Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentkeznek terhesség első (35 db)

Mik a terhesség első tünetei és mikor jelentkeznek először?

Legjobb válasz: Általában az elsõ tünetek sima pre mens tünetek (mell fájdalom, has szurka) épp ezért nem lehet biztosan tudni hogy mi okozza, a teszt ilynekor még korai. Az elsõ igazi tünet hogy nem jön meg, ilyenkor már lehet tesztelni. Viszont ha nagyon szeretnél már babát akkor az ember simán produkál tüneteket, pedig nincs is terhesség...:(

Általában az elsõ tünetek sima pre mens tünetek (mell fájdalom, has szurka) épp ezért nem lehet biztosan tudni hogy mi okozza, a teszt ilynekor még korai. Az elsõ igazi tünet hogy nem jön meg, ilyenkor már lehet tesztelni. Viszont ha nagyon szeretnél már babát akkor az ember simán produkál tüneteket, pedig nincs is terhesség...:(
A kérdező hozzászólása: pont ezaz hogy nem szeretnék, de tegnap szédültem, hányingerem volt és hirtelen lettem fáradt és rosszkedvû.
a hányinger csak a 6. hét körül kezd jelentkezni ha jelentkezik. Nem rögötn, legalábbis a nõk 99%-ánál nem. Micvel a 6. hét körülre változik meg annyira ahormon háztartás hogy iylen tüneteket produkáljon. De sok nõnek egyáltalán semmilyen tünete nincs sokáig.

Mik a terhesség első jelei és mikor jelentkeznek leghamarabb?

Iszonyatos gondban vagyok.

Legjobb válasz: Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt

Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt
nekem már a nem várt mensi elõtt gyomorégésem volt. aztán pár hét múlva elmúlt, de ezenkívül semmi egyéb. ja és ez azért volt gyanús, mert soha életemben nem égett azelõtt a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: Az lehetetlen, hogy négy napra rá már émelyegjek ugye? Ráadásul mensim is volt utána 3 napig, csak kevesebb mint máskor.
Csinálj tesztet! Ha terhes vagy már bõven kimutatja!

Mikor mutat (hanyadik héten) BIZTOSAT a terhességi tesztet? Mikor jelentkeznek az első tünetek, amik biztosan arra utalnak?

Legjobb válasz: Fogantatás után 3 héttel már tutira biztosat mutat a teszt. Sajnos csak kevesen tudják, mikor fogant a babájuk. A legtöbb nõnek mégis pozitív a teszt a kimaradó vérzés napján, vagy pár nappal utána. A kimaradó vérzés utéán 2 héttel már teljesen biztosat mutat a teszt. Középisõd ovulációnál ekkor már 6 hetes a terhesség, 4 hetes a baba, és van szívmûködése is. Tünetekre ne adj. Lehet, hogy nálad EGYÁLTALÁN nem lesznek tünetek. Van olyan kismama, aki 9 hónapot is kihúz tünetek nélkül, és végigtáncolja a terhességét, csak a nagy hasa utal babára. Szóval ez annyira egyéni, hogy nem lehet belõle kiindulni.

Fogantatás után 3 héttel már tutira biztosat mutat a teszt. Sajnos csak kevesen tudják, mikor fogant a babájuk. A legtöbb nõnek mégis pozitív a teszt a kimaradó vérzés napján, vagy pár nappal utána. A kimaradó vérzés utéán 2 héttel már teljesen biztosat mutat a teszt. Középisõd ovulációnál ekkor már 6 hetes a terhesség, 4 hetes a baba, és van szívmûködése is. Tünetekre ne adj. Lehet, hogy nálad EGYÁLTALÁN nem lesznek tünetek. Van olyan kismama, aki 9 hónapot is kihúz tünetek nélkül, és végigtáncolja a terhességét, csak a nagy hasa utal babára. Szóval ez annyira egyéni, hogy nem lehet belõle kiindulni.
Csak az tudja igazából, hogy mikor fogant a babája pontosan, aki méri a hõjét, mert õ tudja mikor volt peteérése. Mert nem mindig van középidõ peteérés. Nekem például múlt hónapban akkor volt, amikor meg kellett volna jönnie, ebben a hónapban meg középidõ elõtt. De az elõzõ válaszolóval én is egyet értek. 3 hét a fogantatás után már tuti kimutatja.

Mik a terhesség első jelei? Miután együtt voltam a barátommal, mennyi idő után jelentkeznek ezek?

Legjobb válasz: az elsõ jele a terhességnek az, hogy kiírjátok ide kérdésnek, hogy idézem: "SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK?".

az elsõ jele a terhességnek az, hogy kiírjátok ide kérdésnek, hogy idézem: "SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK?".
Minimum 2 hét. Védekeztetek? Szeretnétek a babát?
google a barátod :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ:) és nem, nem szeretnénk babát. 2-->nincs kedvem "guglizni". És kiváncsi vagyok személyes tapasztalatokra is:)
Ha friss a dolog, akkor 2 hét múlva tesztelj.

Mikor jelentkeznek az első jelek amik terhességre utalhatnak?

A hét végén kell megjönni! A termékeny napon és a környékén együtt voltunk a párommal. Mikor érezetem a tüneteket, ha teherbe estem?! Csak azért mert még nem érzek semmit! A h?m 37,1 már napok óta! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: A hõd alapján lehetsz, amennyiben lehet neki hinni. Az enyém nem akarta megmutatni, ösze-vissza volt. Viszont én már a beágyazódástól éreztem tüneteket. Nekem azonnal hányingerem volt, szurkálásokat éreztem a hasamban - nagyon hasonlított ahhoz, amilyen mensi elõtt szokott lenni, ezért azt hittem, meg fog jönni - de a leglátványosabbak a melleim voltak, egyik napról a másikra nõni kezdtek. De van olyan ismerõsöm, aki mindebbõl semmit se tapasztalt - nem vagyunk egyformák. Ja, és nekem a terhességi teszt csak 6 hetes babát mutatott ki, a barátnõmnek ugyanaz a teszt a nem várt mensi napján már kimutatta. Szóval attól, hogy nem érzel semmit, még simán lehetsz terhes! Minden jót!

A hõd alapján lehetsz, amennyiben lehet neki hinni. Az enyém nem akarta megmutatni, ösze-vissza volt. Viszont én már a beágyazódástól éreztem tüneteket. Nekem azonnal hányingerem volt, szurkálásokat éreztem a hasamban - nagyon hasonlított ahhoz, amilyen mensi elõtt szokott lenni, ezért azt hittem, meg fog jönni - de a leglátványosabbak a melleim voltak, egyik napról a másikra nõni kezdtek. De van olyan ismerõsöm, aki mindebbõl semmit se tapasztalt - nem vagyunk egyformák. Ja, és nekem a terhességi teszt csak 6 hetes babát mutatott ki, a barátnõmnek ugyanaz a teszt a nem várt mensi napján már kimutatta. Szóval attól, hogy nem érzel semmit, még simán lehetsz terhes! Minden jót!
Elviekben a beágyazódástól kezdve érezhetsz haspuffadást, émelygést, vizeli ingert. A hõd elég magasan van, szóval ez jó jel.
szia! :) a hõd szupi! nekem is 37-37, 1 körül maradt mikor babás lettem és nem is ment le. :) az elsõ tünet hiszti volt, olyan sárkányos hangulat lett rajtam úrrá az elsõ héten, hogy mindenkire rámordultam :) , azt hittem azért, mert meg fog jönni, aztán második héttõl gyakori pisilés, de semmi egyébb tünetem nem volt. szerintem most téged választott egy babó vigyázz magatokra :) . nagyon szurkolok! :) pusza 34 hetes mami
A hõd tökéletes! Mivel a megfelelõ idõben voltatok együtt, sikerülhetett, de ez csak akkor válik bizonyossá, ha a teszt is kimutatta és az orvos is megerõsítette! Drukkolok, hogy sikerüljön!

Mikor jelentkeznek az első terhességi tünetek, milyenek?

Látok magamon bizonyos jeleket, de félek, hogy csak bebeszélem magamnak.

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt napja körül elkezdett bizseregni, érzékeny lett a mellem. Ez nagyon gyanús volt, mert menszi elõtt addig még soha nem volt ilyen. Ez volt az elsõ tünetem.

Nekem a nemvárt napja körül elkezdett bizseregni, érzékeny lett a mellem. Ez nagyon gyanús volt, mert menszi elõtt addig még soha nem volt ilyen. Ez volt az elsõ tünetem.
3-as vagyok. A mellbimbó terhességnél inkább megbarnul, jóval sötétebb színû lesz, mint egyébként. Maga a magas gyomorsav még nem biztos, hogy terhességi tünet (fõleg nem ennyire korán), az émelygés és a szédülés pedig a magas gyomorsavszint miatt is lehet. Drukkolok, hogy sikerüljön, de szerintem ezekbõl még nem lehet egyenesen terhességre következtetni, ahhoz túl fiatal a terhesség (ha fennáll).
A kérdező hozzászólása: A következõ dolgokat tapasztalom: - néha megszédülök, naponta 1x - mintha sok lenne a gyomorsavam - csináltam a férjemnek reggelit (melegszendvics párizsival) és azt hittem hányni fogok, pedig eddig én is ettem - a mellem rettenetesen feszül és megpirosodott közvetlenül a bimbó körül (menzesz elõtt szokott fájni, de nem pirosodik)
Nálam hasonlóképp, mint az elõzõ válaszolónál. Mire vártam a vérzést, addigra megdagadtak a melleim, kezdtek feszülni is. Ez volt az elsõ jel, amirõl tudtam, pedig még a tesztet sem csináltam meg. A 6-7. hét környékén jelentkezett az, hogy nem bírtam a hasamon aludni, egyszerûen nem volt kényelmes, pedig mindig úgy alszom. A 7. hét után már jött a hányinger, hányás. Ha augusztus elején eshettél teherbe, akkor szerintem még korai lenne bármit érezni, bár nem vagyunk egyformák. Szerintem várd meg, míg megjönne és utána pár nappal érdemes tesztelned, hogy biztos eredményt kapj. Türelem és hajrá!

Mik a terhesség első jelei? Mikortól (hány nap után) jelentkeznek?

Múlt hét óta hirtelen elkezdek szédülni, fáj a fejem, hányingerem van. Ezek lehetnek tünetek? Ha vannak ilyen tüneteim, akkor már ki kell mutatnia a tesztnek, ugye?

Legjobb válasz: Nekem ezek a tünetek (szédülés, hányinger) akkor kezdõdtek, mikor már rég tudtam, hogy terhes vagyok. Nekem hasszúrka volt, meg olyan más lett a közérzetem, ezt nem igazán tudom megmagyarázni, csak úgy éreztem a változást. Ekkor már 3 napja késett, akkor is teszteltem. Várd meg a menzeszt, és ha nem jön meg, akkor tesztelj.

Nekem ezek a tünetek (szédülés, hányinger) akkor kezdõdtek, mikor már rég tudtam, hogy terhes vagyok. Nekem hasszúrka volt, meg olyan más lett a közérzetem, ezt nem igazán tudom megmagyarázni, csak úgy éreztem a változást. Ekkor már 3 napja késett, akkor is teszteltem. Várd meg a menzeszt, és ha nem jön meg, akkor tesztelj.
Én egy hónap utàn vettem észre mikor nem jött meg, hogy valami történik, elõtte fàradékonyabb voltam és fura volt a közérzetem de nem a terhességre gondoltam:) 12+2hkm
A kérdező hozzászólása: Hát akkor megvárom a következõ hónapot, és reménykedünk:D
A kérdező hozzászólása: Már hogy pozitív lesz...

Mik a terhesség első jelei? És ezek mikor jelentkeznek?

Legjobb válasz: például: elmaradt menstruáció reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs) gyakori vizelési inger mell megnövekszik, érzékennyé válik a méh nagyobbnak érzõdik a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak folyamatos éhségérzet nagymértékû fáradtság szívdobogásérzés (növekvõ pulzusszám) nekem már nem várt mensi elõtt jelentkeztek a jelek.

például: elmaradt menstruáció reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs) gyakori vizelési inger mell megnövekszik, érzékennyé válik a méh nagyobbnak érzõdik a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak folyamatos éhségérzet nagymértékû fáradtság szívdobogásérzés (növekvõ pulzusszám) nekem már nem várt mensi elõtt jelentkeztek a jelek.
Szia! Én nem tudtam hogy terhes vagyok, de iszonyatosan fájtak a melleim, nem kívántam már a cigit(sajnos dohányoztam), és a legfurább de nem állt be a hajam!Puha volt, kezelhetetlen:) Aztán megláttam a teszten hogy miért. Ekkor voltam 5 hetes. 14. hétig borzalmasan rosszul voltam, volt hogy napokig aludtam.
Ez is, mint a legtöbb dolog nagyon egyedi tud lenni. Van, aki úgy veszi észre, hogy terhes, hogy émelyeg, van, akinek az étvágya nõ meg, van aki akkor kezd gyanakodni, amikor elmarad a vérzése, nekem pl. a cicim fájt nagyon, feszült és hason nem is tudtam aludni. Ez kb. a kimaradt menzesz elõtti héten volt. Olyan is van, akinek az elsõ pár hónapban szinte semmi tünete nincs (legalábbis olyan, ami alapján gyanút fogna), mivel meg is jön neki, nem is émelyeg, nem is hány, nem is feszül a melle. Aztán lehet, hogy csak akkor veszi észre, amikor már nõni kezd a pocija.
Nekem is a cicim lett kemény, néztük is a férjemmel h de jó :) , meg menstruáció szerûen görcsölt a hasam, gondoltam is h na megjön, de csak nem akart megjönni. végül mégis csináltam tesztet és azonnal két csík lett. A cicifeszülés már a várt menstruáció elõtt volt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Mi nászúton voltunk, mint utóbb kiderült, akkor már 6 hetes voltam. nekem a cicifeszülés nem tûnt fel, mert amikor megjött elõtte mindig feszült, azt gondoltam, hogy most is megfog. Fel is szerelkeztem tamponnal rendesen. Ami feltûnt: hasmenõs voltam mindíg, ott viszont , Tunéziában, ahol mindenki fél a hasmenéstõl, nekem székrekedésem volt. Tele voltam pattanással (elõtte 10 évvel volt utoljára)és hihetetlen gyorsan nõtt a szõröm(szinte reggeli borotválkozás után már du-ra szõrös lett a lábam). Azóta is megvannak ezek a tünetek, soha nem volt ilyen ragyás az arcom, csak Tamarin lekvárral tudok már "létezni" és váltanom kellett epilálásra, mert gyorsan szõrösödik a lábam (is), de már nem érném el naponta leszedni. Más tünetem az elején nem volt. Utána kb a 9-10. héten jött a fémes íz a számban. 37 hetes kismami
én 6 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. Elõtte ezeket éreztem: mellfeszülés, undorodtam dolgoktól, dohányoztam és hányingerem lett tõle, fáradt voltam, (hányni egyszer sem hánytam), menstruációs fájdalmaim voltak, ja, és a legjobb ami volt, az hogy egyfolytában CSUKLOTTAM :D:D:D:D 36 hetes kismami

Mikor kezd el kerekedni a pocak? Mikor jelentkeznek az első terhességi tünetek?

Bevettem egy Postinort az esemény után,meg is jött a menzeszem! Most a rendeset várok, de 2 napja késik, és fel vagyok puffadva...Vajon mit?l lehet? Jah és nemrég vesztettem el a szüzességemet!

Legjobb válasz: Puffadás a 10. héttõl van, nekem most kezdett el kerekedni a 12. héten, tuti nem vagy babás, aesemény utáni egy hatalmas hormonbomba, lehet hogy attól, vagy ettel vmit.

Puffadás a 10. héttõl van, nekem most kezdett el kerekedni a 12. héten, tuti nem vagy babás, aesemény utáni egy hatalmas hormonbomba, lehet hogy attól, vagy ettel vmit.
Ha véreztél Postinor után, akkor nem lehetsz terhes. Valószínûleg megbolygatta a menstruációs ciklusodat, de szerintem nemsokára meg fog jönni. Ha nagyon aggódsz, keresd fel a dokidat!
Hát ha akkor mejött, akkor ott nincs baba, nyugi.

Mik a terhesség első jelei? és hány nap után jelentkeznek? Hogyan lehet észrevenni?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=terhess%C3%A9g+t%C3%BCnetei

De az a durva, hogy még honlap is van hozzá: tehessegtunetei.hu . Azért nyilván könnyebb itt kiírni egy kérdést.
A beágyazódás után 10 nappal már jelentkezhetnek tünetek, de még ez is korai. Ugyanazt érezheted, mint mielõtt meg szokott jönni. Mellfeszülés, hasfájás stb. Ami konkrétan terhességi tünet az a hányás, fáradtság, gyakori vizelés. De mivel ezek is lehetnek mástól, csak a teszt ad biztos választ, de néha még az sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!