldalon jelentkezz be a Microsoft accountoddal, amit a telefonon is beállítottál, aztán állítsd át a születési dátumodat 18+osra, indítsd újra a telefont, és menni fog! Az Áruházból 18 éven aluliaknak nem lehet letölteni.

live.com oldalon jelentkezz be a Microsoft accountoddal, amit a telefonon is beállítottál, aztán állítsd át a születési dátumodat 18+osra, indítsd újra a telefont, és menni fog! Az Áruházból 18 éven aluliaknak nem lehet letölteni.
A kérdező hozzászólása: Én értem, és meg is csináltam, de semmi
Bejelentkezel az Outlook fiókba a live.com-on, aztán jobb felsõ sarokban rákattintasz a nevedre, majd a fiókbeállításokra, és ott lesz, hogy Születési dátum Személyes adatok szerkesztése.
A kérdező hozzászólása: Hát sajna nem jön be..majd elviszem vmi emberhez ski ért hozzá :/
Átirányít, mert ahhoz a felhasználóhoz jár e-mail fiók, SkyDrive, Naptár, stb. és jobb felsõ sarokban tudod beállítani a személyes adatokat.
A kérdező hozzászólása: És azt írja h a windowsphone.com webhelyen kell ezt, de nemtudom h h kell...márt szinte mindent elolvastam, de nemtudom :(
A kérdező hozzászólása: Amit küldtél linker nemtudom megnyitni :/ másrészt amikor belépek a live.com oldalra és bejelentkezek a ..., , [email protected] fiókommal akkor az outlookos oldalon leszek és nem a live.com-on..akkor ez most h van?
A kérdező hozzászólása: De jó köszönöm!!!!!! :)
Ezt is ajánlom a figyelmedbe, nagyon sok hasznos információt megtudhatsz innen: [link]
Tartózkodási helyet is meg kell adni. Ez volt a probléma az egyik rokonomnál, kb 15 perc volt mire rájöttem, hogy mi lehet "Nem a gyermekem telefonját használom, mégis üzenet kéri a telefonomon, hogy állítsam be a Család szolgáltatást. Ez az üzenet akkor jelenhet meg, ha egy felnõtt Microsoft-fiókjából hiányoznak bizonyos adatok, például a fiók tulajdonosának születési ideje vagy tartózkodási helye. Jelentkezzen be az account.live.com webhelyen a szóban forgó fiókkal, és adja meg a hiányzó adatokat."
szoftverfrissítés kéne
Nekem úgy van, hogy a telefonról letiltattam az internet szolgáltatást és így csak wifivel tudok netezni.De ha annyira kell az internet akkor nézd meg jobban és csak akkor netezz ha látod hogy wifirõl megy.Lehet nem jól van beállítva.
amikor "bejön a wifi" akkor ugye kapcsolódsz is a wifidre?
A kérdező hozzászólása: Igen csatlakoztam rá .Hol kell letíltani?
2. vagyok Én pannonos vagyok.Bementem a pannonhoz és 5perc alatt letiltották.De ezt moinden szolgáltatónál megcsinálják.
hard resettel, ha tudsz angolul: [link] mindjárt leírom magyarul
Töröl mindent a telefonról. Az 1. hsz-ben a linken a képen látod. 1. Kapcsold ki a telefont. 2. nyomd le a hangerõ gombot 8mp-ig és KÖZBEN vagy a töltõre vagy az usb-vel a pc-hez kapcsold a telefont. 3. Egy felkiáltójel jelenik meg ! a képernyõn nézd meg a linken a képet. 4. Nyomd meg röviden ebben a sorrendben a gombokat: hang Fel - hang Le bekapcsoló - hang le 5. a telefon újraindul pár perc míg betölt. Minden adat törlõdik!!!
Várj, õ luminát kapott, az meg lehet, hogy egy androidos klón (szarkazmus). Kedves kérdezõ, a telefon neve nem Lumina, hanem Lumia 520.
1. Ha a sim kártyához tartozó kódot felejtetted el akkor a sim kártya dobozán rajta a PUK kód, azt kel beütnöd. 2. Ha a telefonhoz tartozó biztonsági kódot felejtetted el akkor csak HARD RESET -elni tudod. Ilyenkor a telefon visszaáll gyári beállításokra. Ennek módja itt olvasható: [link]

Mi a probléma? Októberben kaptam egy HASZNÁLT telefont (Nokia c5-03). Elkezdtem vele az Origon internetezni aminek az lett a vége hogy 0 kb. lett az 'elérhetõség"

Nem tudtam internetezni, a telefon memória csurig volt merülve. Ezután azt csináltam,hogy a telefont újratelepítettem, és letöltöttem az Opera minit illetve a next-et. Akkor miért van az,hogy se az Origon se az Opera minin nem tudok internetezni?

Legjobb válasz: Hát ha nem wifirõl netezel hanem a saját internet adatforgalmadat használod, akkor valószínüleg elhasználtad az összes adatforgalmat ezért nem tudsz netezni. A játékokkal meg az lehet a gond, hogy nem mindegyik kompatibilis a Symbian oprendszerrel(azthiszem ez a telefon ezt használja)tehát nem tudod rajta futtatni

Hát ha nem wifirõl netezel hanem a saját internet adatforgalmadat használod, akkor valószínüleg elhasználtad az összes adatforgalmat ezért nem tudsz netezni. A játékokkal meg az lehet a gond, hogy nem mindegyik kompatibilis a Symbian oprendszerrel(azthiszem ez a telefon ezt használja)tehát nem tudod rajta futtatni

Nokia Lumia 920-as órák óta sim kártyát kér, pedig benne van és rendben van. Egyébként mûködik, most kaptam e-mailt. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Ha a sim nem micro sim volt akkor nem jól lett kivágva. Ha micro sim volt, akkor pedig vagy nem jól lett belerakva, vagy pedig telefonnak hardveres gondja lehet. Akkor viszont szervíz.

Ha a sim nem micro sim volt akkor nem jól lett kivágva. Ha micro sim volt, akkor pedig vagy nem jól lett belerakva, vagy pedig telefonnak hardveres gondja lehet. Akkor viszont szervíz.
Legyen egy aktivált mobilnet csomagod, másképp nem fog menni, vagy leveszi a pénzed !
elsõ: wifi-hez is kell mobilnet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!