Találatok a következő kifejezésre: Mikor jön az első (113 db)

Mikor jön az elsõ fog?

Nálatok mikor bújt ki az elsõ fogacska? Babám pár nap múlva 8 hónapos és még csak nem is látszik,hogy jönne. Nincs megduzzadva az ínye és nem is ehér vagy piros. Tök normális.

Legjobb válasz: Ez változó a barátnõm fiának 3 hónaposan bújt ki az elsõ,és utána kapásból még kettõ.Egy ismerõs gyerkõcnek pedig 1 évesen jött ki az elsõ.Az én manóimnak 7,5 hónaposan.

Ez változó a barátnõm fiának 3 hónaposan bújt ki az elsõ, és utána kapásból még kettõ.Egy ismerõs gyerkõcnek pedig 1 évesen jött ki az elsõ.Az én manóimnak 7, 5 hónaposan.
Változó. A fiamnak 7 hónaposan jött ki az elsõ foga.
Nagyfiam elmúlt 6 hós, a Kicsinek pár nappal azután miután betöltötte a 4.hónapot.
Egyéni, hogy melyik babának mikor. A fiamnak 5 és fél hónaposan bújt ki az elsõ és még 2 éves sem volt és már kint volt az összes. Amúgy nincs elkésve a tiéd sem, majd kijön.:)
Az én babám 10 hónapos már elmúlt mikor kibújt az elsõ. Most egy éves, és még mindig csak kettõvel büszkélkedhet. :)
11hónapos múlt-most jött az elsõ
A nagyfiam 21 hónapos - elmúlt már 10 hónapos mire kibújt az elsõ foga (még mindig fogzik), az öccse 9 hónapos, az elsõ foga 4 hónaposan bújt ki (7 hónaposan már 8 foga volt). Élvezd az esetlegesen átaludt éjszakákat, mert szükség lesz a türelemre - a fájdalmas hisztik miatt.
Az én fiamnak 5 hónaposan az alsó 2!Most 18 hónapos és 16 foga van :)

Mikor jön az első csók? Hányadik találkozásnál?

Legjobb válasz: Nálam az elsõn.

Nálam az elsõn.
Hol elsõ hol 2. hol 3. hol 4. változó. volt ami elsõ alkalommal volt , de volt ami csak 2 hét után. Igaz, ott 2 hét alatt csak 3x tudtunk találkozni munka miatt.
Az elsõn.
Nálam 2. vagy utána
Amikor már jártok.
Nekünk 1. randi elején volt. Pár perc beszélgetés után. Ha így belegondolok, nem is volt olyan, hogy aki elsõ randin nem csókolt meg, azzal újra találkoztam volna...
Amikor úgy érzitek , az Ég áldjon meg, érezni fogjátok mind a ketten, hogy mikor jön el a varázslatos pillanat!!:)
Hidd el nincs erre szabály hogy mikor , hányadik találkozásnál... Akkor jön az elsõ csók mikor mindketten érezitek azt a különleges pillanatot ! Majd magától fog jönni. :)

Általában mikor jön az első fogacska? Kisfiam 3 hónapos, és nagyon nyáladzik. Kezd a foga jönni, vagy csak szimplán sok a nyála?

Legjobb válasz: Nálunk is volt nyál bõven 3 hónaposan,de csak 6 hósan nõtt ki az elsõ foga.Van akinek 1 évesen.

Nálunk is volt nyál bõven 3 hónaposan, de csak 6 hósan nõtt ki az elsõ foga.Van akinek 1 évesen.
7, 5 hónaposan nincs fogunk. A doki néni 3 hónapos kora óta mondja, hogy "látom fogzik"......:D:D
Nálunk már 3 hónaposan volt mindegyik gyereknek egy foga - de ez nagyon változó - van akinek meg csak 8-10 honaposan jön az elsö.
Lányom 3 hós kora óta fogzik.Most bújt ki egyszerre az alsó kettõ foga.9 hós most.
az én lányom majnem 5 honapos, születése ota nyáladzik.... azota mondják a dokik, hogy fogzik heheheheheh :) azota se semmmiiiiii heheheheh :D

Ha valaki terhes lesz, mennyi idő után kezd el fáji a has? Mikor jönnek az első tünetek és mik azok? És mégis hol fáj a hajam?

Valaki azt mondja, hogy úgy fáj, mintha megakarna jönni, valaki azt hogy középen csikar, még is mit kell érezni?

Legjobb válasz: Anyám 2 éve volt terhes de nem mondta, hoy fáj a haja:S

Anyám 2 éve volt terhes de nem mondta, hoy fáj a haja:S
A kérdező hozzászólása: has akart lenni
Nekem sosem fájt terhesség alatt a hasam. Az elsõ tünetek az adott aktus után kb. 10-14 nappal jöhetnek, mert akkorra történik meg a beágyazódás. De attól tartok - a kérdésedbõl ítélve - hogy nem sokat értesz abból, amit leírtam.
A kérdező hozzászólása: értettem és köszönöm :)
nekem nem fájt egyáltalán. Sürü szagtalan fehér folyásom volt, utána kimaradt a menstruációm. Nekem ezek voltak. De amúgy egyénfüggö mert van, akinek fáj. Arra gyanakszol, hogy az vagy? Akkor vegyél tesztet, 300 ft-ért lehet tízes érzékenységüt venni. 22/L egy kislány anyukája
nõvéremnek nem fájt, menstruált, és 4hónapos terhes volt mikor kiderült, mert már nem jött meg neki... jó mi?

Mikor jön az elsõ gyed?

Gyed extrát kapok mert doktori képzésben veszek részt.

Legjobb válasz: Igényléstõl számítva 30 nap. Vagyis 30 nap múlva mindenképp meg kell kapnod. Ha gyorsak hamarabb is megkaphatod, de általában 30 nap az elbírálás.

Igényléstõl számítva 30 nap. Vagyis 30 nap múlva mindenképp meg kell kapnod. Ha gyorsak hamarabb is megkaphatod, de általában 30 nap az elbírálás.

Átlagosan mikor jönnek az első fogacskák?

ne irja mindenki azt hogy hát nem lehet tudni változó.tudom hogy az de mégis a nagy átlagrol beszéljünk

Legjobb válasz: 5-7 hónap

5-7 hónap
Az átlagnak 5-7 hónaposan. De legkésõbb 14 hónaposan. Erre kíváncsi leszek mert az enyém 11 hónapos és még nincs foga.
Az én lányomnak 3 és fél hónaposan jött ki 2 egyszerre (alul).
az én kislányom 2 és fél hónapos és most kezd nyáladzani, enni az öklét, be van dagadva az ínye ... de hogy ebbõl mikor lesz fog? :)

Mikor jönnek az első jelek ha terhes vagyok?

A párommal babát szeretnénk,3. hónapja nem szedek tablettát, mikor abba hagytam 2 hónappal utánna jött meg el?ször. Most 2hete késik, de nem merem beleélni magam, Mikor lehet felfedezni az els? jeleket?

Legjobb válasz: Szia szerintem ha már két hete késik akkor már kéne lenni tünetnek is reggeli hányinger fáradság gyakori vizelési inger legalábbis nekem ezek megvoltak ilyenkor már.Ha gondolod tesztelj is eggyet szoritok neked 20 hetes kismama

Szia szerintem ha már két hete késik akkor már kéne lenni tünetnek is reggeli hányinger fáradság gyakori vizelési inger legalábbis nekem ezek megvoltak ilyenkor már.Ha gondolod tesztelj is eggyet szoritok neked 20 hetes kismama
Szia! Nekem legelõször a melleim fájtak, aztán fáradt és álmos vagyok már, néha szédülök és sokat járok pisilni! Szorítok! 6 hetes kismama
Szia! Én 5 hetes kismama vagyok és ugyanazok a tüneteim voltak és vannak mint az elõttem válaszolónak! :)

Ha valaki kisbabát vár mennyi idő után jönnek az első tünetek és mik azok?

Legjobb válasz: Nekem nagyon fájtak a melleim,és az elsõ perctõl kezdve sokat jártam pisilni.Fõleg éjszaka feszült a hólyagom fájni nem fájt.Szédültem bár a vérhiggító amit akkor szedtem a mellékhatásokban szerepelt meg a hányinger.Persze a mensim se jött meg.Üdv 30hetes kismama

Nekem nagyon fájtak a melleim, és az elsõ perctõl kezdve sokat jártam pisilni.Fõleg éjszaka feszült a hólyagom fájni nem fájt.Szédültem bár a vérhiggító amit akkor szedtem a mellékhatásokban szerepelt meg a hányinger.Persze a mensim se jött meg.Üdv 30hetes kismama
Szia! Túl sok tapasztalatom még nekem sincs, de nekem az elsõ jelek a mellfeszülés, reggeli és esti émelygés voltak, valamint hogy megundorodtam a kávénak még az illatától is. azóta belépett a sorba az erõsödõ hányinger is... 6 hetes kismami
Szia! nekem a mensi kimaradásakor már reggelente hányingerem volt. és fájt a mellem is, de mondjuk az a mensi elõtt is szokott, úgyhogy abból semmilyen következtetést nem vontam le. a 3.napos reggeli rosszúllétnél vettem egy tesztet és + lett, igaz csak halványan :) ez tegnap volt! :)
Szia! Nekem az elsõ tünet puffadás volt, már reggeli ébredés után. Aztán mikor meg kellett volna jönnie, mellfeszülés. Nekem sem minjárt megjö érzésem, sem émelygésem, sem hányingerem nem volt. Mindenkinél változó. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ezek a tünetek mikor jelentkeztek nálatok?

Ha elmegyek az orvoshoz, hogy 8 hónapja nem jön össze a kistesó, akkor mi lesz az első lépés?

Legjobb válasz: valószínûleg csinál egy uh-t, kér egy 3. és 21. napi hormonsort és elküldi a párod spermiogrammra.

valószínûleg csinál egy uh-t, kér egy 3. és 21. napi hormonsort és elküldi a párod spermiogrammra.
Vagy hazaküld, hogy menj vissza 4 hónap múlva.
A kérdező hozzászólása: Igen én is úgy gondolom, mert a kisfiam is 9 hónap alatt sikerült, és akkor is mintha azt mondta volna, hogy egy év alatt nem nagyon vizsgálónak. Nagyon félek, hogy valami baj lehet, bár már kétszer voltam terhes, de attól még lehet baj. Annyit tudok, hogy hátrahajló a méhszájam, és úgy tudom, hogy úgy egy kicsit nehezebb teherbe esni. Vagy csak szimplán megint nehezen sikerül. Az elsõ 7 hónap , a második 9 hónap.
2-es vagyok. Nézd, elhiszem, hogy nehéz, mert mi 6 évet vártunk az elsõ, és valószínûleg egyetlen gyerekünkre. De légy egy kicsit türelmes, mert azért a kivizsgálások sem kellemesek. Még néhány hónap biztos belefér. Ha már kétszer sikerült, biztos fog most is.
A kérdező hozzászólása: ez már menstruációnak számít, vagy még nem?
Egészséges nõknél is elõfordulhat a ciklusok között ill. vérzés elõtt barnás hüvelyváladék, tehát nem jelenti feltétlen szervi probléma jelenlétét. Hajlamosító tényezõ a fogamzásgátló tabletta szedése. Barnás hüvelyváladék egyébként jellemzõ lehet bizonyos nõgyógyászati megbetegedésekben (fertõzések, endometriozis stb.)Amennyiben késõbbiekben is elõfordul, vagy más panaszok is kísérik(viszketés, húgyúti panaszok) célszerû felkeresni nõgyógyászt! Ha késik a menstruációd és fennáll a teherbeesés lehetõsége, akkor érdemes csinálnod terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: még nem menstruálok, és arra vagyok kiváncsi, hogy ez már annak számít-e, vagy akkor miért csak 1 napig, és utána már semmi? 13/L
Ez nem feltétlen számít menstruációnak, hiszen nem "elõírás", hogy közvetlenül a menstruációd elõtt jelentkezik. Célszerû vezetned menstruációs naplót, s ha viszonylag rendszeres a menstruációd akkor könnyen ki tudod számolni a következõ vérzésed megjelenésének lehetséges idõpontját. Pár napos csúszás még rendszeres menstruációs ciklusok esetén is elõfordulhat.
Ez még nem az, de már az "elõszele".
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!