Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelennek az anyajegyek a babákon (2 db)

Mikor jelennek meg az anyajegyek a babakon?

Kisfiam 4 honapos,es ugy 1 honapja vettunk eszre a bal keze fejen egy kis halvany barna pottyot,ami azota egyre erosodik(marmint a szine).Felek,hogy olyan csunya nagy szoros anyajegy lesz belole :(.Ti talalkoztatok ilyennel?A heten megyunk vedooltasra,ott mindenkepp rakerdezek,csak mar nagyon nyugtalanit :(

Legjobb válasz: Na ezt most találtam, úgy néz ki még ráérünk: "Anyajegye mindenkinek van, kinek több, kinek kevesebb, kinek nagyon sok. Az anyajegyek ritkán veleszületettek, jellemzõen iskolás korban kezdenek megjelenni, s fiatal felnõttkorig bezárólag az új anyajegyek megjelenése természetes folyamat."

Na ezt most találtam, úgy néz ki még ráérünk: "Anyajegye mindenkinek van, kinek több, kinek kevesebb, kinek nagyon sok. Az anyajegyek ritkán veleszületettek, jellemzõen iskolás korban kezdenek megjelenni, s fiatal felnõttkorig bezárólag az új anyajegyek megjelenése természetes folyamat."
A kérdező hozzászólása: Teny, hogy rajtam rengeteg van, foleg a karjaimon, es a combomon is van jo par.
Jó kérdés, én is filóztam már, hogy mikor fognak megjelenni. Jelenleg 2, 5 évesek a fiaim és egyetlen anyajegy sincsen rajtuk. Mondjuk rajtam is kb. 4-5 db van összesen és a férjemen is max 10 pici pötty van.
az én fiam egy elég nagy méretû anyajeggyel született a vállán van és szabálytalan...
Kislányomnak a bal "szárnyán" jött elõ 3 hónapos korában (már ha értitek:) konkrét, szabályos anyajegy. Cuki, le is fotóztuk. A bal cicije felett viszont egy halványabb folt jelent meg, azt mondta a védõnéni, hogy kávéfolt, nem lesz vele gond. Biztosan nálatok sem lesz baj. Ha ne adj Isten nagyobbra nõne, és zavarja majd a gyermekedet, le tudja szedetni. Ha zavarja! De lehet, hogy az lesz a szexepilje:) Nyugi!
a fiam 2 anyajeggyel született, utána a kulcscsontjánál lett egy kávéfolt.több nem jött ki rajta.

Mikor jelennek meg az anyajegyek a babákon?

Legjobb válasz: Életük folyamán bármikor :-) Van amelyik babának már van a születésekor. De van, amelyiknek csak késõbb. Ez nagyon változó, nincs konkrét intervallum.

Életük folyamán bármikor :-) Van amelyik babának már van a születésekor. De van, amelyiknek csak késõbb. Ez nagyon változó, nincs konkrét intervallum.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!