Találatok a következő kifejezésre: Mikor jönnek a babákon az anyajegyek (1 db)

Mikor jönnek elő a babákon az anyajegyek?

Legjobb válasz: Az én babám 8 hónapos, és olyan 5-6 hós volt, mikor felfedzetem rajta tök ugyanott, mint nekem van, csak kisebbe egyet:):D (Születéskor sehol nem volt rajta ez tuti!!)

Az én babám 8 hónapos, és olyan 5-6 hós volt, mikor felfedzetem rajta tök ugyanott, mint nekem van, csak kisebbe egyet:) :D (Születéskor sehol nem volt rajta ez tuti!!)
Az én fiam 1 éves volt mikor kijött rajta az elsõ anyajegy.Mindig figyeltem mert kiváncsi voltam rá.:) Születéskor biztos nem volt rajta sem egy sem.
Az enyém fél éves, de egyetlen anyajegye sincs. Ha valakinek anyajegye van, akkor általában már születésekor megvan neki, születés után csak kisebbek jelennek meg, halványabbak. Azok nem tudom, mikor jelennek meg, de szerintem bármikor, nekem van olyan anyajegyem, ami 10 éves koromban jött elõ, és olyan is, ami 20 évesen (megnézettem, mindegyik normális).
Nekem 2 hónapos a babám, születésekor egy anyajegye sem volt, de már most felfedeztem kettõt rajta. Nekem nagyon sok anyajegyem van (sajnos, figyelnem is kell folyamatosan), és anyukám elmondása alapján nekem is folyamatosan jöttek elõ egészen kamaszkoromig. Szép Anyák napját nektek! :-)
szia..én a kislányom anyajeggyel a mellbimboján szültem meg:D teljesen változo..
kisfiamnak születéskor már volt a lábszárán


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vesztek majd karácsonyi ajándékot 8-10 hónapos babáitoknak?

Férjem szerint felesleges, mert még úgy sem ért belőle semmit, és játéka, ruhája rengeteg van.

29

Nem korai 3hónaposan a gyümölcsöt bevezetni?

anyatejes babáról van szó-igaz,elég nagy baba.a doktornő szerint -most 2.és fél hónapos,lassan kezdjek almát adni.nem 6hónapos kortól kell kezdeni?de lagalább a 4.et mindenképp meg kellene várni-én az előző babánál a középutat,az 5.et választottam.tényleg nehezebben fogadja el-szokja meg az izeket,minél később vezetjük be?

23

Az októberi Baba magazinban milyen fiú nevek vannak a Mosolyalbum rovatban?

1

Babakocsiban milyen vastagon kell öltöztetni egy 3 hetes babát 16 fokban?

5

2, 5 hónapos babám miért rágcsálja az öklét?

Tudom (vagyis gondolom) hogy ez a kor velejárója, minden 2 hónapos rágja az öklét. De mi ennek az oka? Az ínye viszket a fogcsírák miatt, vagy csak úgymond ismerkedik az öklével, vagy mi az oka ennek az örökös ököl rágcsálásnak? Gondolom nem éhes, mert közvetlenül evés után is már rágcsálja. És vegyem ki a szájából az öklét, vagy hagyni kell had rágcsálja amennyit csak akarja? Köszönöm a válaszokat.

5

20-22 hónapos picurodnak milyen napirendje van?

Érdekelne még, hogy mikkel játszik, beszél-e már?

2

A nagymellu mamiknak az elektromos vagy a kezi mellszivo valt be? Vagy nem ettol fugg? Surgosen vennem kell de nem tudom melyiket, nagyon nagy melleim vannak

12

Két hónapos babám evés után szinte mindig nagyon sokat csuklik. Hogyan segítsek ezen?

Kicsit rutintalan vagyok még,és aggódom.Büfizni is csak kettőt szokott,azt is nagyon sokára.Próbáltam hasra is fektetni,de nem tud úgy maradni,és már nem tudom mit csináljak.

5

A 40. hetre született babáknál nagyobb az esélye, hogy rosszalvó legyen?

Hogy s korábban született babák jobb alvók, mivel a méhben el nem töltött időt kint átalusszák és ezért jobban hozzászoknak. Vagyis megtanulnak aludni.

Szerintetek?

egy 4gyermekes anyuka mondta nekem. Mint tapasztalat. Amugy egy kedves nő, egyáltalán nem akart ijesztgetni.

12

Miért húzogatja/tépi az 5 hónapos babám a fülét?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!