Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelentkezik beágyazodási vérzés (3 db)

Mikor jelentkezik a beágyazodási vérzés és milyen az?

Januàr 10.èn volt az utolso mensim.A 28.napra jött meg de utàna csináltam tesztet mert terhes tüneteim voltak. A Teszt negativ lett.Tegnap este viszont elkezdtem barnázni és ma is tart.De ma vagyok a ciklusom 22.napjàn.Mensinek ez tul korai ès nem is piros hanem barna.Nem èrtem az egészet,mi lehet ez? Volt valaki igy?Köszönöm a válaszotokat!

Legjobb válasz: Szia..en is igy voltam...26-28 napos mensziknel a varhato ido elott kb.6 nappal barnazas volt..de csak egy napot....le is tortem mert babat akartam es gondoltam, hogy na ebben a honapban nem sikerult.Aztan nem jott tobb semmi es ra 8 napra pozitiv lett a tesztem. Most 17 hetes vagyok. A beagyazodas nem mindenkinel jelentkezik barnazas formaban..de ha eselyt adtal a babonak akkor lehetseges az...tesztet kb egy het mulva csinalj..meg nem nagyon mutatna ki mert keves a hormonszinted.

Szia..en is igy voltam...26-28 napos mensziknel a varhato ido elott kb.6 nappal barnazas volt..de csak egy napot....le is tortem mert babat akartam es gondoltam, hogy na ebben a honapban nem sikerult.Aztan nem jott tobb semmi es ra 8 napra pozitiv lett a tesztem. Most 17 hetes vagyok. A beagyazodas nem mindenkinel jelentkezik barnazas formaban..de ha eselyt adtal a babonak akkor lehetseges az...tesztet kb egy het mulva csinalj..meg nem nagyon mutatna ki mert keves a hormonszinted.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod!Szeretnènk babàt gyogyszert sem szedek.Kivànok Neked minden jot!!Köszönöm!!

A beágyazódási vérzés hányadik napon jelentkezik? Mivel ma volt egy csepp élénk piros vérzésem.

Legjobb válasz: Nekem mensi elõtt egy héttel volt barna pecsételés.Azt hittem meg fog jönni, de szerencsére utólag kiderült, hogy beágyazódás volt.

Nekem mensi elõtt egy héttel volt barna pecsételés.Azt hittem meg fog jönni, de szerencsére utólag kiderült, hogy beágyazódás volt.
Megtermékenyülés után 7-8 nappal. Nekem elég erõs alhasi és féloldalas petefészekgörcs elõzte meg, aztán jött 2 napig a barnázás. Mivel pont aznap kellett volna megjönnie, furcsálltam, hogy csak barnázgatok. Aztán megjött rendesen és 7 nap helyett 9 napig tartott. Utána csináltam tesztet, ami negatív lett, pedig már akkor is terhes voltam.

A beágyazódásos vérzés mikor jelentkezik? A beágyazódás elején vagy a legvégén? A tesztnek ilyen esetben már pozitívnak kell lennie?

Legjobb válasz: Általában a végén. A teszt csak ezután lehet +, kb. 3 nappal utána kimutatható mennyiségû a Hcg.

Általában a végén. A teszt csak ezután lehet +, kb. 3 nappal utána kimutatható mennyiségû a Hcg.
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, akkor még nincs minden veszve:-)
Persze. Mikorra nem várod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!