Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentkeznek első jelek (21 db)

Átlagosan mik az első jelek hogy babám lesz? És mikor jelentkeznek ezek?

Legjobb válasz: Azt leírják mindenütt hogy mik de azt hogy általában nem hogy mikor jelentkezhetnek.

A kérdező hozzászólása: Azt leírják mindenütt hogy mik de azt hogy általában nem hogy mikor jelentkezhetnek.
sziasztok nekem április 1-én kellet hogy megjöjjön de márc-30óta olyan barnás valami és fáj a hasamalja remélem én is nem jön meg jobban és babázhatunk mi is mint ti.
SZIASZTOK, NEKEM 4-5.-ÉN (NEM!!!)KELLENE MEGJÖNNIE, ÉS NEKEM IS PICIT MINTHA ÉRZÉKENY LENNE A BIMBÓM, ÉS MINTHA NÉHA SAJOGNA A CICIM. PICIT FEHÉRES IS A FOLYÁSOM, DE TISZTASÁGI BETÉTET HASZNÁLOK, ÉS NEM LÁTSZIK ANNYIRA :) . AZON GONDOLKODTAM, H VAJON BABÁS VAGYOK, VAGY CSAK A TÜNETEKET BESZÉLEM MAGAMBA... ??????, REMÉLEM MINDENKI AZ ITT..... :) KÉNE EGY TOPIKOT NYISSUNK... NEM??? ÁPRILIS ELEJI NEM (!!!) VÁRT MENSISEK... :)
Szerintem ha még 2 heted van a mensiig, akkor félidõben vagy és jobb oldalon érik a pete. Nálam pont ilyen tünetekkel jár a peteérés mint írod: mellfeszülés, puffadás, jobb vagy baloldalon olykor igen erõs fájdalom.
Helló! Nekem 6-án "nem" kéne megjönni, de hasonlók a tüneteim, mint neked/nektek:) ))) Remélem babásak vagyunk!!!
A kérdező hozzászólása: Hát mi még nem terveztük, de ha így alakul én nagyon örülnék neki
Szia én veled együtt érzek, nekem 7én kéne megjönnie de remélem nem fog!Nekem is szúrkál a hasam sõt a mellem is nagyon érzékeny.Azt mondják hogy még a fehér szinû folyás is a jele annak hogy babás valaki!Hát reménykedjünk hogy sikerülni fog!Mi már 3 éve próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: nekem még két hetem van hogy megjöjjön és a mellem nem szokott ilyenkor érzékeny lenni de most az a hasam enyhén fel van puffadva és olyan érzésem van hogy szúra a jobb hasam alja
Nekem a nem várt mensi elõtt pár nappal kezdõdtek. Majd' leszakadt a mellem, de nem úgy mint mikor megjön, fájt a hasam alja, mintha fel lennék fázva, folyton mandulát akartam enni éss nagyon ingerélkeny voltam. Sok sikert! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Elejinte negyon féltem hogy az vagyok e de a második hét aggodalmaskodás után már annak örültem volna ha babás vagyok de sajnos megjött:(

Elmagyarázod? Ha multhéten teherbe estem akkor holnap már nem fog megjönni? Mik az első jelek és mikor jelentkeznek?

Legjobb válasz: Ha biztosan teherbe estél, akkor nagy valószínûséggel nem jön meg, de sokaknál elõfordul, hogy vérezgetnek, mégis terhesek. Tünetek: http://www.babanet.hu/faq/termas03.php

Ha biztosan teherbe estél, akkor nagy valószínûséggel nem jön meg, de sokaknál elõfordul, hogy vérezgetnek, mégis terhesek. Tünetek: http://www.babanet.hu/faq/termas03.php
Nekem nem jött meg, de mindkét gyereknél 4 héttõl lettek tünetek))szurkolok.

Terhesség első jelei mennyi idő multán jelentkeznek? Mik azok?

Legjobb válasz: A terhesség legismertebb gyanú jele a havivérzés elmaradása. Minden más tünet egyénenként tág skálán mozoghat, vagy jelentkezik vagy nem. Az ismert tünetek (hányinger, émelygés, szagundor stb) ha van is általában csak a havi vérzés elmaradása után jelentkezik.

A terhesség legismertebb gyanú jele a havivérzés elmaradása. Minden más tünet egyénenként tág skálán mozoghat, vagy jelentkezik vagy nem. Az ismert tünetek (hányinger, émelygés, szagundor stb) ha van is általában csak a havi vérzés elmaradása után jelentkezik.

Mennyi idő mulva jelentkeznek a terhesség első jelei? És mik azok?

Nem hiszem, h terhes lennék..de vegyek egy tesztet? mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben,és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben, és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei, és mik ezek a jelek?

és mik ezek a tünetek? mi a legkisseb, és a legnagyobb tünet?

Legjobb válasz: A`lltalában a 4-6.he´ten jelentkeznek elözször. menstruáció kimaradása,a legfotosabb.majd a mellfeszülés,e´rze´kenyebbé va´lása,esetenként hányinger,ha´nyás,alhasi fa´jdalmak.Napi többszöri vizelet ürítés.Esetenke´nt szagok ira´nti érze´kenység.Majd e´telek uta´nni vágy de ez sem mindenkinél.

A`lltalában a 4-6.he´ten jelentkeznek elözször. menstruáció kimaradása, a legfotosabb.majd a mellfeszülés, e´rze´kenyebbé va´lása, esetenként hányinger, ha´nyás, alhasi fa´jdalmak.Napi többszöri vizelet ürítés.Esetenke´nt szagok ira´nti érze´kenység.Majd e´telek uta´nni vágy de ez sem mindenkinél.
Szióka!Igen, mindenkinél másképp van.Nekem pôldául csak a menstruáció maradt el, 1 hét késés után tesztet csináltam, ami kimutatta a terhességet.Semmilyen hányinger, rosszullét nem társult a terhességemhez.Most vagyok 18+5hetes terhes:) )

Mik a terhesség első jelei? Miután együtt voltam a barátommal, mennyi idő után jelentkeznek ezek?

Legjobb válasz: az elsõ jele a terhességnek az, hogy kiírjátok ide kérdésnek, hogy idézem: "SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK?".

az elsõ jele a terhességnek az, hogy kiírjátok ide kérdésnek, hogy idézem: "SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK?".
Minimum 2 hét. Védekeztetek? Szeretnétek a babát?
google a barátod :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ:) és nem, nem szeretnénk babát. 2-->nincs kedvem "guglizni". És kiváncsi vagyok személyes tapasztalatokra is:)
Ha friss a dolog, akkor 2 hét múlva tesztelj.

Mik a terhesség első jelei és mikor jelentkeznek leghamarabb?

Iszonyatos gondban vagyok.

Legjobb válasz: Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt

Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt
nekem már a nem várt mensi elõtt gyomorégésem volt. aztán pár hét múlva elmúlt, de ezenkívül semmi egyéb. ja és ez azért volt gyanús, mert soha életemben nem égett azelõtt a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: Az lehetetlen, hogy négy napra rá már émelyegjek ugye? Ráadásul mensim is volt utána 3 napig, csak kevesebb mint máskor.
Csinálj tesztet! Ha terhes vagy már bõven kimutatja!

Mik a terhesség első jelei? És ezek mikor jelentkeznek?

Legjobb válasz: például: elmaradt menstruáció reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs) gyakori vizelési inger mell megnövekszik, érzékennyé válik a méh nagyobbnak érzõdik a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak folyamatos éhségérzet nagymértékû fáradtság szívdobogásérzés (növekvõ pulzusszám) nekem már nem várt mensi elõtt jelentkeztek a jelek.

például: elmaradt menstruáció reggeli rosszullét (sok nõnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs) gyakori vizelési inger mell megnövekszik, érzékennyé válik a méh nagyobbnak érzõdik a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak folyamatos éhségérzet nagymértékû fáradtság szívdobogásérzés (növekvõ pulzusszám) nekem már nem várt mensi elõtt jelentkeztek a jelek.
Szia! Én nem tudtam hogy terhes vagyok, de iszonyatosan fájtak a melleim, nem kívántam már a cigit(sajnos dohányoztam), és a legfurább de nem állt be a hajam!Puha volt, kezelhetetlen:) Aztán megláttam a teszten hogy miért. Ekkor voltam 5 hetes. 14. hétig borzalmasan rosszul voltam, volt hogy napokig aludtam.
Ez is, mint a legtöbb dolog nagyon egyedi tud lenni. Van, aki úgy veszi észre, hogy terhes, hogy émelyeg, van, akinek az étvágya nõ meg, van aki akkor kezd gyanakodni, amikor elmarad a vérzése, nekem pl. a cicim fájt nagyon, feszült és hason nem is tudtam aludni. Ez kb. a kimaradt menzesz elõtti héten volt. Olyan is van, akinek az elsõ pár hónapban szinte semmi tünete nincs (legalábbis olyan, ami alapján gyanút fogna), mivel meg is jön neki, nem is émelyeg, nem is hány, nem is feszül a melle. Aztán lehet, hogy csak akkor veszi észre, amikor már nõni kezd a pocija.
Nekem is a cicim lett kemény, néztük is a férjemmel h de jó :) , meg menstruáció szerûen görcsölt a hasam, gondoltam is h na megjön, de csak nem akart megjönni. végül mégis csináltam tesztet és azonnal két csík lett. A cicifeszülés már a várt menstruáció elõtt volt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Mi nászúton voltunk, mint utóbb kiderült, akkor már 6 hetes voltam. nekem a cicifeszülés nem tûnt fel, mert amikor megjött elõtte mindig feszült, azt gondoltam, hogy most is megfog. Fel is szerelkeztem tamponnal rendesen. Ami feltûnt: hasmenõs voltam mindíg, ott viszont , Tunéziában, ahol mindenki fél a hasmenéstõl, nekem székrekedésem volt. Tele voltam pattanással (elõtte 10 évvel volt utoljára)és hihetetlen gyorsan nõtt a szõröm(szinte reggeli borotválkozás után már du-ra szõrös lett a lábam). Azóta is megvannak ezek a tünetek, soha nem volt ilyen ragyás az arcom, csak Tamarin lekvárral tudok már "létezni" és váltanom kellett epilálásra, mert gyorsan szõrösödik a lábam (is), de már nem érném el naponta leszedni. Más tünetem az elején nem volt. Utána kb a 9-10. héten jött a fémes íz a számban. 37 hetes kismami
én 6 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. Elõtte ezeket éreztem: mellfeszülés, undorodtam dolgoktól, dohányoztam és hányingerem lett tõle, fáradt voltam, (hányni egyszer sem hánytam), menstruációs fájdalmaim voltak, ja, és a legjobb ami volt, az hogy egyfolytában CSUKLOTTAM :D:D:D:D 36 hetes kismami

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei? Nem biztos hogy az vagyok mert megszakitással a végén szexeltünk, de a melleim érzékenyek, ingerült vagyok és a méhembe bele-bele szúrkál.

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.

Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.
Változó. Van, aki szinte rögtön érez valamit, más csak a 10. nap körül, van aki 1-2 héttel az elmaradt mensi után. Mindenesetre egy tesztet megér mensinél, akkor is, ha megvan! Hallottam már olyanról, aki 4 hónapos kismama koráig menstruált...
Egyetértek az elsõvel, nekem is 2 hét volt kb! Tesztelj!
Én nem éreztem semmi különöset, mert menses elõtt/közben is fájnak a melleim... 1 hét elmaradás után a teszt mutatta meg az igazságot! :) És a hányás kb akkor kezdõdött, meg a rosszullét, mikor megláttam a két csíkot. Szinte pszichés ez a dolog már-már (tudom, hogy nem az).:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mikor jelentkeznek/jelentkezhetnek a terhesség első jelei? És mik azok?

Legjobb válasz: Mikor meg kellett volna jönnie, akkor ugyanolyan tüneteim voltak terhesen, mint nem terhesen mensi elõtt. Picit szurkált, picit görcsölt a hasam. Ennyi. Aztán nem jött meg. Nekem az elsõ tünetem az volt, kb. 4-5 hetesen, hogy állandóan aludtam volna. S égett a gyomrom, kb. a 6-7. héttõl. Nálam más nem volt.

Mikor meg kellett volna jönnie, akkor ugyanolyan tüneteim voltak terhesen, mint nem terhesen mensi elõtt. Picit szurkált, picit görcsölt a hasam. Ennyi. Aztán nem jött meg. Nekem az elsõ tünetem az volt, kb. 4-5 hetesen, hogy állandóan aludtam volna. S égett a gyomrom, kb. a 6-7. héttõl. Nálam más nem volt.
Szurkált a petefészkem menstruáció körül (de nem jött meg). Igazából csak utólag tudom, hogy ez már egy jel volt, akkor nem gondoltam, azt hittem meg fog jönni (annak ellenére, hogy nekem nem szokott szurkálni mensikor a hasam). De valahogy nem hittem el, hogy ez tünet lehet. Aztán nem jött meg szerencsére, és én is nagyon fáradékony lettem, ez eltartott vagy 3 hónapig. Nekem nem volt hányingerem, meg semmi. Csak talán éhesebb voltam minden nap, mint szoktam. Ez kb. a 6.-8. héttõl volt így.
Nekem is teljesen menzis tüneteim voltak, pont mint máskor. A többi tünet (fejfájás, émelygés, 6-7 hérten)
Szia! Számomra az 5-6 héten kezdett biztossá válni, hogy a kisfiam a pocakomban van. Feszült a mellem, álmosabb voltam és úgy egészében másképp éreztem magam. Biztos voltam benne, hogy végre(14 év után)kisbabám lesz.:)
Tényleg a mellfeszülés! Az volt nekem is, csak már elfelejtettem. :) Nem várt mensivel egyidejûleg jelentkezett.
Mindkét babámat nagyon hamar megéreztem, és biztos voltam benne, hogy az a hónap sikerült. Már a menstruáció esedékessége elõtt 1 héttel egész másképp szúrt a petefészkemnél, és a méhemnél is éreztem feszítés félét. Sokáig próbálkoztunk, és elõtte soha nem éreztem ilyen tüneteket. A mellfeszülés a 4. hét környékén jött, a másodiknál az émelygés is, az elsõnél ez csak a 7. héten jelentkezett.
Nekem ami igazán gyanús volt az az volt, hogy a mellbimbóm nagyon érzékeny lett. A mellfeszülés hasonló volt mint menstruációkor, az hogy késett nem volt szokatlan. Viszont a mellbimbóm érzékenysége miatt tudtam még a teszt elõtt hogy gyerkõc van a képben. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!