Találatok a következő kifejezésre: Mikor jönnek első (142 db)

Egy hete volt abortuszom . Mikor jön meg az elsõ menstruáció? De ha nem jön meg akkor valószínû a teherbeesés? Abortusz utáni vérzés az csak tisztulásnak számít, vagy peteérés?

Legjobb válasz: Mûtétes befejezésem még nem volt, csak vetélésem. Utána én véreztem 2 hétig, ez volt a tisztulás. Aztán attól a naptól számítva, mikor elvetéltem 31 napra megjött az elsõ menszim. Valaki rögtön teherbe esik, meg se várva az elsõ menszit. De ez igen kockázatos. Az esetek túlnyomó részében azok a magzatok sem maradnak meg.

Mûtétes befejezésem még nem volt, csak vetélésem. Utána én véreztem 2 hétig, ez volt a tisztulás. Aztán attól a naptól számítva, mikor elvetéltem 31 napra megjött az elsõ menszim. Valaki rögtön teherbe esik, meg se várva az elsõ menszit. De ez igen kockázatos. Az esetek túlnyomó részében azok a magzatok sem maradnak meg.
Már ne haragudj de milyen ember az aki kicsivel az abortusz után már szexel védekezés nélkül? Márpedig ha kérdezed a terhességet ilyenrõl lehet szó...
Az elsõ menstruáció várható ideje az abortuszt követõ egy ciklusnyi idõszak (egyéntõl függõen 26-32 nap is lehet). Ha nem jön meg, akkor is lehet teherbe esni!! Az abortuszt követõ vérzés (1-2 hét még normális) tisztulás.
2-es, nem olvastad el, hogy spontán vetélés volt? Hány hetesen vetéltél el? Ha nem kellett orvosi befejezés, nem lehetett túl nagy. Mert az esetben nem terheli meg a szervezeted egy újabb teherbeesés, de azért 3-4 hónaposnál már igen. Ott kb 3 hónapot érdemes várni.
4-6 het utan job meg a menstruaciod, ne szexelj 6 hetig. A kesobbi termekenyseged es egeszseged erdekeben.
4es hol olvastad a spontán vetélést? Mert hogy a kérdésben nincs az fix.
#6, nem tök mindegy? Élettani szempontból semmi jelentõsége, és a Kérdezõ élettani kérdést tett fel, nem erkölcsit... Kérdezõ, az abortusz utáni vérzés a méhnyálkahártya terhesség utáni leválása, nem sima menstruáció.
Nem, nem tök mindegy, mert felelõsségre vontál olyan miatt amit te olvastál félre...
#8, én nem vontam senkit felelõsségre... de látom, akinek az elõbb reagáltál, õ is "66%-os" - úgyhogy érthetõ a feltételezésed. Én arra reagáltam, hogy nem kellene minden abortusz-témába erkölcsi kardlengetést vinni... aka "Már ne haragudj de milyen ember az..."

Mi jön le arrol a lányról aki első találkozásnál haggya magát megujjazni?

pipás helyen vtunk és eljutottunk idáig nem er?szakoskodtam meg semmi ? meg engedte minden ellenkezés nélkül.

Legjobb válasz: És szerinted mi jön ée arról a fiúról, aki az elsõ randin már ujjazni próbál? :)

És szerinted mi jön ée arról a fiúról, aki az elsõ randin már ujjazni próbál? :)
az hogy egy ribanc:) nekem is volt ilyen, utána meg nem engedte hogy megdugjam mert még szûz volt...
Hogy mondják kultúráltan azt, hogy k..va?
mert lehet rájött, hogy veled komolyan kéne tolni... de attól még az :D mondjuk te is durván tolod.. :D
õ egy k*rva
A rekordom nekem 5 perc, ennyi idõ alatt voltam egy csaj bugyijában, mondanom sem kell mi a véleményem ezekrõl:) De egy patront megér:)
de ha az? de akkor legyen, nem k_rva, csak szereti a f*szt.
hát de az :D Most ezen mit lehet szépíteni ?:D Nekem is fájó pont az, hogy a barátnõm 16 évesen 3 fiún van túl és az egyiknek csak egy kapcsolat nélküli dugás volt... Az ilyeneket mindig k*rvának neveztem, de hát beleszerettem... de persze néha azért zavar. Mentegetõzni meg lehet sok mindennel...
Szia Én nem vagyok k..va de nekem is volt ilyen hogy elsõ randin pettingeltünk másfél éve együtt vagyunk és ma már a férjem. De ez azért 16 éves más szerintem csak kiváncsi a lány meddig mehet és húzhat téged és valóban lehet szerelmes is. Várj és meg tudod milyen ismerd meg ha õ is akarja.
de hogy [email protected] ti vagytok a szánalmasak ha ennyi miatt elitélitek! Biztos õ is megkívánt és nem bírt neked ellenálni... ebben nincs semmi [email protected]ág vannak ennél sokkal durvább dolgok! mint pl. egy csaj 14 évesen leszopott mindenkit aki szépen megkérte rá:S na ez a [email protected]!
Most beszarok rajtatok de komolyan! Elsõre arra mentek hogy benyúljatok a bugyogójába és amelyik lány ezt megengedi az ringyó?? És ti mik vagytok hogy csak azért nyúlkáltok?
RiinGYóóóó
A bugyija lejön.
Nekem az egyik haverom azt mondta az ilyenekre, hogy az ilyen lányok nem k*rvák, hanem k*rnivalók...xP
vagy bejöttél neki és azért, vagy csak nimfomán a csaj.
A kérdező hozzászólása: de különös h utána a szexet meg nem akarta elsietni, és nem is siettük el..vártunk vele ezért nem értem:/
A kérdező hozzászólása: 16éves és 2 pasin van túl..mármint szex terén azt mondta h belém szerelmes elõször:S úgy gondoltam a kultúrált válaszokat h nem azt mondjátok h egy utolsó ribanc k.rva:)
Ennyi álszent [email protected]át és [email protected]! Mindenki arra vár: csak azért van együtt egy csajjal, hogy elóbb-utóbb megdugja. Hogy aztán tartósan vagy csak ideig-óráig... az más kérdés. Erre neked van egy csajod, aki ráadásul belevaló... nem hagyja magát megdugni, de hagy pettingelni... S a társadalom már [email protected]ózza? Ha meg nem engedte volna, Te már régen másik libára hajtanál...s el is felejtetted volna. Ez a csaj tud valamit: adott egy kis ízelítöt, de nem hagyott téged jóllakni! Ez értékelendö, apukám! Hagyd a [email protected] a sok leti-dumát! Hajts erre a csajra, mert ez érti a dolgát!!

Függ a mellméret attól, hogy mikor jön meg az első menstruáció?

Úgy értem,hogy akinek kicsike a melle annak kés?bb,annak akinek nagy annak el?bb? Ez számít?

Legjobb válasz: Nem számít. Itt a gének hatozzák meg, hogy kinek mekkora a melle, és nem az, hogy hány éves korában jön meg az elsõ mensije. Szerintem nincs összefüggés a kettõ között.

Nem számít. Itt a gének hatozzák meg, hogy kinek mekkora a melle, és nem az, hogy hány éves korában jön meg az elsõ mensije. Szerintem nincs összefüggés a kettõ között.
Tuti semmi összefüggés nincs. Ha egyszer látod, hogy ilyen barnás folyásod van, egy két napig, meg ilyen addig nem tapasztalt alhasi fájdalom, akkor tuti meg fog jönni, az lesz a jel. Akkor tehetsz betétet, akkor nem kell aggódnod.
Annyi van, hogy akinek elõbb megjön, annak valószínûleg hamarabb fog nõni a melle is. De a végsõ méretben nem sokat számít.

Hogy védekeztek szülés után közvetlen? Fogamzásgátlót nem szedhetek vérnyomásom miatt, a spirál meg ugye az első rendes menszesz kor teszik fel? Szülés után mikor jön meg az első mensi? Mikor aggodjak?

a Megszakításos módszer mennyire biztonságos? 8 hete szültem, és megszakítással voltunk együtt a férjemmel, mert már nem bírtunk egymással, a terhesség i teszt kimutatná ha valami baleset becsúszott volna? NEm szoptatok, tejem nincs már.

Legjobb válasz: mi mindíg is megszakitásossal. csak akkor lettem terhes amikor terveztük a lányunkat :) elsõre sikerült. 14 hónapos azóta is így védekezünk. sikerrel eddig... LEKOPOGOM

mi mindíg is megszakitásossal. csak akkor lettem terhes amikor terveztük a lányunkat :) elsõre sikerült. 14 hónapos azóta is így védekezünk. sikerrel eddig... LEKOPOGOM
Az óvszer volt a legkézenfekvõbb megoldás. Nekem az elsõ menstruációm 2, 5 hónappal szülés után jött meg. De nem szoptattam, csak 1 hónapig. Ja, és a dokim külön hangsúlyozta a 6 hetes kontrollon, hogy a megszakítás nem védekezés. Elég csupán egyetlen kis fickó, és már ott is a baba. Szóval szerintem használjatok óvszert, amíg nem menstruálsz!
A kérdező hozzászólása: mennyi idõre menstruáltál elsõre kedves válaszolo szülés után? mert már 7-8 hete szültem kb 2 hete mult el a tisztulásos, és nem szopizik már csak tápszeres.
Gumival. A mensim az elsõnél 6 hónappal szülés után jött meg, a másodiknál 8 hónapra rá, de én szoptattam.
A megszakításos módszer szerencse alapján mûködik, nem biztonságos. Az elõváladékban is lehet életképes spermium, így attól is teherbe eshetsz. De szülés után ennyit már illene tudnod. Ha nem akarsz gyereket, felejtsd el a megszakításos védekezést. Használjatok gumit. Hogy mikor jön meg a menszesz az változó. Ha most voltatok együtt akkor kb 3-4 hét múlva csinálj tesztet, ha az negatív megnyugodhatsz.
Mi kézzel-lábbal védekezünk. :) Én szülés után 9 hétig véreztem, gyógyszerrel állították el, utána 3-4 hétre jött meg.
kedves kérdezõ! a spirált már nem csak akkor rakják fel amikor menstruálsz. Én 4 éve szültem, nekem felrakták a 6 hetes kontrollon (vagyis majdnem 7 hetes voltam, és már nem volt vérzésem egyáltalán). A fiam 5 hónapig szoptattam. Kérdezd meg az orvosod.
Nekem is a 6 hetes kontrollon tették fel a Mirena hormonos spirált.
nekem meg Silverlily-t ha jól emlékszem

Tulajdonképpen hogyan megy ez a szülés utáni vérzés? Meddig tart és milyen jellegű? Mikor jön meg az első menstruáció? Mikor lehet szülés után először szeretkezni? Bocsi a sok kérdésért, de sokmindent hallani.

Nekem rendszeres 28 napos a ciklusom és 4-5 napos a mensim. Ez változni fog ?

Legjobb válasz: mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az elsõ pár napban(amig a korházba voltam erõsen véreztem,szal sok volt,de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét,mert már csak barnáztam leginkább. mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt. az elsõ menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi. remélem tudtam segíteni az én esetemmel,de ez mindekinél más. könnyû és gyors szülést 5 hós fiucska anyukája

mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az elsõ pár napban(amig a korházba voltam erõsen véreztem, szal sok volt, de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét, mert már csak barnáztam leginkább. mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt. az elsõ menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi. remélem tudtam segíteni az én esetemmel, de ez mindekinél más. könnyû és gyors szülést 5 hós fiucska anyukája
Nekem 6 hétig tartott a szülés utáni vérzés. Bár maga a vérzés csak 2 hétig, utána erõs majd egyre gyengébb barnázás. Szexelni a 6.hét után lehet. Nekem a babám 1 éves szülinapja körül jött meg elõször. Nem lett egybõl 28 napos ciklus, mint régen.
A vérzés 2-3 hétig tartott. A mwnstruációm elõször a baba 3, 5 hónapos korában jött meg, majd 5 hónaposan és utána minden hónapban 28 napra. 10 hónapos és még szoptatok. Viszont az elsõ 2 napon ömlik belõlem a vér (tampon+be betét), nem szedek semmilyen fogamzásgátlót. Spirált akarok felrakatni, az elsõ szülésem után is az volt fent 6 évig.
Nekem 4 hétig tartott, már azt hittem sose lesz vége. Kb. 5 napig elég erõs volt, tena extra betétet használtam. Egy hét után már elég volt a normál egészségügyi betét, és utána már csak a szoptatások után vérezgettem. A 4. hét után már csak "barnázás" volt.
nekem kb 5 hetig tartott a verzes, a vege mar barnazas volt.az elsö mensi a masodik honapban jött, szexelni meg elvileg 6 het.de nekem 2 honappal szüles utan meg nagyon fajt, alig birtam, fajt belül is a mehszajam tajan es a gatseb is, ami 5 ölteses volt.es neha meg most is verzek szex utan, 3 honapja szültem de a varrat helyen most is faj, hiaba...nem mulik könnyen az eletre szolo kaland.a mensid meg ha minden igaz nem fog jönni mert amit majd felirnak fogamzasgatlot attol nem lesz amig szeded

Mikor jön az elsõ fog?

Nálatok mikor bújt ki az elsõ fogacska? Babám pár nap múlva 8 hónapos és még csak nem is látszik,hogy jönne. Nincs megduzzadva az ínye és nem is ehér vagy piros. Tök normális.

Legjobb válasz: Ez változó a barátnõm fiának 3 hónaposan bújt ki az elsõ,és utána kapásból még kettõ.Egy ismerõs gyerkõcnek pedig 1 évesen jött ki az elsõ.Az én manóimnak 7,5 hónaposan.

Ez változó a barátnõm fiának 3 hónaposan bújt ki az elsõ, és utána kapásból még kettõ.Egy ismerõs gyerkõcnek pedig 1 évesen jött ki az elsõ.Az én manóimnak 7, 5 hónaposan.
Változó. A fiamnak 7 hónaposan jött ki az elsõ foga.
Nagyfiam elmúlt 6 hós, a Kicsinek pár nappal azután miután betöltötte a 4.hónapot.
Egyéni, hogy melyik babának mikor. A fiamnak 5 és fél hónaposan bújt ki az elsõ és még 2 éves sem volt és már kint volt az összes. Amúgy nincs elkésve a tiéd sem, majd kijön.:)
Az én babám 10 hónapos már elmúlt mikor kibújt az elsõ. Most egy éves, és még mindig csak kettõvel büszkélkedhet. :)
11hónapos múlt-most jött az elsõ
A nagyfiam 21 hónapos - elmúlt már 10 hónapos mire kibújt az elsõ foga (még mindig fogzik), az öccse 9 hónapos, az elsõ foga 4 hónaposan bújt ki (7 hónaposan már 8 foga volt). Élvezd az esetlegesen átaludt éjszakákat, mert szükség lesz a türelemre - a fájdalmas hisztik miatt.
Az én fiamnak 5 hónaposan az alsó 2!Most 18 hónapos és 16 foga van :)

A magzatviz az egybol elfolyik vagy lasan? 38+3 hetes kismama vagyok es elso baba, nagyon felek hogy nem veszem eszre mikor folyik el a magzatviz. Mi jon hamarab a magzatviz vagy a fajasok?

Legjobb válasz: Kinek hogy. Nekem a víz jött elõbb, másoknak meg a fájások. Észre fogod venni, mert sok, jön, és nem tudod elállítani. Gondolj bele, több LITER víz van odabent! Az nem fog neked észrevétlenül elszivárogni... Minimum olyan érzés lesz, mintha bepisilnél.

Kinek hogy. Nekem a víz jött elõbb, másoknak meg a fájások. Észre fogod venni, mert sok, jön, és nem tudod elállítani. Gondolj bele, több LITER víz van odabent! Az nem fog neked észrevétlenül elszivárogni... Minimum olyan érzés lesz, mintha bepisilnél.
Valtozo. Nekem hirtelen folyt el, 10 percre mar meg is szuletett a fiam.
Én jobban örülnék ha elõbb a fájások jönnének.Attól félek hogy mi van ha az utcán útközben folyik el a magzatvizem?Ettõl kicsit tartok. 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat.enis felek atol h az utcan elmegy a viz mivel h sokat szoktam setalni mert alitolag konyeb lesz a szules
A legtöbb szülés éjjel indul be, nem az utcán. Azu én vizem is hajnal négykor folyt el. Én amatracot féltettem anno, nem azt, hogy az utcán folyik el. :-) Végül a matrac megúszta, mert gyorsan felpattantam az ágyról. A szõnyeget áztattam el... :-P
Szia. Nekem a fajasok pentek reggel 9 korul indultak (vagyis akkor ebredtem fel ra, hogy faj). A vizem ejjel 11.30kor folyt el, de ugy hogy azt nem lehetett nem eszrevenni. A cipomben folyt a viz es egy nagy tocsa volt. A babam vasarnap hajnali 1.34 kor szuletett.Kozben minden osszehuzodasnal nyalkas kicsit veres valadek urult a mehembol. De ez valtozo kinel mi a sorrend es kinel milyen intenzitassal jon a viz.

2 hós kisbabám gyakran veszi a szájába az öklét(evés előtt és után is ) ez az éhség jele vagy már jön a foga? mikor jön ki az első fog?

Legjobb válasz: nálunk is ez volt, a doki azt mondta elvileg még nem jöhet a foga, az csak kb min. 5-6 hónaposan jelentkezhet, de mindig vannak kivételek, cumizik a babád? én a 3. hónapban adtam neki oda végül, elõtte nem, azóta nem nagyon csinálja.. valószínû csak reflex, v felfedezte, h milyen jó:), ha nem cumizik, akkor lehet csak "pótcselekvés", sztem kérdezd meg a gyerekorvost, ez csak az én tapasztalatom..:)

nálunk is ez volt, a doki azt mondta elvileg még nem jöhet a foga, az csak kb min. 5-6 hónaposan jelentkezhet, de mindig vannak kivételek, cumizik a babád? én a 3. hónapban adtam neki oda végül, elõtte nem, azóta nem nagyon csinálja.. valószínû csak reflex, v felfedezte, h milyen jó:) , ha nem cumizik, akkor lehet csak "pótcselekvés", sztem kérdezd meg a gyerekorvost, ez csak az én tapasztalatom..:)
Szia.Az én babám(9 hetes) is ezt csina´lja, söt, szinte minden baba. Felfedezte a kezét.Ha éhes lenne, akkor sírna közben.Azt mondják, hogy "nassol" a baba.
Nekem is 2 hós a babám és most kezdte el ezt a tevékenységet. Én is azt hittem a foga. Nincs cumija és csak szopizik. Én nem adok neki cumit, nem jó ötlet. Majd abbahagyja:)
Minden baba csinálja, mint ahogy a nyálzást is, szóval minden rendben :) Fogacska kb a 6. hónap után lesz.
Hát igen!!!:) Az én kislányom is 2hónaposan kezdte el enni az öklét.Nem akartam de adtam neki cumit, minthogy az ujját találja meg. Az öklérõl vagy az ujjáról nehezebb leszoktatni, mert az mindig kéznél van!!!:) Ja és vannak kivételek (a sógornõmnek) 2 és fél hónaposan már volt 2 foga.Szóval erre a 5-6 hónapos fogzásra sem lehet adni!

Mikor jön meg az elsõ menstruáció?

már kb 3 éve van fehérfolyásom és 2 éve már elkezdett nõni a mellem van szõröm lent a hónaljamon most kezdett nõni és 13 éves múltam júniusban

Legjobb válasz: Egyenenkent valtozo. Kerdezd meg edesanyad neki mikor volt az elso... Altalaban a lanyok hasonlokepp vannak mint az edesanyjuk. Van akinek 10-11 evesen mar meg van. (en meg nem voltam egeszen 12.) van akiknek sokkal kesobb. Ne stresszelj miatta. Eljon majd az ideje. Hidd el, ugy 50 eves korodig, boven lesz benne reszed... :)

Egyenenkent valtozo. Kerdezd meg edesanyad neki mikor volt az elso... Altalaban a lanyok hasonlokepp vannak mint az edesanyjuk. Van akinek 10-11 evesen mar meg van. (en meg nem voltam egeszen 12.) van akiknek sokkal kesobb. Ne stresszelj miatta. Eljon majd az ideje. Hidd el, ugy 50 eves korodig, boven lesz benne reszed... :)
Ez minden nõnél más és más
szerintem hamarosan meg fog jönni. tarts magadnál egy betétet és egy tiszta bugyit, ha az iskolában jönne meg elõször. egyébként én 12 sem voltam amikor megjött, tesóm meg 16 is elmúlt. szóval még bõven van idõd, ne aggódj. inkább örülj :D
Bármikor megjöhet már a menstruációd, de még 3 évig nem kell aggódnod ha nem menstruálsz. Betét már mindig legyen nálad.

Mikor jön ki pontosan az új The Amazing Spiderman képregény sorozat elsõ része?

Szeretnék elõfizetni is rá (ha lehet magyarul de angolul is jó lenne).

Legjobb válasz: most jön ki a 2. rész te... május 1.-én a mozikban

most jön ki a 2. rész te... május 1.-én a mozikban
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a film mikor jön ki de most fog újraindulni a képregénysorozat valamikor, engem az érdekel.
Bár tudom elég régi a kérdés, de keresed-e még esetleg az új Amazing Spider-man sorozat 1. számát vagy más képregényt? [link] Nekem ugyanis megvan az, sok más dologgal együtt. Üdv!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!