Találatok a következő kifejezésre: Mikor kapnék ha (1083 db)

Ha valaki a biosz oktv-n a döntőben az első 30-ba bejut, akkor mit kap? Ha pontokat kap az a 100 pontos (ilyen nyelvvizsgás, emelt szintűs dolgok vannak benne) keretbe bele tartozik, vagy ennek nincs semmilyen csoportja, csak úgy kapják?

Legjobb válasz: OKTV-ken az elsõ 10 80 pontot, a második 10 40-et, a harmadik 10 25-öt kap (lehet, hogy 20-at, nem emlékszem). És igen, beleszámít a 100 kapható plusz pontba.

OKTV-ken az elsõ 10 80 pontot, a második 10 40-et, a harmadik 10 25-öt kap (lehet, hogy 20-at, nem emlékszem). És igen, beleszámít a 100 kapható plusz pontba.

Mit kapok, ha GYES alatt szülöm, a második babát?

Értem ezt arra, hogy újra kapom a tgyást, majd a gyedet és végül a gyest? Vagy hogy?

Legjobb válasz: ha jogosult vagy rá, akkor igen ebben a sorrendben kapod újra, de neked kell ezeket igényelni, és az elsõ babára vonatkozó gyest ehhez le kell mondanod. Ha május 1 után születik a babád, akkor csak két évre kapsz juttatást.

ha jogosult vagy rá, akkor igen ebben a sorrendben kapod újra, de neked kell ezeket igényelni, és az elsõ babára vonatkozó gyest ehhez le kell mondanod. Ha május 1 után születik a babád, akkor csak két évre kapsz juttatást.
Mibe nézel bele?
A kérdező hozzászólása: abba a körbe amit szoktak mutatni xd
A karika játékra gondolsz? Formázol egy ok jelet a mutató és hûvelyk ujaddal és aki belenéz kap egy zsibit.

Ha a házirendben (iskola) benne van, hogy nem lehet testékszerem, akkor mit kapnék ha fültágítót csináltatnék?

Szeretnék tágítót, csak nem tudom mi lenne ennek a következménye egy katolikus iskolában.. kivetetik ? ott marad a helye.. meg iskola után úgyis vissza teszem.. egy lyukkal a fülemen amiben semmi nincs még szebb lennék, mint tágítóval >.< Vélemény nem érdekel, hogy undorító, meg hasonlók, az érdekelne, hogy kapok egy igazgatóit, és le van rendezve, vagy kicsapnak, vagy kikell vennem, vagy mi ?

Legjobb válasz: Nem egy fültágítós, diplomás, ismerõsöm van akinek igenis jó munkája van. Szerencsére legtöbb helyen nem az számít hogy nézel ki, hanem az, hogy mit tudsz. Ha beleteszel egy tömör fültágítót a füledbe, nem igen fognak szörnyülködni sem. Ha dugattyúgyûrût megtûrik a nõk fülébe, akkor ezt miért ne. Mellesleg, ugyan úgy néz ki egy tömör 18 as fültágító, mint azok a "brossok" amiket sok nõ hord a fülébe.

Nem egy fültágítós, diplomás, ismerõsöm van akinek igenis jó munkája van. Szerencsére legtöbb helyen nem az számít hogy nézel ki, hanem az, hogy mit tudsz. Ha beleteszel egy tömör fültágítót a füledbe, nem igen fognak szörnyülködni sem. Ha dugattyúgyûrût megtûrik a nõk fülébe, akkor ezt miért ne. Mellesleg, ugyan úgy néz ki egy tömör 18 as fültágító, mint azok a "brossok" amiket sok nõ hord a fülébe.
Ezt a tanároktól/igazgatótól kellene megkérdezned. Biztosat nem tudunk mondani, valahol kevésbé veszik komolyan a házirendet, máshol radikálisan betartatják. Engem speciel piercingért akartak kirúgni anno az iskolából. De csak rémisztgettek vele módszeresen, nem rúgtak ki. Egy vallásos iskolában lehet, hogy kicsapnak. Jó volna tudni, hogy hány éves vagy, általános vagy középiskola? Semmi esetre sem vállalnám be még egyszer, mert ha ki nem is rúgnak, de végérvényesen rám szállna az egész tanári kar plusz minusz 500 hallgató.
Nálunk református iskolából kirúgtak valakit, mert ajakpiercinget csináltatott. Egy másikat meg hajfestésért. Mondjuk ez egy puritán iskola(egyszerûséget követõ).Ha folyamatosan el tudod takarni a hajaddal akkor nem valószínû hogy kiszedetik.
A kérdező hozzászólása: A hajam is be van festve, nem szólt még senki érte, és elég hosszú is, takarja a fülemet, a piercingem sem látszik tõle :) 15/f
Ha nem mutogatod, akkor sztem nem lenne gond vele. Hacsak nincs vele tele a facebookod a fültágeszt mutogató képekkel, és nem mutogatod mindenkinek az iskolában.nekem is van köldökpc-m, minden lány látta már az öltözõbe, és pár fiú is, és mégse köp be :D Mondjuk ehhez jófej osztálytársak kellenek :) Egyébként mekkora tágítót tervezel, ha megkérdezhetem? :)
A kérdező hozzászólása: 18as tágítót szeretnék :) igazából azóta rájöttem, hogy nem igazán érdekli a tanárokat ez, igazgatói jár az iskola elhagyásáért, mégis kiengednek, meg a portás kinyitja nekünk az ajtót, és senki nem szól semmit :)
Fültágító? Oké csináltass aztán mehetsz plasztikai sebészhez pont mire végzel a fõsulival, mert hogy nem kapsz normális munkát vele az tuti.
Énis ilyen hites suliba jártam:ss-.- nekünk egyáltalán semmi ilyet nem engednek. Barátnõm csináltatott pc-t és fültágitót is, és élbõl kirugták-.- Ha szeretnél csináld, max kirugnak, nem vesztesz vele semmit;)
Ezt nem érem, olyan akinek undorító, nem tetszik, nem érdekli, minek ír olyan témába? Minek néz egyáltalán rá... Akkor Te most 8-os vagy? Gondolom nem akarod vallásos suliban, folytatni, ha meg igen, akkor szerintem felejtsd el. Annyit nem ér, ha csak divatból akarod, hogy minden tanár rád szálljon. Ha nem divat miatt csinálod, akkor meg úgysem érdekel semmi. Azért várj vele szerintem márciusig. Ha nem üreges dolgokkal tágítod, tanév végéig meg sem látszik. Szerintem 10mm tömör tágítóval, még nem feltûnõ, fõleg ha hosszú hajad van. Ha meg május környékén észreveszik, beköpnek, már úgysem rúgnak ki.

Szerintetek mikor a legcélravezetõbb feltenni a "Mit kapok, ha minden vizsgám 5ös lesz? " kérdést a szülõknek?

8.-os vagyok, és eszembe jutott, hogy mit kérjek akkor, ha minden vizsgám 5ös lesz. Egy új számítógépre gondoltam, de az nem olyan olcsó. Úgy értem, hogy akkor és úgy kellene feltenni a kérdést, amikor a válasz "Mit szeretnél?" legyen, ha ez lehetséges. Remélem értitek a kérdést. Mondhattok rám amit akartok, nem érdekel. Ha jön válasz, azt elõre is köszönöm! ;)

Legjobb válasz: Ha minden vizsgád 5-ös lesz, szerintem kérd azt, hogy támogassák az egyetemi tanulmányaid ha odajutsz! ;)

Ha minden vizsgád 5-ös lesz, szerintem kérd azt, hogy támogassák az egyetemi tanulmányaid ha odajutsz! ;)
Én semmit nem adnék neked csak azért, mert jól tanulsz. Azért nem jár jutalom, magadnak csinálod, nem nekem. Ajándékot kapnál más alkalmakra. Erre a kérdésre annyi lenne a válaszom szülõként, hogy kézfogást, gratulációt és mosolyt. N30
Miért kéne bármit is kapnod? Az a te érdeked hogy jól tanulj, felvegyenek normális középiskolába és egyetemre. Tényleg te mit adsz a szüleidnek a minden napi meleg ételért, tiszta ruháért és anyagi biztonságért?
Az a dolgod, hogy tanulj. Szüleid eltartanak, van mit enned, van hol laknod. Új számítógép...JA!
továbbra is lesz hol laknod, etetni, meg iskolázni fognak :)
Anyu, ha minden vizsgám ötös lesz, kaphatok új számítógépet?
Ugyanazt, amit anyukád kap Tõled, mikor az összes ruhádat kimossa, kivasalja!
Akkor tedd fel nekik ezt a kérdést, amikor már a színötös bizonyítványt is tudod hozzá mellékelni.
Hahhahahaha :D Tényleg nagyon nagy dolog minden tantárgyból 4, 5 felett lenni. Tehát ez azt jelenti, hogy kitûnõre vagy lezárva. Érdekes módon ez nekem, és még sok embernek sikerült. Általánosban szart se tanultam, szóval ez tényleg nem egy nagy dolog szerintem...
"Anya, kaphatok új számítógépet ha mindenbõl 5-ös leszek?" Így kérdezd meg. Hogy mikor? Mit tudom én? Ma este fél 7kor.
Semmikor. Ne haragudj, de aki nem teljesen hülye, és tanul, az 8.-os korában vígan 5ös lesz mindenbõl, ha nem fog ki echte rosszindulatú tanárokat. Ne hidd azt, hogy ez mekkora rohadt nehéz dolog... ha én lennék a szülõd, akkor jól megbüntetnélek azért, hogy követelõzöl azért, mert a rád szabott munkát rendesen elvégzed. Vagy visszavágnék, hogy minden nap mosom a büdös zoknidat, vegyél nekem aranyláncot...
24, közoktatáshoz értõként hadd mondjam, hogy ilyen nincs. HA az iskola pedprogramja tartalmazza is, hogy kíváncsiságból felméri a tudást nyolcadik végén, az csak egy érdemjegy lehet, nem teheti (és egyetlen iskola sem teszi) ettõl függõvé a tanév teljesítését. Szóval szép, hogy a kérdezõt támogatnád, de ilyen Magyarországon jelenleg nincs.
Látom itt le vannak pontozva azok akik kérdezik, te mit adsz a mindennapi szeretetért és ellátásért, de válaszolni nem válaszolsz rá. Én anyukád helyében mondanám, hogy jó, megkapod a pc-t de te meg a meleg ételért cserébe fizess be wellnesselni. Tudod..amilyen a mosdó olyan a törülközõ. Az eszem megáll hogy ilyen tök könnyû, általános iskolai vizsgákért is várják a jutalmat. Diplomaosztóra miért fogsz rinyálni? Saját lakásért?
hmm mind a két gyerekem szintén 5-ös tanuló de még egyszer sem kaptam egy nagy ölelésnél és dicsérõ szónál többet a kitûnõ biziért na jó egy cukrászda .. de pc-t csak mert jól tanulsz ...... mint írtam nem a szüleidnek tanulsz hanem saját magadnak .... szal szerintem akkor már te is törleszthetnél a szüleid felé mert hát kapsz enni, meleg van télen, van ruhád, szóval te mit is adsz a minden napi dolgokért a szüleidnek ??? ha ÕK megkérdik h mit szeretnél akkor mond el de TE ne kérd!!!
Kérdezõ, akkor tedd fel ezt a kérdést a szüleidnek, amikor õk felteszik neked azt a kérdést, hogy mit kapnak tõled azért, amiért felneveltek!
A kérdező hozzászólása: Amúgy ja, szerintem smn lehet úgy könnyû az élet, de ezért még nem kell mindenkit leszólni
A kérdező hozzászólása: #28, úgy látom, az olvasás megy alapszinten, de az értelmezés az még annyira sem. Akinek alkoholisták voltak a szülei, azok 'a gyerek magának tanul' pártiak. Namost, mi arról nem tehetünk, hogy vannak alkoholista szülõk.
A kérdező hozzászólása: #34. 1. Megint egy 'ha nem tanul, büntetés, ha tanul, semmi'... 2. Eddig is így voltam vele #35. Ilyen Hülye írományt még nem láttam, és most szépen fogalmaztam. Nem pontoztam le senkit, csak a 'tanulj meg olvasni'-t, meg most téged. Mindenkinek valamennyire igaza. Azért nem írok állandóan mert nincs idõm, csak kb. 20:30 - 21:30. #37, anyádat. 38, ok! #39, ügyes(ek) vagy(tok).
A legutóbbi hozzászólásod alapján (úgymint anyádat), õszintén mondom, remélem, soha nem kerülsz be a pszichológia szakra. NEm minden az ötös jegyed.
A kérdező hozzászólása: Ja, én is, ezért vagyok még itt! :)
Nem, nem unom. Szeretek taknyos kölyköket nevelni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem magam döntöm el, hogy kit tisztelek (sõt, ez birtos). Sokan vannak rajtad kívûl, akiket tisztelek, mert nem így beszélnek, de ha valaki így beszél, azt nem szeretem, vitatkouni kezdek vele, és ebben az esetben mindig az enyém az utolsó szó. Amúgy nem unod még?
14 évesen úgy beszélsz itt felnõtt emberekkel, ahogy õk nem mernének egymással, szóval de, igen, nagy arcod van. NAgyon neveletlen vagy, és buta, ezért mondtam, hogy az ötöseid semmit nem számítanak, mert a személyiséged miatt lesz még problémád bõven. Anyukádék helyében pedig nemhogy nem vennék neked semmit ajándékba, de még szégyellném is magam, hogy ilyen 14 éves gyerekem van, aki ennyire nem tisztel másokat.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, egy évig kaptam rossz jegyeketl, de nem haltam bele, igazából honnan veszitek, hogy dicsekedni akarok??? Egyáltalán nincs nagy arcom, inkább neked, mert csak úgy véleményezel mást.
nem, nem tudod, mire mégy egy ötössel. Ugyanis ekkora arccal fogsz te még sírni, hogy hiába tanultál, rossz jegyet kaptál.
A kérdező hozzászólása: #41, jó'van, reménykedni szabad, és tudom mire megyek egy ötössel. Kösz hogy itt voltál! #42, a hülye irományok írásában király vagy! Na ebben mindenkinél jobb vagy! ennyit rólad Egyáltalán nem vagyok követelõzõ. Feltettem egy komolytalan kis kérdést, és erre minden mást kapok válaszok formájában. Mondjuk, azzal, aki csak a véleményét írta le rendesen, nem provokatívan, azzal semmi bajom nincs. Vége
tévedésben vagy egy gyereket nem ajándékkal és büntetéssel kell tanulásra sarkalni :-) nekem spec eszembe se jutott megbüntetni mert becsúszott egy rossz jegy bõven elég volt leülni és megbeszélni vele h akkor most mi is volt ? megértette és hamarosan ki is javította :-)
Na ebben egyetértünk. Én se láttam még ilyen hülye irományt mint a tiéd. Még egy ilyen beképzelt, követelõzõ kis görcsöt. Te elvársz valamit de cserébe nem adsz semmit? Hú de nagy dolog. Képzeld, én fõsulin is majdnem kitûnõ vagyok, és nem ám pszichológián vagy ilyesmi szakon...és soha eszembe se jutott bármit kérni, örülök ha támogatnak mert magamnak, magamért tanulok..
Miért ne költözhetne albiba? Hát odamegy, és kipakolja a pénzt. Az albiba költözés nem egy hivatalos jogi procedúra magyaron. Jó ha egyáltalában van szerzõdés, de általában csak odaadják a kulcsot, és mondják mennyit várnak a kezükbe. De visszatérve még a vizsgákra, elhiszem nektek, biztosan így van. Én is 2000 körül végeztem az áltsulivan, de nem emlékszem hogy lett volna vizsga. Nekünk felmérõnk, meg dolgozatunk volt.
Még mindig nem értem hogy költözhet valaki fiatalkorúként albérletbe, de biztos úgy van ahogy mondod:-) Egyébként a diákmunkát író, és én, a saját munkáit felsoroló nem ugyanaz a személy vagyunk.
Szerintem meg ne ítélj ismeretlenül, ha nem vagy benne biztos hogy az akivel veszekedni próbálsz ki is valójában... Elhamarkodottani ítélni könnyû, érdekes módon én 16 évesen albérletbe költöztem az alkoholista szüleim elõl, akik elengedtek ha családipótlékot nem viszem magammal... Ez ám a rózsaszín köd:) de azért nyugodtan vágj fel azzal hogy 15 évesen diákmelóztál, és ezzel egyetemben próbáld meg ezzel önigazolni a sértõ hozzászólásodat:) én 14 évesen már dolgoztam, igaz diákmelóra NEM VESZNEK FEL 16 év alatt ( :) ) ) de megoldottam, volt munka felénk bõven :) és te mondd, mégis hogy játszottad ki a törvényhozást?
A kérdés alapján azt hittem minimum egy egyetemrõl van szó, illetve ottani vizsgákról. 8-os, ez most komolyan vicc? :D Nem tudtam, hogy már az általános kijárása is érdem. :D Nem tudom nálunk alap volt, hogy 5-ös minden, nem kellett ezért semmi különlegeset kapni. Inkább akkor már úgy lenne értelme a kérdésednek a szüleid felé, hogy a 5-öst kapsz mindenbõl kaphatsz-e ballagásodra ezt vagy azt (arra gondolom úgyis vennének ajándékot).
A kérdező hozzászólása: Nekem úgy van, hogy ha 8. félévnél mindenbõl 4, 5 vagy afölött van az átlag, akkor automatikusan felvesznek a gimnáziumba, ez mentesít a központi felvételi alól, de az év végi vizsga alól nem. És nehéz ezt eresztül vinni, aztán 4 év ott, aztán debreceni egyetem pszihológiai része, és eddig biztos.
Meglepõdnél. Hisztiroham? 15 évesen már diákmelóztam, tudtam, mit ér a pénz és eszem ágában sem lett volna igényeket támasztani a szüleimmel szemben, hogy mit lehet neked adni azért, mert normális emberhez méltóan teszem a dolgom a saját helyemen minden nap. Kicsit nagy a szabadság és a rózsaszín köd, én úgy gondolom!
Én meg aztal értenék inkább egyet, hogy a pocskondiázó válaszolók többsége hisztirohamban törne ki ha nem kapna semmit a ballagására:) múltidõben ugyanúgy érvényes:)
A kérdező hozzászólása: :/ ja, bizonyos mértékig egyet értek veletek. Köszi!
Nem tudom, nekem nem volt ilyen problémám, mert érdekes módon sem én, sem a tesóim, sem a férjem, sem a gyerekem nem vizsgázott nyolcadikban semmibõl.
A kérdező hozzászólása: 6# és 7#, köszi!
Kedves 14es...
A kérdező hozzászólása: Már megbocsássatok, de "anyátoknak hisztiroham..", nem halnék bele, ha a válasz 'nem'. De szeretném megkérdezni õket, hogy ""Szeretnék egy új számítógépet, ha ötös lesz a bizonyítványom"", valahogy így. Diákmunkát már évek óta szeretnék, de egyéb okokból nem lehet (nem a lustaság...). Teveim vannak az életre, csak ennyit szeretnék.
Én is dolgoztam 15 évesen. Hogy? Nagyon egyszerû. A szomszédoknál rendben tartottam a virágoskertet, ha kellett veteményeztem, vagy a zöldségeket szedtem fel, kutyát sétáltattam, bevásároltam, szórólapoztam, úgy hogy anya nevén ment az egész, és még sorolhatnám. És te, kedves, szintén 15 évesen melózó, hogy játszottad ki a törvényhozást a melóval és az albérlettel kapcsolatban? Mivel Szülõ nélkül nem költözhetsz 18 év alatt(:-) )
Kedvesem, én 14 évesen melózó vagyok, hogy a szavad járását kövessem..... Te DIÁKMUNKÁT írtál, nagy naivitásra vallhat, hogyha ez alatt az ember diákmunkára gondol igaz?:) Egyébiránt csak hogy felvilágosulj: (de elõbb tanulj meg olvasni) 16 évesen albérletbe költöztem, az alkesz szüleim pedig azt mondták nekik tök nyolc, de azt amit utánam kapnak az államtól na azt nem vihetem el.. Így érthetõ?:) Amúgy meg nem tudom mennyi idõs vagy, te privát üzenetekkel bombázó "mindennagyonmegmondó", de nem fogok leállni veled azon vitatkozni, ki dolgozott fiatabban, vagy kinek volt roszabb mert ez relatív. Fegyvertelenekkel pedig nem vívok szellemi párbajt, úgyhogy ne csodálkozz ha a blõdségeidet ezentúl figyelmen kívül fogom hagyni :)
én nem tenném fel ezt a kérdést .... lesülne a bõr a képemrõl ha ajándékot várnék a jó biziért nem azért hanem a saját életemért tanulok
A kérdező hozzászólása: #24, nálunk is így van! Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: #22, szintén köszi! :)
2000-ben végeztem az általánossal, és nekünk is voltak vizsgák. Aki ezeken nem ment át, azzal évet ismételtettek. Úgyhogy van ilyen, és volt is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, #21! Végre valaki gondolkodik is... A szüleim most vettek 200e ft-s kanapét, értelmes dolog, legalábbis én így látom... Nem hitel, önerõ. Pedig mindig azt mondják, hogy nincs... nem értem. Tényleg nem jön be sok pénz... Szerintem már csak az ítéletükön múlik... Köszii! :)
Egyrészt szerintem ált suliban nincsenek vizsgák. Egyébként engem mindig megjutalmaztak valamivel, ha kitûnõ voltam. Most nem tudom mik voltak azok. Ez az. Ált suliban nem olyan nagy dolog kitûnõnek lenni. Ha gimiben is meg tudtam volna csinálni, akkor lehet hogy kérhettem volna értékben nagyobb dolgokat. Ha egyetem alatt csinálom meg, akkor meg biztos több pénzt kaptam volna. Már csak az ösztöndíj miatt is. De egyébként a számítógép az pont egy hasznos dolog, szóval ha valami szar géped van, és anyagilag nem megterhelõ, akkor én megvenném a szüleid helyében. Arról nem is beszélve, hogy a gimiben is már, de az egyetemen meg csak és kizárólag a gépen tanulnak. Szóval taneszköz.
Bár az én lányom még csak 2 éves múlt, de szerintem nincs azzal baj, ha a szülõ meg is jutalmazza a gyerekét. Elvégre ha rossz jegyet kap, akkor jön a büntetés. Ha jót, akkor meg csak magának tanul? Szerintem jobb az, ha pl. számítógépet a szülõ nem csak úgy ad a semmire a gyereknek, hanem õ le is tesz valamit az asztalra ezért. Kedves kérdezõ, te jobban látod, hogy milyen a szüleid anyagi helyzete, hogy megengedhetik-e maguknak, hogy új gépet vegyenek neked.
A kérdező hozzászólása: Minden héten kapok valamibõl legalább egy 5öst, a vizsgák tuti ötösök lesznek, meg van már a tervem a tanulás témában is, és a szüleim is támogatni fognak benne.

Mit kapok ha szexelek 15 évesen a 2 hónap múlva 14-et betöltő barátnömmel?

Õ is akarja. Mennyire büntet a törvény?

Legjobb válasz: egy-két pofont anyutól és aputól. mást nem hiszem. fõleg ha már betöltötte a 14-et biztos nem kapsz nagyobbat. használj gumit! mindenféleképpen! és óvatosan! ha a lány szûz még (remélem az) akkor csak finoman. nem úgy mint hüylegyerek a pornó elõtt! szóval igen! nyugodtan! bár azt én sem értem hogy minek ilyen fiatalon szexelni. nem korai még egy kicsit? és mióta ismeritek egymást? ettõl is függ. hogy hogy helyes-e vagy nem a szex! nos?

egy-két pofont anyutól és aputól. mást nem hiszem. fõleg ha már betöltötte a 14-et biztos nem kapsz nagyobbat. használj gumit! mindenféleképpen! és óvatosan! ha a lány szûz még (remélem az) akkor csak finoman. nem úgy mint hüylegyerek a pornó elõtt! szóval igen! nyugodtan! bár azt én sem értem hogy minek ilyen fiatalon szexelni. nem korai még egy kicsit? és mióta ismeritek egymást? ettõl is függ. hogy hogy helyes-e vagy nem a szex! nos?
2 honap mulva semit de ha nem mondjátok el senkinekakkor nem kapsz semit érte 14éven elulival liliomtiprás 3-5 évig terjedõ szabadság vesztés de nem kell félni :D csakkefélni
semmit, egyáltalán semmit. a btk. azért ennyire nem gané. szóval nyomjátok.
Egyikõtök sem nagykorú úgyhogy a ti döntésetek. Ha nem erõszakkal veszed rá hanem õis akarja hogy bevezesd a macit a málnásba akkor nem hiszem, hogy szülõi dorgáláson kívül 8márha megtudják kaphatsz nagyobb büntit). De óvszert használjatok és figyelj a helyes felhelyezésre, mert gondolom nem azt akarod visszahallani tõle, hogy nem jött meg lehet, hogy terhes vagyok.
Az apukájától egy jó nagy pofont. Nem értem, hogy 14-15 évesen miért annyira fontos már sexelni? Lemaradtok valamirõl? Egy egész életetek van rá. Tanulmányozd még picit a helyesírási szabályzatot, a tankönyveidet, és úgy két év múlva térjetek vissza rá. 20/L
3.nak mert fejlödik a világ, meg sokkal hamarabb megérnek a dologra.ez biológilag értem.
Ha senki nem tudja meg, semmit. Amúgy még te sem vagy nagykorú, úgyhogy amúgy sem sok minden bajod eshetne törvény-ügyileg. Az már más kérdés hogy fiatalok vagytok hozzá, de a lány fõleg. Évek múlva bánni fogod valószínüleg nagyon. Olyan sebeket okozhattok egymásnak, amiket évekig cipeltek és minden egyes párkapcsolatotokban valami gubanc lesz miatta. Inkább csak pettingeljetek, abból semmi bajod nem lehet, viszont épp olyan fantasztikus tud lenni!!!Sõt, elõször jóval több örömöt okoz, mint maga az aktus. A lányok, hiába mutatják, elõször fizikailag nem élvezik a behatolást, semmi izgató nincs benne. Én is elkövettem ezt a hibát 15 évesen, pedig az én akkori fiúm 18 éves volt.És full szerelmesek voltunk. Most, 9 évvel késõbb már bánom az aktust!Eddig tartott rendbe tenni magamban mindent és mostmár én is képes vagyok élvezni szó szerint a szexet!Jól gondoljátok meg, inkább pettingeljetek....Másrészt viszont valamikor el kell kezdeni...de ha szép élményeket akarsz a barátnõdnek szerezni, akkor aktus nélkül kényeztesd õt...millió formája van!Kellemes idõtöltést!
Nem igaz hogy két hónapot még nem bírsz ki...
ha gond lenne, mond azt hogy a barárnõd erõszakolt meg. te nem tehetsz semmirõl.
Mit kapsz? Hát. Elõtte tõlem egy helyesírási kézikönyvet :D:D
AIDS-et ha nem vigyázol
15 év szigorított fegyház jár érte Gvantanamóban. Megne próbáld!!!! Amúgy meg semmi nem lesz belõle.
Az igazán jó válasz a 23:32 volt. Az én meglátásom meg az, hogy a tiltott gyümölcs varázsa olykor mindent elhomályosít. De nagyon rossz vége lehet ám. Volt már olyan sokszor, hogy a lány otthon kibeszélte, még akkor is, ha elõtte akarta és a szülõk utána feljelentettek. Az újságok meg hú de szeretnek ilyeneken csámcsogni! Szóval tanulj öcsém elsõsorban, a szexszel meg óvatosan. Mert nem hinném, hogy nálatok Rómeó és Júlia tragikus szerelme forogna fenn, hanem elsõsorban vagánykodni akartok.
20 ÉV BÖRTÖN !!! És éjszaka rádverik az ajtót a kommandósok...és alád dergelnek gumibottal......
Rosszul tudod. Közvádas. Magánvádasak csak a levéltitok megsértése, meg még vagy hat ilyen piti dolog. Ami meg a társadalomra veszélyességet illeti, azért van a btk-ban, mert társadalomra veszélyes. Ha közben kivennék, vagy leszállítanák a határt, akkor lehetne erre hivatkozni. Én csak azt nem értem, miért nem lehet kibírni két hónapig? Hát verd rá a répát, most jó ilyen marhaságért börtönt kockáztatni?
A btk. a szexuális önrendelkezés alsó korhatárát 14 évben szabja meg. 14 éves kortól az ember saját akaratából szabadon szexelhet azzal a 14 éven felülivel, akivel csak akar. (Kivételt képeznek a cselekvõképességet kizáró tényezõk, de gondolom ez most nem áll fenn.) 14 éven aluliakkal viszont tilos. Régebben volt egy olyan kitétel, miszerint 18 éven aluliak 12 éves korig lemehetnek, de ezt kivették 1-2 éve a btk-ból. Persze ha jól tudom, ez magánvádas eljárás, ha az anyukája /apukája nem jelent fel, akkor nem lesz belõle gond. De talán még a bíróság sem adna semmit egy ejnyebejnyén kívül. (Cselekmény társadalomra való veszélyességének csekély foka. Asszem pont ezt jelenti.) Igazából a 14 éves korhatár a friss húsra vadászaó hatvanasok miatt lett kitalálva, és nem azok miatt, akik között másfél év van. Másrészt meg ha ezt minden 14-15-16 évesen számonkérnék, utcánként kellene egy fiatalkorúak börtönét felhúzni. :D
Egy-két elismerõ pillantást az arcodba (húúú de nagyon vagány a csávó, 15 évesen már volt nõvel, aztaz eget behalok!!), és pár megjegyzést a hátad mögött (15 éves gyerek és már a nõkön jár az esze, mi lesz ebbõl pár év múlva... meg a szegény lányból is...)
Azért nem kéne hülyeségeket irkálni, mikor bûncselekményrõl van szó (hogy nem kaphat érte semmit). 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Ezt kaphatja érte, 1-5 év börtönt, a gyakorlatban valószínûleg felfüggesztettet. De akkor is. Elég, ha kitudódik, a lány szülei meg feljelentik. Nehéz lenne kibírni azt a két hónapot?
Én 15 évesen dugtam meg az elsõ barátnõmet, aki 14 volt. A szülei is megtudták és nem lett belõle semmi baj. Csináltuk gumival és anélkül is. Nagyon jó volt :D Úgyh csak bátran elõre! De finoman csináld, elõbb a makkot aztán ha már tágult picit akkor egyre beljebb tolhatod neki ^^ u.i.: Gumit használjatoook !

Mit kapunk ha a pascal háromszög egyik elemének a négyzetét vesszük?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Pascal-h%C3%A1romsz%C3%B6g A második megjelölt átló tagjainak összege 233. A jobbra illetve jobbra-le lépések között „kiugrott” számok összege szintén Fibonacci-szám. Például az elsõ átlónál kiugrott számok 3, 4 és 1, amelyeknek az összege 8. Továbbá, ha m-el jelöljük az (n+1)-edik sort, akkor az m-edik sor tagjainak négyzetösszege egyenlõ a (2m-1) -edik sor középsõ tagjával. Például 1^2 + 4^2 + 6^2 + 4 ^2 + 1^2 = 70. Általánosságban: \sum_{k=0}^n {n \choose k}^2 = {2n \choose n}

http://hu.wikipedia.org/wiki/Pascal-h%C3%A1romsz%C3%B6g A második megjelölt átló tagjainak összege 233. A jobbra illetve jobbra-le lépések között „kiugrott” számok összege szintén Fibonacci-szám. Például az elsõ átlónál kiugrott számok 3, 4 és 1, amelyeknek az összege 8. Továbbá, ha m-el jelöljük az (n+1)-edik sort, akkor az m-edik sor tagjainak négyzetösszege egyenlõ a (2m-1) -edik sor középsõ tagjával. Például 1^2 + 4^2 + 6^2 + 4 ^2 + 1^2 = 70. Általánosságban: \sum_{k=0}^n {n \choose k}^2 = {2n \choose n}

Mit kapok ha? Dohányzás

E-cigit lehet szivni iskolába, szünetben legalálisan?

Legjobb válasz: Mivel nem dohány, és nem tûzveszélyes, ezért szerintem nyugodtan.

Mivel nem dohány, és nem tûzveszélyes, ezért szerintem nyugodtan.
Én úgy tudom, hogy bárhol lehet, még repülõn, ilyesmi helyeken is, szóval akkor elméletileg az iskolában is.

Mit kapunk ha vége a season 3-nak?

Ha vége a League Of Legends-be a Season 3-nak akkor mit kapnak a játékosok?

Legjobb válasz: http://beta.eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/fe..

Battlefield Heroesban mit kapok ha megleszek 30-as szintű?

Legjobb válasz: Semmit. 30-on csak belédkõtnek,hogy noobasher(kicsi lvls-ök ellen játszasz). Semmi funds,vp ,ilyesmi. Én már tapasztaltam. :D Amúgy ügyes vagy ha 30-as már megvagy ÉP

Semmit. 30-on csak belédkõtnek, hogy noobasher(kicsi lvls-ök ellen játszasz). Semmi funds, vp , ilyesmi. Én már tapasztaltam. :D Amúgy ügyes vagy ha 30-as már megvagy ÉP

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!