Találatok a következő kifejezésre: Mikor jön sok sperma (3 db)

Csajok! Mit szerettek, ha élvezésnél sok sperma jön a pasitokból, vagy azt amikor alig valami?

Volt már, hogy meglep?dtetek, mennyire rengeteg jött?

Legjobb válasz: azt szeretem ha sok. fõleg ha a testemre élvez.tudom h nincs összefüggésben az élvezet nagysága, és a sperma mennyisége, de nekem olyan érzést nyújt, mintha teljesen kifacsartam volna õt, és nagyobbat élvezne. ezért jobb. 20L

azt szeretem ha sok. fõleg ha a testemre élvez.tudom h nincs összefüggésben az élvezet nagysága, és a sperma mennyisége, de nekem olyan érzést nyújt, mintha teljesen kifacsartam volna õt, és nagyobbat élvezne. ezért jobb. 20L
én is a sokat szeretem, ha nagy adag van, erõteljes spricceléssel :) 32/N
csatlakozom, sokat sokat sokat és mindegy hova, imádom a férjemét:)
Nem meglepõ, hanem gusztustalan, folyik kifele, ragad, blöe.. Lehetõleg ne árasszon el, és az menjen inkább a gumiba.
elõzõ vagyok, és egyszer, amikor szoptam, úgy élvezett el, h valahogyan fellõtte a szájüregemen keresztül az orromba. na akkor meglepõdtem.

Mikor jön ki sok sperma a péniszemböl?

Legjobb válasz: hát amikor elélvezel......

hát amikor elélvezel......
szerintem nem a spermán van a hangsúly, hanem azon, hogy "sok" sperma. Szerintem arra gondol, hogy amikor nem pár csepp jön ki, hanem egy kisebb mennyiség. :) ...hát nekem akkor jön jóval több sperma ki, amikor jó sokáig vagyok felizgulva. Minél tovább, annál több. De ha "csak" maszturbálok, azt is el szoktam húzni félóráig-óráig, és akkor jön rendesen :)
Ha sok spermát akarsz, akkor 1 hónapon át napi 12-16 alkalommal verd ki, egy hónap után pihenj 3-4 napot és utána garantálom neked, hogy irdatlan mennyiségû spermát fogsz kispriccelni. Ennek oka egyszerû: Minél többszõr élvezel el naponta, annál több sperméd fog termelõdni. a szervezeted egy idõ után beáll a nagy mennyiségû sperma termelésére és ha pár napig nem élvezel el, ez felgyülemlik és egyszerre nagy adag fog távozni. Jelzem, egészségügyileg is ajánlott legalább napi egyszer elélvezni.
Mikor el élvezel...
Minden második nap este 10 és 11 közöt, ünnepnapokon, valamint a vasárnapi mise elõtti nap, vagyis szombaton. Karácsonykor nem, mert az a tiszta szeretet ünnepe, és nem a mocskos szexuális vonzalomé. Meg persze maszturbáláskor vagy aktív együttlétkor nyílvan az orgazmus kísérõjeként. De átlapozhatnál még pár bioszkönyvet, mert ezek után merem feltételezni, hogy van még némi hiányosságod e és más téren is.
ha alaposan kicumizzák a farkadból :)
Ha jól kivered.

A sperma mennyisége, amely az aktus végén távozik, mitől függ? Ha sok jön, az mit jelent? Függ az izgalmi állapottól?

Legjobb válasz: Izgalmi állapot is közrejátszhat, de attól is függ mikor élvezett el utoljára...

Izgalmi állapot is közrejátszhat, de attól is függ mikor élvezett el utoljára...
bizonyos ételektõl/italoktól is függ..
Étrend, egészségi állapot, utolsó magömlés ideje, életkor, izgalmi állapot. Ezek nagyban befolyásolják a sperma mennyiségét, ízét és állagát.
Leginkább attól hogy mikor volt az elõzõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!