Találatok a következő kifejezésre: Mikor jelenik Magyarországon (135 db)

Ez mit jelent? "Magyarország, hivatalos nevén 2011. december 31-ig[8] Magyar Köztársaság"

forrás: Wikipedia.

Legjobb válasz: Utána a hivatalos neve Magyarország és nem Magyar Köztársaság.

Utána a hivatalos neve Magyarország és nem Magyar Köztársaság.
De mivel, ez Orbánnak nem fog tetszeni, hogy Orbánia lesz majd (2013-ban persze, addig is, mindent újra átfognak nevezni - kell a pénz valakinek!).
Budapest új neve meg judapest lesz.
Budapestet is átnevezik Orbánvárosra. És lesz benne egy Orbánhíd, meg egy Orbánház és néhány Orbán tér.
Meg Felcsút bank is lesz, Felcsútforint is lesz, meg a felsül is Felcsút lesz...
a köztársasági elnök beszéde onnantól pedig szimplán beszéd lesz, így üresen
azt jelenti, hogy a csodálatos húsvéti pártalkotmányában (ami 2012 január 1-én lép érvénybe) az országnak kimondják, hogy az ország hivatalos neve Magyarország.
"a köztársasági elnök beszéde onnantól pedig szimplán beszéd lesz, így üresen" Attól, hogy a név megváltozik, az államforma még köztársaság marad.
Másodlagos jelentése szimbolikus. A fidesznek a köztársaság szóról is a kommunisták jutnak eszükbe tehát ez egy kommunista koholmány. A köztársaság minden baj okozója, most már a demokratikus jogok megszûnnek folyamatosan minden megoldódik, és erõs leszünk mint Kína. Sõt a Ferihegyi-reptérrõl is az egyik mszp-s politikus jut eszükbe.(csak nekik) Szerencsére Orbán tér van már Bp-en.

Számodra mit jelent Magyarország?

Érzel valamit a szívetben? Szerinted együtt járhat a politikával ez az érzés?

Legjobb válasz: http://mek.niif.hu/01000/01018/01018.htm#cim56

Sok mindent. Ahol a családom és a barátaim, és a én a mindennapjainkat éljük. Más szempontból a hely ahol ha valaki kimászna a forró ólommal teli üstbõl a többi visszarántaná, mert ha megdöglik a tehenem akkor a tied se éljen! A hely ahol mindenkinek fontosabb saját maga, minthogy esetleg másnak is jó legyen. A hely ahol mocskosabb a fõváros, mint Etiópia egy lepukkantnak számító része.
Rémálom az Elm utcában! :D
Maga az ország szép és lenne benne fantázia, de a politikája miatt a többség számára élhetetlen.Ezért külföldre vágyom.Ide csak az emlékek, ismerõsök kötnek, a rokonság.Másért nem érdemes maradni.
"A hely ahol mocskosabb a fõváros, mint Etiópia egy lepukkantnak számító része." Nem kell a fõvárosba menni és kész. Az ország többi része szép.
Csõdtömeget.
A kérdező hozzászólása: Hajnalkal: nem, nem õ írta a kérdést. Hogy én is válaszoljak: én szeretem Magyarországot, és nem csak fizikailag, érzek valamit mást is... Egy népet, egy akaratot, egy sorsot... Mi magyarok, 1000 év után is megmaradtunk a nyelvünkkel, a kulturánkkal... Szerintem a magyarságban éppen az a legszebb, hogy a magyarok szeretik a hazájukat. Ez a szeretet a legnagyobb kincsünk, hogy bármilyen is legyen a helyzet itthon, szeressünk magyarnak lenni, a terheivel és az elõnyeivel. A magyar hazaszeretet teszi széppé a magyarságot.
Egyetértek Hajnalka!
A kérdező hozzászólása: Amúgy ez a kérdés nem pénzügyi helyzetekrõl szól, hanem Magyarországról... A politikai és gazdassági állapotát levonva, nem éreztek valamit ami különlegessé teszi a hazánkat, nem vagytok valamilyen módon "szerelmesek" a magyarságba, a magyar nyelvbe, kulturába, a magyar viselkedébe, történelembe? Ez az igazi kérdés: éreztek e valamit a szívetekben?
"A legtöbbjük csak provokálni tud, miközben az életben semmire nem képes." És te képes vagy leszopni?
A hazát, az életet, a jövõt.
kedves kopelécske, most elárultad önmagad.szóval te azért vagy itt, hogy keverd a szutykot? Akkor gondolom a kérdést is te írtad ki, úgye?? Hát akkor edd meg, amit fõztél!Hamarosan magadra maradsz és játszhatod a jómodú káposztalé agyadat a számítógépen, csak miután kikapcsoltad a monitorod lefekvés elõtt, a képernyõjében még fésüld meg a hajad, hogy jól álljon. jó éccakát szélhámoskáim!!! :) ))
Megéritek a pénzeteket!! Az egyik balszélsõ, a másik jobbszélsõ, a harmadik szélhámos, a negyedik extraszélsõséges és így tovább. Jó kis társaság jött itt össze! Egyhelyen a tükörképe, egész magyarországnak. Már csak a fotósok kellenének ide, hogy megörökítsék a múltnak, milyen szépek is vagyunk „Mi” így együtt, one moment…
A kérdező hozzászólása: Ami itt folyik az nem Magyarország igazi képe
22:42 - nek: Na, éppen ezért nem szeretem a szegényeket. Pontosan ez az összes ami jellemzi a többségüket. A trágárság és az intelligencia teljes hiánya. Régebben ez nem volt így. Azért én azt mondom továbbra is kedves kérdezõ, hogy igenis jó ebben az országban élni. Ezt a pár gy.k. - s tahót meg el lehet viselni.
Nem ez az szitu, amikor egyre többször fognak majd bal lábbal felkelni az emberek! Szerintem nincs mit csodálkozni rajta, hogy ilyen megosztott a közvélemény. -Már egyáltalán nincs rá ok a csodálkozásra.
Én örülök, hogy van közöttünk egy tehetõs jó tündér, aki rendet szeretne teremteni, de sajnos itt az AXE hatása, már elmúlt. Most kérem, várjon a kezelõ jelentkezéséig, vagy próbálja meg késõbb…:-)
A kérdező hozzászólása: Kirõl beszélsz 23:29?
23:05 Én meg azért utálom a gazdagokat, mert a legtöbbjük önkritika nélküli , önelégült , beképzelt majom.És ugyanannyi tahó van köztük, amennyi a szegények között, ha nem több...
" Persze jó, hogy egy remek kormányunk van most, " Bocsi aludtam egyet délután. Szóval addig kormányra került a Jobbik?
Xerintem maga a kérdés kiírója sem 100-as. Gondolhatta volna, hogy lesznek itt csípõs ellenvélemények is Magyarországról! Nyilván pont ezért provokálható az egész, mert akárki akármit mond, sajnos még mindig bõven több a szegény ember, mint a gazdag. Ez egy szándékos és céltudatos kérdés volt egy lázítás elérésére.Jó szórakozást hozzá, a vadbaromfiknak!
Én már régen itt vagyok, van némi rálátásom a dolgokra, te viszont még viszonylag új lehetsz. Sok helyen megtalálsz, majd ott meg látod miért reagálok így a legtöbbször, kedves Hajnalka1. Pont nem lenne szarban az ország ha több lenne az olyan ember mint én, lennének munkahelyek és a fizetések is magasak volnának.
A hazát jelenti az ország , de a sok hibás politikai döntés a korrupció az emberek rosszakarása egyre inkább undorít és inkább külföldre szeretnék menni élni és dolgozni , hogy ne kelljen életem minden pillanatában azzal szembesüljek , hogy a kormány ezt teszi azt teszi és még a legkisebb emberek is szívnak nagyon keményen.Az intézmények bezárnak a munkahelyek megszûnnek mindez azért mert a sok szemétláda politikus nem akar dolgozni, ha akar is akkor is csak a saját érdekét nézi... Kiábrándultam a politikából és abból , hogy rengeteg olyan ember él vígan a mi adónkból akik nem érdemlik meg.Pl említem itt az öröklakást meg ellátást meg személyzetet miután valaki 5 évig dolgozott igen magas beosztásban.., MÁS NEM KAP ILYET akár mennyit gürizhet sokan 40 évesen albérletben laknak... Korrupt 1 ország ez sajnos pedig nagyon szép hely lehetne..
Utolsóval hasonló a gondolatunk. Szép lenne csak tönkreteszik.
Egy remek ország, ahol nagyszerûen lehet élni. Persze jó, hogy egy remek kormányunk van most, de nélkülük is szép itt az élet. Vannak gyönyörû tájaink, igazi Hungarikumaink (és itt nem a jobbikra gondoltam), és az emberek jó része toleráns, kulturált. Egyszóval minden rendben. Eddig elégedetlenkedõkkel szinte csak itt a gy.k. - n találkoztam, de ennyi belefér. Kocsmába meg hasonló helyekre mondjuk nem járok, elit éttermekben meg nem szoktam panaszkodásokat hallani.
Egy retkes ország, ahol nagyszerûen lehet félni. Persze jó, hogy egy ritkaretek kormányunk van most, de nélkülük is szép itt az élet Dubaiban. Vannak gyönyörû tájaink, igazi Ibusztárjaink (és itt nem a jobbikra, hanem egy ütõs balosra gondoltam, de pofáncsattintanám az orcádat), és az emberek jó része arogáns, kulturálatlan szarrágó. Egyszóval minden rendben ott Dubaiban. Eddig elégedetlenkedõkkel szinte csak a gyíkok nem találkoztak, de ennyi belefér a mocskos vadkapitalista eszmémbe. Kocsmába meg hasonló helyekre mondjuk bejárok, elit éttermekben meg nem szoktam eleget beírni a panaszkönyvekbe.
ez sirály :DDDD
A HAZÁMAT. Politika nélkül. Ennek SEMMI KÖZE a politikához. Ez a szülõhazám. Pedro
Ma 21:01 - nek: Remélem nagyon rosszul élsz és elmész külföldre. Ezért a hozzáállásért utáltam meg a szegény réteget, és nem azért mert lenézem õket a jó módom miatt. A legtöbbjük csak provokálni tud, miközben az életben semmire nem képes.
Kopelétõl - köpjbeleéig +1 pont :-)))
Eljön majd az az idõ, mikor mindenki olyan szegény lesz hirtelen, hogy majd a templom egerei a kislyukon keresztül fogják az arcuk elé tolni a sajtfalatkát. Mi meg pont ezért utáljuk a gazdagokat, mert azt hiszik, hogy a tanulással és a lóvéval, megvehetik az egész civilizációt kilóra. Egyszer megrohadtok velünk együtt a kereszten, csak ki-ki a sajátján, hamarosan!
Úhh mit váltottam ki, pedig csak azért írtam, mert ilyen nyálas szöveget már rég hallottam, bocsi! :-D-ez már nem innentõl, nemaz énasztalom
Kedves Jánossy, ezzel a hozzáállással te biztosan. Én viszont csak akkor ha meghalok. Biztos lehetsz benne hogy ez így van. Ismerem magamat és a pénzügyi helyzetemet annyira, hogy ezt meg tudjam ítélni.
"kedves hölgyeim és úraim.önök az oltogatóra címû mûsort látják, ahol éppen kiment a biztosíték úgy látom. volna valaki kedves kicserélni azt? :-)" nos ezért tart itt ez a nyamvadt ország, mert amíg ilyen emberek vannak, itt jólét és béke, sohasem lesz!!! :-(
A hazát. A jövõt sajnos nem.

Magyarországon mikor jelenik meg az Android 3. 0 Samsung Galaxy S-re?

Még idén ?

Legjobb válasz: A 3.0 csak tabletekre jelent/jelenik meg hivatalosan, smartphone-ra 4.0 ICS lesz a következõ.

A 3.0 csak tabletekre jelent/jelenik meg hivatalosan, smartphone-ra 4.0 ICS lesz a következõ.
Bizony, nem fog megjelenni, és valószínüleg a 4.0 sem hivatalosan, mert a samsung csak az 1 éven belül megjelenõ telefonokra fogja 2012 elején kiadni a 4.0-t
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: ha mégis megjelenne SGS1-re az Ice Cream Sandwich(Android 4.0) és még garanciális a telóm, akkor ingyen frissítik a szoftvert a szervízben? Egyátalán szervízben frissítenek szoftvert?
Ha megjelenne hivatalosan, akkor Settings->About phone->Software updates-ben megjelenne és le tudnád tölteni.
De persze nem fog megjelenni Galaxy S-re.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Mit jelent az, ha valaki Magyarországon él, de harmadik generációs kínai, ezért már inkább magyarnak tartja magát?

Elvileg a harmadik generáció az az unoka, nem? De õ az anyjáról is azt mondta, hogy harmadik generációs, pedig az anyja elvileg akkor csak második generációs lehet.

Legjobb válasz:
A harmadik generációs bevándorló azt jelenti, hogy a nagyszülei vándoroltak be Kínából, a szülei vagy már Magyarországon születtek, jártak iskolába és cseperedtek fel, vagy nagyon kis korukban kerültek ide és megintcsak, itt nõttek fel (bár a családban még a kínai kultúra és nyelv volt és a család is sanszosan inkább kínaiakkal barátkozott), a szülei számítanak "második generációsnak", már részben elvesztették a hagyományos kínai értékeket, bár a családban megvolt, de a környezetükben (Mo) nem. A szülõk is kínai származásúak, az õ gyerekeik harmadik generációsak, náluk már otthon is sokkal kevesebb a kínai téma, lehet, hogy õk a kínai nyelvet se tanulják meg soha rendesen, inkább magyarnak érzik magukat, nem furcsa szerintem. Az is lehet, hogy egy második és egy harmadik generációs kínai bevándorló jönnek össze (a bevándorlás ugye folyamatos, így simán lehetnek egykorúak) gondolom így jött össze az említettnek, hogy az anyuka harmadik genes, de az apja miatt, aki második, õ is harmadik genesnek mondja magát (talán mert apai részrõl erõsebben jön a kínai hagyomány).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A harmadik generációs bevándorló azt jelenti, hogy a nagyszülei vándoroltak be Kínából, a szülei vagy már Magyarországon születtek, jártak iskolába és cseperedtek fel, vagy nagyon kis korukban kerültek ide és megintcsak, itt nõttek fel (bár a családban még a kínai kultúra és nyelv volt és a család is sanszosan inkább kínaiakkal barátkozott), a szülei számítanak "második generációsnak", már részben elvesztették a hagyományos kínai értékeket, bár a családban megvolt, de a környezetükben (Mo) nem. A szülõk is kínai származásúak, az õ gyerekeik harmadik generációsak, náluk már otthon is sokkal kevesebb a kínai téma, lehet, hogy õk a kínai nyelvet se tanulják meg soha rendesen, inkább magyarnak érzik magukat, nem furcsa szerintem. Az is lehet, hogy egy második és egy harmadik generációs kínai bevándorló jönnek össze (a bevándorlás ugye folyamatos, így simán lehetnek egykorúak) gondolom így jött össze az említettnek, hogy az anyuka harmadik genes, de az apja miatt, aki második, õ is harmadik genesnek mondja magát (talán mert apai részrõl erõsebben jön a kínai hagyomány).
Akárhány generációs, attól õ még kínai marad!!

Ha az USA csődöt jelent, akkor mi lesz Magyarországgal?

Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Ha a zUSA csõdbe megy, átvesszük a világ feletti uralmat. Hajráááá, Magyarország! :-DDD

Ha a zUSA csõdbe megy, átvesszük a világ feletti uralmat. Hajráááá, Magyarország! :-DDD
Megdrágul a hitelfelvétel a magyar államnak is. De ez csak egy rövid távú csõd lesz, Amerika hosszú távú adósságtörlesztését biztosnak látják a befektetõk, csak a rövid lejáratú kötvények kamata ugrott meg.
2006-ban csak szarba került az USA és a 2008-as válság lett belõle. Ha csõdbe is megy, az ennél is sokkal súlyosabb következményekkel járna. A világkereskedelemben az USA dollár a referencia pénznem.
Az USA nem fog csõdbe menni, ez az egész egy értelmetlen törvény miatt van, nem pedig gazdasági okok miatt.
Akkor Magyarország egy tál lencséért felvásárolja az Usát.
MO végre feltámmad:D

A Trón utodlásban mit jelent az hogy a keleti magyarország?

A Trón utodlàsban mit jelent az hogy a keleti magyarorszàg?

Legjobb válasz: Magyarország nagybetû! A Keleti Magyar Királyságra gondoltál, nyilván. Itt találod meg részletesen: 1. A KELETI MAGYAR KIRÁLYSÁGTÓL AZ ERDÉLYI FEJEDELEMSÉGIG http://mek.oszk.hu/02100/02109/html/93.html

Magyarország nagybetû! A Keleti Magyar Királyságra gondoltál, nyilván. Itt találod meg részletesen: 1. A KELETI MAGYAR KIRÁLYSÁGTÓL AZ ERDÉLYI FEJEDELEMSÉGIG http://mek.oszk.hu/02100/02109/html/93.html

Az XBOX one mikor jelenik meg Magyarországon?

Csak azért szeretném tudni, mert venni akarok egyet.

Legjobb válasz: hivatalos dátuma nincs annak, hogy itt mikor jelenik meg de valószínûleg jövõre ui: gondold át még egyszer, hogy jó konzolt választottál-e :)

hivatalos dátuma nincs annak, hogy itt mikor jelenik meg de valószínûleg jövõre ui: gondold át még egyszer, hogy jó konzolt választottál-e :)
A kérdező hozzászólása: De nem úgy volt hogy valahogy 2013 õszén?
2014 elõtt biztosan nem. http://www.gamekapocs.hu/hir/35160/pontosan_mikor_jelenik_me.. Addig én is veszek egy PS4-et, azzal kihúzom még nem jön az új Xbox One jól fognak mutatni egymás mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nekem most 360-am van
Nekem is Xbox360-am van, lassan 5 éves a gép, és nagyon jól mûködik.
Én a helyedbe PS4-et vennék, amúgy nekem is 360-am van és szerintem jobb is mint a PS3, de az új PS4 sokkal jobb mint az Xbox One, a Microsoft nagy hibát követett el.

Az "öncsőd" magánszemélyeknek. Mit jelent más országban, pl. USA? És mit jelenthet Magyarországon? Valaki hallott/tud erről valamit?

Legjobb válasz: Köszönöm! Tudom, hogy nálunk nincs, de hallottam, hogy a KDNP részérõl a "magáncsõd" bevezetésére tennének javaslatot,elsõsorban a diplomások részére,akik még nagyon nehezen, de tudják fizetni a részleteket (már aki). Ezért érdeklõdtem. Azt igazságosabbnak tartanám, ha a Bank által annak idején megállapított ingatlan árat kérhetné csak tõlünk vissza, ui. a Bank küldte az értékbecslõt.Azt hittem, hogy az USA-ban csak hitelt nem kapnak 7-10 évig a magáncsõdöt jelentõk.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tudom, hogy nálunk nincs, de hallottam, hogy a KDNP részérõl a "magáncsõd" bevezetésére tennének javaslatot, elsõsorban a diplomások részére, akik még nagyon nehezen, de tudják fizetni a részleteket (már aki). Ezért érdeklõdtem. Azt igazságosabbnak tartanám, ha a Bank által annak idején megállapított ingatlan árat kérhetné csak tõlünk vissza, ui. a Bank küldte az értékbecslõt.Azt hittem, hogy az USA-ban csak hitelt nem kapnak 7-10 évig a magáncsõdöt jelentõk.

Mikor jelenik meg Magyarországon a Diablo 3?

Legjobb válasz: Ugyanakkor, amikor külföldön :) Tudom, akkor az a kérdés, hogy mikor jelenik meg külföldön? Erre még semmi biztos információ nincs. Taláégatásként felmerült már a 2012 január is és a június is. A Blizzard általános álláspontja: "It is done, when it is done", illetve a "soon".

Ugyanakkor, amikor külföldön :) Tudom, akkor az a kérdés, hogy mikor jelenik meg külföldön? Erre még semmi biztos információ nincs. Taláégatásként felmerült már a 2012 január is és a június is. A Blizzard általános álláspontja: "It is done, when it is done", illetve a "soon".
Hát azért egyáltalán nem akkor amikor külföldön, maximum letorrentezed amit külföldrõl felraktak.
Eredetim lesz. És elõtte pár nappal már letölthetem. (WoW annual pass) De boltban is aznap fog megjelenni, mint Európában mindenhol. A Blizzardhoz igazodva és a Wow-ból kiinulva valószinûleg 1 nappal késõbb, mint az USA-ban. A SC2 is ugyanazon a napon volt kapható itthon, mint máshol. Más, nem Blizzard játékok is többnyire ugyanakkor jelennek meg. A boltok néhány nappal korábban kapják meg, mint a megjelenés. Torrenten meg elõtte már elérhetõ. Kérdés, hogy lesz-e hozzá tört battle.net szerver, mivel állítólag nem lesz offline módja.

Magyarországon mikor jelent meg először műköröm és mikor terjedt el hétköznapi szinten?

Legjobb válasz: Elõször 1995-ben jelent meg, 2000-tõl vált igazán ismertté.

Elõször 1995-ben jelent meg, 2000-tõl vált igazán ismertté.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!