Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentkeznek terhesség első jelei, (19 db)

Mik a terhesség első jelei? Miután együtt voltam a barátommal, mennyi idő után jelentkeznek ezek?

Legjobb válasz: az elsõ jele a terhességnek az, hogy kiírjátok ide kérdésnek, hogy idézem: "SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK?".

az elsõ jele a terhességnek az, hogy kiírjátok ide kérdésnek, hogy idézem: "SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK?".
Minimum 2 hét. Védekeztetek? Szeretnétek a babát?
google a barátod :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ:) és nem, nem szeretnénk babát. 2-->nincs kedvem "guglizni". És kiváncsi vagyok személyes tapasztalatokra is:)
Ha friss a dolog, akkor 2 hét múlva tesztelj.

Mik a terhesség első jelei és mikor jelentkeznek leghamarabb?

Iszonyatos gondban vagyok.

Legjobb válasz: Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt

Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt
nekem már a nem várt mensi elõtt gyomorégésem volt. aztán pár hét múlva elmúlt, de ezenkívül semmi egyéb. ja és ez azért volt gyanús, mert soha életemben nem égett azelõtt a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: Az lehetetlen, hogy négy napra rá már émelyegjek ugye? Ráadásul mensim is volt utána 3 napig, csak kevesebb mint máskor.
Csinálj tesztet! Ha terhes vagy már bõven kimutatja!

Mik a terhesség első jelei? És ezek mikor jelentkeznek?

Legjobb válasz: például: elmaradt menstruáció reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs) gyakori vizelési inger mell megnövekszik, érzékennyé válik a méh nagyobbnak érzõdik a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak folyamatos éhségérzet nagymértékû fáradtság szívdobogásérzés (növekvõ pulzusszám) nekem már nem várt mensi elõtt jelentkeztek a jelek.

például: elmaradt menstruáció reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs) gyakori vizelési inger mell megnövekszik, érzékennyé válik a méh nagyobbnak érzõdik a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak folyamatos éhségérzet nagymértékû fáradtság szívdobogásérzés (növekvõ pulzusszám) nekem már nem várt mensi elõtt jelentkeztek a jelek.
Szia! Én nem tudtam hogy terhes vagyok, de iszonyatosan fájtak a melleim, nem kívántam már a cigit(sajnos dohányoztam), és a legfurább de nem állt be a hajam!Puha volt, kezelhetetlen:) Aztán megláttam a teszten hogy miért. Ekkor voltam 5 hetes. 14. hétig borzalmasan rosszul voltam, volt hogy napokig aludtam.
Ez is, mint a legtöbb dolog nagyon egyedi tud lenni. Van, aki úgy veszi észre, hogy terhes, hogy émelyeg, van, akinek az étvágya nõ meg, van aki akkor kezd gyanakodni, amikor elmarad a vérzése, nekem pl. a cicim fájt nagyon, feszült és hason nem is tudtam aludni. Ez kb. a kimaradt menzesz elõtti héten volt. Olyan is van, akinek az elsõ pár hónapban szinte semmi tünete nincs (legalábbis olyan, ami alapján gyanút fogna), mivel meg is jön neki, nem is émelyeg, nem is hány, nem is feszül a melle. Aztán lehet, hogy csak akkor veszi észre, amikor már nõni kezd a pocija.
Nekem is a cicim lett kemény, néztük is a férjemmel h de jó :) , meg menstruáció szerûen görcsölt a hasam, gondoltam is h na megjön, de csak nem akart megjönni. végül mégis csináltam tesztet és azonnal két csík lett. A cicifeszülés már a várt menstruáció elõtt volt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Mi nászúton voltunk, mint utóbb kiderült, akkor már 6 hetes voltam. nekem a cicifeszülés nem tûnt fel, mert amikor megjött elõtte mindig feszült, azt gondoltam, hogy most is megfog. Fel is szerelkeztem tamponnal rendesen. Ami feltûnt: hasmenõs voltam mindíg, ott viszont , Tunéziában, ahol mindenki fél a hasmenéstõl, nekem székrekedésem volt. Tele voltam pattanással (elõtte 10 évvel volt utoljára)és hihetetlen gyorsan nõtt a szõröm(szinte reggeli borotválkozás után már du-ra szõrös lett a lábam). Azóta is megvannak ezek a tünetek, soha nem volt ilyen ragyás az arcom, csak Tamarin lekvárral tudok már "létezni" és váltanom kellett epilálásra, mert gyorsan szõrösödik a lábam (is), de már nem érném el naponta leszedni. Más tünetem az elején nem volt. Utána kb a 9-10. héten jött a fémes íz a számban. 37 hetes kismami
én 6 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. Elõtte ezeket éreztem: mellfeszülés, undorodtam dolgoktól, dohányoztam és hányingerem lett tõle, fáradt voltam, (hányni egyszer sem hánytam), menstruációs fájdalmaim voltak, ja, és a legjobb ami volt, az hogy egyfolytában CSUKLOTTAM :D:D:D:D 36 hetes kismami

Mikor jelentkeznek az első jelek amik terhességre utalhatnak?

A hét végén kell megjönni! A termékeny napon és a környékén együtt voltunk a párommal. Mikor érezetem a tüneteket, ha teherbe estem?! Csak azért mert még nem érzek semmit! A h?m 37,1 már napok óta! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: A hõd alapján lehetsz, amennyiben lehet neki hinni. Az enyém nem akarta megmutatni, ösze-vissza volt. Viszont én már a beágyazódástól éreztem tüneteket. Nekem azonnal hányingerem volt, szurkálásokat éreztem a hasamban - nagyon hasonlított ahhoz, amilyen mensi elõtt szokott lenni, ezért azt hittem, meg fog jönni - de a leglátványosabbak a melleim voltak, egyik napról a másikra nõni kezdtek. De van olyan ismerõsöm, aki mindebbõl semmit se tapasztalt - nem vagyunk egyformák. Ja, és nekem a terhességi teszt csak 6 hetes babát mutatott ki, a barátnõmnek ugyanaz a teszt a nem várt mensi napján már kimutatta. Szóval attól, hogy nem érzel semmit, még simán lehetsz terhes! Minden jót!

A hõd alapján lehetsz, amennyiben lehet neki hinni. Az enyém nem akarta megmutatni, ösze-vissza volt. Viszont én már a beágyazódástól éreztem tüneteket. Nekem azonnal hányingerem volt, szurkálásokat éreztem a hasamban - nagyon hasonlított ahhoz, amilyen mensi elõtt szokott lenni, ezért azt hittem, meg fog jönni - de a leglátványosabbak a melleim voltak, egyik napról a másikra nõni kezdtek. De van olyan ismerõsöm, aki mindebbõl semmit se tapasztalt - nem vagyunk egyformák. Ja, és nekem a terhességi teszt csak 6 hetes babát mutatott ki, a barátnõmnek ugyanaz a teszt a nem várt mensi napján már kimutatta. Szóval attól, hogy nem érzel semmit, még simán lehetsz terhes! Minden jót!
Elviekben a beágyazódástól kezdve érezhetsz haspuffadást, émelygést, vizeli ingert. A hõd elég magasan van, szóval ez jó jel.
szia! :) a hõd szupi! nekem is 37-37, 1 körül maradt mikor babás lettem és nem is ment le. :) az elsõ tünet hiszti volt, olyan sárkányos hangulat lett rajtam úrrá az elsõ héten, hogy mindenkire rámordultam :) , azt hittem azért, mert meg fog jönni, aztán második héttõl gyakori pisilés, de semmi egyébb tünetem nem volt. szerintem most téged választott egy babó vigyázz magatokra :) . nagyon szurkolok! :) pusza 34 hetes mami
A hõd tökéletes! Mivel a megfelelõ idõben voltatok együtt, sikerülhetett, de ez csak akkor válik bizonyossá, ha a teszt is kimutatta és az orvos is megerõsítette! Drukkolok, hogy sikerüljön!

Mik a terhesség első jelei? Mikortól (hány nap után) jelentkeznek?

Múlt hét óta hirtelen elkezdek szédülni, fáj a fejem, hányingerem van. Ezek lehetnek tünetek? Ha vannak ilyen tüneteim, akkor már ki kell mutatnia a tesztnek, ugye?

Legjobb válasz: Nekem ezek a tünetek (szédülés, hányinger) akkor kezdõdtek, mikor már rég tudtam, hogy terhes vagyok. Nekem hasszúrka volt, meg olyan más lett a közérzetem, ezt nem igazán tudom megmagyarázni, csak úgy éreztem a változást. Ekkor már 3 napja késett, akkor is teszteltem. Várd meg a menzeszt, és ha nem jön meg, akkor tesztelj.

Nekem ezek a tünetek (szédülés, hányinger) akkor kezdõdtek, mikor már rég tudtam, hogy terhes vagyok. Nekem hasszúrka volt, meg olyan más lett a közérzetem, ezt nem igazán tudom megmagyarázni, csak úgy éreztem a változást. Ekkor már 3 napja késett, akkor is teszteltem. Várd meg a menzeszt, és ha nem jön meg, akkor tesztelj.
Én egy hónap utàn vettem észre mikor nem jött meg, hogy valami történik, elõtte fàradékonyabb voltam és fura volt a közérzetem de nem a terhességre gondoltam:) 12+2hkm
A kérdező hozzászólása: Hát akkor megvárom a következõ hónapot, és reménykedünk:D
A kérdező hozzászólása: Már hogy pozitív lesz...

Mik a terhesség első jelei? és hány nap után jelentkeznek? Hogyan lehet észrevenni?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=terhess%C3%A9g+t%C3%BCnetei

De az a durva, hogy még honlap is van hozzá: tehessegtunetei.hu . Azért nyilván könnyebb itt kiírni egy kérdést.
A beágyazódás után 10 nappal már jelentkezhetnek tünetek, de még ez is korai. Ugyanazt érezheted, mint mielõtt meg szokott jönni. Mellfeszülés, hasfájás stb. Ami konkrétan terhességi tünet az a hányás, fáradtság, gyakori vizelés. De mivel ezek is lehetnek mástól, csak a teszt ad biztos választ, de néha még az sem.

Terhesség első jelei mennyi idő multán jelentkeznek? Mik azok?

Legjobb válasz: A terhesség legismertebb gyanú jele a havivérzés elmaradása. Minden más tünet egyénenként tág skálán mozoghat, vagy jelentkezik vagy nem. Az ismert tünetek (hányinger, émelygés, szagundor stb) ha van is általában csak a havi vérzés elmaradása után jelentkezik.

A terhesség legismertebb gyanú jele a havivérzés elmaradása. Minden más tünet egyénenként tág skálán mozoghat, vagy jelentkezik vagy nem. Az ismert tünetek (hányinger, émelygés, szagundor stb) ha van is általában csak a havi vérzés elmaradása után jelentkezik.

Mennyi idő mulva jelentkeznek a terhesség első jelei? És mik azok?

Nem hiszem, h terhes lennék..de vegyek egy tesztet? mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben,és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben, és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei, és mik ezek a jelek?

és mik ezek a tünetek? mi a legkisseb, és a legnagyobb tünet?

Legjobb válasz: A`lltalában a 4-6.he´ten jelentkeznek elözször. menstruáció kimaradása,a legfotosabb.majd a mellfeszülés,e´rze´kenyebbé va´lása,esetenként hányinger,ha´nyás,alhasi fa´jdalmak.Napi többszöri vizelet ürítés.Esetenke´nt szagok ira´nti érze´kenység.Majd e´telek uta´nni vágy de ez sem mindenkinél.

A`lltalában a 4-6.he´ten jelentkeznek elözször. menstruáció kimaradása, a legfotosabb.majd a mellfeszülés, e´rze´kenyebbé va´lása, esetenként hányinger, ha´nyás, alhasi fa´jdalmak.Napi többszöri vizelet ürítés.Esetenke´nt szagok ira´nti érze´kenység.Majd e´telek uta´nni vágy de ez sem mindenkinél.
Szióka!Igen, mindenkinél másképp van.Nekem pôldául csak a menstruáció maradt el, 1 hét késés után tesztet csináltam, ami kimutatta a terhességet.Semmilyen hányinger, rosszullét nem társult a terhességemhez.Most vagyok 18+5hetes terhes:) )

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei? Nem biztos hogy az vagyok mert megszakitással a végén szexeltünk, de a melleim érzékenyek, ingerült vagyok és a méhembe bele-bele szúrkál.

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.

Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.
Változó. Van, aki szinte rögtön érez valamit, más csak a 10. nap körül, van aki 1-2 héttel az elmaradt mensi után. Mindenesetre egy tesztet megér mensinél, akkor is, ha megvan! Hallottam már olyanról, aki 4 hónapos kismama koráig menstruált...
Egyetértek az elsõvel, nekem is 2 hét volt kb! Tesztelj!
Én nem éreztem semmi különöset, mert menses elõtt/közben is fájnak a melleim... 1 hét elmaradás után a teszt mutatta meg az igazságot! :) És a hányás kb akkor kezdõdött, meg a rosszullét, mikor megláttam a két csíkot. Szinte pszichés ez a dolog már-már (tudom, hogy nem az).:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!