Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelennek az anyajegyek (8 db)

Mikor jelennek meg az anyajegyek a babakon?

Kisfiam 4 honapos,es ugy 1 honapja vettunk eszre a bal keze fejen egy kis halvany barna pottyot,ami azota egyre erosodik(marmint a szine).Felek,hogy olyan csunya nagy szoros anyajegy lesz belole :(.Ti talalkoztatok ilyennel?A heten megyunk vedooltasra,ott mindenkepp rakerdezek,csak mar nagyon nyugtalanit :(

Legjobb válasz: Na ezt most találtam, úgy néz ki még ráérünk: "Anyajegye mindenkinek van, kinek több, kinek kevesebb, kinek nagyon sok. Az anyajegyek ritkán veleszületettek, jellemzõen iskolás korban kezdenek megjelenni, s fiatal felnõttkorig bezárólag az új anyajegyek megjelenése természetes folyamat."

Na ezt most találtam, úgy néz ki még ráérünk: "Anyajegye mindenkinek van, kinek több, kinek kevesebb, kinek nagyon sok. Az anyajegyek ritkán veleszületettek, jellemzõen iskolás korban kezdenek megjelenni, s fiatal felnõttkorig bezárólag az új anyajegyek megjelenése természetes folyamat."
A kérdező hozzászólása: Teny, hogy rajtam rengeteg van, foleg a karjaimon, es a combomon is van jo par.
Jó kérdés, én is filóztam már, hogy mikor fognak megjelenni. Jelenleg 2, 5 évesek a fiaim és egyetlen anyajegy sincsen rajtuk. Mondjuk rajtam is kb. 4-5 db van összesen és a férjemen is max 10 pici pötty van.
az én fiam egy elég nagy méretû anyajeggyel született a vállán van és szabálytalan...
Kislányomnak a bal "szárnyán" jött elõ 3 hónapos korában (már ha értitek:) konkrét, szabályos anyajegy. Cuki, le is fotóztuk. A bal cicije felett viszont egy halványabb folt jelent meg, azt mondta a védõnéni, hogy kávéfolt, nem lesz vele gond. Biztosan nálatok sem lesz baj. Ha ne adj Isten nagyobbra nõne, és zavarja majd a gyermekedet, le tudja szedetni. Ha zavarja! De lehet, hogy az lesz a szexepilje:) Nyugi!
a fiam 2 anyajeggyel született, utána a kulcscsontjánál lett egy kávéfolt.több nem jött ki rajta.

Mit jelent ha az anyajegy alatt van egy kis puffadas? Nem faj semmi, lehet pattanas az anyajegy alatt?

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz,anyajegyek környezetében található mindenféle változást jó, ha megnézi.Pattanás anyajegy alatt nem nagyon valószínû

Menj el bõrgyógyászhoz, anyajegyek környezetében található mindenféle változást jó, ha megnézi.Pattanás anyajegy alatt nem nagyon valószínû

Mikor jelennek meg az anyajegyek, és mikorra áll be a szem szín?

4 hónapos a bébim és csak kíváncsiságból kérdem, mikorra lehet tapasztalni az anyajegyeket és a szemszín véglegességét? mit?l függ amúgy? nálunk mindenki barna szem? mégis kékes zöldes lett a szemem, apáé barnás zöld ebb?l mi lehet a bébinek majd? most természetesen kék :)

Legjobb válasz: Az én lányom már eleve úgy született, hogy volt egy anyajegye. A szemszín kb 1éves korban véglegesnek tekinthetõ, de olyan is van, akinek még azután is változik. A gyerek szeme bármilyen lehet jóformán, hiszen nem lehet tudni kire üt ez ügyben. Az én lányomnak sötétkék szeme volt sokáig, aztán még be szürkés-kékesedett neki, 1éves kora óta ilyen a szeme, akárcsak az apjáé. Az enyém zöldes barna.

Az én lányom már eleve úgy született, hogy volt egy anyajegye. A szemszín kb 1éves korban véglegesnek tekinthetõ, de olyan is van, akinek még azután is változik. A gyerek szeme bármilyen lehet jóformán, hiszen nem lehet tudni kire üt ez ügyben. Az én lányomnak sötétkék szeme volt sokáig, aztán még be szürkés-kékesedett neki, 1éves kora óta ilyen a szeme, akárcsak az apjáé. Az enyém zöldes barna.
A szemszín azért kb fél éves kórban már látszik hogy milyenné fog válni.Sötét vagy világos, kék vagy inkább barna.Az anyajegyekrõl annyit hogy hajlam kérdése és öröklés kérdése.A lányomnak ahogy nõtt egyre több lett.Talán a nap hozza ki a végleges anyajegyeket. Kb 2-3 évesen már látszott hol és melyek azok.
Anyajegyekhez nem tudok hozzá szólni mert egy darab sincs a fiamon. A szeme viszont már nagyon rég óta kék. Se nekem, se apának nincs ilyen színû szeme. Anyukámtól örökölte. 21 hónapos
Anyajegye már kb. 4 hónapos kora óta van a babámnak, egy nagy a combján és egy pici a nyakán.
A nagynak 7 hónaposan lett barna a szeme, a kicsi 2 éves még kék szemû valószínû az is marad..


Én pont ma vettem észre neki az elsõt! Egy apró a popsiján:) 16hónapos!
2 évesen.
4 évesen jelent meg az elsõ anyajegye, most 10 éves és már 5 db van.
1 éves korában vettem észre a hónaljában (: Most 1, 5, de nincs neki több.
10 naposan (legalábbis akkor vettem észre), utána nõtt egy kicsit, de azóta ugyanakkora. A combja közepén van! :) Sehol máshol nincs, csak ez az egy (egyenlõre)
1-2 év.
Születésekor már volt rajta 1, 8, 5 hósan jött ki rajta a 2. Lassan 2 éves a kislányom.
úgy született...
1 éves kora körül és ha jól láttam 3 db van, most 2 éves.
Nekünk másfél éves kora körül jött ki az elsõ. Most kettõ van neki 20 hónapos a homlokán és a lábszárán van.

Igen ritka, de mégis mit "jelent" a tenyéren és talpon az anyajegy? (Normális válaszokat várok. Bővebben lent. )

Egyszer olvastam a neten, hogy kifejezetten ritka a tenyéren és a talpon az anyajegy. Egyik osztálytársamnak (lány), mindkét helyen van egy-egy, mindkett? a bal végtagjain. Lehetséges, hogy ennek van van valamiféle jelentése? És ha igen, mégis mi? /Zárójelben kérdezem, hogy ugyanennek a lánynak hihetetlenül eltér?ek a tenyerében a vonalak. Már a tanárok is megjegyezték, hogy ez igen ritka. Ennek mi a jelentése?/

Legjobb válasz: már boccs, de ha már hárman jeleztük ezt, akkor már nem annyira ritka szerintem..., te meg egy hatalmas bunkó hogy így reagálsz, gratulálok

már boccs, de ha már hárman jeleztük ezt, akkor már nem annyira ritka szerintem..., te meg egy hatalmas bunkó hogy így reagálsz, gratulálok
Mi is a válaszokat várjuk, azért írtunk ide, hogy megmaradjon a kérdés a listában. De sok eszed van. A kérdésed is eléggé agyament, épp ezért különösen érdekelne valami "tudományos" válasz. De gondolom te is gondolhatod, hogy olyan nincs, hisz bárhol lehet az embernek anyajegye. Esetleg ha a tudomány rovatban kérdezted volna, akkor valami orvosjelölt válaszolt is volna. Na de itt vagyunk, valaki írjon már valami álmagyarázatot, hadd legyen kielégülve a kérdezõ!
Bal tenyér, bal talp :P
Én nem régiben azt hallottam a tv.-ben, hogy akinek a bal tenyerében van anyajegy az elõzõ életébõl hozza a boszorkányságot akinek a jobb tenyerében van az ebben az életben tesz rá szert.
Semmi különöset nem jelent. Tény, hogy kisebb az esély genetikailag arra, hogy ott fog kialakulni, de bárkinek megvan rá az eélye, teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg bunkó vagyok, helyes a megállapítás. Egyébiránt még mindig nem kérek olyan hozzászólást, ami nem a témához kapcsolódik, illetõleg megválaszolja azt. Lehet, hogy én bunkó vagyok, de ti meg sötétek.
Tényleg ritka? Akkor én ritkaság vagyok! :-) Nekem a talpamon van, ott a belsõ felén azon a lúdtalp részen vagy hogy mondjam. De nem a bibircsókos anyajegy, hanem olyan, ami egy szintben van a bõrrel, csak épp barna. Már gyerekkorom óta van. Kíváncsi vagyok mit mondanak errõl a boszorkányok! :-)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem olvastátok végig a kérdésem! Nem kértem, hogy jelezzétek, hogy hol van anyajegyetek, mert nagyon nem érdekel. Leginkább válaszokat vártam volna a kérdésemre...
nekem a kislábujjamon :D
Akkor én is ritkaság vagyok. Mindkét tenyeremen van anyajegy.
Valószínûleg, ha a bal "felén" van mûvészi hajéamokra utal. :) Ha még érdekel priviben írj!! :)

Mikor jelennek meg az anyajegyek a babákon?

Legjobb válasz: Életük folyamán bármikor :-) Van amelyik babának már van a születésekor. De van, amelyiknek csak késõbb. Ez nagyon változó, nincs konkrét intervallum.

Életük folyamán bármikor :-) Van amelyik babának már van a születésekor. De van, amelyiknek csak késõbb. Ez nagyon változó, nincs konkrét intervallum.
5cm??? az óriási biztos nem mm-t akartál írni?
5 cm az elég nagy, de nem jelent semmi bajt ha szõrszálak nõnek ki belõle, ha zavar szedesd le.
A kérdező hozzászólása: Igen 5cm. az hogy a szorszálak szine változik, vagyis õszül és csak az anyajegybe, a szakálamba nem

Az arcom és a karom tele lett anyajeggyel és folyamatosan nőnek és újak jelennek meg. Mit lehet tenni?

Szedessem le az összeset? Attól még jönnek újak :(

Legjobb válasz: Sürgõsen keress fel egy bõrgyógyászt!!!

Sürgõsen keress fel egy bõrgyógyászt!!!
Én is egyet értek az elõzövel!!! Azonnal doki!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!