Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentkezik hasszurka (2 db)

Mikor jelentkezik a hasszurka terhesség esetén?

Még 3 nap a nem várt mensiig nem görcsölök pedig szoktam egy pár napja szinte állandóan gyenge szurkálásokat és mintha lüktetne valami oda bent.

Legjobb válasz: A lüktetés fogalmam sincs mi lehet, de a hasszurka jelentkezhet ilyenkor már. Persze lehet hogy csak a menszid jelez, de nekem is ezek voltak az elsõ jelek hogy állapotos vagyok. Szorítok!

A lüktetés fogalmam sincs mi lehet, de a hasszurka jelentkezhet ilyenkor már. Persze lehet hogy csak a menszid jelez, de nekem is ezek voltak az elsõ jelek hogy állapotos vagyok. Szorítok!

Mikor jelentkezik a hasszurka?

aktus után 3-4 nappal még ugye nem mivel megsem történt a beágyazódás vagy de szurkálhat?5.-én jött meg szedem a clostyt meg kb.minden másnap szeretkezünk a férjemmel.2 napja fáradt vagyok és rengeteget eszem talán mintha szurkálna a hasam is,és s?r?n járok a wc-re.csináljak tesztet lehet baba?

Legjobb válasz: Szia! Esélyes lehet, de teszt még nem fogja szerintem kimutatni. A következõ menzesz esedékessége környékén érdemes tesztelni, mert akkor már a valósat mutatja. Ha már babás is lennél, a hcg szint alacsony, nem érzékeli a teszt! Azért én drukkolok Nektek! 10 hetes mami

Szia! Esélyes lehet, de teszt még nem fogja szerintem kimutatni. A következõ menzesz esedékessége környékén érdemes tesztelni, mert akkor már a valósat mutatja. Ha már babás is lennél, a hcg szint alacsony, nem érzékeli a teszt! Azért én drukkolok Nektek! 10 hetes mami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!