Találatok a következő kifejezésre: Mikor jön az előváladék (13 db)

Mikor jön az előváladék? Lehet azt érezni? Van aki érzi? És az előváladék csak a korábbi sex után a húgycsőben maradt spermákat mossa ki? vagy tartalmaz akkor is ha előtte nem volt sex?

Legjobb válasz: Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.

Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.
utolsónak: mi az h kevés spermium??? egyetlen egy spermium elég a megtermékenyitéshez!!!!!!
Az elõváladék célja, hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet. De magában az elõváladékban olyan kevés spermium van, hogy az nem elég a megtermékenyítésre. Csak sok srác túl késõn veszi ki.
Lany vok, sztem nem lehet érezni, igy maradnak sokan terhesek a megszakitasos "védekezés" mellett.
utolsó válaszoló: hancurbogyó:D:D ez nagyon teccett!
2vel elõttem válaszoló nem teljesen tudod jól, a fõ feladata, hogy megtisztítsa a húgycsövet az ott maradt vizelettõl, ami ugye savas, de a sperma meg lúgos és ezért. A síkosítás csak másodrendû feladata.
Én csak annyit írtam, hogy nem az a feladata, hogy ondót takarítson a húgycsõbõl :) azt nem mondtam hogy vizeletet nem moshat ki. De valóban a te válaszoddal -kiegészítve az enyémet- tûnik egésznek a dolog.
Na igen... Jól összehoztuk:) :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sokat segítettetek :)

Mikor jön az előváladék?

Az előváladék akkor jön ha a partnert felizgatjuk, vagy kielégítés előtt?

Legjobb válasz: - kielégülés / ejakuláció / orgazmus elõtt - ha a partner felizgat téged, vagy - ha felizgulsz a partnerre

- kielégülés / ejakuláció / orgazmus elõtt - ha a partner felizgat téged, vagy - ha felizgulsz a partnerre
Egyik sem. Étkezések elõtt szokott "jönni". A szervezet felkészíti magát ezáltal.
Amikor csöpög a [email protected]
A kérdező hozzászólása: tudom, de az miért van?
Kell a kenés!
Dugj egy tampont a farkadba vagy köss rá egy csomót
orgazmus után még jön egy kis ondó, bár nálam mondjuk változó a mennyisége, van, hogy bõ 1 óra elteltével is, de ez többnyire az elélvezés utáni vizeléssel ki is jön. mennyi idõs vagy? kamaszkoromban nekem is készen állt már egy finom szellõtõl is (ez elõváladékot is jelent, nem csak merevedést), korral elmúlik.
A kérdező hozzászólása: 16/f
a faszodon menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: kellemetlen mert volt hogy elmentem fürödni és éreztem utána hogy folyik bele a gatyámba és én nem szeretek így befeküdni az ágyamba
menj orvoshoz
nekem is ez van ajanlom a zsepi tampont :D aztan mosast... :D ... Holnap megkerdezem biologus osomtol es irok :) :D
A kérdező hozzászólása: rendben köszi

Az előváladék mikor jön? Az aktus elején, vagy mielőtt elélvezne a partner?

az el?váladéktol teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nagyon jo kerdes, hat szerintem a merevedestol az ejakulacioig barmikor lehet elovaladek, amitol IGEN, teherbe lehet esni.

Nagyon jo kerdes, hat szerintem a merevedestol az ejakulacioig barmikor lehet elovaladek, amitol IGEN, teherbe lehet esni.
utolsó, inkabb ti is vigyazzatok, ha semmiféleképpen nem kell baba. :S
sztem ez mindenkinél más.. mondjk énis barátomal mindig úgy csináltuk h megszakitással, és nem lett semmi bajom hálistennek:) hátha rámhallgatsz, job ha gyógyszert szedszmvagy gumi, mert azok azért biztonságosabbak:)
az utolsónak igaza van. habár azzal nem értek egyet, h olyan kicsi lenne az esély. az egyik barátnõm pár hónap alatt terhes lett megszakitás mellett.
"Buta" kislány :) Tök birom hogy elösszõr cselekednek és utána kérdeznek utána hogy ugye nem lehet belõle gond.. :) Jah és ne csak itt járj utána a gyakori kérdéseken, mert itt két ember létezik az aki igazat mond és az aki nem, aki át akar verni téged és jót röhöghessen a másik meg aki segiteni akar. Igen lehet belõle gond, az elõváladék önmagában nem tarltalmazhat spermiumot és bármikor kijöhet bármelyik szakaszban, petting közben vagy sex közben is, viszont nagy izgalom hatására ami ugyebár szex közbe mindig szokott lenni, lehetséges kis spermium folyás is amit elõváladéknak szoktak hinni mert olyan minimális mennyiség. Szóval az esély megvan rá, de nem sok. A megszakitásos védekezésrõl meg annyit van akinek beválik nem lesz belõle gond azthiszem a videoklinika.hu n mondták el valamelyik videoban hogy miértnem lesz babájuk azoknak ezzel a védekezési móddal, van aki meg miért esik rögtön teherbe min pl az egyik csajbarátom akit kb 3 hónapja kisértem el abortuszra, õk is kipróbálták ezt a módszert pasijával és ráadásúl nem úgy hogy a legutolsó pillanatba húzta ki a pasija hanem jóval elöbb és másképp fejezte be a pasinak (kéz vagy száj) még is terhes lett. (más történek miért nem a pasija kisérte el) Te döntésed kinek hiszel és hol nézel utána, szerintem nem sok esély van rá, de ha netán elvégzel egy tesztet ha nagyon aggódsz akkor az megfog nyugtatni. :)
Az elõváladék, ahogy a neve is mutatja a merevedés ELEJÉN jelentkezik. Ez nedvesíti meg a hímvesszõt a behatoláshoz! Nem csak a nõ nedvesedik. A természet okosan kitalált minket!
te jo anyam.. h tudtál megnyugodni? elõváladéktól igenis, h teherbe lehet esni. nem 1 baratnõmmel mentem már az orvoshoz, mert õk is igy " védekeztek ", az orvos meg jol leszidta õket, h h lehettek olyan felelõtlenek. másik 2 baratnõmnek meg emiatt kellett abortuszra mennie. ugyh, te döntsd el, h kinek hiszel. ha gumi nelkul akarsz szexelni, akkor szedj tabit. mas módszer nincs.
igen, teherbe lehet esni. védekezzetek!! aki megszakitást használ, és nem akar gyereket, az FELELÕTLEN!!
akkor biztos a töndérke termékenyítette meg azt a nagyon sok embert akinek így lett babája biztos.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam :) köszönöm :) :)
Biztos h nem lehetsz terhes. Am az elején mi is így kezdtük h óvszer majd berakta 1 kicsit megint óvszer...aztán egyre többször óvszer nélkül sztem úgy sokkal élvezetesebb persze vigyázni kell
A kérdező hozzászólása: a barátommal multhéten lefeküdtem!! az aktus elején ugy egy fél percre betette óvszer nélkü!! és félek h az elõváladéktol (ha került a hüvelybe, nem biztos) teherbe estem!! aztán óvszerrel folytattuk!! szóval ha került is elváladék a hüvelybe, de nemvolt a húgycsõben spermium, akkor nem lehetek terhes ugye???
igazad van és késõbb írtam, mint hogy te írtál volna
pontosan egyik sem az elõváladék síkosító, és nem sperma, így nem lehet teherbe esni tõle, hacsak nincs a húgycsõben sperma.
A kérdező hozzászólása: olvasgatom a régebbi kérdéseket!! és volt olyan válasz, hogy az elõváladék nem tartalmaz spermiumot!!! és akkor lehet teherbe esni ha a húgycsõben maradt spermiumok az elõváladékkal eggyütt kerülnek a hüvelybe!!ezért kérdeztem!
Elõváladék petting közben is jöhet meg szex közben is és igen teherbe lehet esni tõle, viszont én és a párom 2 éve védekezés nélkül, megszakítással szexelünk és még nem volt gond 19/L
Az elõváladékot a prosztata termeli azért, hogy síkosítja a péniszt.. és általában nem tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas spermiumokat... :) de nem 100% osan kizárt a teherbe esés. én 1-2x csinaåtam óvszer nélküzl barátommal, idáig semmi gond nemvolt. de mindig jobb, ha van óvszer a péniszen. az elõváladék nemsokkal a behatolás után , még az erekció elõtt jön :)

Elöváladék mindig jön ha merevedés is van? Vagy mikor jönnek azok az "örömcseppek"?

Legjobb válasz: Az esetek 99%ban ha merevedése van a delikvensnek, akkor elõváladék is van. Nem izgalom esetén, mindig keletkezik testnedv, elõváladék.

Az esetek 99%ban ha merevedése van a delikvensnek, akkor elõváladék is van. Nem izgalom esetén, mindig keletkezik testnedv, elõváladék.
Azért jön, mert ez a természetes síkosítód és a húgycsövet megtisztítja a sperma távozása elõtt. Bármikor jöhet, többször is egy aktus során. És tudnod kell, hogy akár spermiumot is tartalmazhat...Szóval tessék vigyázni vele, ha hüvely környékén játszadoznál...
Nem feltétlenül csak egyszer jön ki.A barátomnak legalábbis sûrûn szokott.Mindig akkor, amikor legjobban felizgul, de ha húzni akarom, és nem megy el, akkor utána még kijöhet sokszor.
A kérdező hozzászólása: de az mindig kijön? És az pl ha egy fél óráig áll akkor csak egyszer jön ki?

Az normális ha mikor kiverem akk jön az előváladék és utána 1 órán keresztül nedves a gatyám?

12 éves fiú vok.aki 12 év körüli az léci vegyen fel msn-re

Legjobb válasz: Hát ha oylan elsz a gatyád, nem cseréled le akkor lehet oylan egy óráig, ha nem szárad emg...:P Na jó viccet félretéve kcisit pontosíts a kérdésen... Utána még egy órán keresztül váladékozol vagy hogy érted?

Hát ha oylan elsz a gatyád, nem cseréled le akkor lehet oylan egy óráig, ha nem szárad emg...:P Na jó viccet félretéve kcisit pontosíts a kérdésen... Utána még egy órán keresztül váladékozol vagy hogy érted?
TE most msn-ezni akarsz, vagy a kérdésedre választ kapni?!!! A kérdésedet itt megválaszoltuk, ha meg msn-partnereket keresel, keress valami chat-es oldalt vagy mittomén....
ha beleesel a vízbe, az sem szárad meg, amint kilépsz. amúgy meg nagy felelõtlenség kiírni msn címedet.
Azt hiszem, ez nem teljesen normális, mindenképpen meg kéne mutatni egy orvosnak. Ha elmész a körzeti orvosodhoz és elmeséled a problémádat (Ne szégyelld, mind így vagyunk!), akkor valószínûleg elirányít majd a megfelelõ helyre. (Andrológia, vagy urológia.)
DE az is lehet, hogy egyszerûen csak még túl fiatal vagy. 12 éves fiúnál még csak most kezdenek kialakulni a nemi jellegû dolgok, sõt átlagban 13 éves korra szokták tenni fiúknál a nemi érést. Én azt gondolom várj még, és ha a késõbbiekben is fennáll a probléma, beszélj szüleiddel, és ha õk úgy látják, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: mért?de felveszel?mert lenne még 1-2 kérdésem.e-mail cimem mg ieneket ugyse adok mg
A kérdező hozzászólása: de légyszi vegyetek fel msn-re
A kérdező hozzászólása: úgy értem h 1 órán keresztül vmi váladék jön ki.(de nem folyamatosan!hanem pl:10 percenként. felvenél msn-re?
Ha kivered, utána menj el pössenteni' és akkor nem fog a hugycsõben megrekedt sperma/elõváladék a nadrágodban kikötni.
Figyelj. A Váladék nyilván a SPERMA és mivel te még nagyon fiatal vagy ezért még nem jön folyamatosan :D 11 Éves vagyok és nekem még nem jön semmi :P Örülhetsz :D

Az előváladék mikor jön? A fiuknak vagy a lányoknak van? 16L

Legjobb válasz: Fiúknak van, és akkor jön ha izgatod a srácot, magától nem. pl.: Egy óra smárolás bõven megteszi. Tudd: -nem feltétele az erekció (izgatod akkor van ugye, de ha az erekció elmúlik, az elõváladék marad a csõben, meg a végén) -terhes lehetsz tõle, mert tartalmazhat spermát 20/F

Fiúknak van, és akkor jön ha izgatod a srácot, magától nem. pl.: Egy óra smárolás bõven megteszi. Tudd: -nem feltétele az erekció (izgatod akkor van ugye, de ha az erekció elmúlik, az elõváladék marad a csõben, meg a végén) -terhes lehetsz tõle, mert tartalmazhat spermát 20/F
Legalább õt érdekli a dolog. Van olyan, aki sz*rik bele... lett is következménye. Amúgy, mint írták a fiúknak van, és nagyon hamar jöhet. Általában az erekciót követõ 3-4 percben szokott nálam megjelenni, de van, hogy az erekcióval egyszerre, pl mikor megcsókol a barátnõm.
Hát hallod neked biztos jött volna ha kellett volna , amúgy meg vannak felvilágosító könyvek , esetleg jó szülõk ...
Ja és a keresõt sem felejeteném ki
16 évesen hogy lehetsz ennyire buta hogy még ezt sem tudod? Mindjárt felnõtt nõ leszel! Azt legalább tudod, hogy nem a gólya hozza??
igen nem mindíg a gyerek tehet a dolgokról.ismerõsöm 19 éves és egyszer meg kérdezte teszem hozzá szûz volt hogy ugye nem terhes?!
igen
Van akinél sz õsök nem magyarázzák el. Pl: én apuval élek, és hát vele nem tudom az ilyet megbeszélni. De azért jobb lenne ha utána járnál az ilyesmi dolgoknak nehogy tényleg rossz vége legyen.
Utolsó! Nem feltétlenül az õ hibája, hogy nem tudja. Miért kell egybõl ítélkezni?
fiúknak, és izgalomkor. jön amikor jönnie kell.
nekem elõbb jön mint az erekcio, hehe, voltmár hogy átáztattam a gatyám :D csókolóztunk fél órát az elég volt hozzá :)
jrenben vagy csak huzogasd ne aljj le
Ha ilyen korban nem volt még magömlés, anyag, g*ci.. érdemes orvoshoz fordulni. De úgyse fogsz, mind félünk.
A kérdező hozzászólása: Magömlés már volt, meg olyan is, hogy pornó közben jött elõváladék!
Lehet, hogy nem csinálod elég hosszú ideig? Ha nem ez a helyzet, akkor érdemes orvoshoz fordulni, lehet a heréd nem termel elég spermiumot, vagy egyéb gond is lehet. Szerintem olvasd el ezt a cikket, és az alján találsz is egy nevet (a forrásnál), azt akár fel is guglizhatod, asszem van magánrendelõje. http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/1702/sperma
Atya ég.... férfiak vagyunk.... Figyelj, vagy élvezel, vagy nem. Ha már volt magömlésed, de most mégsem jön az anyag, akkor vagy nem élvezel, vagy elõtte már 4-5-6 szor maszturbáltál, VAGY valami más gond van amin orvos segíthetne. Te tudod hogy melyik, ha orvososdi van, akkor el kell menned hozzá

Ez amiatt lehet mert kő van a prosztatámban? (mikor verem a gyíkot az előváladékba ilyen fura szürke gennyes nyálszerű anyag jön)

és nem normális előváladék, és nem is elősperma, egyértelműen meg tudom állapítani elvileg hétfőn megyek zúzásra, ki tudják onnan zúzni vagy mi lesz a sorsa? mert elég aggasztó 18f

Legjobb válasz: ja és a vesémben is van kõ, amiatt megyek zúzásra, de remélem a prosztatából is kiveszik vhogy

A kérdező hozzászólása: ja és a vesémben is van kõ, amiatt megyek zúzásra, de remélem a prosztatából is kiveszik vhogy
nem hanem mert bakteriális fertõzésed van a genny attól van
A kérdező hozzászólása: csak 2 hétig szedtem rá antibiotikumot azután miután 1 hét antibioitkum kúra után elmúlt majd visszajött -_-

Mikor jön ki az előváladék?

Mármint úgy értem, hogy az a pár csepp egyszerre kijön(?), aztán tovább izgatás hatására már csak majd kés?bb, az elélvezéskor jön ki spermium a fiúból? Vagy el?váladék bármikor jöhet ki izgatáskor?

Legjobb válasz: Bármikor. néha-néha kicsordul pár csepp.

Bármikor. néha-néha kicsordul pár csepp.
Szisztok! Az elõváladákot, hogy lehet megkülönböztetni a spermától? Szóval, hogy tudom megkülönböztetni? Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Amennyire én tudom az elõváledékban van benne a sperma (bár nem biztos, de elég gyakran van benne, ezért kell vele vigyázni) De te belekérdeztél a kérdésembe! :D De abból még nem lehet bajom, ha a barátom a farkával az én nemiszervem körül izgat, de nem helyezi be nekem, igaz? Vagy nem?
Bocsi :D véletlen volt:D azt hittem hogy 1 új kérdést írok, és utána láttam meg, hogy rossz helyre ment. :)
Második válaszoló(kérdezõ?):tapasztalataim szerint az elõváladék színtelen és sós, a sperma fehéres és keserû:s
Ha nem téved be a hüvelyedbe akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat (Második válaszoló/kérdezõ: semmi baj:D )
És az elõváladék sokkal kevesebb is :)
Az elõváladék teljesen áttetszõ és csak pár csepp.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!