Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentkeznek első (61 db)

Honnan tudhatom ha terhes vagyok? Mik az első tünetei? és körülbelül mikor jelentkeznek ezek a tünetek? úgyértem hogy 1-2-3-4 hét? Vagy hónap?

Legjobb válasz: Mielõtt szexelsz azért nem árt tisztában lenni alap dolgokkal. :S A terhesség elsõ jele általában a havi vérzés kimaradása. Az egyéb tünetek változóak, van akinek 3 hét után, de van olyan akinek csak késõbb, és van akinek egyáltalán nem jelentkeznek. Egyébként reggeli rosszullét, fáradtság, mellfeszülés stb.

Mielõtt szexelsz azért nem árt tisztában lenni alap dolgokkal. :S A terhesség elsõ jele általában a havi vérzés kimaradása. Az egyéb tünetek változóak, van akinek 3 hét után, de van olyan akinek csak késõbb, és van akinek egyáltalán nem jelentkeznek. Egyébként reggeli rosszullét, fáradtság, mellfeszülés stb.
Menstruácio elotti napokban feltunt, hogy nagyobbak a melleim. A férjem meg is jegyezte. En a menszesz napján pozitívat teszteltem (tervezett baba). Rá 2 hétre jottek a rosszullétek, hányás stb. 26N
Mondjuk ha már szexeltél, már van rá esélyed.
A menstruáció kimaradása szokott lenni az elsõ jel.

Egyik reggel nagyon rosszul voltam, és gyomorégésem volt, azóta hőemlkedésem van. Ez lehet terhesség? Az első tünetek mikor jelentkeznek?

A cilkus. Hu szerinti "kritikus" naokon voltunk együtt, egyik reggel pig nagyon rossul voltam, és gyomorégésem volt, azóta h?emlkedésem van. Tudom a teszt korai de csináltam egyet, persze semmi ... : ( Lehettek a baba jelei? Vagy egészen más?

Legjobb válasz: 2 hét után jelentkeznek az elsõ jelek.

2 hét után jelentkeznek az elsõ jelek.
Lehetnek akár a terhesség korai jelei, de egy gyomorrontásé is! (ne hari)Ha pár nap múlva sem jön a nem várt menzi, csináljmég tesztet, hátha csak te vagy érzékeny minden változásra! Drukkolok nektek!

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei, és mik ezek a jelek?

és mik ezek a tünetek? mi a legkisseb, és a legnagyobb tünet?

Legjobb válasz: A`lltalában a 4-6.he´ten jelentkeznek elözször. menstruáció kimaradása,a legfotosabb.majd a mellfeszülés,e´rze´kenyebbé va´lása,esetenként hányinger,ha´nyás,alhasi fa´jdalmak.Napi többszöri vizelet ürítés.Esetenke´nt szagok ira´nti érze´kenység.Majd e´telek uta´nni vágy de ez sem mindenkinél.

A`lltalában a 4-6.he´ten jelentkeznek elözször. menstruáció kimaradása, a legfotosabb.majd a mellfeszülés, e´rze´kenyebbé va´lása, esetenként hányinger, ha´nyás, alhasi fa´jdalmak.Napi többszöri vizelet ürítés.Esetenke´nt szagok ira´nti érze´kenység.Majd e´telek uta´nni vágy de ez sem mindenkinél.
Szióka!Igen, mindenkinél másképp van.Nekem pôldául csak a menstruáció maradt el, 1 hét késés után tesztet csináltam, ami kimutatta a terhességet.Semmilyen hányinger, rosszullét nem társult a terhességemhez.Most vagyok 18+5hetes terhes:) )

Mik a terhesség első tünetei és mikor jelentkeznek először?

Legjobb válasz: Általában az elsõ tünetek sima pre mens tünetek (mell fájdalom, has szurka) épp ezért nem lehet biztosan tudni hogy mi okozza, a teszt ilynekor még korai. Az elsõ igazi tünet hogy nem jön meg, ilyenkor már lehet tesztelni. Viszont ha nagyon szeretnél már babát akkor az ember simán produkál tüneteket, pedig nincs is terhesség...:(

Általában az elsõ tünetek sima pre mens tünetek (mell fájdalom, has szurka) épp ezért nem lehet biztosan tudni hogy mi okozza, a teszt ilynekor még korai. Az elsõ igazi tünet hogy nem jön meg, ilyenkor már lehet tesztelni. Viszont ha nagyon szeretnél már babát akkor az ember simán produkál tüneteket, pedig nincs is terhesség...:(
A kérdező hozzászólása: pont ezaz hogy nem szeretnék, de tegnap szédültem, hányingerem volt és hirtelen lettem fáradt és rosszkedvû.
a hányinger csak a 6. hét körül kezd jelentkezni ha jelentkezik. Nem rögötn, legalábbis a nõk 99%-ánál nem. Micvel a 6. hét körülre változik meg annyira ahormon háztartás hogy iylen tüneteket produkáljon. De sok nõnek egyáltalán semmilyen tünete nincs sokáig.

Mik a terhesség első jelei és mikor jelentkeznek leghamarabb?

Iszonyatos gondban vagyok.

Legjobb válasz: Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt

Nálam kb. az 5. terhességi hét környékén jelentkeztek az elsõ tünetek: iszonyú fáradékonyság, enyhe émelygés. Persze a mellem (elsõsorban a mellbimbóm és oldalt) már jóval korábban érzékeny volt
nekem már a nem várt mensi elõtt gyomorégésem volt. aztán pár hét múlva elmúlt, de ezenkívül semmi egyéb. ja és ez azért volt gyanús, mert soha életemben nem égett azelõtt a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: Az lehetetlen, hogy négy napra rá már émelyegjek ugye? Ráadásul mensim is volt utána 3 napig, csak kevesebb mint máskor.
Csinálj tesztet! Ha terhes vagy már bõven kimutatja!

Mikor jelentkeznek/jelentkezhetnek a terhesség első jelei? És mik azok?

Legjobb válasz: Mikor meg kellett volna jönnie, akkor ugyanolyan tüneteim voltak terhesen, mint nem terhesen mensi elõtt. Picit szurkált, picit görcsölt a hasam. Ennyi. Aztán nem jött meg. Nekem az elsõ tünetem az volt, kb. 4-5 hetesen, hogy állandóan aludtam volna. S égett a gyomrom, kb. a 6-7. héttõl. Nálam más nem volt.

Mikor meg kellett volna jönnie, akkor ugyanolyan tüneteim voltak terhesen, mint nem terhesen mensi elõtt. Picit szurkált, picit görcsölt a hasam. Ennyi. Aztán nem jött meg. Nekem az elsõ tünetem az volt, kb. 4-5 hetesen, hogy állandóan aludtam volna. S égett a gyomrom, kb. a 6-7. héttõl. Nálam más nem volt.
Szurkált a petefészkem menstruáció körül (de nem jött meg). Igazából csak utólag tudom, hogy ez már egy jel volt, akkor nem gondoltam, azt hittem meg fog jönni (annak ellenére, hogy nekem nem szokott szurkálni mensikor a hasam). De valahogy nem hittem el, hogy ez tünet lehet. Aztán nem jött meg szerencsére, és én is nagyon fáradékony lettem, ez eltartott vagy 3 hónapig. Nekem nem volt hányingerem, meg semmi. Csak talán éhesebb voltam minden nap, mint szoktam. Ez kb. a 6.-8. héttõl volt így.
Nekem is teljesen menzis tüneteim voltak, pont mint máskor. A többi tünet (fejfájás, émelygés, 6-7 hérten)
Szia! Számomra az 5-6 héten kezdett biztossá válni, hogy a kisfiam a pocakomban van. Feszült a mellem, álmosabb voltam és úgy egészében másképp éreztem magam. Biztos voltam benne, hogy végre(14 év után)kisbabám lesz.:)
Tényleg a mellfeszülés! Az volt nekem is, csak már elfelejtettem. :) Nem várt mensivel egyidejûleg jelentkezett.
Mindkét babámat nagyon hamar megéreztem, és biztos voltam benne, hogy az a hónap sikerült. Már a menstruáció esedékessége elõtt 1 héttel egész másképp szúrt a petefészkemnél, és a méhemnél is éreztem feszítés félét. Sokáig próbálkoztunk, és elõtte soha nem éreztem ilyen tüneteket. A mellfeszülés a 4. hét környékén jött, a másodiknál az émelygés is, az elsõnél ez csak a 7. héten jelentkezett.
Nekem ami igazán gyanús volt az az volt, hogy a mellbimbóm nagyon érzékeny lett. A mellfeszülés hasonló volt mint menstruációkor, az hogy késett nem volt szokatlan. Viszont a mellbimbóm érzékenysége miatt tudtam még a teszt elõtt hogy gyerkõc van a képben. :)

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei? Nem biztos hogy az vagyok mert megszakitással a végén szexeltünk, de a melleim érzékenyek, ingerült vagyok és a méhembe bele-bele szúrkál.

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.

Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.
Változó. Van, aki szinte rögtön érez valamit, más csak a 10. nap körül, van aki 1-2 héttel az elmaradt mensi után. Mindenesetre egy tesztet megér mensinél, akkor is, ha megvan! Hallottam már olyanról, aki 4 hónapos kismama koráig menstruált...
Egyetértek az elsõvel, nekem is 2 hét volt kb! Tesztelj!
Én nem éreztem semmi különöset, mert menses elõtt/közben is fájnak a melleim... 1 hét elmaradás után a teszt mutatta meg az igazságot! :) És a hányás kb akkor kezdõdött, meg a rosszullét, mikor megláttam a két csíkot. Szinte pszichés ez a dolog már-már (tudom, hogy nem az).:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mennyi az esély rá, hogy valaki terhes, ha azóta az eset óta, amitől teherbe eshetett volna már 4-szer megjött neki? És a terhesség első jelei mikor jelentkeznek pl:hányinger. Kívánás. és a pocak mikor kezd el nőni?

Legjobb válasz: Lehet,hogy igazad van...mert nem a megfelelõ helyen..nem a megfelelõ illetõvel és nem a megfelelõ állapotban...és nem az én régen eltervezett gondolataim szerint volt az egész...egy szóval nem kellett volna megtörténnie...ráadásul az elsõ volt...és hát igen lehet beképzelem magamnak..tiszta hülye vok...:S

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van...mert nem a megfelelõ helyen..nem a megfelelõ illetõvel és nem a megfelelõ állapotban...és nem az én régen eltervezett gondolataim szerint volt az egész...egy szóval nem kellett volna megtörténnie...ráadásul az elsõ volt...és hát igen lehet beképzelem magamnak..tiszta hülye vok...:S
az esely kb 0, 01%.a Tunetek nem tudom mikor kezdodnek de a pocak kb 6 honaposan kezd el noni.
Ha megjön a menstruációd, az azt jelenti, hogy nem történt megtermékenyités. Ha 4x jön meg, akkor az esély rá egyenlõ a 0-val szóval megnyugodhatsz. Lehet, hogy csak erõsen görcsölsz rajta, hogy terhes vagy és bebeszéled magadnak, vagy teljesen más dolog miatt van ez.
Nem vagy hülye:) Meggondolatlan voltál de most már hiába mondom. Remélem a következõ jobban sikerül úgy, ahogy elképzelted.:) Csak terelgesd el ezeket a gondolatokat a fejedbõl, foglald le magad valami mással.(2.válaszadó)
hát nagyon minimális rá az esély hogy terhes légy, ha már 4X megjött...de nekem van egy ismerõsöm akinek az 5. hónapban is megjött még (de ez észrevehetõ mert neki is feltûnt hogy kevesebb napig tartott és kevesebb volt a vérzés is) de szerintem megnyugodhatsz, szerintem is csak beképzeled magadnak..
Nagyon minimális az esélye neki. Avérzésed másmilyen lenne ha esetleg meg is jönne közbe. A pocak pedig változó hogy mikor kezd nöni, nekem a 3. hónaptól már észre lehetett venni!
Egy hetes lehet a kérdés ezen az oldalon, csak a terhesség címke alatt, bizony, sajnos a lány terhes, és már mocorog a picike. Pedig vigyáztak, nem akarták, és rendesen megvolt neki, most maradt el. A pocak mikor nõ: nekem 12hetesen már nagy pocakom volt:) és ezeket a tüneteket embere válogatja. Ált. az elmaradt menzesz körül jönnek elõ. Miért nem ugrasz le a drogériába egy terhességi tesztért, és csinálod meg, vagy mész el nõgyógyhoz, ha nagyon aggódsz.
A kérdező hozzászólása: Gabriel teszt negatívat mutatott...ezek szerint tényleg csak bebeszéltem magamnak..szerencsére...még nagyon nem jönne jól egy baba...bármennyire is szeretem õket, sajátot még nem szeretnék!:) Köszönöm a válaszokat!És kérem ne higgyétek/higgyék, hogy felelõtlen kis fruska vok...az az egyszeri alkalom volt olyan...sajnos sokat ittunk...:Sez nem magyarázat!de most már csak meggondoltan teszek mindent!Mégegyszer köszönöm a kommenteket!

Mikor jelentkeznek a terhesség első tünetei (? )

a Barátnőmnek elég sokat késett a menstruációja...kb 3 hetet...és most azt mondta hogy hányt reggel :O ez már terhesség?

Legjobb válasz: ha most délután csinálna 1-terhességi tesztet pozitív lenne ennyi idõ után nem kell reggeli elsõ vizeletbõl csinálni,ha terhes

ha most délután csinálna 1-terhességi tesztet pozitív lenne ennyi idõ után nem kell reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, ha terhes
bnõs ballagjon el egy drogériûba, vagy patikába és vásároljon egy tesztet, majd az megállapítja, hogy terhes-e vagy sem... A hányás és a menzesz késése nem jelent automatice terhességet, de esélyes...
?
3 hét után már hánytam és feszült a mellem. Nekem már a nem várt elõtt kimutatta a teszt reggeli vizeletbõl. Egy valamit nem értek. Késett a menstruációja, vagy késik??

9 napja volt eü. Kaparásom vetélés miatt. Kb.4 napig véreztem utána csak nagyon kevés rózsaszín folyás volt. Viszont ma este újból piros vérzésem van. Ez normális? Mikor jelentkezik az első menstruáció?

Bevettem az Ergam cseppeket amit felírt az orvos és miután elfogyott a vérzésem is elmúlt, most viszont újra vérzek. Tegnap este ittam 2 pohár vörösbort és egy dobozos sört, de nem egyszerre, hanem 3 óra alatt. Nem tudom lehet-e ennek köze hozzá.

Legjobb válasz: 2 hétig de van akinek tovább is tart a vérzés, ugyhogy nyugi nincs semmi gond. Az alkohol ezt nem befolyásolja. Az elsõ menstruáció nekem vetélés után 25. napra jött meg.

2 hétig de van akinek tovább is tart a vérzés, ugyhogy nyugi nincs semmi gond. Az alkohol ezt nem befolyásolja. Az elsõ menstruáció nekem vetélés után 25. napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Akkor hogyhogy pár napig alig volt valami, most meg közepesen erõs és rendes piros?
Menj vissza az orvoshoz. Komolyan! Nekem az elsõ eü. kaparás után pár napig volt vérzés csak, a 2. után viszont nem múlt el, újra és újra visszatért. Sajnos a dokim szabin volt, más csinálta a mûtétet, hozzá mentem vissza és elég félvállról vette a dolgot. Olyan fertõzésem lett, hogy utána 6 hétig jártam orvostól orvosig, két hasi mûtéttel hoztak helyre és ki kellett venni az egyik petevezetékemet. Nem játék! Ragaszkodj hozzá, hogy vizsgáljanak meg rendesen, lehet, hogy meg kell ismételni a kaparást, de inkább, minthogy úgy járj, mint én!
nekem is így volt szinte csak barnáztam mikor megint rákezdtem vérezni és nagyon majd szép lassan elmúlt teljesen, lehet bent maradt még a vér és most távozott
Szerintem mensi lesz.... Nekem ugyan ìgy vetélés miatti kaparàs után a 9. napon megjött. "A természet nem áll le gyászolni" nekem ezt mondta a dokim.Ès tök igaza volt... Egy hétfõn keztem el görcsölni, vérezni.Köv. szerdán kaparás.Köv. pénteken megjött.
Nekem néhány napig vagy egy hétig volt vérzésem, már nem emlékszem pontosan a mûtét után. Lehet, hogy esetleg kicsit megerõltetõbb dolgot végeztél és ezért volt ismét piros vérzés (ha nem a menzesz jöt meg), én sétálgattam, túrázgattam kicsiket mûtét után, és amikor picit többet mentünk, akkor azért több vérzés is volt... A bor biztos, hogy nem tett rosszat, én minden nap megittam utána egy pohárkával, a vörösvértesteknek úgyis épülnie kellett, 1 pohár vörösbor meg jót is tesz a vérnek. Rendes menzi nekem 6 héttel a mûtét után volt, de a mûtét után 2 héttel mentem ellenõrzõ UH-ra is, ahol megnézte a doki, hogy minden rendben van, teljesen kiürült a méhem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!