Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentsük hogy (41 db)

Mit jelentsen hogy egyik pasi az elsõ randi után megcsokolt már, de a másik akivel randiztam õ a 3. után sem?

Mondjuk a másik aki nem csokolt meg a 3. után nem lett semmi, de az elsõvel kavartam.

Legjobb válasz: akár azt, hogy nem jöttél be az elsõnek, bár akkor minek hívott több randira... de jelentheti azt is, hogy õ egy másik ember másféle gondolatokkal... nincs ebben semmi rossz.. sõt!

akár azt, hogy nem jöttél be az elsõnek, bár akkor minek hívott több randira... de jelentheti azt is, hogy õ egy másik ember másféle gondolatokkal... nincs ebben semmi rossz.. sõt!
Lehet, hogy én vagyok hülye, de nem tiszta a kérdésed. Annál nem jöttél be, aki megcsókolt?
A kérdező hozzászólása: Nem, forditva :)

Ez most mit jelentsen? Hogy tüntessem el?

Windows 7 rendszer van telepítve a gépemen (persze,nem originál).Telepítése után minden frissítési és karbantartási üzenetet kikapcsoltam, h ne legyen gond vele(pl. frissítések,Windows Update stb),ma viszont megjelent egy kis üzenet az asztalom jobb alsó sarkában: Windows 7 Build 7600 A Windows ezen példánya nem eredeti Most kérdem én,honnan a fenéből került ez ide? Semmit nem húztam le a gépemre ami ezt megvizsgálná. A legfőbb gondom az, h nem tudom eltüntetni,maximum ha fehér háttért rakok -.-

Legjobb válasz: Már megoldottam...

A kérdező hozzászólása: Már megoldottam...
Az azt jelenti, hogy "A Windows ezen példánya nem eredeti". Tehát nincs hozzá termékkulcsod. Vagy megveszed ( a home premium 30e) vagy feltöröd valamilyen programmal(DAZ Loader). Az lenne a legjobb ha újratelepítenéd a gépet, és kikapcsolnád az automatikus frissítéseket: ez esetben nem kell semmilyen program.
A kérdező hozzászólása: Nos, pont ez a lényeg, minden frissítés ki volt(van)kapcsolva.Minden újrainstallálás után rögtön ez az elsõ dolgom. De már sikerült megoldanom:lehúztam egy remove wat nevezetû programot, ami megoldotta a problémám:)

Hogyan és mikor jelentsem be a Főnökömnek, hogy babát várok? Milyen szavakat használjak? Hány hetesen és hogyan mondtátok el?

5 hetes vagyok, és valamikor el kéne mondanom Neki, de nagyon izgulok, hogy hogyan mondjam el. Utána szeretném a kollégáknak is, de hogyan egyesével, vagy hívjam össze ?ket egy helyre és úgy? Ti hogyan csináltátok ezeket? Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Minél elõbb jelentsd be mivel csak a bejelentés pillanatától vagy védet. Mielõtt elmondod reggel írj egy e-mailt is neki, hogy bizonyítékod is legyen. Milyen szavakkal? Ezt pontosan nem értem simán elmondod aztán kész, oké talán meghatja de azért nem rokon, hogy ugráljon örömében.

Minél elõbb jelentsd be mivel csak a bejelentés pillanatától vagy védet. Mielõtt elmondod reggel írj egy e-mailt is neki, hogy bizonyítékod is legyen. Milyen szavakkal? Ezt pontosan nem értem simán elmondod aztán kész, oké talán meghatja de azért nem rokon, hogy ugráljon örömében.
Én 7 hetes voltam, és mivel raktárosként dolgoztam (emelgetés), így mihamarább jeleznem kellett. Egyszerûen bementem hozzá, és közöltem, h kisbabám lesz. Reakciója rettentõen emberi volt: meddig dolgozok még? :D Kollégákkal pedig, akikkel jó viszonyban vagy, akkor akár kis csoportba összehívod õket. Akikkel pedig kevésbé, azok rövid idõn belül megtudják a pletykák által :)
Én írtam egy kétpéldányos levelet.hány hetes vagyok, meddig tudok elõreláthatólag dolgozni.miután elolvasta, aláírta.egyiket nálahagytam, másik nálam van.így a biztos.sajnos nálunk kénytelen voltam erre, mert nem a toleranciájáról és az egyenességérõl híres a fõnök.:s


Mikor és hogyan jelentsük be, a rokonoknak és családunknak a baba érkezését?

Nem vagyunk a párommal babonásak,annyira.

Legjobb válasz: Mi a szüleimnek és a testvéreméknek aznap megmondtuk mikor a tesz pozitív lett, képtelenek lettünk volna magunkban tartani. A rokonoknak akkor mondtuk meg mikor az 5 hetes uh-n hallottuk a szívhangot. Baráti körben pedig a 12 hetes uh után terjedt el. Mi egyáltalán nem vagyunk babonásak, így pl onnantól, hogy tudtuk, hogy Õ van, elkezdtünk apránként mindent beszerezni. 5 hónapos Kisfiú anyukája.

Mi a szüleimnek és a testvéreméknek aznap megmondtuk mikor a tesz pozitív lett, képtelenek lettünk volna magunkban tartani. A rokonoknak akkor mondtuk meg mikor az 5 hetes uh-n hallottuk a szívhangot. Baráti körben pedig a 12 hetes uh után terjedt el. Mi egyáltalán nem vagyunk babonásak, így pl onnantól, hogy tudtuk, hogy Õ van, elkezdtünk apránként mindent beszerezni. 5 hónapos Kisfiú anyukája.
Akkor 10 hetes voltam, ezután már szépen lassan minden barátunknak, majd a munkahelyemen is elmondtam. Utolsó
Nekünk pont jött a karácsony és az ajándék mellé csempésztünk egy-egy ultrahangfelvételt. :) Bár nem volt olyan szép a felvétel, mert csak fénymásolat volt, de sikert aratott! :)
Nem hiszem én sem, hogy babona lenne a dolog mögött. Mi a pozitív eredmények után elmondtuk a családnak és közeli barátoknak, 7. héten viszont elment. Legközelebb nem szólunk csak 12. hét után, de nem azért, mert azt gondoljuk, bármi összefüggés lenne, hanem azért, mert nem akarjuk, hogy megint mindenkinek át kelljen ezt élnie. Óvatosabbak lettünk.
Mi már az elsõ 7 hetes uh-n megmutattuk anyósoméknak a felvételt és õk voltak az elsõk. aztán kiderült problémák vannak a pajzsmirigyemmel, a sok orvosi viszgálat és vérvétel meg stressz miatt képtelen voltam másokkal megosztani az állapotomat. Aztán mikor minden rendbe jött akkor elmondtam anyukámnak is és a barátoknak. Most megint babás vagyok és bár az elején vagyunk, de ismét nem érzem azt, hogy szét akarom kürtölni a jó hírt. Bár van egy két kedves barátnõm akikkel megosztanám szívem szerint, de még anyósék sem tudják és anyukámnak szeretném személyesen elmondani és sírni egyet örömünkben, de ez most lehetetlen mert messze élünk egymástól. Szerintem az elsõ orvosi vizsgálat után nyugodtan elmondhatjátok a szûk családi körnek, aztán a 12. hét környékén meg mindenki másnak. Hiába van szép erõs tesztem ( már a 4. csináltam :-), nekem mégis az az igazi, ha a doki is megerõsíti a terhességem és azt mondja minden a legnagyobb rendben. Bár nagyon nehéz magamban tartani, mert mindenki tudja, hogy babát tervezünk hónapok óta és mindenki kérdezi már, hogy na van valami a pocakban??? Karácsonyi ajándékként is szép emlék maradna örökre, lehet anyukád nem ismeri mmég a terhesteszteket, de egy szép üdvözlõkártyába is bele lehet írni, hogy hamarosan nagymama lesz... A férjem karácsonykor fogja elmondani, mikor apósom beszédet tart, hogy bla bal meg bal és ma este 5-en ünneplünk.... mindig ez a szöveg... és akkor a párom beszól, hogy már 6-an vagyunk.. :-) remélem nem bõgöm majd el magam :-) gratulálok a babához és boldog ünnepeket nektek meg problémamentes babavárást kívánok.
A kérdező hozzászólása: Mi nem akarunk korán bejelenteni, mert félünk ha a babával valami történik.

A barátommal 13 hónapig voltunk együtt. Fél éve hogy szakítottunk. Az én hibám volt, de most teljesen szívemből érzem vissza akarom kapni. Beszéltem vele de nagyon hideg volt. Ez mit jelentsen? Ez vmi taktika a srácoknál? Vajon van még esélyem?

nagyon nagy szerelem volt a miénk,mindenki megdöbbent mikor szétmentünk.. tényleg nagyon szeretném visszakapni ... annyira hideg volt most velem szemben mikor beszélgettünk és ez nagyon fáj..

Legjobb válasz: elhiszem amit mondasz, és mivel hogy én is fiú vagyok, magamból kiiundulva, (ne haragudj emiatt) de én is ugyan ezt tenném, mint õ.Igaza volt az elõttem szólónak, már csak a büszekség miatt sem fog veled összejönni...beláthatod, hogy TE rontottad el, és még sírsz ? ugyan már...ne nevetess....és azzal kapcsolatban, hogy mindenkinek jár egy második esély...hát...itt van egy példa, hogy ez nem mindig igaz...de egy kérdés...Mit szólnál ahhoz, hogy ha azt mondom, hogy erre a szituációra, amibe most keveredtél akkor miért nem gondoltál amikor szétmentél vele ? Nem gondoltál arra, hogy LEHET hogy még egyszer szeretni fogod ? meg amúgy is, nem hiszem hogy ha tényleg olyan "nagy" volt az a szerelem, akkor szétmentetek volna egy olyan srác miatt, akivel nem is történt semmi...tehát ilyen szemszögbõl mindketten hibássak vagytok...Te elrontottad a srác meg...kcist bunkó, hogy "nem hajlandó" veled ilyeneket megbeszélni....vagy legalábbis "hideg" ...nem értem...mondjuk ha magamból indulok ki, én biztos hogy megbeszélném vele...már csak azért is, mert ha már nem is fogunk járni, akkro legalább jó barátnak megmaradjunk egymásnak...lehet hogy ez kicsit rossz volna, mert LEHET hogy az egyik fél, mindig érezne valamit (már mint többet mint barátság, de ugye errõl már olyankor már nem lehetne szó)....úgy hogy....lényegében, szerintem: BESZÉLD MEG VELE !!!!!! Ennyit, már csak megérdemelsz, még ha el is "rontottad" ...ez szerintem a legkevesebb...mindenesetre SOK SZERENCSÉT !!!! :)

elhiszem amit mondasz, és mivel hogy én is fiú vagyok, magamból kiiundulva, (ne haragudj emiatt) de én is ugyan ezt tenném, mint õ.Igaza volt az elõttem szólónak, már csak a büszekség miatt sem fog veled összejönni...beláthatod, hogy TE rontottad el, és még sírsz ? ugyan már...ne nevetess....és azzal kapcsolatban, hogy mindenkinek jár egy második esély...hát...itt van egy példa, hogy ez nem mindig igaz...de egy kérdés...Mit szólnál ahhoz, hogy ha azt mondom, hogy erre a szituációra, amibe most keveredtél akkor miért nem gondoltál amikor szétmentél vele ? Nem gondoltál arra, hogy LEHET hogy még egyszer szeretni fogod ? meg amúgy is, nem hiszem hogy ha tényleg olyan "nagy" volt az a szerelem, akkor szétmentetek volna egy olyan srác miatt, akivel nem is történt semmi...tehát ilyen szemszögbõl mindketten hibássak vagytok...Te elrontottad a srác meg...kcist bunkó, hogy "nem hajlandó" veled ilyeneket megbeszélni....vagy legalábbis "hideg" ...nem értem...mondjuk ha magamból indulok ki, én biztos hogy megbeszélném vele...már csak azért is, mert ha már nem is fogunk járni, akkro legalább jó barátnak megmaradjunk egymásnak...lehet hogy ez kicsit rossz volna, mert LEHET hogy az egyik fél, mindig érezne valamit (már mint többet mint barátság, de ugye errõl már olyankor már nem lehetne szó)....úgy hogy....lényegében, szerintem: BESZÉLD MEG VELE !!!!!! Ennyit, már csak megérdemelsz, még ha el is "rontottad" ...ez szerintem a legkevesebb...mindenesetre SOK SZERENCSÉT !!!! :)
A srácok ritkán taktikálznak. Áltlában megmondják amit éreznek. Ha kijelented hogy a te hibád volt, érthetõ is. Lehet van valakije, vagy nem is bocsátott még meg, vagy abszolút nem érdekled már. Legegyszerûbb ha megkérdezed tõle, mi a szitu.
otthagytad, biztos fájt neki de õ már lezárta. ezek után még te akarod vele újrakezdeni? na ne röhögtess. gondolj már bele az õ érzéseibe. ezt eléggé elcs_szted. amúgy már csak a büszkesége miatt sem fog veled újra járni. egy srác akivel ugyanezt tették
Az életben nincs második esély. Vagy csinálod jól vagy ne csináld sehogy sem. Ezt most elcseszted, majd leközelebb jobban meggondolod mit csinálsz.
Itt mindenki álszent , ahogy olvasom.ne is foglalkozz a rosszindulatú "tanácsaikkal", amivel kitörölheted a segged, õk sosem b*sztak el semmit az életben, és nem is fognak:-) Én azt tanácsolom mondd el ezt neki, sezmtõl szembe, amit itt leirtál, az érzéseidet , és hogy mit szeretnél.Meglehet, hogy nemet mond, de Te mindent megtettél, és nyugodt lelkiismerettel fogsz lefeküdni, úgy, ahogy fél éve egy éjszaka sem tetted.
akit megmar a kigyo az a gyiktol is fél!ha egy kutya egyszer megmar az meg fog máskor is...stb a közmondásokkal.elvesztetted a bizalmát.egyszer kidobtad, fél, hogy ujra megtennéd vagyis képes lennél megtenni!te lehet, hogy megbántad, változtál is, nem vagyok ellened.második esélyt pedig nem mindenki kap!én se kaptam csak 1-szer (mi csak összevesztünk és 1 honapig külön voltunk)és hidd el más semmi se volt a régi!volt ismerösöm a te cipõdben.2év mulva kapott esélyt de 1 év után a srác dobta egy másikért mert rájött nem a régi semmi!ne eröltesd, téged esz a fene, de akkor evett volna mikor dobtad.akkor nem fájt?vagy mérgedbe dobtad?ettõl tart, hogy ujra megteszed.....kár érte
Elõször is miért szakitottatok?ennek több oka is lehet.
Szia! Én tegnapelõtt kértem (könyörögtem szinte) egy esélyért a szerelmemnél, és sajnos nem sikerült...a szituáció kísértetiesen hasonlít a tiedre (kivéve, hogy én fiú vagyok :) Ezért (mivel én nem jártam sikerrel) tanácsot meg sem próbálok adni, de õszintén nagyon szurkolok, hogy neked sikerüljön! HAJRÁÁ
na szióka igy már én is jártam, igaz nem 1 harmadik miatt bizony könyörögtem 1 ujabb esélyért...nehezen, mert hónapokba!!!!tellett mire újból összejöttünk-de megkaptam azóta vigyázok, ne hibázzak
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) egy kicsit igen jobbsn esett a pozitiv válasz.. ennyire azért nem kell tragédiaként felfogni a dolgot, amiket irtatok válaszokat, hogy az életben nincs második esély srb.stb. ez egy szerelem, lesz még nagyobb pofára esésem is az életben azért. de azért mindent nagyon köszönök szépen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. végeredményben tényleg az lesz a legjobb, ha utoljára beszélek vele. nem volt olyan hosszú az a félév, talán még van rá remény... pedig mindent megteszek azért hogy bebizonyítsam többet nem játszanám el a bizalmát...
A kérdező hozzászólása: tudom én ezt teljesen belátom elcsesztem igen...de mindenkinek jár egy második esély és senki sem tökéletes... nagyon megbecsülném.. jobban szeretem mint akkor... mindent máshogy csinálnék... nem múlt el a szerelem..
A kérdező hozzászólása: nagyon buta voltam akkor és egy másik srácért hagytam úgymond el akivel persze hogy semmi nem történt, és tényleg félév óta annyit változtam és annyira megbecsülném és kiélnék minden pillanatot vele, mert õ volt az elsõ igazi szerelmem/ mentsváram/támaszom a mindenem teljesen. nincs barátnõje, minden látom persze, mert egy suliba járunk. voltak kisebb jelek amikbõl naivan talán azt hihetettem hogy van még esély de azok után hogy beszéltem vele rosszul esett a hidegsége maga az is hogy ennyi idõ után ilyenek vagyunk egymással. mindent máshogy csinálnék most ha újra lehetne kezdeni.. ha ... igen, tényleg kellene idõ hogy visszanyerjem a bizalmát de most elvesztettem a reménykedést, hogy lehet e még vmi, pedig biztos voltam benne...
A kérdező hozzászólása: nagyonszépen köszönöm aranyosak vagytok :) én minden erõmmel azon leszek h sikerüljön

Szerintetek hogy/mikor jelentsük be a babát?

Ma reggel teszteltem pozitívat, 3. baba lesz:) Az ikreket akkor jelentettük be, amikor már az els? UH-n mindent rendben találtak, viszont ugye akkor még "mobilabb" voltam, nem kellett a nagyobbak felügyeletér?l gondoskodni, amíg orvosnál vagyok. A férjemnek sajna idénre már nincs szabija, így nem tudjuk megoldani "küls?" segítség nélkül...

Legjobb válasz: Nyilván, amíg az orvos nem mondja biztosra, addig semmi sem biztos, viszont ha ebbõl kifolyólag kell a felügyeletet megoldani és nem akarsz füllenteni, hogy más jellegû vizsgálatra mész, akkor mond meg, hogy pozitívat teszteltél, szóval lehet hogy összejött a baba, de biztosat majd csak az orvos fog mondani. Egyébként meg én azt gondolom, ha a testvéreddel igazán jó a kapcsolatod, akkor nem fog irigy lenni az miatt, hogy nektek összejött, hanem örülni fog a te boldogságodnak. Legalább is, én így éreznék. Ha meg füllentesz, hogy más vizsgálatra mégy és úgy vigyáznak a kicsikre, akkor meg mikor biztosra mondja az orvos, akkor utána el lehet mondani, szerintem bármikor.

Nyilván, amíg az orvos nem mondja biztosra, addig semmi sem biztos, viszont ha ebbõl kifolyólag kell a felügyeletet megoldani és nem akarsz füllenteni, hogy más jellegû vizsgálatra mész, akkor mond meg, hogy pozitívat teszteltél, szóval lehet hogy összejött a baba, de biztosat majd csak az orvos fog mondani. Egyébként meg én azt gondolom, ha a testvéreddel igazán jó a kapcsolatod, akkor nem fog irigy lenni az miatt, hogy nektek összejött, hanem örülni fog a te boldogságodnak. Legalább is, én így éreznék. Ha meg füllentesz, hogy más vizsgálatra mégy és úgy vigyáznak a kicsikre, akkor meg mikor biztosra mondja az orvos, akkor utána el lehet mondani, szerintem bármikor.
Ha jó a viszonyod a testvéreddel, szerintem már hamarabb is elmondhatjátok neki. Értékelni fogja és nem "bejelentésként" éli meg, hanem inkább együtt örül veletek. Tapasztalatból mondom, hogy persze ilyenkor örül az ember, de ez kicsit kiemeli a saját szerencsétlenségét is. Ezért én nem bejelenteném, hanem finoman közölném a hírt.

Mit tegyek, hogy többet jelentsek?

Úgy érzem 5 év után,már nem jelentek annyit neki.Nem is úgy bánik velem!Nem fontosak neki a dolgaim,eltűnt az életünkből a romantika.Ha beszélgetésre vágyom és neki nincs kedve,akkor nem beszélgetünk.Szóval önzővé vállt.Csak az a fontos,ami neki jó.Nem figyel rám.

Legjobb válasz: ami nem megy, azt nem kell erõltetni :S Aki az igazi, azzal bárhol, bármikor megtalálod a közös hangot. És amúgy mit szeretnél hogy bánjon veled? (gondolom nõ vagy)

ami nem megy, azt nem kell erõltetni :S Aki az igazi, azzal bárhol, bármikor megtalálod a közös hangot. És amúgy mit szeretnél hogy bánjon veled? (gondolom nõ vagy)
Mit akarsz 5 év után? A világ változik, az emberek is változnak. Nem lesz minden ugyanolyan, mint megismerkedésetekkor volt. ezt vagy elfogadod és együtt élsz ezzel a tudattal vagy 4 évente új pasid lesz.
elõzõnek üzenem..nincs olyan hogy igazi...ez egy közhelyes tévhit...egy kapcsolatba elõbb utóbb lesznek ilyen dolgok..mindenki az IGAZIT keresi...mikor jöttök már rá hogy nincs olyan???akik meg együtt vannak 60 évig...az sem biztos h igazi szerelem, csak k úgy nõttek fel, félnek a változtatástól, van bennük alázat, és tolerálják a másikat... kérdezõnek annyit mondanék hogy én a helyedbe megpróbálnám azt tenni, mint õ....másokkal beszélgetni...féltékennyé tenni picit...ha valamit mond kér egy picit huzni....vagy a szex részénél is.(cinikussá válhatnál egy kicsit)vegyél új ruhákat...menj el fodrászhoz válts egy kicsit..ne csicskulj be!!!!és talán ezek után figyelni fog...

Mit tegyek, hogy ne csak egy csaj legyek a listáján a többi között? Hanem én többet jelentsek számára?

van egy srác, 1hónapja ismerem és randizgatunk... még nem csókolt meg.

Legjobb válasz: Félre kéne tenni ezt az ostoba büszkeséget és engedni az érzéseknek. Amíg szeret téged nem leszel "egy a sok közül", amikor viszont már nem szeret akkor úgy is az leszel bár mit csinálsz mivel te tényleg csak egy vagy a sok közül! Ilyen egyszerû. Csak addig vagy különleges a párod vagy az udvarlód számára amíg szeret téged és érdekled õt. Aztán már egyáltalán nem!

Félre kéne tenni ezt az ostoba büszkeséget és engedni az érzéseknek. Amíg szeret téged nem leszel "egy a sok közül", amikor viszont már nem szeret akkor úgy is az leszel bár mit csinálsz mivel te tényleg csak egy vagy a sok közül! Ilyen egyszerû. Csak addig vagy különleges a párod vagy az udvarlód számára amíg szeret téged és érdekled õt. Aztán már egyáltalán nem!
Elcsépelt dolog, de így van: légy elérhetetlen, tégy úgy mintha nem érdekelne. Persze közben apró morzsákkal tartsd fenn az érdeklõdését. Így vagy le fog szállni rólad, vagy beléd zúg...
Az elsõ véleményét erõsítem, ne szolgáld fel magad tálcán.
Elsõnek:Ezt hogy kell?Mármint úgy tenni, mintha nem érdekelne, közben azért mégis?
Ez meg annyira közhelyes gondolkozás, hogy "légy elérhetetlen , de mégis mindig tartsd fent a vonzalmat" Tudod mikor érdekelne engem egy ilyen lány? Soha! Viszont tudod, hogy eddig hány lány csinálta velem ezt ? Egy sem! És miért? Mert látják rajtam, hogy én nem az a fajta fiú vagyok akivel ezt be lehet játszani. Tehát ha ezt tanácsoljátok egy olyan lánynak, aki alapvetõen nem ilyen akkor õ meg fogja próbálni és csak ront a helyzeten és hoppon marad... Ui.:Rajongani a lányok/nõk tudnak! A fiúk/férfiak nem csinálnak ilyesmit csak 12 éves korukig!
Sajnos fogalmam nincs, hogy mit tehetnél, de átérzem a helyzeted.Nem akarom azt mondani, hogy felejtsd el a srácot, bár lehet, hogy aztkéne.
na, akkor örülj neki, és fel a fejjel, mert nem csak egy vagy a sok közül :) Na, sok sikert szerdára!! :)
A kérdező hozzászólása: EMBEREK EZUTÁN A LEVÉL UTÁN NEKEM MIT KELL TENNEM??? Hm????? HOGYAN TOVÁBB?????? HOLNAP BESZÉLJEK VELE MSNEN VAGY NE ÉS HUZZAM AZ AGYÁT???? ÉS MAJD SZERDÁN TALI A SULIBA??????
A kérdező hozzászólása: Miért ne lehetnék 1 a sok közül??? mert õ aztmondta??? lehet h mindenkinek ezt adja be
bízz benne.ha átver, akkor ez van.része az életnek.
Ha meg sem próbálod, sohasem tudod meg. Adj esélyt neki. De azért értem, hogy aggódsz.
A kérdező hozzászólása: okéé... de akkor holnap mit irjak neki msnen? vagy be se jelentkezzek egy kicsit hadd egye a fene és majd szerdán személyesen talizunk a suliba?? és akkor mit mondjak neki???
Addig kell ütni a vasat amíg meleg! Az pedig, hogy átver vagy nem ver át nem fogod megtudni csak miután engedsz neki. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy alapból nem kínlódik senki ennyit csak azért, hogy átverhessen. Ez nevetséges. Az aki csak heccbõl füzöget lányokat nem msn-en fog elsõsorban ilyesmiket írkálni...
Fura, én az összejövést eddig kapcsolatnak értelmeztem.
Szerintem hagyd ezeket a játszmákat, tök felesleges idõpocsékolás. Ha vele akarsz lenni, hát legyél. Ha csak játszod az eszed, hoppon maradsz. Tõle elvárod a teljes odaadást, õszinteséget, te viszont taktikázol és szórakozol vele, játszod a sértõdöttet, hadd teperjen szegény. Nem érzed ezt szemétségnek?
És még annyit, hogy ezen tök hülyeség volt megsértõdni. Nem a többi lányon volt itt a hangsúly, hanem azon, hogy AKKOR izgult, AMIKOR ÖSSZE AKART JÖNNI valakivel. Most VELED izgul, ergo ÖSSZE AKAR JÖNNI VELED. Szóval kapd össze magad, és legyél nagyon kedves és megértõ, mert a srác izgul. A legkevésbé sincs arra szüksége, hogy kiforgasd a szavait, amikor udvarolni, bókolni próbál.
A kérdező hozzászólása: egy közösségi oldalon kaptam tõle üzit kb 10perce: "Szia. Ne haragudj rám kérlek. Nem akartalak megbántani és félre értettél. Nem teszlek a többi közé mert nem ilyen vagyok és nem csak pótlék vagy meg nem csak 1 éjszakára kellesz meg hasonlók. És izgulós vagyok ez tény de nálad ezt kezdem leküzdeni mert benned megbízok meg kedvellek jól érzem magam Veled. És nem volt célom hogy ezzel a mondatommal megbántsalak. És nem akarlak kihasználni sem hanem szeretni akarlak és sok szép kellemes idõt szeretnék veled eltölteni. Remélem nem utáltál meg végleg. Jó éjt. Puszi "
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket. és a randik alatt hogyan tovább?:) azokat ugye nemkell lemondanom mert tetvezzük a következõt:D amugy ugyebár most leléptem msnrõl, mert megsértõdtem ezen amit irt. akkor most hogyan tovább?? MIKOR MENJEK MAJD FEL, MIT TEGYEK HA RÁMIR, MEG MIT IRJAK NEKI???? AMUGY SZERDÁN TALIZNÁNK SULIBA AMUGYIS? EZEK UTÁN HOGY VISELKEDJEK VELE, H TEPERJEN???
A kérdező hozzászólása: hûha. irnál konkrét példákat:) ????
A kérdező hozzászólása: 22:48as hát az már nemfog menni:(
A kérdező hozzászólása: oké, nem szolgálom... de mi számit felszolgálásnak??? alapból 1 suliba járunk...mit kéne tennem??? ha egyszer nekemis jó vele nem tehetek ugy mintha nem érdekelne:( mert az nekem fáj EZÉRT MONDOM H IRJATOK KONKRÉT TIPPET
A kérdező hozzászólása: jó akkor ugy teszem fel a kérdést: MIBÕL TUDHATOM HOGY KOMOLYAK-E A SZÁNDÉKAI VELEM KAPCSOLATBAN????
Mibõl tudhatod, hogy komolyan gondolja-e? Húzd az agyát hónapokig (magyarul: ne feküdjetek le) ha lelép idõközben, nem érdekelted komolyan.
Elsõ vagyok. Hát, példának jó az, hogy a legtöbb romantikus filmben azzal jön össze a menõ srác, aki elérhetetlen. De a valóságban is sokszor ez van. Nekünk nõknek is mindig az a pasi kell, ami nem foglalkozik velünk... :) Volt már többféle típusú pasim, de elcsábítani csak olyat tudtam, akibe nem voltam szerelmes, csak úgy lehet "hideg fejjel" taktikázni. És most semmi gonosz dologra nem gondolok. Talán úgy lehet fenttartani az érdeklõdését, ha tudod, mi tetszik a srácnak, miket szeret, azokat csinálod, de tõle teljesen függetlenül.
A kérdező hozzászólása: megbeszéltük vagyis õ irta hamarabb h nem éppen az egyéjaszkás kalandok híve, fõleg h az uccsó barátnõje megcsalta, pedig állitolag a srác kinyalta a s*eggét ezt egy közös havertól hallottam nem lefeküdni akarok én vele:D nekem elég lenne ha megcsókolna arra vagyok rázsongva:D ez volt az ugymond 2.randink tegnap, elõtte héten haverokkal voltunk de kettesben mentünk haza. és nem csókolt meg, ebbõl gondolom h nem akarja elsietni. leirta msnen h tegnap megcsokolt vna, csak félt h nem akarom és nem akar semmit eröltetni
MIBÕL TUDHATOM HOGY KOMOLYAK-E A SZÁNDÉKAI VELEM KAPCSOLATBAN???? Mibõl? Hát abból, hogy máshogy bánik veled és máshogy néz rád, mint a többiekre. Keresi a pillantásod, a társaságod és gyakran van a közeledben.
Jó a kérdésed, én is hasonló helyzetben voltam. Nekem úgy sikerült elérnem, hogy a srác, akivel randiztam odalegyen értem, hogy kicsit cinikus voltam vele, valamint elhitettem, hogy nekem sok idõ kell ahhoz, hogy valaki felkeltse az érdeklõdésemet. Hajtott is rendesen:) Sok lánnyal járt, de sosem volt szerelmes, ezért nagyon paráztam, mikor elkezdtünk randizni. Én is attól féltem, mint te, hogy majd egy csaj leszek a sok közül. Aztán az lett a vége, hogy azt mondta, én csak szórakozom vele, neki ez rossz, aztán nem beszéltünk egy ideig (nem emiatt). Most kezdtünk el megint. Legyél vele néha közömbös, néha ha akar találkozni, mondd, hogy nem érsz rá, aztán okozz neki meglepetést és legyél érdeklõdõ és túl kedves. Ha ezt váltogatod, összezavarodik és mindenképpen meg akar majd fejteni. Nem lép tovább egyhamar, az biztos.
A kérdező hozzászólása: utolsó vagyis elsõ...picit belédkötnék... ha azt csinálom amit szeret akkor lehet h már nem magamat adom. PEDIG AZ KÉNE H ENGEM SZERESSEN NE AZ ÁLARCOMAT MEG A MIATTA FELVETT SZOKÁSAIMAT
Végre valaki aki ugyan úgy látja a dolgokat mint én!:) Ez most örömmel tölt el, mert nem mindig ugyan azokat az idétlen kommenteket kell olvasgatnom itt. Tökéletesen egyetértek az elõttem szólóval! A sok buta film meg egyéb népbutító mamlaszság miatt van ez, hogy már mindenki csak a rosszat látja a másikban és félti a kis egoját. Aztán csodálkozik, hogy egyedül maradt.

7 hetes terhes vagyok. Mikor és hogyan jelentsem be a főnökömnek (nem a legkedvesebb ember), hogy babát várok? Hány hetes terhességig kell/kötelező dolgozni?

Legjobb válasz: Sehány hétig sem kötelezhetnek rá. Ha a háziorvosod betegállományba vesz,akkor nem tudnak mit tenni. Általában a 12. hét után szokás bejelenti,bár én már a 4.-en megtettem.:) Boldog babavárást! 15 hetes kismami

Sehány hétig sem kötelezhetnek rá. Ha a háziorvosod betegállományba vesz, akkor nem tudnak mit tenni. Általában a 12. hét után szokás bejelenti, bár én már a 4.-en megtettem.:) Boldog babavárást! 15 hetes kismami
Ha az orvosod nem ajállja az állományt, és Te jól érzed magad, a munkahelyeden meg nem kell emelgetni, lótni-futni akkor addig dolgozol ameddig jólesik, ill. amíg a fõnök jó szemmel nézi, de terhesen nem rúghat ki.Én a 4. héttõl vagyok állományba mert vesz. terhes vagyok.A nõdokiddal beszéld meg mit ajáll. Boldog Babavárást!
Szia , mindenképpen csak akkor jelentsd be, ha már nem vagy próbaidõs és megvan a kiskönyved!! Én úgy tudom a 12.dik hétig kötelezõ szólni, elõbb nem is érdemes!A pocid úgyis csak késõbb fog látszódni, én 13hetes vagyok, de még nem vehetõ észre-mondjuk mindig is volt egy kis hasam...Azt, hogy meddig dolgozol azt te döntöd el, ha nem bírod , mert rosszul vagy vagy fizikai munkát stb.csinálsz az orvos kiír táppénzre, de csak akkor tedd ha nemvagy próbaidõs, mert ez alatt is felmondhatnak és nem vagy védve.Ha nem vagy az és szóltál a kiskönyved is megvan , nem rúghat ki!!! Ha bírod dolgozhatsz kb a 7.5hónapos korig is, ekkor kiveszed a szabiaidat-ha van, és elmégy tgyásra.De ezeknek utánna kell érdeklõdj, mert mindenkinek a saját helyzetétõl függ.A védõnõ is tud segíteni ebben.Azt viszont ne felejts el ha táppénzen vagy a terhesség alatt, jelentõsen lehúzza a gyededet is, erre figyelj.
Ha nem vagy próbaidõs és megvan a kiskönyved, nem rúghat ki. Onnan kezdve te döntöd el, mikor mondod el. De ha beleesel a rosszullevõk körében, akkor nehéz titkolni. Illetve sok vizsgálatra kell járni-délelõtt, ezekre is el kell kéretõzni. Kötelezõ idõ nincs, akár már most is elmehetsz táppénzre. Hogy hogyan? Állj elé, és közöld vele, hogy terhes vagyok, terveim szerint ... hó ...napjáig fogok dolgozni. Ha nem kedves, "szard le" neked legyen jó, az a lényeg. TE örülj, õ meg pukkadjon meg:-)
szia! én a 8.-dik hét betöltését megvártam, akkor jelentettem be, írásban e-mail formájában (hogy védve legyek). az én fõnököm sem egy álom, de jól fogadta, sõt, jobban mint gondoltam :) . az, hogy meddig dolgozol rajtad múlik, semmi sem kötelezõ! azt tedd, amit érzel, ha fáradt vagy, irasd ki magad, ha bírod, dolgozz, de csak addig , amíg nem okoz gondot a bejárás, a sok ülés, állás meg ilyesmi. ha úgy érzed jobban terhelnek, sajnos ez nálam így volt kb három hétig (a hír fogadása ellenére), szólj, hogy soknak érzed, ha pedig nem változik a helyzet : betegszabi :) ))). jó babavárást , üdv babóóó :)

Azt álmodtam, hogy 4-en-5-en maszturbáltunk a fürdőszobánkban. Ez mit jelentsen?

Legjobb válasz: Semmit, miért mit gondoltál valóra válik?

Semmit, miért mit gondoltál valóra válik?
Ha lány vagy, akkor tök jó. :) Ha fiú, nos... az már más kérdés.
na nagymama korú vagy, az még jobb :D unokákkal
Ha te voltál és 4 ellenkezõ nemû egyén, akkor rendben van. Minden más esetben látens homoszexuális vagy. :D
Azt hogy elég nagy a fürdõszobátok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!