Találatok a következő kifejezésre: Mikor kapok és (1206 db)

Mennyit szánsz vagy mennyit szántál karácsonyra ajándékra a gyermekednek? Ha van kedved azt is leírhatod mit kap és hány éves.

Legjobb válasz: 1,5 éves a fiam, tõlünk egy 7500 forintos fejlesztõ játékot kap. Anyukámtól egy nagy autót (imádja az autókat), csizmát és ruhákat kap, apuéktól kisasztalt kisszékkel, keresztanyámtól kozmetikumot és meglepit (mi sem tudjuk mi az). Ezeket nem tudom mennyibe kerültek.

1, 5 éves a fiam, tõlünk egy 7500 forintos fejlesztõ játékot kap. Anyukámtól egy nagy autót (imádja az autókat), csizmát és ruhákat kap, apuéktól kisasztalt kisszékkel, keresztanyámtól kozmetikumot és meglepit (mi sem tudjuk mi az). Ezeket nem tudom mennyibe kerültek.
Nem számoltam össze, de ezeket vettük: 5 évesnek: lego, 4 könyv, autók a Verdák c. mesébõl (4 db), társasjáték, 3 pici repülõgép, 2 puzzle 10 évesnek: 2 könyv, egy plüss, mp3 lejátszó, társasjáték, logikai játék, óra. 14 évesnek: telefon, memóriakártya, könyv, logikai játék, társasjáték, óra. A mamáktól ruhákat kapnak.
8 hònapos a kislànyunk, egyik nagyitól fp guruló kutyus, màsiktól sapi, gyapjú peluskülsõ, tölünk itthoni cinege cipõ, jàràssegitö. össz. 15 e ft., mindenkitõl 5-5 e.
A lányaim a Fakopáncstól kapnak faékszereket, nyomdát, nagyítót, hangszereket, kirakót, pónikat (ezek a legkisebb játékok, de a legdrágábbak, mert My Little Pony-sok), babaszobába mûanyag bútorokat, és használtan vettem egy gyönyörû pónikastélyt. Ezek nem voltak összesen 10 forint értékûek, pedig gyönyörûek. A mamáktól kapnak ruhákat, kabátot, csizmát (az én gyerekeim ruhát is szeretnek kapni, lehet dicsekedni az oviban), és egy beltéri nagy hintát. Ezek a dolgok is kb 15 ezerbe kerültek, mert nekem kellett megvenni õket. Úgyhogy szerintem 25 ezerbõl nagyon szép karácsonyi ajándékaik lesznek.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kisfiam 4 eves lesz par het mulva. Bocsi de megprobalok kepekre rakeresni es linkelni mert konnyebb mint korulirni a jatekot neha. :) 1. Tollunk, Lego, 4+ eveseknek a 4635-os autos set (par honapja tertunk at a duplorol a sima legora es nagyon szereti). Meg a nyaron vettem a Tescoba learazva 4200Ft-ert. 2. Tollunk, Meccanobol az 1-es szintu kezdo szett. Szinten Tescoba vettuk meg oktober elejen leertekelve 4000Ft: [link] 3. Tollunk, dinoszauruszos kepeskonyv 900Ft 4. Tollunk dinoszauruszos puzzle kirako 1400Ft 5. Tollunk tarsasjatek 1600Ft: [link] 6. Nagybacsitol, Playmobil 5150 urhajo, nem tudom mennyert vette: [link] 7. Anyai Nagyszuloktol, 86 db.-os geomag magneses epito es disney mesekonyv. A geomagot mar regen megvette kb. 9ezer volt ha jol emlekszem: [link] 8. Baratnomtol matricas gomb mozaik kepkeszito es valamilyen mese dvd: [link] Nagyneni, clics autos epito (mar van neki ilyen vonatos valtozatba. Szulinapjara kapta es nagyon szereti, igy keszletbovites). Kb 6000-ert vettek: [link] Apai nagyszulok: carerra go forma 1-es autopalya. 10000Ft korul vettek. Kisfiam imadja. Par honapja jatszott vele egy szulinapi bulin. Ugyhogy ezt kert a telapotol es a nagyszulok vettek meg. [link] Tehat apatol es tollem olyan 12ezer eretkben kap ajandekot. Meg veszek neki egy kis csokit. A tobbi a csalad tobbi tagjatol van.
Kb. 10 ezer mi, a szülei és 10 ezer az én szüleim és nõvérem. 3, 5 éves a kislányunk. Kap babakészletet, beszélõ papagájt, kisvakondos nyomdát, hordozható játékkonzolt és egy pötyit. Memória kártyára is gondoltam, lehet, azt még kap, mert nagyon ügyesen találja meg a párokat. Ezeket összesen kapja.
2, 5 éves a lányunk, egy 6 ezer forintos Pinkie Pie interaktív pónit kap és egy kutyás éjszakai fényt. Szerintem az szülõk rengeteget költenek ilyenkor. És még azt mondják válság van. Én igyekszem ésszerû határokon belül maradni.a karácsony nem a nagyzolásról szól, hanem a szeretetrõl, a közösen eltöltött pillanatokról.
Mi nem veszünk csak úgy játékot, ajándékot a gyerekeknek, csak eseményre. Nagylányom utoljára szeptemberbe kapott 3-ik szülinapjára a kicsi meg nyáron az elsö szülinapjára. Ìgy karácsonykor mindig nagyobb dolgot kapnak. Közösen kapnak egy lego duplo vonatot(nagy szett, használtan vettem interneten), közös még a playdoh gyurma és play mais(ezek pl aldiban voltak akciózva a összel és nem adtam oda nekik, hanem eltettem karácsonyra). A kicsi egy furreal kutyát kap a nagy meg egy interaktív puzzelt. èdes anyám és anyósom valami apró játékot és ruhákat vettek. déditöl pedig tündéreket kapnak(nekem kellett megvenni). Még kb 30.000Ft van lógoban a családtól amit elvárnának, hogy a gyereknek vegyek játékot, vagy rájuk költsek, de mindenük megvan, így azt eltettem, majd tavaszi ruhákra jó lesz. Összegben foggalmam sincsen. Nem akarunk elszállni, de mivel ök most húsvétig semmit nem kapnak, így azért nem is fukarkodunk. Sajna ismerek olyan családot, ahol még novemberben is kapott a gyerek csak úgy nagydoboz legót, de a fa alá csak valami apróságot meg ruhát kap. Èn gyerekként imádtam a fa alatt ajándékot kapni és évközben nem is kellett nagyon semmi.
2 éves múlt a lányunk. Legót, könyvet és Maya plüssöt kap tõlünk, kb 20e-be kerültek. Apránként vettem meg õket az utóbbi hónapokban. A családtól nem tudjuk, mit kap, meglepetés lesz :-)
A családtól kap (tehát nagyszülõktõl és tõlünk) egy nagy közös ajándékot. 65 ezerbe kerül. A nagy részét apukám fizeti, mert így szerette volna. Mi 10 ezerrel szállunk bele!
Kisfiam még kicsi 1, 5 éves, neki tavaly is, idén is jelképeset vettünk. Idén a tescoban találtunk egy ilyen kis kocsit, amiben az ABC betûi vannak kocka formában, 2500 körül volt akciósan. (Múlthéten ugyanez már 8000 Ft volt..) Kislányom 6, 5 éves, õ Üvegfesték készletet kap 5000 Ft értékû + hajkrétát ami 2900 Ft volt. Remélem örülni fognak!:) Költöttem volna többet is, de minek? Nem az a célom, hogy a karácsonyt a hatalmas ajándékokhoz kapcsolják. Ajándékhoz kapcsolhatják, evidens, hogy errõl is szól, de szeretnénk normál keretek között maradni. Emellett még több családtagnak is vásároltunk (13-nak), épp tegnap számoltam össze 55.000-t költöttünk összesen. Úgy érzem sok, de amiket itt már hallottam-olvastam, ez még a normális kategória :)
Pici, 6 hónapos, kap egy Jumperoot, és lamaze játékokat 35.000ft A nagy 5 éves, Barbi autót kap, Barbi házat, playmobilt, fagyi forgatag, ea polip gyurma készletet. Ez 60.000 volt, de a felét vissza kaptam a Tescóban utalványban, szóval õ is 30.000-ért kap. Ebbe az egyik Mami adott 15.000 Ft-ot. A másik Mami talán hoz majd valamit.
3, 5 évesnek: futóbicikli, Zhu-zhu höri, társas. Kb 20.000 Ft 2 évesnek: ugyan az, mert mindig egyformát szeretnének 6 hónaposnak: FP pocakpárna, kiskutyás csörgõ, tanuló kutyus. Ez is kb. 20.000 Ft. Így összesen 60.000 Ft-ot költünk a gyerekekre.

Melyik az első védőoltás amit kap a baba, mikor kapja és belázadosik e tőle?

Legjobb válasz: Az elsõ a bcg és még a kórházban megkapja. A másodikat akkor kapja, amikor betölti a 2 hónapos kort.

Az elsõ a bcg és még a kórházban megkapja. A másodikat akkor kapja, amikor betölti a 2 hónapos kort.
Nem mindegyik lázasodik be, az enyének sem volt láza.
Én ma viszem szegénykémet, holnap leírom a tapasztalatot...:-(
2 hónaposan kapja meg az elsõ védõoltást! ezt a fajtát a combjába kapta nekem a babám!!nem lett tõle lázas de azért borogatni kellet neki a lábát!!egy pár napig meg lesz duzzadva a lába ! szerintem mindent leírtam grat a babához!
Pénteken vittem a babámat a második oltásra, az elsõt még a kórházban beadják, ez a BCG, ami tuberkolózis ellen véd. A második az IPV+Hib ez a gyerekbénulás és influenza b ellen nyújt védelmet. Az én kislányom nem lázasodott be, nem dagadt meg az oltás helye, de nagyon nyûgös volt utána, és mivel nekem kellett lefogni...:-((, így csak apa volt neki jó egész nap, nálam sírt. Hál' isten azóta "megbocsátott", de álmában egyszer-kétszer felsír.

Mikor mit kapok? És hogyan?

Sziasztok. 2 Év múlva gyereket tervezünk. Szeretném tudni hogy mennyit kell dolgoznom hogy kapjak támogatásokat a terhesség ideje alatt és a szülés után. Mit meddig és mennyit kapok? Mennyi munkaviszony kell hozzá? Kirúghatnak ha terhes vagyok? Mi van akkor ha nincs meg a minimális munkaviszony akkor mennyi támogatást kapok 1 hónapban? Ha papíron jelentem be a munkahelyemen hogy terhes vagyok teljesen védett vagyok a kirúgástól a terhesség teljes ideje alatt? Ha 7 hónaposan megyek táppénzre akkor se rúghat ki? elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Élõszõr keres egy munkahelyet mert az is lehet egy év is, és minden változó és eset függõ. Minimum 1.évet kell dolgoznod és élõmunkaviszonnyal kell rendelkezned szüléskor. Ha próbaidõn vagy vagy lejár a szerzõdésed azt nem kötelesek meghosszabbítani így igen. Ha nincs egy év munkaviszonyod akkor csak gyest jár ami havi 25 ezer, ami egy kisgyerek mellett semmi.

Élõszõr keres egy munkahelyet mert az is lehet egy év is, és minden változó és eset függõ. Minimum 1.évet kell dolgoznod és élõmunkaviszonnyal kell rendelkezned szüléskor. Ha próbaidõn vagy vagy lejár a szerzõdésed azt nem kötelesek meghosszabbítani így igen. Ha nincs egy év munkaviszonyod akkor csak gyest jár ami havi 25 ezer, ami egy kisgyerek mellett semmi.
A kérdező hozzászólása: Van munkahelyem már 6 hónapja be vagyok jelentve rendesen. Ez elõtt is volt munkahelyem. A két munka hely között eltelt 3 hónap.


. Most akkor mit kapok es mit nem?

5 hetes terhes vagyok a doki elkuldott azonnali betegallomanyba. Beszeltem a konyvelovel aki azt mondta hogy havi 40 orara vagyok bejelentve ami 28.000,- ft. Megvan az 1 eves munkaviszonyom, de a munkaugyis csaj szerint ha most elmegyek betegallomanyba akkor mar kapom a gyest es a szules utan a csaladit. Csak ennyit es tobbet nem!!! Ez hogy lehet?? Es a gyed, tgyas???? Az nem jar ilyenkor???

Legjobb válasz: nem vagyok szakember, de ha a mostani fizetésed 28.000 ft, akkor a gyessel jársz a legjobban. nem tudom, az mikortól jár egyébként.

nem vagyok szakember, de ha a mostani fizetésed 28.000 ft, akkor a gyessel jársz a legjobban. nem tudom, az mikortól jár egyébként.
Jár a TGYÁS meg a GYED, de ha tényleg havi 28ezerre vagy bejelentve, akkor jobban jön ki a GYES összege, ami 28 bruttó. Emellé jön a családi pótlék. Ez mind természetesen csak szülés után jár, addig táppénz.
A kérdező hozzászólása: Abban az esetben is jar a gyed ha elmegyek betegallomanyba es megkapom jovo honaptol a gyest ami ugye 28.000!!! ??
Szülésig csak táppénzt kaphatsz, (vagy fizetést, ha dolgozol) semmi mást. GYEST pedig csak szülés után igényelhetsz, addig nem.
A sorrend: tappenz szulesig. Szules utan tgyas, majd gyed utana gyes. Vagy szulesig tappenz, majd szules utan gyes. Szoval tappenz es gyes NEM jar egyutt.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszonom nektek a valaszokat!!!
Még egy: a Gyes bruttó összege 28000, amit kézhez kapsz majd, csak 25650.

Ha valaki rám támad (pl. ököllel), és késsel vagy valami mással védekezek, mit kapok, és a támadó fél?

Legjobb válasz: Ököl ellen ököl kés ellen pedig katonai önvédelem a leg hatásosabb..

Ököl ellen ököl kés ellen pedig katonai önvédelem a leg hatásosabb..
A kérdező hozzászólása: 10 centinél rövidebb kés
Ha megtámadnak, elfutsz. Ha nem tudsz elfutni, odafújsz gázsprayvel (ha van). Késsel nem igazán lehet védekezni, ezért a kérdésed eleve értelmetlen. Hogy ki "mit kap", az ezer tényezõtõl függ, ebbõl, hogy "megtámadnak", nem derülnek ki lényeges részletek.
A kérdező hozzászólása: például sétálok hazafelé, és akkor valaki nekem jön.
06:50 Na de ha nem vagy õrült, akkor nem hordasz magadnál kést védekezés céljából, mert késsel nem lehet védekezni.
Nos a törvény szerint a kés éle nem lehet nagyobb mint 7 centiméter. úr isten kik írkálnak itt. Ha nagyobb élû kés van nálad még meg is büntethetnek egy igazoltatás során . Viszont a támadás ér tégedet a fenyegetéssel egyenértékû harc modort válaszhatsz ököl ököl ellen természetesen a törvény nem engedi a támadásnál súlyosabb ellen támadást tehát mindig azt a mértéket kell tartani amit a támadó fél fel használ ellened és csak addig állhat fent ez az állapot amíg a veszély fent áll
Amennyiben a védekezés mértéke nagyobb mint a támadásé, bizony elítélnek.Fontos az is, hogy a támadás illetve védekezés megy testfelületre irányul.Pl:Téged késsel megtámadnak és karon szúrnak, te pedig visszaszúrsz mondjuk hasba az neked egy életveszélyt okozó testi sértés, börtön.De ez sok mindentõl függ.Hány támadó van, milyen eszközzel támadnak és te ezt, hogy tudod bizonyítani.De puszta öklös támadás esetén semmiképp se védekezz fegyverrel.Legjobb ha elkerülöd a konfliktust, ha tudod
Gázspray vagy sokkoló. Le kell kezelni a támadót, aztán minél messzebb távozni a helyszínrõl, mielõtt még a támadó feleszmél és RÁD hívja a jardot! És maradandó károsodást nem okoztál a másik félnek.
bu zi vagy

Mit kapok és "milyen jogcímen" ha elmegyek a Parlamenthez és odacsinálok a lécső tetejére?

És ezt halál komolyan kérdezem.

Legjobb válasz: Szerintem egy k*rvanagy pofont a kormányõr bácsitól.

Szerintem egy k*rvanagy pofont a kormányõr bácsitól.
Szeméremsértésnek minõsül szerintem, hacsak nem a nadrágodba csinálod, azért nem tudom, mi jár.
Vagyonelkobzáskor ront a ház értékén ha kakás a lépcsõ? :)
H arpadsavos zaszlot lengetnel akkor semmit de ha nem vagy forradalmar akkor szigoru buntetest kapnal az biztos es ez nem vicc vagy ironia ezek tenyek!
Mért nem Orbán lépcsõjére? Õ tehet errõl a szemétdombról.
A Parlamentet hagyd, az csak egy épület, nem tehet arról, hogy disznóóllá változtatták, a tervezõje forog a sírjában, mint egy ventilátor.
Szerintem a legjobb ha a politikusokhoz mész oda és õket szarod le. De vigyél létrát és onnan. Ne azt a szép épületet, se az autóikat, se lakásaikat.
Én megtapsolnálak és ujjongva visítanék a röhögéstõl. Szólj mikor én megyek megnézni!
Garázdaság, és közszeméremsértés. Politikai vonatkozásért valószínûleg nem fognak büntetni!
Nem jutsz el a lépcsõig:D Ezt buktad
Gyanítom, hogy ez ugyanolyan szabálysértés, mintha egy parkban vizelnél.
Kényszerzubbonyt, majd egy szép világos szobát, aminak az ajtaján csak kívül van kilincs.
A kérdező hozzászólása: *lépcsõ
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy õrzik...:S De már annyira elkeserít ez a helyzet, hogy jobb nem jutott eszembe. Ha megmondjátok hol laknak ezek a patkányok, akkor a házukhoz megyek. Majd veszek be guttalaxot hogy mindenkinek jusson.

9 hónaposan hányszor és mikor eszik babátok? Miket kap?

Legjobb válasz:
Igaz kisfiam 8 hónapos, de azért leírom, hogy an áll össze az étrendje. Reggeli: 270 ml Tápszer Tízórai: Gyümölcs (alma-banán yoghurtos, ananászos.. túrós, stb.) bébiétel 190gr - Persze csak bébiételbõl kap Ebéd: Valamilyen zöldséges húsos tésztás rizses sonkás..és még sorolhatnám (nagyon sok félét megeszik) bébiétel 220gr Uzsonna: Valamilyen zöldség fõzelék (néha kap tejbegrízt, tejberizst) 190 gr Vacsora: 270 ml tápszer (ebbõl néha hagy egy kicsit) Napközben elrágcsál néhány pufit, vagy hibe hóba kap babapiskótát Én általában csak bébiételt adok neki. Saját készítést is nagyon szerette, volt hogy sokkal többet meg is evett belõle mint az üvegesbõl, de valahogy nem volt neki elég. Nagyon hamar éhes lett utána. Nem volt olyan tápértéke mint az üvegesnek.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igaz kisfiam 8 hónapos, de azért leírom, hogy an áll össze az étrendje. Reggeli: 270 ml Tápszer Tízórai: Gyümölcs (alma-banán yoghurtos, ananászos.. túrós, stb.) bébiétel 190gr - Persze csak bébiételbõl kap Ebéd: Valamilyen zöldséges húsos tésztás rizses sonkás..és még sorolhatnám (nagyon sok félét megeszik) bébiétel 220gr Uzsonna: Valamilyen zöldség fõzelék (néha kap tejbegrízt, tejberizst) 190 gr Vacsora: 270 ml tápszer (ebbõl néha hagy egy kicsit) Napközben elrágcsál néhány pufit, vagy hibe hóba kap babapiskótát Én általában csak bébiételt adok neki. Saját készítést is nagyon szerette, volt hogy sokkal többet meg is evett belõle mint az üvegesbõl, de valahogy nem volt neki elég. Nagyon hamar éhes lett utána. Nem volt olyan tápértéke mint az üvegesnek.
Ja az idõpontokat nem írtam le: Reggeli: 6 óra Tízórai: 9óra Ebéd: 12 óra Uzsonna: 15 óra Vacsora: 18 óra Ez csak egy átlag. Általában azért el szokott kicsit tolódni az alvások miatt is, míg olyankor is hamarabb kel. A vacsi általában így 6 és fél 8 közé tehetõ a nap végére. :) Elsõ voltam
9 hós kislányom 7kor kel, megszoptatom 8 kor kimegyünk reggelizni ( valamilyen gyümölcsöket szekek fel neki kis katonàkra és azt eszi pl.: alma banán barack dinnye stb.) 11kor tízóraizik ( vajas kenyér/virsli/kakaós csiga/ valami ilyesmit) 14kor ebédel azt ami épp az ebéd legyen az leves, csirkemell valami körettel vagy fõzelék 17kor uzsonnázik ( tejberizs/vajaskenyér/kakaós csiga/virsli/ vagy valamit abból ami ebédre volt 19körül elmajszol még valamit de ez már csak egy banán vagy dörmi kismackó vagy pár szem kölesgolyó mert 20kor viszem fürdeni fél kilenckor pedig cicizik és alszik :)
Kislányom 8 hónapos. Reggel 7-kor szopizik 9-10 óra felé tízóraizik gyümölcsöt, néha keksszel vagy joghurttal. 12-13 óra körül ebédel fõzeléket.Húst még nem eszik. Most akarom bevezetni neki. Uzsonna 4-5 felé van, ami szopi. Vacsora 7-8 felé van, ami ffõzelk általában ugyanaz , mint az ebéd. Majd este9- 1o felé szopizik és azon alszik el
A kisfiam most 13 hós, de amióta hozzàtàplàlom azóta ugyanaz a rend; Reggeli amikor ébred tejcsi (7-8 közt) Szilârd reggeli 9kor, gyümölcspüré, 2félébõl, mindíg màsból, köleskukival Ebéd 13-14 közt, alvàstól függöen, fõzi, rizs, krumpli, zöldbab, lencse, még nem zt eszi amit mi de abból is kap egyre többet mert kéri. De 8-9hós kora óta kunyizza a mi ételünket. Ambõl ehetet mindíg adtam neki. Vacsi 5-6körül, szintén fõzi jelleg, 9 hósan ugyanazt kapta mint ebédre. Most a meleg miatt sokszor gyuümi rizzsel, mert làtom hogy jobban esik neki. Este pedig cicin alszik, aludt 9 hósan is. Viszont a kicsi fiam sokat tud enni egyszerre, 6 hós kora óta, plusz még mindíg cicizik étkezés utàn is mert kéri. Nagyon jó evõ baba, de le is mozogja. Rengeteg nyers zöldséget kap-kapott 9hósan is, gyümit is, almàt héjatlanul, most aminek szép annak megkapja a héjàt. Remélem segítettem;)

Április 20. án szűltem akkor mikor kapok csaladit? Tényleg két havit küldenek visszamenőleg? Eddig kaptam egy havi gyest és 35055ft. -o ami nem tudom mi. Kártyán kapom.

Legjobb válasz: Április hónaptól vagy jogosult családi pótlékra. Persze ezt csak akkor tudják folyósítani, ha meg is igényled, ugyanis nem kötelezõ ezzel a támogatási formával élni. Aki kéri kapja, aki nem kéri, nem kapja. Ha késésben vagy az igénnyel, akkor visszamenõleg tényleg csak 2 hónapra adják meg. Tehát legkésõbb júniusban meg kellett hozzá igényelni, hogy áprilistól kaphasd.

Április hónaptól vagy jogosult családi pótlékra. Persze ezt csak akkor tudják folyósítani, ha meg is igényled, ugyanis nem kötelezõ ezzel a támogatási formával élni. Aki kéri kapja, aki nem kéri, nem kapja. Ha késésben vagy az igénnyel, akkor visszamenõleg tényleg csak 2 hónapra adják meg. Tehát legkésõbb júniusban meg kellett hozzá igényelni, hogy áprilistól kaphasd.
A kérdező hozzászólása: Hát meg igenyeltem májusban el fogadták. Aztán el tûntek azt adataim azt mondták újra kell kérni. Újra kértem június 7.-én.:-(
Ha tudod bizonyítani, hogy már májusban kérted (ezért kell mindenrõl másolatot kérni, vagy két egyezõ példányban kitölteni, és a hivatallal dátummal, aláírással, pecséttel átvetetni), akkor már áprilistól kapod a családit, hiába vesztek el az adataid. Ha ez áll fenn, és nem hajlandóak érdemben foglalkozni Veled, akkor az "asztalt kell verni" a hivatalvezetõnél. Ha nem tudod semmivel bizonyítani, hogy idõben kérted, akkor sajnos fennáll a veszély, hogy nem áprilistól fogod kapni...
... folytatás: Mivel június 7-én újra kérted, ezért sima ügy a 2 hónappal visszamenõleg kérés. Tehát áprilistól jár...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm ha mégsem küldik most akkor megint megyek. Csak nem tudom miért csinálják ezt!!!! :-(

Mit kapnak Karácsonyra a gyerekek és a Párotok? Mennyi idősek?

Hátha én is kapok valami ötletet... :-)

Legjobb válasz: A nagyobbik fiam(5 éves) olyan nyomdázós játékot(lehet már kicsit nagy hozzá , de valahogy eddig még soem kapott és szeretne), és kirakót kap. A kisebbik fiam (2,5 éves) játék edény készletet kap, és az apukája csinál neki kis konyhát, ez nem az az igazi fiús játék, dehát imád fõzõcskézni. A férjem meg egy övtáskát kap, egymásnak olyasimt szoktunk venni amit amúgy is megvennénk mert szükség van rá.

A nagyobbik fiam(5 éves) olyan nyomdázós játékot(lehet már kicsit nagy hozzá , de valahogy eddig még soem kapott és szeretne), és kirakót kap. A kisebbik fiam (2, 5 éves) játék edény készletet kap, és az apukája csinál neki kis konyhát, ez nem az az igazi fiús játék, dehát imád fõzõcskézni. A férjem meg egy övtáskát kap, egymásnak olyasimt szoktunk venni amit amúgy is megvennénk mert szükség van rá.
A nagy 3, 5 éves lány, a kicsi 10 hónapos fiú. Közösen bábparavánt kapnak bábokkal, mi készítjük apával, külön-külön még gõzöm sincs. A kicsi talán tanuló focilabdát, a nagy meg valami rajzolós, színezõs valamit. Most ez a nagy sláger. Apa semmit, meg én sem. Nekünk már megvolt a karácsonyi ajándék, megcsináltattunk a házunkon egy olyan dolgot amit már rég szerettünk volna. Egyébként mi nem nagyon szoktunk egymásnak ajándékozni karácsonyra, tavaly is pár bútordarabot vettünk, amit karácsony elõtt pár nappal állítottunk be és karácsony este gyönyörködtünk benne és örültünk a lányunk (akkor ég egyedül volt) örömének. :) )
Szia. Nekünk 3gyerekünk van :) a legnagyobb 12, 5éves, nehéz több lehetõség közül választunk számítógéphez olyan kormányos szimulátor féleséget kap valószínû. A kislányom 3éves õ kap egy barbie fésülködõ asztalt ami zenél és a hercegnõk képe jelenik meg ha elhúzzuk elõtte a kezünket :) nagyon jó pofa. A kicsi baba õ fiú 4hónapos lesz Karácsonykor õ valami kis zenélõ csörgõ játékot kap :) Apa telefont kap mert a halálán van a telefonja...
8 hónapos kislányunk, tanuló teddy macit. Férjem meg széket, mivel a mostani már odavan, és ülõmunkát végez, amihez kell a kényelem:)
Szia! 3 és 7 éves fiaim vannak, muszáj olyan ajándékot venni, amivel mind a ketten tudnak játszani, mert a pici soha nem játszott babás, kisfiús játékokkal, így karácsonyra több társast, legot, puzzle-t, autópályát, könyveket kapnak. Mi egymást nem ajándékozzuk, mert ami kell úgyis megvesszük.
Szia! A fiunk (20hós) T-Rex vonatot kap + hozzá még vagont dínóval. A férjem (36év) kapott egy cipõt és egy órát fog kapni. Az utóbbi lesz a meglepi.
A férjem pasis pizsamát és pólót kap, meg egy új órát, ha valamikor sikerül meglógnom és megvennem. A kisfiúnk (8 hónapos, ill. 9 lesz akkor) egy fa vonatpályát, mesekönyveket, mûanyag étkészletet, járássegítõt kap. Nagy ajándékokat nem szoktunk egymásnak ajándékozni, inkább kinézünk valamit közösen és azt vesszük meg. Idén cipõs szekrényt és dohányzóasztalt vettünk, ez utóbbit ma már le is fejelte a kicsikém.
2 "gyerek":a nagy(20 éves lesz)egyetemista-Ausztriában-Õ anyagi "támogatást" kap...a kicsi 3 éves, Õ Manny mester beszélõ szerszámai közül a fûrészt, csavarhúzót, centit;kap egy Micimackós (gyerek, oktató)computert, könyveket, kádba való játékot(olyan filctollat, amivel a csempére lehet rajzolni+szivacsból autóbályát, autókat, amit-szintén-a csempére, kádra lehet tapasztani), tûzoltóautót(Duplo), Moon Doug "gyúrmát"(ez egy nagyon parktikus, jópofa dolog). A férjem-39 éves-a motorjához kap kiegészítõt, és egy távirányítós óriás helikoptert(ez gyerekkori vágya).Szerencsére már minden megvan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Nekem 3 lányom van... a legnagyobb is még csak 4, 5 éves, a középsõ 2, 5 éves a legkisebb pedig lassan 3 hónapos, de még lövésünk sincs, hogy mit kaphatnának...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!