Találatok a következő kifejezésre: Mikor kapnék ha a cégem nem (5 db)

Mikor kapnék fizetést ha a cégem nem tb kifizető hely? A jun. Fizumat várom.

Május elejét?l vagyok állományban. Sajna a Cégem nem tb kifiz. hely. Most szinte semmi fizut nem kaptam mert a tb-t?l várom majd. Mennyi id? mire kiküldik? Tatabányán hol tudok érdekl?dni és mikortól érdemes? Mennyi a max id? amddig el kell hogy küldjék.

Legjobb válasz: Ezt a tb sajnos késõbb tudja utalni, de szerintem kb 15.-éig megkapod, mert a céged küldi át az igazolást, hogy nem vetted fel a munkát és valóban táppénzen vagy és õk utána utalják.. Nálunk van egy TB épület ahol minden ilyet intézhetünk, de gondolom te a munkahelyen adod le a táppénzespapírt és mire azok átküldik..hát nem tudom kicsit zaklasd a melóhelyeden az adminisztrátorokat....Tatabányán nem vihetnéd egyenest a tb-hez?-ezt is a munkahelyen tudják megmondani.

Ezt a tb sajnos késõbb tudja utalni, de szerintem kb 15.-éig megkapod, mert a céged küldi át az igazolást, hogy nem vetted fel a munkát és valóban táppénzen vagy és õk utána utalják.. Nálunk van egy TB épület ahol minden ilyet intézhetünk, de gondolom te a munkahelyen adod le a táppénzespapírt és mire azok átküldik..hát nem tudom kicsit zaklasd a melóhelyeden az adminisztrátorokat....Tatabányán nem vihetnéd egyenest a tb-hez?-ezt is a munkahelyen tudják megmondani.
A tb 30napon belül utal.Ez tuti én magamnak intézek mindent hónapok óta.A tbs nõ mondta sajna sokan úgy járnak, hogy a munkáltató késve vagy egyáltalán nem adja be a papírokat.Elõbb rá kellene kérdezni a tbnél, hogy bennt vannak e a papírok..Ha pl táppénzen vagy akkor kellett, hogy kapjál a tb-tõl egy igazolást amiben leírják mennyi táppénzt vettél igényben.Hidd el így mûködik én már kétszer végig csináltam ezt, most adtam be a tgyás papírokat-pedig van munkáltatóm de kértem én intézhessem, így tuti nem fog csúszni semmi.Ha Tatabányán vagy a közelében van tb kirendeltség akko rott meg tudod ezeket kérdezni és tanulván az esetbõl , tudsz majd ott intézkedni.Amúgy a teve ui i, tbnél kel érdeklõdni..na most nem tudom a számukat de a neten benne van...és ha le vannak adva a papírok akkor megmondják mikor kapod meg.Én pl a máj.1-jun4ig levõ táppénzemet valahogy jun 10körül adtam le a papírokat és meg is lepõdtem, hogy jun 25én már a számlámon volt.De mondom én beviszek mindenta legközelebbi tbhez.Írj ha van kérdésed hátha tudok segíteni.39hetes kismama

Mit tudok tenni ha nem fizetnek ki? Vagyonvédelmi cég nem fizet. Csak az a baj nem vagyunk bejelentve, tudunk tenni valamit? Vagy mi is büntetést kapunk?

keveset keresünk 330ft/óra mi sem tudtuk hogy nem jelent be,

Legjobb válasz: Már az is baj, hogy nem vagy bejelentve. Ha a munkaügy ezt észreveszi, te is épp olyan bûnös vagy, mint a munkáltató, hiszen adót nem fizetsz, zsebbe kapod a pénzed-kvázi ez adócsalás. Jobb mielõbb tisztázni ezt a munkáltatóddal, hogy Te nem szeretnél csalni, jelentsen be. Ha nemet mond, akkor mérlegelned kell : kockáztatsz? (van-e fizetés vagy sem, +adót csalsz) vagy kilépsz és nincs egy darabig állásod se pénzed.

Már az is baj, hogy nem vagy bejelentve. Ha a munkaügy ezt észreveszi, te is épp olyan bûnös vagy, mint a munkáltató, hiszen adót nem fizetsz, zsebbe kapod a pénzed-kvázi ez adócsalás. Jobb mielõbb tisztázni ezt a munkáltatóddal, hogy Te nem szeretnél csalni, jelentsen be. Ha nemet mond, akkor mérlegelned kell : kockáztatsz? (van-e fizetés vagy sem, +adót csalsz) vagy kilépsz és nincs egy darabig állásod se pénzed.
A kérdező hozzászólása: azzal tisztában vagyunk hogy mi is sárosak vagyunk ebbe hogy nem jelent be, de sajnos nem nagyon van munka ha kilépek akkor azt a pénzt se látom amivel tartozik, és ha kilépek mikor tudnék munkába álni, az a másik kérdés, ha lenne ajánlat már mennék is, de sajnos nincs
A szülést megelõzõ két éven belül 365 nap munkaviszony kell
Még kb. 7 hónapot kell dolgoznod ahhoz, hogy kaphass tgyás, és gyedet. Plsuz kell a biztosítotti jogviszony is szüléskor/igényléskor. Az álláskeresési támogatás is biztosítotti jogviszonyt keletkeztet, de ahhoz is 365 munkanap kell, bár nem kettõ, hanem négy éven belül.
A kérdező hozzászólása: És ha December után munkanélküli lennék?Nem nagyon értek ehhez sajnos, igy minden segitség jól jön.Köszönöm válaszokat
Ha decemberben munkanélküli leszel, és a fent írtakon kívül nincsen semmilyen munkaviszonyod az elmúlt 4 évben, akkor nem fogsz álláskeresési támogatást sem kapni, így nem lesz elég idõd ahhoz, hogy rendes ellátást kapj. Így csak gyesre és családi pótlékra leszel jogosult.
A kérdező hozzászólása: van még ezen kivûl is munkaviszonyom, csak az már 2009-2010 ben volt 10 hónap.másféle segélyt nem lehet majd igénybevenni?
Ha volt még ezen felõl munkaviszonyod, akkor jogosult leszel az álláskeresési támogatásra, de az csak 90 napig jár. Vagyis ha teherbe esel, akkor érdemes úgy sakkozni, hogy szülés elõtt 2 és fél hónappal kezdd meg. Ha decemberig dolgozol, akkor még éppen meglehet a 365 nap. Úgy számolj, hogy ha pl. 2012. július 10-én szülsz, akkor 2010. július 12-tõl kell meglegyen a 365 nap. Nem tudom, 2010-ben mikor dolgoztál, de akár még onnan is beszámíthat pár munkanap.
A kérdező hozzászólása: 2010júniusig majd augusztus közepétõl ujra volt munkám.köszönöm válaszod.már csak annyi, hogy esetleg valami másféle támogatás nem jár?


Ha január óta nem kaptam fizetést mert felszámolás alatt áll a cég és csak később kapom meg egy összegben a fizetésemet, és most elfogyott az összes tartalék, nem tudják levonni a gyerektartást ebben a hónapban, akkor ez esetben mi a teendő?

Az ex-vel nem lehet beszélni. A hivatalos része érdekelne.

Legjobb válasz: Semmi, nincs mibõl vonni, majd ha lesz, akkor le fogják vonni. Hivatalosan nem tud mit tenni az ex.

Semmi, nincs mibõl vonni, majd ha lesz, akkor le fogják vonni. Hivatalosan nem tud mit tenni az ex.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!