Találatok a következő kifejezésre: Mikor kapnék ha a (786 db)

A hithû muszlim nõk mit kapnak ha a paradicsomba kerülnek?

A férfiak 77 szûz nõt. Akkor a nõk 77 szûz fiút,férfit? Na és a különbözõ vallások mit adnak a halál után? Dzsainizmus,bahai,toaista,sinto,vudu,szikh,?

Legjobb válasz: Gondolom, 76-odmagukkal egy közös férjet.

Gondolom, 76-odmagukkal egy közös férjet.
Valóban tuti válasz! Ezt nem lehet ûberelni. Mondjuk, eleve hogy a fenében lenne náluk annyi nõ, fõleg szûz, mikor kislánykorban férjhez adják a legtöbbet... Milyen arányban gondolják az üdvösségüket. Azért elég gáz az arány.. 1:77-hez. Azzal a vallással amúgy sem oda kerülnek... Érdekes gagyi még pár vallás. pl a nirvána... az kb olyan, mint az Avatárban a LED-fa.
A kérdező hozzászólása: Ez mekkora :-) !!!!!! áhh Eszembe se jutott :-)
Szervusz Mivel a paradicsomot még Isten királyságának is nevezi a Biblia, oda(ott), aki feltámad, mindannyian örök életet kapnak a Szentírás szerint.
77 dögös macsót.
Egyébként már olyat is hallottam, hogy a muszlim hitûek szerint a nõk nem kerülnek a Paradicsomba a haláluk után, csak a férfiak... nem tudom, hogy valóban így gondolják-e (remélem, nem). Majd ha betéved ide egy muszlim, megmondja.

Mit kapunk ha a pascal háromszög egyik elemének a négyzetét vesszük?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Pascal-h%C3%A1romsz%C3%B6g A második megjelölt átló tagjainak összege 233. A jobbra illetve jobbra-le lépések között „kiugrott” számok összege szintén Fibonacci-szám. Például az elsõ átlónál kiugrott számok 3, 4 és 1, amelyeknek az összege 8. Továbbá, ha m-el jelöljük az (n+1)-edik sort, akkor az m-edik sor tagjainak négyzetösszege egyenlõ a (2m-1) -edik sor középsõ tagjával. Például 1^2 + 4^2 + 6^2 + 4 ^2 + 1^2 = 70. Általánosságban: \sum_{k=0}^n {n \choose k}^2 = {2n \choose n}

http://hu.wikipedia.org/wiki/Pascal-h%C3%A1romsz%C3%B6g A második megjelölt átló tagjainak összege 233. A jobbra illetve jobbra-le lépések között „kiugrott” számok összege szintén Fibonacci-szám. Például az elsõ átlónál kiugrott számok 3, 4 és 1, amelyeknek az összege 8. Továbbá, ha m-el jelöljük az (n+1)-edik sort, akkor az m-edik sor tagjainak négyzetösszege egyenlõ a (2m-1) -edik sor középsõ tagjával. Például 1^2 + 4^2 + 6^2 + 4 ^2 + 1^2 = 70. Általánosságban: \sum_{k=0}^n {n \choose k}^2 = {2n \choose n}

Mit kapok, ha a VIRÁG szóból kivonok 6ot?

Hajrá! :)

Legjobb válasz: Lehet h hülyeséget írok de a VIRÁG VI-vel kezdõdik ami rómaiul 6. Szóval ha ezt leszedem a szóból, marad a RÁG. Korrekt?

Lehet h hülyeséget írok de a VIRÁG VI-vel kezdõdik ami rómaiul 6. Szóval ha ezt leszedem a szóból, marad a RÁG. Korrekt?
utolsó vagyok, gondoltam én is írok vissza: mi az?: világos P?.. ...... ...... ...... ..fehérnemû (a P nem û) :D
02:33-asnak: Mire jó az ágynemûtartó? Az ágy nem û tartó! :DDD
És nem fantasztikus ha az anya szóban megváltoztatunk három betût eggyet elveszünk és az jön ki hogy SÖR?
egy üveg sört
A kérdező hozzászólása: igenigen, a megoldás rág. :)
A kérdező hozzászólása: ja és a tied is joo. :)
A kérdező hozzászólása: jöhetnek még ilyenek, ha tudtok. :)
A kérdező hozzászólása: pl ezt régebben írtam ki: Egyesült Királyság rövidítése+egy folyó neve=európai ország (Ukrajna)


Mi történik, ha a ló nem kap nyalósót?

Legjobb válasz: Olyan komoly baja nem lesz,de ha lehetmindenképp adjunk neki,mert szüsége van a szervezetének rá,mert más ételbõl amiket kap,abból nem kapja meg. Ez olyan mint nekünk a különbözõ vitaminok. És amúgy nekünk is kell só...

Olyan komoly baja nem lesz, de ha lehetmindenképp adjunk neki, mert szüsége van a szervezetének rá, mert más ételbõl amiket kap, abból nem kapja meg. Ez olyan mint nekünk a különbözõ vitaminok. És amúgy nekünk is kell só...
semmiképpen nem árt, mert úgy is viszonylag gyorsan ürül a szervezetbõl. lehet kapni vitaminosat, simát is, ízesítettet. egy a fontos. ha raktál neki nyalósót, hagyj elõtte vizet! te is szomjas leszel egy sós étel után ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, kaptatok zöld jutalmat :)
Nem muszáj feltétlenül nyalósót adni neki, ha veszel neki boltban elektrolitot. A munka, izzadás során a lovak rengeteg sót és elektrolitot veszítenek, melyekhez a természetes tápanyagokból nem jutnak hozzá megfelelõ mértékben. A nyalósó is a kiizzadt energia pótlására hivatott, de ha adsz elektrolitot, azzal nemcsak a sót pótolod. Csak az elektrolit sokkal drágább, mint a só.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha valaki a biosz oktv-n a döntőben az első 30-ba bejut, akkor mit kap? Ha pontokat kap az a 100 pontos (ilyen nyelvvizsgás, emelt szintűs dolgok vannak benne) keretbe bele tartozik, vagy ennek nincs semmilyen csoportja, csak úgy kapják?

Legjobb válasz: OKTV-ken az elsõ 10 80 pontot, a második 10 40-et, a harmadik 10 25-öt kap (lehet, hogy 20-at, nem emlékszem). És igen, beleszámít a 100 kapható plusz pontba.

OKTV-ken az elsõ 10 80 pontot, a második 10 40-et, a harmadik 10 25-öt kap (lehet, hogy 20-at, nem emlékszem). És igen, beleszámít a 100 kapható plusz pontba.

Ha 8-án szülök-pl- mikor kapom meg az anyakönyvit, tb kártyát, és a leadástól-személyes nem posta-mikor kapom meg a pénzeket? Bp.

Legjobb válasz: Az anyakönyvet 2-3 napon belül megkapod. A tb kártya legalább 2 hét, nekünk legalábbis annyi volt. A pénzeket legalább egy hónap mire megkapod, tehát olyan november közepére.

Az anyakönyvet 2-3 napon belül megkapod. A tb kártya legalább 2 hét, nekünk legalábbis annyi volt. A pénzeket legalább egy hónap mire megkapod, tehát olyan november közepére.
Anyakönyv 2-3 nap, tb kártya nekem 1 hét alatt megjött. Pénzek: az igényléstõl számítva kb 8 munkanap (családi+anyasági), a tgyást még várom.
A kérdező hozzászólása: lakcímkártya is kell az igényléshez, azt intézzük rögtön ha megvan a születési? vagy ahhoz is kell tb kártya?
Attól függ hol szülsz.A IX.(Bakáts tér)kerületben 5 munkanap az anyakönyvi kivonat.Múlt héten pénteken szültem (a Szt. Istvánban)-délután-hétfõ reggel jöttek az adatokért, és mondta a hölgy, hogy 5 nap, pénteken mehet apuka a papírokért.(De ez a tájékoztatójukon is rajta van).A pénzekrõl nem tudok reálisan nyilatkozni, nekem nagyon gyorsan megjött, mert a MÁK-nál dolgozik egy rokonom, és pikk-pakk elküldi a papírokat.
Bp. Bajcsyban szültem júniusban. Szerdán született a kisfim, szombaton mentünk haza.Hétfn ment a párom az anyakönyviért, ezzel együtt megkaptuk a lakcímkártyát is, illetve átment a hivatal melletti okmány irodába., szerdán megjött a tb kártya.Csütörtökön feladtam postán a papírt szerdán megkaptam a pénzt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, ezek nagyon bíztatóak!
Anyakönyviért+lakcímkártyáért be kellett mennem az okmányirodáma, itt kézbe megkaptam mindkettõt. TB kártyát az születési anyakönyvi kivonat átvétele után 2 héttel küldték ki. Igényléstõl számítva az anyaságit 1 hét, családit 2 héten belül küldték.
anyasági, családi, TGYÁS, GYED vagy GYES, mindegyikhez kell a gyerek lakcímkártyája, születési anyakönyvi kivonata, TB kártyája
A 6. vagyok.Kicsit zagyvának tûnik amit írtam.A most született baba a 3. gyerekem, az elõzõek papírjai lettek gyorsan elküldve(és persze amint meglesz pénteken az anyakönyvi kivonat, a picire is intézi a rokon a dolgokat)

Mit kapok, ha GYES alatt szülöm, a második babát?

Értem ezt arra, hogy újra kapom a tgyást, majd a gyedet és végül a gyest? Vagy hogy?

Legjobb válasz: ha jogosult vagy rá, akkor igen ebben a sorrendben kapod újra, de neked kell ezeket igényelni, és az elsõ babára vonatkozó gyest ehhez le kell mondanod. Ha május 1 után születik a babád, akkor csak két évre kapsz juttatást.

ha jogosult vagy rá, akkor igen ebben a sorrendben kapod újra, de neked kell ezeket igényelni, és az elsõ babára vonatkozó gyest ehhez le kell mondanod. Ha május 1 után születik a babád, akkor csak két évre kapsz juttatást.

Ha az állandó lakcímem nem egyezik a tartózkodási helyemmel, akkor mikor kapom meg a babám TAJ-kártyáját? Már öt hetes, és még sehol semmi.

Legjobb válasz: Szia! Nekem sem egyezik a két címem de ez nem befolyásolja, hogy mikor kapod meg a TAJ-kártyát.Ha jól emlékszem nekem kb 2 hónapot mondtak de elöbb megkaptuk. De pontos idõt nem tudok neked mondani.

Szia! Nekem sem egyezik a két címem de ez nem befolyásolja, hogy mikor kapod meg a TAJ-kártyát.Ha jól emlékszem nekem kb 2 hónapot mondtak de elöbb megkaptuk. De pontos idõt nem tudok neked mondani.

Mikor kapom meg a tgyás kompenzációt? Valaki beszélt az oeppel ez ügyben? Ha felhívom őket tudnak válaszolni mennyi lesz az annyi?

6000,- kevesebbet kapok,lehet tudni mennyi lesz a kompenzáció?

Legjobb válasz: Ha esetleg felhívtad õket akkor megírod, hogy mennyi jár nettóban? Nekem a munkáltatóm utalja így velem nem foglalkoznak, a munkáltató meg nem tud semmit...még a kompenzációt utalni sem, mert állítása szerint valami program hiányzik ( mindegy remélem azért jár valamennyi és ha egy összegben kapom meg az külön jó :)) Nekem tavaly (meg idén is) 109e volt a bruttó gyedem. Erre 83 illetve febr. 78e járt ez azért jóval kevesebb a 88-nál.

Ha esetleg felhívtad õket akkor megírod, hogy mennyi jár nettóban? Nekem a munkáltatóm utalja így velem nem foglalkoznak, a munkáltató meg nem tud semmit...még a kompenzációt utalni sem, mert állítása szerint valami program hiányzik ( mindegy remélem azért jár valamennyi és ha egy összegben kapom meg az külön jó :) ) Nekem tavaly (meg idén is) 109e volt a bruttó gyedem. Erre 83 illetve febr. 78e járt ez azért jóval kevesebb a 88-nál.
Rövid történet az OEP ÉS MUNKÁLTATÓ KAPCSOLATÁRÓL A TGYÁS IRÁNT. Rövid történetemet leírom az Oep és a V. centrum kft kapcsolatáról. Nem tudom, hogy ki a hibás, de egymásra mutogatnak csak. Aki rosszul jár és nem kap pénzt persze én vagyok!!!!! Majus óta vagyok felvéve veszélyeztett terhesként táppénzre, teltek a napok, hónapok még mindig egymásra mutogatott a fent említettek. Május 11 óta Szeptember elején kaptam meg az elsõ havi táppénzemet!! Úgy hogy közben Augusztus ELEJÉN megszültem(koraszülés) a kórházban egy ft nélkül voltam. Mire kaptam egy kis alamizsnát szeptember legelején_megjegyzem a majusi pénzemet és nem egyben!!!! CSAK A MÁJUSIT! Majd megigényeltem újra Augusztus közepétõl a Tgyást! És a mai napig nem kaptam semmit. Még mindig csak baszakodnak és mutogatnak a másikra. Okt közepe van. 2 hónap eltelt a gyerekem születése óta. Már emberségbõl kellett volna lépniük felém. És ha a cég a hibás akkor miért nem büntetik meg õket, hogy nem közre mûködõek? Mindenhol azt lehet olvasni, hogy védik a kismamákat az anyukákat! De mivel???? MÁS HELYRÕL a családipótlékot és az egyszeri anyaságit is a szülés után megkaptam két megjegyzem 2 hétre!!! És Önök??? Budapesten semmit nem tudnak tenni???? MILYEN VILÁG VAN?????? ÍGY VÁLLALJUNK GYEREKET! HURRÁ MAGYARORSZÁR, OEP ÉS A MUNKÁLTATÓK!!!!!!

Mikor kapom meg a számlámra a pénzem ha a mai nappal felmondtam a munkahelyemen?

Megnéztem a bankszámlámat de még nem jelzik ki azt hogy kaptam rá pénzt. Bemenjek reklamálni a volt munkahelyemre vagy még várjak vele?

Legjobb válasz: Ha ma mondtál fel,akkor hogy a csudában lenne a számládon MA a pénz? Gondolkodj már! Csak az átutalás is 1nap. de ha me felmondtál, akkor valószínüleg majd a többivel együtt bérszámfejtikés valamikor ajövõ hónap elején kapod meg.

Ha ma mondtál fel, akkor hogy a csudában lenne a számládon MA a pénz? Gondolkodj már! Csak az átutalás is 1nap. de ha me felmondtál, akkor valószínüleg majd a többivel együtt bérszámfejtikés valamikor ajövõ hónap elején kapod meg.
Ha mai nappal mondtál fel, akkor jobb esetben holnap max. Az én munkahelyemen pl. úgy van, hogyha most felmondanék, akkor is hónap elején kapnám meg a 05.01-05.25-e közötti alkalomra szóló fizetésemet. Nem tesznek kivételt. Plusz, ha van munkahelyeden kifizetõ pénztár, akkor ott is kitudják fizetni. De egy bérszámfejtés nem 5 perces munka. Én várnék még a helyedben, nem járatnám le magam egybõl a pampogással.
A kérdező hozzászólása: A munkatársam is felmondott és õ aznap kézbe is kapta. Lehet nekem akkor csak azért késik mert bankkártyára kértem.
Általában a hónap közepén vagy a következõ hónapban vannak utalások mindenhol. Szerintem neked 10 ike körül fog jönni, vagy amikor egyébként is szoktad kapni. Hol melóztál?
A kérdező hozzászólása: Sopronba az IMS be. De 8 napot dolgoztam összesen , 7 et táppénzen voltam és ma meg felmondtam, mert megyek vissza Ausztriába dolgozni .
Szerintem 8 nap munka és 7 nap táppénz után ne reklamálj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!