Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentkezik jóslófájás (4 db)

Mikor jelentkezik a jóslófájás? És milyen érzés?

Legjobb válasz: Az utolsó hónapban általában,legalábbis ez a normális.Van amikor mensi szerû kis görcsölgetés,van amikor méhösszehúzódások formájában,ami nem fájdalmas, de kicsit feszülõs érzés, és van amikor hasogat a hasad alja,szúrkál,esetleg nyílalgat a hüvelyedben,ezek mind lehetnek jóslófájások.

Az utolsó hónapban általában, legalábbis ez a normális.Van amikor mensi szerû kis görcsölgetés, van amikor méhösszehúzódások formájában, ami nem fájdalmas, de kicsit feszülõs érzés, és van amikor hasogat a hasad alja, szúrkál, esetleg nyílalgat a hüvelyedben, ezek mind lehetnek jóslófájások.
A kérdező hozzászólása: Köszke!!!!!!

Kb. mikor jelentkeznek a jóslófájások? Mit fogok érezni? Mennyi lehet akkor még a szülésig?

34 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem nem voltak jóslóim. 39+3.hétre szültem a babámat, egybõl 5 perces fájások jöttek. Tudtam, hogy ez már AZ :) Ne izgulj, te is fel fogod ismerni :) Könnyû szülést kívánok neked!

Nekem nem voltak jóslóim. 39+3.hétre szültem a babámat, egybõl 5 perces fájások jöttek. Tudtam, hogy ez már AZ :) Ne izgulj, te is fel fogod ismerni :) Könnyû szülést kívánok neked!
Nekem a 36. héttõl voltak jóslóim. Ugyanolyan mint a "rendes" fájás, csak gyengébb. A hasad meg a hátad fáj, az egész derekad.. hát majd úgy is rájössz. Nem tudod összetéveszteni. Én a 39 hét utolsó napján szültem.
Nekem a 36.héttõl voltak jóslóim, enyhe mensiszerû érzés, a derekad is fájhat, keményedik a pocakod. A lényeg, h. nem rendszeresek.Ha nem tudod eldönteni akkor zuhanyozz le meleg vízzel, az igazi fájások felerõsödnek a jóslók nem. Sajnos azt, h. mennyi van hátra nem lehet megmondani, én 39+3 voltam mikor szültem. Élvezd még ki a hátralévõ idõt, és szép szülést kívánok!:) Egy 9 hós kislány mamája
Nekem csak rendszeres keményedések voltak kb 3 héten keresztül (10-15 percenként), jóslófájások nem. Amikor beindult, akkor komolyan (38. hét után).

Milyen érzés a "jóslófájás"? És mikor jelentkezik?

Legjobb válasz: írd be a keresõbe, csomó választ találsz.

írd be a keresõbe, csomó választ találsz.
A kérdező hozzászólása: Senkinek nem volt még ilyen.?


Aggaszt, hogy már 4-5 napja rendszeresen (ált. este, egy órára) jelentkeznek a jóslófájások. Félek, hogy korán jön a baba. Mit tehetek?

Ma töltöttük a 34.hetet, a kicsi szép nagy (2.80kg), nem is attól tartok, hogy alulfejlett, csak nem akarom, hogy koraszülött legyen, még nincs befejezve a szobája, jöv?héten megyünk az apaságit intézni...

Legjobb válasz: szia szerintem csak elfáradsz a nap végére és azért mindig este fája a hasad próbálj meg minél többet pihenni és ne aggódj nem lesz koraszülötta a babó

szia szerintem csak elfáradsz a nap végére és azért mindig este fája a hasad próbálj meg minél többet pihenni és ne aggódj nem lesz koraszülötta a babó
Szia! Ne aggódj, inkább pihenj annyit, amennyit csak tudsz. Nekem is több mint 2 hete erõs jóslófájásaim vannak, pár napja a pocak is lenn van már, de a dokim szerint a babám köszöni szépen, egyelõre nagyon jól érzi magát benn:) ) 37 hetes
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, remélem, a mi pici fiunk is még odabent érzi magát a legjobban heteken keresztül!! boldog pocakoskodást!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!