Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentkeznek terhesség első jelei, és (10 db)

Mik a terhesség első jelei és mikor jelentkeznek leghamarabb?

Iszonyatos gondban vagyok.

Legjobb válasz: Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt

Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt
nekem már a nem várt mensi elõtt gyomorégésem volt. aztán pár hét múlva elmúlt, de ezenkívül semmi egyéb. ja és ez azért volt gyanús, mert soha életemben nem égett azelõtt a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: Az lehetetlen, hogy négy napra rá már émelyegjek ugye? Ráadásul mensim is volt utána 3 napig, csak kevesebb mint máskor.
Csinálj tesztet! Ha terhes vagy már bõven kimutatja!

Mik a terhesség első jelei? És ezek mikor jelentkeznek?

Legjobb válasz: például: elmaradt menstruáció reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs) gyakori vizelési inger mell megnövekszik, érzékennyé válik a méh nagyobbnak érzõdik a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak folyamatos éhségérzet nagymértékû fáradtság szívdobogásérzés (növekvõ pulzusszám) nekem már nem várt mensi elõtt jelentkeztek a jelek.

például: elmaradt menstruáció reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs) gyakori vizelési inger mell megnövekszik, érzékennyé válik a méh nagyobbnak érzõdik a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak folyamatos éhségérzet nagymértékû fáradtság szívdobogásérzés (növekvõ pulzusszám) nekem már nem várt mensi elõtt jelentkeztek a jelek.
Szia! Én nem tudtam hogy terhes vagyok, de iszonyatosan fájtak a melleim, nem kívántam már a cigit(sajnos dohányoztam), és a legfurább de nem állt be a hajam!Puha volt, kezelhetetlen:) Aztán megláttam a teszten hogy miért. Ekkor voltam 5 hetes. 14. hétig borzalmasan rosszul voltam, volt hogy napokig aludtam.
Ez is, mint a legtöbb dolog nagyon egyedi tud lenni. Van, aki úgy veszi észre, hogy terhes, hogy émelyeg, van, akinek az étvágya nõ meg, van aki akkor kezd gyanakodni, amikor elmarad a vérzése, nekem pl. a cicim fájt nagyon, feszült és hason nem is tudtam aludni. Ez kb. a kimaradt menzesz elõtti héten volt. Olyan is van, akinek az elsõ pár hónapban szinte semmi tünete nincs (legalábbis olyan, ami alapján gyanút fogna), mivel meg is jön neki, nem is émelyeg, nem is hány, nem is feszül a melle. Aztán lehet, hogy csak akkor veszi észre, amikor már nõni kezd a pocija.
Nekem is a cicim lett kemény, néztük is a férjemmel h de jó :) , meg menstruáció szerûen görcsölt a hasam, gondoltam is h na megjön, de csak nem akart megjönni. végül mégis csináltam tesztet és azonnal két csík lett. A cicifeszülés már a várt menstruáció elõtt volt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Mi nászúton voltunk, mint utóbb kiderült, akkor már 6 hetes voltam. nekem a cicifeszülés nem tûnt fel, mert amikor megjött elõtte mindig feszült, azt gondoltam, hogy most is megfog. Fel is szerelkeztem tamponnal rendesen. Ami feltûnt: hasmenõs voltam mindíg, ott viszont , Tunéziában, ahol mindenki fél a hasmenéstõl, nekem székrekedésem volt. Tele voltam pattanással (elõtte 10 évvel volt utoljára)és hihetetlen gyorsan nõtt a szõröm(szinte reggeli borotválkozás után már du-ra szõrös lett a lábam). Azóta is megvannak ezek a tünetek, soha nem volt ilyen ragyás az arcom, csak Tamarin lekvárral tudok már "létezni" és váltanom kellett epilálásra, mert gyorsan szõrösödik a lábam (is), de már nem érném el naponta leszedni. Más tünetem az elején nem volt. Utána kb a 9-10. héten jött a fémes íz a számban. 37 hetes kismami
én 6 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. Elõtte ezeket éreztem: mellfeszülés, undorodtam dolgoktól, dohányoztam és hányingerem lett tõle, fáradt voltam, (hányni egyszer sem hánytam), menstruációs fájdalmaim voltak, ja, és a legjobb ami volt, az hogy egyfolytában CSUKLOTTAM :D:D:D:D 36 hetes kismami

Mik a terhesség első jelei? és hány nap után jelentkeznek? Hogyan lehet észrevenni?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=terhess%C3%A9g+t%C3%BCnetei

De az a durva, hogy még honlap is van hozzá: tehessegtunetei.hu . Azért nyilván könnyebb itt kiírni egy kérdést.
A beágyazódás után 10 nappal már jelentkezhetnek tünetek, de még ez is korai. Ugyanazt érezheted, mint mielõtt meg szokott jönni. Mellfeszülés, hasfájás stb. Ami konkrétan terhességi tünet az a hányás, fáradtság, gyakori vizelés. De mivel ezek is lehetnek mástól, csak a teszt ad biztos választ, de néha még az sem.

Mennyi idő mulva jelentkeznek a terhesség első jelei? És mik azok?

Nem hiszem, h terhes lennék..de vegyek egy tesztet? mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben,és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben, és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei, és mik ezek a jelek?

és mik ezek a tünetek? mi a legkisseb, és a legnagyobb tünet?

Legjobb válasz: A`lltalában a 4-6.he´ten jelentkeznek elözször. menstruáció kimaradása,a legfotosabb.majd a mellfeszülés,e´rze´kenyebbé va´lása,esetenként hányinger,ha´nyás,alhasi fa´jdalmak.Napi többszöri vizelet ürítés.Esetenke´nt szagok ira´nti érze´kenység.Majd e´telek uta´nni vágy de ez sem mindenkinél.

A`lltalában a 4-6.he´ten jelentkeznek elözször. menstruáció kimaradása, a legfotosabb.majd a mellfeszülés, e´rze´kenyebbé va´lása, esetenként hányinger, ha´nyás, alhasi fa´jdalmak.Napi többszöri vizelet ürítés.Esetenke´nt szagok ira´nti érze´kenység.Majd e´telek uta´nni vágy de ez sem mindenkinél.
Szióka!Igen, mindenkinél másképp van.Nekem pôldául csak a menstruáció maradt el, 1 hét késés után tesztet csináltam, ami kimutatta a terhességet.Semmilyen hányinger, rosszullét nem társult a terhességemhez.Most vagyok 18+5hetes terhes:) )

Mikor jelentkeznek/jelentkezhetnek a terhesség első jelei? És mik azok?

Legjobb válasz: Mikor meg kellett volna jönnie, akkor ugyanolyan tüneteim voltak terhesen, mint nem terhesen mensi elõtt. Picit szurkált, picit görcsölt a hasam. Ennyi. Aztán nem jött meg. Nekem az elsõ tünetem az volt, kb. 4-5 hetesen, hogy állandóan aludtam volna. S égett a gyomrom, kb. a 6-7. héttõl. Nálam más nem volt.

Mikor meg kellett volna jönnie, akkor ugyanolyan tüneteim voltak terhesen, mint nem terhesen mensi elõtt. Picit szurkált, picit görcsölt a hasam. Ennyi. Aztán nem jött meg. Nekem az elsõ tünetem az volt, kb. 4-5 hetesen, hogy állandóan aludtam volna. S égett a gyomrom, kb. a 6-7. héttõl. Nálam más nem volt.
Szurkált a petefészkem menstruáció körül (de nem jött meg). Igazából csak utólag tudom, hogy ez már egy jel volt, akkor nem gondoltam, azt hittem meg fog jönni (annak ellenére, hogy nekem nem szokott szurkálni mensikor a hasam). De valahogy nem hittem el, hogy ez tünet lehet. Aztán nem jött meg szerencsére, és én is nagyon fáradékony lettem, ez eltartott vagy 3 hónapig. Nekem nem volt hányingerem, meg semmi. Csak talán éhesebb voltam minden nap, mint szoktam. Ez kb. a 6.-8. héttõl volt így.
Nekem is teljesen menzis tüneteim voltak, pont mint máskor. A többi tünet (fejfájás, émelygés, 6-7 hérten)
Szia! Számomra az 5-6 héten kezdett biztossá válni, hogy a kisfiam a pocakomban van. Feszült a mellem, álmosabb voltam és úgy egészében másképp éreztem magam. Biztos voltam benne, hogy végre(14 év után)kisbabám lesz.:)
Tényleg a mellfeszülés! Az volt nekem is, csak már elfelejtettem. :) Nem várt mensivel egyidejûleg jelentkezett.
Mindkét babámat nagyon hamar megéreztem, és biztos voltam benne, hogy az a hónap sikerült. Már a menstruáció esedékessége elõtt 1 héttel egész másképp szúrt a petefészkemnél, és a méhemnél is éreztem feszítés félét. Sokáig próbálkoztunk, és elõtte soha nem éreztem ilyen tüneteket. A mellfeszülés a 4. hét környékén jött, a másodiknál az émelygés is, az elsõnél ez csak a 7. héten jelentkezett.
Nekem ami igazán gyanús volt az az volt, hogy a mellbimbóm nagyon érzékeny lett. A mellfeszülés hasonló volt mint menstruációkor, az hogy késett nem volt szokatlan. Viszont a mellbimbóm érzékenysége miatt tudtam még a teszt elõtt hogy gyerkõc van a képben. :)

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei? Nem biztos hogy az vagyok mert megszakitással a végén szexeltünk, de a melleim érzékenyek, ingerült vagyok és a méhembe bele-bele szúrkál.

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.

Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.
Változó. Van, aki szinte rögtön érez valamit, más csak a 10. nap körül, van aki 1-2 héttel az elmaradt mensi után. Mindenesetre egy tesztet megér mensinél, akkor is, ha megvan! Hallottam már olyanról, aki 4 hónapos kismama koráig menstruált...
Egyetértek az elsõvel, nekem is 2 hét volt kb! Tesztelj!
Én nem éreztem semmi különöset, mert menses elõtt/közben is fájnak a melleim... 1 hét elmaradás után a teszt mutatta meg az igazságot! :) És a hányás kb akkor kezdõdött, meg a rosszullét, mikor megláttam a két csíkot. Szinte pszichés ez a dolog már-már (tudom, hogy nem az).:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mennyi az esély rá, hogy valaki terhes, ha azóta az eset óta, amitől teherbe eshetett volna már 4-szer megjött neki? És a terhesség első jelei mikor jelentkeznek pl:hányinger. Kívánás. és a pocak mikor kezd el nőni?

Legjobb válasz: Lehet,hogy igazad van...mert nem a megfelelõ helyen..nem a megfelelõ illetõvel és nem a megfelelõ állapotban...és nem az én régen eltervezett gondolataim szerint volt az egész...egy szóval nem kellett volna megtörténnie...ráadásul az elsõ volt...és hát igen lehet beképzelem magamnak..tiszta hülye vok...:S

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van...mert nem a megfelelõ helyen..nem a megfelelõ illetõvel és nem a megfelelõ állapotban...és nem az én régen eltervezett gondolataim szerint volt az egész...egy szóval nem kellett volna megtörténnie...ráadásul az elsõ volt...és hát igen lehet beképzelem magamnak..tiszta hülye vok...:S
az esely kb 0, 01%.a Tunetek nem tudom mikor kezdodnek de a pocak kb 6 honaposan kezd el noni.
Ha megjön a menstruációd, az azt jelenti, hogy nem történt megtermékenyités. Ha 4x jön meg, akkor az esély rá egyenlõ a 0-val szóval megnyugodhatsz. Lehet, hogy csak erõsen görcsölsz rajta, hogy terhes vagy és bebeszéled magadnak, vagy teljesen más dolog miatt van ez.
Nem vagy hülye:) Meggondolatlan voltál de most már hiába mondom. Remélem a következõ jobban sikerül úgy, ahogy elképzelted.:) Csak terelgesd el ezeket a gondolatokat a fejedbõl, foglald le magad valami mással.(2.válaszadó)
hát nagyon minimális rá az esély hogy terhes légy, ha már 4X megjött...de nekem van egy ismerõsöm akinek az 5. hónapban is megjött még (de ez észrevehetõ mert neki is feltûnt hogy kevesebb napig tartott és kevesebb volt a vérzés is) de szerintem megnyugodhatsz, szerintem is csak beképzeled magadnak..
Nagyon minimális az esélye neki. Avérzésed másmilyen lenne ha esetleg meg is jönne közbe. A pocak pedig változó hogy mikor kezd nöni, nekem a 3. hónaptól már észre lehetett venni!
Egy hetes lehet a kérdés ezen az oldalon, csak a terhesség címke alatt, bizony, sajnos a lány terhes, és már mocorog a picike. Pedig vigyáztak, nem akarták, és rendesen megvolt neki, most maradt el. A pocak mikor nõ: nekem 12hetesen már nagy pocakom volt:) és ezeket a tüneteket embere válogatja. Ált. az elmaradt menzesz körül jönnek elõ. Miért nem ugrasz le a drogériába egy terhességi tesztért, és csinálod meg, vagy mész el nõgyógyhoz, ha nagyon aggódsz.
A kérdező hozzászólása: Gabriel teszt negatívat mutatott...ezek szerint tényleg csak bebeszéltem magamnak..szerencsére...még nagyon nem jönne jól egy baba...bármennyire is szeretem õket, sajátot még nem szeretnék!:) Köszönöm a válaszokat!És kérem ne higgyétek/higgyék, hogy felelõtlen kis fruska vok...az az egyszeri alkalom volt olyan...sajnos sokat ittunk...:Sez nem magyarázat!de most már csak meggondoltan teszek mindent!Mégegyszer köszönöm a kommenteket!

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei, aki a ciklus ELEJÉN esik teherbe? (pl.8. , 9. , 10. ciklusnapon vagy korábban)

Ezt arra értem, hogy hanyadik ciklusnapon és mik azok a jelek?

Legjobb válasz: Hogyha a peteérésre és magára az aktusra gondolsz, akkor leghamarabb a 20. ciusnap környékén lehet érezni valamit (én így vagyok, voltam vele) - derékfájás, hányinger, fémes íz a szájban, szédülés, szörnyû melegség-érzet egyik pillanatról a másikra. Hogyha arra gondolsz, hogy a beágyazódás történik meg a 8-10. napon, akkor a peteérés és az aktus valószínûleg a menszi idejére esik - arról nincs tapasztalatom.

Hogyha a peteérésre és magára az aktusra gondolsz, akkor leghamarabb a 20. ciusnap környékén lehet érezni valamit (én így vagyok, voltam vele) - derékfájás, hányinger, fémes íz a szájban, szédülés, szörnyû melegség-érzet egyik pillanatról a másikra. Hogyha arra gondolsz, hogy a beágyazódás történik meg a 8-10. napon, akkor a peteérés és az aktus valószínûleg a menszi idejére esik - arról nincs tapasztalatom.

A terhességnek a jelei / tünetei már az első nap, illetve a teherbeesés napján is jelentkezhetnek? éspedig mik? és mien napszakban jelentkeznek? Csak reggel?

Köszönöm ha válaszoltok ;)

Legjobb válasz: Szia! A tünetek csak azután kezdõdnek, hogy az embrió beágyazódott a méhbe. Ez idõbe telik, legalább egy hét. Többnyire csak az elmaradt menstruáció után érezhetõek tünetek, de van akinél ekkor sem jelentkeznek. Mellfeszülés, hányinger, aluszékonyság lehet például. A hányinger általában reggel erõsebb, de ez is változó.

Szia! A tünetek csak azután kezdõdnek, hogy az embrió beágyazódott a méhbe. Ez idõbe telik, legalább egy hét. Többnyire csak az elmaradt menstruáció után érezhetõek tünetek, de van akinél ekkor sem jelentkeznek. Mellfeszülés, hányinger, aluszékonyság lehet például. A hányinger általában reggel erõsebb, de ez is változó.
Szia! Ha teherbeesés napjának azt nevezed, amelyiken történt a szeretkezés, akkor a válaszom titi nem. Ha a beágyazódást, akkor az ismert tünetek (mellfszülés, puffadás, éhségérzet vagy épp undor, hányinger) bármely napszakban jelentkezhetnek, bár a nõk többsége reggel émelyeg. Üdv.
én a fiamat megéreztem amikor megfogant. tervezett baba volt, és pé után 8 nap hányingerem volt, nem hánytam, 4 napig és a hasam megjön érzése volt.aztán elmult.És mikor késett akkor pozi teszt lett.
Szia! Én tegnap este kezdtem el érezni, hogy nagyon görcsölt a hasam, az esti sex ezmiatt el is maradt. :D Ez ma reggelre elmulott, de a mellem is tegnap óta érzékenyebb, de inkább a mellbimbóim. ( komolyan jól esik, ha a férjem nyalogatja, simogatja ) :) Kb 1 hét telt el a PÉ-em óta, nem tudom, hogy sikerület-e a babó, és ez miatt vannak ezek a tünetek. Majd jövõhét vasárnap kiderül. :) De csatolom neked a hõgörbémet. :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..
Nekem semmi tünetem nem volt a 6. hétig, aztán jött a puffadás, émelygés és társai. Ez mindenkinél más. De ahogy olvasgattam akinél korán jelentkeznek annak is a beágyazódást követõ 1 hét után. Minden jót!
Nekem sem volt semmi tünet. A fogtantatás pillanatát pedig nem hiszem hogy bárki megérzi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!