Találatok a következő kifejezésre: Mikor kapnék ha a (758 db)

A hithû muszlim nõk mit kapnak ha a paradicsomba kerülnek?

A férfiak 77 szûz nõt. Akkor a nõk 77 szûz fiút,férfit? Na és a különbözõ vallások mit adnak a halál után? Dzsainizmus,bahai,toaista,sinto,vudu,szikh,?

Legjobb válasz: Gondolom, 76-odmagukkal egy közös férjet.

Gondolom, 76-odmagukkal egy közös férjet.
Valóban tuti válasz! Ezt nem lehet ûberelni. Mondjuk, eleve hogy a fenében lenne náluk annyi nõ, fõleg szûz, mikor kislánykorban férjhez adják a legtöbbet... Milyen arányban gondolják az üdvösségüket. Azért elég gáz az arány.. 1:77-hez. Azzal a vallással amúgy sem oda kerülnek... Érdekes gagyi még pár vallás. pl a nirvána... az kb olyan, mint az Avatárban a LED-fa.
A kérdező hozzászólása: Ez mekkora :-) !!!!!! áhh Eszembe se jutott :-)
Szervusz Mivel a paradicsomot még Isten királyságának is nevezi a Biblia, oda(ott), aki feltámad, mindannyian örök életet kapnak a Szentírás szerint.
77 dögös macsót.
Egyébként már olyat is hallottam, hogy a muszlim hitûek szerint a nõk nem kerülnek a Paradicsomba a haláluk után, csak a férfiak... nem tudom, hogy valóban így gondolják-e (remélem, nem). Majd ha betéved ide egy muszlim, megmondja.

Mit kapunk ha a pascal háromszög egyik elemének a négyzetét vesszük?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Pascal-h%C3%A1romsz%C3%B6g A második megjelölt átló tagjainak összege 233. A jobbra illetve jobbra-le lépések között „kiugrott” számok összege szintén Fibonacci-szám. Például az elsõ átlónál kiugrott számok 3, 4 és 1, amelyeknek az összege 8. Továbbá, ha m-el jelöljük az (n+1)-edik sort, akkor az m-edik sor tagjainak négyzetösszege egyenlõ a (2m-1) -edik sor középsõ tagjával. Például 1^2 + 4^2 + 6^2 + 4 ^2 + 1^2 = 70. Általánosságban: \sum_{k=0}^n {n \choose k}^2 = {2n \choose n}

http://hu.wikipedia.org/wiki/Pascal-h%C3%A1romsz%C3%B6g A második megjelölt átló tagjainak összege 233. A jobbra illetve jobbra-le lépések között „kiugrott” számok összege szintén Fibonacci-szám. Például az elsõ átlónál kiugrott számok 3, 4 és 1, amelyeknek az összege 8. Továbbá, ha m-el jelöljük az (n+1)-edik sort, akkor az m-edik sor tagjainak négyzetösszege egyenlõ a (2m-1) -edik sor középsõ tagjával. Például 1^2 + 4^2 + 6^2 + 4 ^2 + 1^2 = 70. Általánosságban: \sum_{k=0}^n {n \choose k}^2 = {2n \choose n}

Mit kapok, ha a VIRÁG szóból kivonok 6ot?

Hajrá! :)

Legjobb válasz: Lehet h hülyeséget írok de a VIRÁG VI-vel kezdõdik ami rómaiul 6. Szóval ha ezt leszedem a szóból, marad a RÁG. Korrekt?

Lehet h hülyeséget írok de a VIRÁG VI-vel kezdõdik ami rómaiul 6. Szóval ha ezt leszedem a szóból, marad a RÁG. Korrekt?
utolsó vagyok, gondoltam én is írok vissza: mi az?: világos P?.. ...... ...... ...... ..fehérnemû (a P nem û) :D
02:33-asnak: Mire jó az ágynemûtartó? Az ágy nem û tartó! :DDD
És nem fantasztikus ha az anya szóban megváltoztatunk három betût eggyet elveszünk és az jön ki hogy SÖR?
egy üveg sört
A kérdező hozzászólása: igenigen, a megoldás rág. :)
A kérdező hozzászólása: ja és a tied is joo. :)
A kérdező hozzászólása: jöhetnek még ilyenek, ha tudtok. :)
A kérdező hozzászólása: pl ezt régebben írtam ki: Egyesült Királyság rövidítése+egy folyó neve=európai ország (Ukrajna)


Mi történik, ha a ló nem kap nyalósót?

Legjobb válasz: Olyan komoly baja nem lesz,de ha lehetmindenképp adjunk neki,mert szüsége van a szervezetének rá,mert más ételbõl amiket kap,abból nem kapja meg. Ez olyan mint nekünk a különbözõ vitaminok. És amúgy nekünk is kell só...

Olyan komoly baja nem lesz, de ha lehetmindenképp adjunk neki, mert szüsége van a szervezetének rá, mert más ételbõl amiket kap, abból nem kapja meg. Ez olyan mint nekünk a különbözõ vitaminok. És amúgy nekünk is kell só...
semmiképpen nem árt, mert úgy is viszonylag gyorsan ürül a szervezetbõl. lehet kapni vitaminosat, simát is, ízesítettet. egy a fontos. ha raktál neki nyalósót, hagyj elõtte vizet! te is szomjas leszel egy sós étel után ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, kaptatok zöld jutalmat :)
Nem muszáj feltétlenül nyalósót adni neki, ha veszel neki boltban elektrolitot. A munka, izzadás során a lovak rengeteg sót és elektrolitot veszítenek, melyekhez a természetes tápanyagokból nem jutnak hozzá megfelelõ mértékben. A nyalósó is a kiizzadt energia pótlására hivatott, de ha adsz elektrolitot, azzal nemcsak a sót pótolod. Csak az elektrolit sokkal drágább, mint a só.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha valaki a biosz oktv-n a döntőben az első 30-ba bejut, akkor mit kap? Ha pontokat kap az a 100 pontos (ilyen nyelvvizsgás, emelt szintűs dolgok vannak benne) keretbe bele tartozik, vagy ennek nincs semmilyen csoportja, csak úgy kapják?

Legjobb válasz: OKTV-ken az elsõ 10 80 pontot, a második 10 40-et, a harmadik 10 25-öt kap (lehet, hogy 20-at, nem emlékszem). És igen, beleszámít a 100 kapható plusz pontba.

OKTV-ken az elsõ 10 80 pontot, a második 10 40-et, a harmadik 10 25-öt kap (lehet, hogy 20-at, nem emlékszem). És igen, beleszámít a 100 kapható plusz pontba.

Ha 8-án szülök-pl- mikor kapom meg az anyakönyvit, tb kártyát, és a leadástól-személyes nem posta-mikor kapom meg a pénzeket? Bp.

Legjobb válasz: Az anyakönyvet 2-3 napon belül megkapod. A tb kártya legalább 2 hét, nekünk legalábbis annyi volt. A pénzeket legalább egy hónap mire megkapod, tehát olyan november közepére.

Az anyakönyvet 2-3 napon belül megkapod. A tb kártya legalább 2 hét, nekünk legalábbis annyi volt. A pénzeket legalább egy hónap mire megkapod, tehát olyan november közepére.
Anyakönyv 2-3 nap, tb kártya nekem 1 hét alatt megjött. Pénzek: az igényléstõl számítva kb 8 munkanap (családi+anyasági), a tgyást még várom.
A kérdező hozzászólása: lakcímkártya is kell az igényléshez, azt intézzük rögtön ha megvan a születési? vagy ahhoz is kell tb kártya?
Attól függ hol szülsz.A IX.(Bakáts tér)kerületben 5 munkanap az anyakönyvi kivonat.Múlt héten pénteken szültem (a Szt. Istvánban)-délután-hétfõ reggel jöttek az adatokért, és mondta a hölgy, hogy 5 nap, pénteken mehet apuka a papírokért.(De ez a tájékoztatójukon is rajta van).A pénzekrõl nem tudok reálisan nyilatkozni, nekem nagyon gyorsan megjött, mert a MÁK-nál dolgozik egy rokonom, és pikk-pakk elküldi a papírokat.
Bp. Bajcsyban szültem júniusban. Szerdán született a kisfim, szombaton mentünk haza.Hétfn ment a párom az anyakönyviért, ezzel együtt megkaptuk a lakcímkártyát is, illetve átment a hivatal melletti okmány irodába., szerdán megjött a tb kártya.Csütörtökön feladtam postán a papírt szerdán megkaptam a pénzt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, ezek nagyon bíztatóak!
Anyakönyviért+lakcímkártyáért be kellett mennem az okmányirodáma, itt kézbe megkaptam mindkettõt. TB kártyát az születési anyakönyvi kivonat átvétele után 2 héttel küldték ki. Igényléstõl számítva az anyaságit 1 hét, családit 2 héten belül küldték.
anyasági, családi, TGYÁS, GYED vagy GYES, mindegyikhez kell a gyerek lakcímkártyája, születési anyakönyvi kivonata, TB kártyája
A 6. vagyok.Kicsit zagyvának tûnik amit írtam.A most született baba a 3. gyerekem, az elõzõek papírjai lettek gyorsan elküldve(és persze amint meglesz pénteken az anyakönyvi kivonat, a picire is intézi a rokon a dolgokat)

Mit kapok, ha GYES alatt szülöm, a második babát?

Értem ezt arra, hogy újra kapom a tgyást, majd a gyedet és végül a gyest? Vagy hogy?

Legjobb válasz: ha jogosult vagy rá, akkor igen ebben a sorrendben kapod újra, de neked kell ezeket igényelni, és az elsõ babára vonatkozó gyest ehhez le kell mondanod. Ha május 1 után születik a babád, akkor csak két évre kapsz juttatást.

ha jogosult vagy rá, akkor igen ebben a sorrendben kapod újra, de neked kell ezeket igényelni, és az elsõ babára vonatkozó gyest ehhez le kell mondanod. Ha május 1 után születik a babád, akkor csak két évre kapsz juttatást.

Ha az állandó lakcímem nem egyezik a tartózkodási helyemmel, akkor mikor kapom meg a babám TAJ-kártyáját? Már öt hetes, és még sehol semmi.

Legjobb válasz: Szia! Nekem sem egyezik a két címem de ez nem befolyásolja, hogy mikor kapod meg a TAJ-kártyát.Ha jól emlékszem nekem kb 2 hónapot mondtak de elöbb megkaptuk. De pontos idõt nem tudok neked mondani.

Szia! Nekem sem egyezik a két címem de ez nem befolyásolja, hogy mikor kapod meg a TAJ-kártyát.Ha jól emlékszem nekem kb 2 hónapot mondtak de elöbb megkaptuk. De pontos idõt nem tudok neked mondani.

Mikor kapom meg a tgyás kompenzációt? Valaki beszélt az oeppel ez ügyben? Ha felhívom őket tudnak válaszolni mennyi lesz az annyi?

6000,- kevesebbet kapok,lehet tudni mennyi lesz a kompenzáció?

Legjobb válasz: Ha esetleg felhívtad õket akkor megírod, hogy mennyi jár nettóban? Nekem a munkáltatóm utalja így velem nem foglalkoznak, a munkáltató meg nem tud semmit...még a kompenzációt utalni sem, mert állítása szerint valami program hiányzik ( mindegy remélem azért jár valamennyi és ha egy összegben kapom meg az külön jó :)) Nekem tavaly (meg idén is) 109e volt a bruttó gyedem. Erre 83 illetve febr. 78e járt ez azért jóval kevesebb a 88-nál.

Ha esetleg felhívtad õket akkor megírod, hogy mennyi jár nettóban? Nekem a munkáltatóm utalja így velem nem foglalkoznak, a munkáltató meg nem tud semmit...még a kompenzációt utalni sem, mert állítása szerint valami program hiányzik ( mindegy remélem azért jár valamennyi és ha egy összegben kapom meg az külön jó :) ) Nekem tavaly (meg idén is) 109e volt a bruttó gyedem. Erre 83 illetve febr. 78e járt ez azért jóval kevesebb a 88-nál.
Rövid történet az OEP ÉS MUNKÁLTATÓ KAPCSOLATÁRÓL A TGYÁS IRÁNT. Rövid történetemet leírom az Oep és a V. centrum kft kapcsolatáról. Nem tudom, hogy ki a hibás, de egymásra mutogatnak csak. Aki rosszul jár és nem kap pénzt persze én vagyok!!!!! Majus óta vagyok felvéve veszélyeztett terhesként táppénzre, teltek a napok, hónapok még mindig egymásra mutogatott a fent említettek. Május 11 óta Szeptember elején kaptam meg az elsõ havi táppénzemet!! Úgy hogy közben Augusztus ELEJÉN megszültem(koraszülés) a kórházban egy ft nélkül voltam. Mire kaptam egy kis alamizsnát szeptember legelején_megjegyzem a majusi pénzemet és nem egyben!!!! CSAK A MÁJUSIT! Majd megigényeltem újra Augusztus közepétõl a Tgyást! És a mai napig nem kaptam semmit. Még mindig csak baszakodnak és mutogatnak a másikra. Okt közepe van. 2 hónap eltelt a gyerekem születése óta. Már emberségbõl kellett volna lépniük felém. És ha a cég a hibás akkor miért nem büntetik meg õket, hogy nem közre mûködõek? Mindenhol azt lehet olvasni, hogy védik a kismamákat az anyukákat! De mivel???? MÁS HELYRÕL a családipótlékot és az egyszeri anyaságit is a szülés után megkaptam két megjegyzem 2 hétre!!! És Önök??? Budapesten semmit nem tudnak tenni???? MILYEN VILÁG VAN?????? ÍGY VÁLLALJUNK GYEREKET! HURRÁ MAGYARORSZÁR, OEP ÉS A MUNKÁLTATÓK!!!!!!
Mibe nézel bele?
A kérdező hozzászólása: abba a körbe amit szoktak mutatni xd
A karika játékra gondolsz? Formázol egy ok jelet a mutató és hûvelyk ujaddal és aki belenéz kap egy zsibit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!