Találatok a következő kifejezésre: Mikor jön az az idő, (113 db)

Mikor jön el az idő?

Párommal(23/N 27/F) másfél éve vagyunk/élünk együtt.Néhányszor már szóba jött az eljegyzés s gyerekek :). Még randiztunk s volt egy kérdése felém"mondták már térden állva, hogy szeretlek?"s elősször nem értettem :) de már leesett hogy mi az :)s megemlitettem neki s mondta,hogy "ami késik az nem múlik... " :) múltkor valahogy szóbajött megint s mondta ,hogy nincs megfelelö alkalom s ha elvesz elöször megkell kérje a kezem ahhoz viszont apámtól kell hogy elkérjen... szerintetek benne van hogy megkérje a kezem csak nincs megfelelö pillanat számára? titokban reménykedve várom a pillanatot :)nem akarom töbször megemliteni neki nem akarom ráeröltetni...

Legjobb válasz: Akkor jön el az idõ, amikor azt alkalmasnak érzi majd. Ha egyszer megkéri a kezedet, soha többé nem fogja, és ez az izgalom tova fog szállni. Szóval addig örülj, míg elõtte vagy.

Akkor jön el az idõ, amikor azt alkalmasnak érzi majd. Ha egyszer megkéri a kezedet, soha többé nem fogja, és ez az izgalom tova fog szállni. Szóval addig örülj, míg elõtte vagy.
Holnap
jajjj ez nagyon aranyooos ^^ szerintem megfogja kérni a kezed :3 SOK BOLDOGSÁGOT akár megkéri akár nem :) de "ami késik nem múlik" elven egyszer eljön az ideje, hogy megkérje a kezed... habár másfél év az kevés. anyuék is kb 1 évig jártak és úgy házasodtak meg...nem ismerték ki egymást eléggé. de ha ti együtt laktok és már azért ismeritek egymás logikáját szerintem jó párost fogtok alkotni :)

Ma halvány pozitívat teszteltem, 1 nappal a nem várt előtt. Szúrkálnak a jobb és a bal oldalon is, ugye ez nem ikerterhességre utal? Ha nem történik változás, mikor jön el az idő orvoshoz menni?

Legjobb válasz: Az ikerterhességet ebbõl nem lehet kikövetkeztetni! Ha nem jön meg, és + marad, akkor olyan 6-8 hetesen érdemes elmenni! Az utolsó menstruációdtól számolva! Sok sikert, és gratulálok! 31 hkm

Az ikerterhességet ebbõl nem lehet kikövetkeztetni! Ha nem jön meg, és + marad, akkor olyan 6-8 hetesen érdemes elmenni! Az utolsó menstruációdtól számolva! Sok sikert, és gratulálok! 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, remélem minden rendben lesz, és végre örülhetünk :)
Gratulálok! Ikerterhességre nem lehet ebbõl következtetni, csak uh-n látják majd. Nekem is szurkált mindenhol, mind a két terhességemnél. Ha amúgy nincs panasz, elég 2 hét múlva menni elõször orvoshoz. Minden jót és sok boldogságot! 2 kicsi lány anyukája
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a lányokhoz :) Még nem élem bele magam nagyon, de izgulok, hogy semmi probléma se legyen...
Az ikerterhességre sokkal inkább utalhat egy nagyon erõsen pozi teszt, a magasabb hormonszint miatt, de az még szintén nem jelent semmit.

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, mikor jön el az idő és milyen az első? Fáj? Picit félek.

Legjobb válasz: Akkor jön el, amikor mindketten megkívánjátok. Ha nem félsz és nem görcsölsz, akkor nem fáj, mert attól fáj, hogy a hüvelyed nem lazul el rendesen. 4 szûz lánnyal voltam, egyiknek sem fájt.

Akkor jön el, amikor mindketten megkívánjátok. Ha nem félsz és nem görcsölsz, akkor nem fáj, mert attól fáj, hogy a hüvelyed nem lazul el rendesen. 4 szûz lánnyal voltam, egyiknek sem fájt.
teljesen egyet értek az elsõ válaszadóval!! Csak akkor tegyétek meg, ha bíztok egymásban, és mindketten szeretnétek!!
na ja!Meg nagyon fontos ha úgy érzed közben hogy valami nem oké, hagyjátok abba, mert az elsõ nagy nyomokat hagy benned, csak nem mindegy hogyan!
szió.Dóri vok.ej te csaj ilyenen agyalsz.tudom hogy megvan a barátod és már kellene, de hát te tudod.aki ezt olvassa annak üzenem hogy ismerem az illetõt és azért írok így!!:) szerintem is gondold meg hogy mikor fogod megtenni, mert az elsõ nagyon fontos!!ez kihathat a nemi életetre a jövõben.ha nagyon szereted a pasit akivel már 3 hónapja együtt vagy(lassan 4), akkor szerintem tedd, de vigyázzatok!!te is menj el orvoshoz elõbb-utóbb meg a pasid is védekezzen!!mert nem szeretném ha egy gyerekkel beállítanám majd 5 év múlva az osztálytalálkozón:P meg amugy sem fertõzések meg minden. ha eljön az idõ, akkor AZ elõtt sokat pettingeljetek, mert hidd el ha ellazulsz sokkal jobb lesz és nem lesznek félelmeid!!most ezt úgy mondom mintha én átestem rajta de nem, majd egyszer remélem. de szerintem még egy kicsit várjál vele csak a te érdeked ha nem készültél fel rá akkor várj.na ennyi puszi barátnõd és osztálytársad Dóri
ezt a hülyeséget, hogy az elsõ ilyen DRÁMAIAN számítana... baromság, hisztéria.. ha csak meg nem erõszakolnak elsõ alkalommal, nem fog kihatni a késõbbi nemi életedre. Nem kell agyongörcsölni ilyen természetes dolgokat, amik amúgyis a véredben vannak. Felesleges stressz.

Mikor kaptatok eloszor puszit, olelest a babatoktol? Mikor jon el az ido hogy magatol ad puszit vagy kimutatja a szeretetet?

Legjobb válasz: 10-12 hónap körül. odamászik, odabujik, megölel, puszi ad.

10-12 hónap körül. odamászik, odabujik, megölel, puszi ad.
Lányom egy éves, sokszor odajön hozzám és ad puszit, néha a nyakamra, néha az arcomra csak úgy, és utána hozzám bújik 5másodpercre.Olyan jól esik, néha elpityergem magam. Barátnõmék kislány viszont másfél-két évesen kezdte ezt a puszis-bújós idõszakot.
Nekem most 8 hónaposan kezdett ölelgetni meg simizni. Puszit még nem ad.
11 hónapos kora óta ölel és puszil. Öleléskor, mikor odabújik hozzám, azt mondja nyenye, puszit szokott adni a hajamra is. És már az is elõfordul, hogy megsimogat amikor mellette fekszem. Most 15 hónapos, és napi többször kapunk puszit, nyenyét és simit
Már viszonylag kicsinek is bújt, de puszit a mai napig nem ad, pedig már 16 hós. Cuppog messzirõl, meg oda is nyomja a nyitott száját az arcomhoz, de ezt még nem mondanám puszinak. De mindenképpen érezteti, hogy fontosak vagyunk neki. Van olyan, hogy csak spontán odajön, az ölembe ül, rám mosolyog, átöleli a nyakamat és olyankor mindig mondja, hogy aja.
1 éves, puszit, ölelést nem ad, bújni szokott, de azt is ritkán. Egydül a cicik kapnak simogatást és integetést, de viszont õk minden egyes szopi után.
11hónaposan ha mondtam szeresd meg anyát vagy apát, mosolyogva átölel minket kapunk egy puszit, ugy hogy kinyujtja a nyelvét.De ha magátol tör rá akkor átölel és örömében összeharapdál minket.Nagyon édes.
9 hós. Nem tudom, hogy ez már az ölelgetõs rész-e. Játszik, szólok vagy bármit csinálunk egyszer fogja magát és mászva nekem ront :) Odabújik, átfog a karjaival és úgy megszorongat, néha csíp is. A fejecskéjét meg dörgöli a mellem közé, vagy a nyakamhoz. :) Néha felnéz vigyorog és megint. Imádom :)

Hogyan tovább? Mikor jön el az idõ szerintetek? Extra félõs eset!

Van egy lány, akivel elkezdtem ismerkedni. Nagyon jó a viszonyunk, tudja, hogy én többet érzek barátságnál és el is fogadja, de õ még soha nem volt szerelmes, így neki nehéz megváltoznia, de nyitott rá idõvel, ha a sors is így hozza. Régebben félt velem kettesben találkozni, így nem is zavartam ilyen kérdésekkel. Tegnapi beszélgetésem során vele viszont bejelentette, hogy szerinte benne is kezd megmozdulni egy szikra. Esetleg mikor lenne a megfelelõ alkalom, hogy újra megpróbáljak vele beszélgetést kezdeményezni személyesen? Nem akarok nyomulni, örülök, hogy idáig eljutottam. Viszont annyira rossz, hogy csak online tudok vele beszélni, pedig messze se lakik.

Legjobb válasz: Lassan járj, tovább érsz.:)

Lassan járj, tovább érsz.:)
Húha, ez nehéz lesz, de mivel úgy látom szereted, segítek: Valószínü, már sokat gondol rád és belül várja, hogy keresd, de ö persze csakazértse keres.. Jól látod, nem szabad letámadni, mert "vallásos" típus.. :-D Legközelebb pl. ma este legyen nálad: egy kis csoki (semmi masni meg giccses képeslap), virág (nem 20ezres csokor, csak egy pici kis cuki szép szál valami, szigorúan nejlon nélkül!!!! :-D ), apró bókok, mosoly és a legfontosabb: figyelem és idövel aljas kis érintések (kéz, arc, nyak, váll, ölelés).. Hidd el, általánosan elmondható, hogy 10-40ig ez az álmunk, csak túlkombináljuk.. :-D A hely legyen nyilvános, így nem fél majd veled lenni! Sikeres kiolvasztást, majd írd meg mi lett!!! :) 23L
Pedig a legjobb lenne, ha minél több idõt töltenétek együtt SZEMÉLYESEN. Valahogy szorgalmazd ezt! Ne nyomulj, csak beszélgessetek, ismerkedjetek, oldódjatok egymás társaságában.
En mar levertem volna a csajt ha ennyire b"nko!!!Elnezest de undorito az ilyen amikor valaki ennyire [email protected] se veszi a masikat!!
A zaklatás nem vonzóbbá teszi az embert.
Szerintem ebben az esetben nem kell paráznod. Egyrészt, mert a párod volt olyan korrekt és elmondta, másrészt ha a csaj totál görcsösen nyomul, azzal pont az ellenkezõjét éri el.
A kérdező hozzászólása: a párom elmondta igen, nekem rosszul esett és õ mondta, h nem hagyná h ilyen nõ meg a hülyesége menjen tönkre a kapcsolatunk.

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?

Mikor jön el az az idő, amikor a magyarok végre túllépnek mind Kádár Jankón, mind a gulyáskommunista korszakon?

Tudom én, hogy a visszaemlékezés (vagy nosztalgia, ha úgy jobban tetszik) jól esik az előző generációnak és ha mértékkel csinálják, nincs is vele probléma. Csakhogy itt is előjön az a szituáció, hogy jó magyar szokás szerint átesünk a ló túloldalára és gyakrabban, többet foglalkozunk (nem mindenki, de sokan) azzal, mi volt az 1960-80-as években, mint azzal, mi van most. Ez pedig számomra nem csak unalmas egy idő után, hanem már esetenként riasztó is. Riasztó, mert azt mutatja, a szocialista korszak bódult állapotából még mindig nem sikerült felébredni.

Legjobb válasz: Nem a nosztalgia esik jól azoknak,akik éltek abban az idõben. Hanem a szomorú valóság miatti különbség aközött,ahogyan akkor éltek és ahogy ma élnek. Hiába foglalkozol azzal,ami most van a többség számára,nem tudsz rajta változtatni!

Nem a nosztalgia esik jól azoknak, akik éltek abban az idõben. Hanem a szomorú valóság miatti különbség aközött, ahogyan akkor éltek és ahogy ma élnek. Hiába foglalkozol azzal, ami most van a többség számára, nem tudsz rajta változtatni!
Elvileg legkésõbb akkor mikor az utolsó ember is meghalt aki élt ezekben az idõkben, de a hogy látom vannak 16-20 éves fiatalok akik hevesebben hirdetik az igét mint bárki más pedig sehol sem voltak még a Kádár korszakban.
Majd mikor az átlag magyar legalább olyan létbiztonságban és életszínvonalon él mint akkor! Ha a kapitalizmus majd a reálbéreken is meglátszik. Ne kezdje el senki, magyarázni hogy telefon meg TV meg a sok baromság. Mert az az organikus fejlõdés, illetve a határok lebontásából fakadó kínálat élénkülés.
Aztán "háborgó"...van e most biztonságérzeted a jövõdet illetõen, mert akkor volt!!!Nem kellett kölcsönt kérnem, hogy megéljek és családot tudjak alapítani!Nem miattam vették fel az állami kölcsönöket, én abból nem kaptam semmit!Saját kétkezi munkámmal termeltem ki a jövedelmem! Most hányszorosa az államadóság, amit a Te, én a mi nevünkben vesznek föl, és kapsz-e belõle, mert vissza is kellene fizetni valakinek! Az jó buli, hogy én felveszek kölcsönt és veled akarom visszafizettetni! Az a baj, hogy a termelõ munka fogalma kiment a divatból! Hogy akarja ez a jórészt "üres fejû" új generáció önnmagát eltartani, ha büdös a munka!Igazad van majd szépen csendben "kihalunk", csak akkor a "vályú"is üres marad, amihez odaszoktatok "dörzsölõdni", hátha maradt benne valami...További szép napot! .üljél sokat a gép elõtt, hátha adnak érte kenyeret a "közért"-ben!
Most a gép elõtt ül, akkor meg sorban állt a közért üres pultja elõtt!Este oda álltunk szénért, építõanyagért, hiszed-e, húsért hogy hátha kapunk!Mindig voltak hiány cikkek, és vasfüggöny ezt se feledd!
Majd ha kihal az a generáció, aki abban a korban élt vagyis a mai nyugdíjasok, öregek.
Az emberi gondolkodásban megy végbe leglassabban a változás, még néhány generáció kell hozzá. A gazdasági váltáshoz elég volt egy évtized, az új intézményrendszerhez, jogalkotáshoz még ennyi se kellett. Lassú folyamat ez, aki akkor élt az szívesen emlékszik a gyerekkorára, mert gyereknek lenni rendszertõl függetlenül jó dolog.
A hiteleket(nem keveset)fel vettük a Vietnami, Kubai stb, elvtársaknak is.És fizettünk vastagon a Kubai narancs, nádcukorért, ami ment a szemétbe mert olyan szemét volt.Vietnami papucs és egyébbe remek ipari termékek, gépek.Elvtársi segítség képen meg kellett venni, mondták a Szu ban.
"Ha tudtok valamit, ami esetleg megcáfolja az utolsó kommentem, írjatok!" Errõl nem tudok, de az biztos, hogy a hitelek nem csak a korábbi életszínvonal fenntartására mentek, hanem részben a már akkor is egyértelmûen korszerûtlen gazdasági ágazatokra (textilipar, kohászat) költötték el, illetve beleölték mindenféle eszement dolgokba (pl. eocén-program, Bõs-Nagymaros). Az a pénz olyan volt, mint ha az ablakon dobták volna ki.
A kérdező hozzászólása: Ha tudtok valamit, ami esetleg megcáfolja az utolsó kommentem, írjatok!
A kérdező hozzászólása: Crem, olvastam én valahol (talán Germuska Palitól a Vörös arzenálban), hogy az a töméntelen mennyiségû hitel, amit felrónak a vezetésnek, inkább hadi célokra ment el, de az sem itthon maradt, hanem a gazdasági kapcsolatok révén a moszkvaiak kezébe került, azok pedig az erõltetett fegyverkezésükre pazarolták el az egészet. Különben, ha az a k*rva sok hitel mind nálunk köt ki, akkor egyértelmûen jobb életkörülményeknek kellett volna lenniük. Nem Ladával, hanem vadiúj nyugati kocsikkal kellett volna járkálnia mindenkinek, hogy csak néhány dolgot említsek.
Árúld már el te mirõl hazudozól? Nem a párt értekezleten vagy "elvtárs"Aki nem ért veled egyet, az imperialista, népellensége.Ahogy utánam is írták hiány gazdálkodás volt.És az idõ megszépíti a múltat.Csak neked kiesett a csöcs a szádból és sirbókolsz.
Hát 12.08, lehet, hogy a lecsúszott országok lecsúszott népessége, de a fejlõdés marhára nem ebbe az irányba mutat és megnéznék egy nem kicsi, szerencsétlen, széthúzó balkáni országot, hogy mit szólna erre a kijelentésedre. Kb. kiröhögnének. A világ fejlettebb felén nem az a módi, hogy ha nekem nincs, akkor másnak se legyen, ami van, az legyen mindenkié, hanem az, hogy akkor elérem én is, hogy legyen nekem is, ami csak telik tõlem.
Soha. Egyre inkább a kommunizmus felé tendálódik a világ és egyre többen tartanak igényt a megvalósítására.
Ja meg a másik az, hogy azért tûnik olyan szépnek, jónak, csodálatos létbiztonságot adónak az a korszak, meg stb. mert akkor nem lehetett beletenni az újságba meg a tv-be (ha egyáltalán volt tv-je az embereknek) a szegényeket, a bûnözõket, a hiányokat, meg az éhezést. Azt se tudták az emberek, hogy máshol lehet jobb, meg hogy nálunk se minden jó, de ha tudták is, nem lehett beszélni róla. Úgy persze, hogy szépnek tûnik. De a magyarok mindig ilyenek voltak. Ott van pl. Mátyás király, utálta a nép, mert olyan adókat vetett ki, hogy hihetetlen, aztán mikor meghalt, eltelt egy kis idõ, és elkezdtek a jóságos Mátyásról, meg az igazságosról beszélni. Na persze.
Lehet, hogy ahol te éltél jó volt, de például egy szabolcsi kisvárosban 15 évvel késõbb jutottak el olyan dolgok, amikre csak néztünk, hogy mi az, amit már Pesten, meg mondjuk az ország középsõ részén rég használt mindenki. Meg hiány is volt mindenfélébõl, alig lehetett valamit kapni. Banán meg max. karácsonyi ajándékba volt kettõ, HA valamelyik vasutas tudott lopni, mikor hozták, mert nekünk az se jutott a boltba még ritkán se. És ez bõven a nyolcvanas években volt már, még a végefelé.
"A kérdező hozzászólása: 'Engem inkább az riaszt, hogy te riasztónak tartod azokat az embereket, akik szerint az jobb világ volt, mint a mostani.' Nem, nem az emberekrõl van itt szó, hanem a gondolkodásról, a mentalitásról. És mi riaszt. Abban az idõben egyszerûen jobban élt az átlag magyar. Ebbe mi a riasztó? Számomra az a riasztó, ami most van, mert 22éve vége annak a rendszernek és még ma sem érte utól azt az színvonalat a társadalom 60-70% a! Az za, lehet hogy akkor nem volt nagyon faca, de most még [email protected]!
""A kérdező hozzászólása: "de az akkor mind hitelbõl volt" 3-as, nem vagyok Kádár-fan, de bizonyos forrásokból le merném fogadni, hogy nagyon kevés hitel ment a rendszerre. Kádárt meg lehet vádolni sok mindennel, de hogy az egész berendezés a hitelekbõl ment volna, azzal már nem. Nem nem. Ma van minden hitelbõl! Csak nézd meg, 1970-1990 és 1990-2010 közötti állapotokat és vesd össze. Az államadóssáh a 4× e A lakosság a 0 ból nem is tudom mennyi valutahitelt gyûjtött fel. A privatizáécióból semmi nem maradz. Nem épûlt 1 állami ház sem, ami korábban ezrével. Lehet okoskodni, de megmagyarázni nem, mert a számok és a tények, makacs dolgok. És ok, az nem volt fenntartható, de akkor ez a mai 5× annyira nem fenntartható!
A kérdező hozzászólása: 'Engem inkább az riaszt, hogy te riasztónak tartod azokat az embereket, akik szerint az jobb világ volt, mint a mostani.' Nem, nem az emberekrõl van itt szó, hanem a gondolkodásról, a mentalitásról.
A kérdező hozzászólása: "de az akkor mind hitelbõl volt" 3-as, nem vagyok Kádár-fan, de bizonyos forrásokból le merném fogadni, hogy nagyon kevés hitel ment a rendszerre. Kádárt meg lehet vádolni sok mindennel, de hogy az egész berendezés a hitelekbõl ment volna, azzal már nem.
...59 éves vagyok, munkanélküli!...négy szakmát tanultam ki.Havi 25.650 forint szociális segélybõl élek! Árulja már el nekem valaki, hogy azt a "Baromi nagy jólétet"mikor érezzük már, ami a rendszerváltás óta kialakult, ugye #21/23-as válaszoló!?...Az átlagjövedelmek vitathatatlanul jobbak, mert ha összeadjuk egy képviselö jövedelmével az enyémet és elosztjuk kettõvel, ...hát tekintélyes összeg jön ki!?! "papiron"minden Jól mûködik, igaz?...Nincs ok panaszra.../Õ nemis panaszkodik/! Vagy nem Magyarországról beszélünk?

Mennyi idő után költöztetek össze? Mikor jön el az az idő, hogy úgy gondoljátok tudtok együtt élni a párotokkal?

Párommal néhány hónapja vagyunk együtt, komolyan gondoljuk a dolgot! Tervezzük az összeköltözést, nem gondoljátok, hogy korai?! :)

Legjobb válasz: Én 2 nap után csak a ruháimért mentem haza, azóta a férjem lett :)

Én 2 nap után csak a ruháimért mentem haza, azóta a férjem lett :)
Szerintem nem, az összeköltözés fontos szerintem, hogy megtörténjen, hisz egy dolog szeretni a másikat, kedveskedni, napi 4-8 órát vele tölteni(ki mennyit szokott ugye). Viszont, csak ekkor fogjátok megtudni, hogy tudtok egymással élni, fõzés, takarítás, bevásárlás, egyebek, ..... ilyenen is bukhat egy kapcsolat, ráadásul így még jobban megismerhetitek egymást, ha kiderül, hogy nem akkor csak hamarabb vége lesz az utazásnak.
A kérdező hozzászólása: Két nap után, az tök jó!!! :) z meg még jobb, h azóta is együtt vagytok! :)
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval. Az összeköltözés megerõsítheti a kapcsolatot vagy véget is vethet neki. Ha komolyan gondoljátok, vágjatok bele:)
Hát igen :) Mi nyitott könyv voltunk egymásnak, 7 évig legjobb barátok voltunk, mielõtt összejöttünk :)
A kérdező hozzászólása: Akkor "könnyû" dolgotok volt! Bár, egyetértek veletek, hogy lakva ismerszik meg az ember! És vagy bukta, vagy minden happy lesz!!!
Így van, felesleges várni :) Ráadásul, ha utána költöznétek össze, miután a rózsaszín köd elszállt, sokkal nehezebb lenne elfogadni a másik hibáit!
Mi gimis korunkban jöttünk össze, én 16 voltam, a barátom 18. Együtt mentünk egyetemre, de akkor még nem akartunk összeköltözni, már akkor (2 éve voltunk együtt) úgy beszéltük meg, hogy a nagy szigorlataim után költözünk össze, ami másodév után meg is történt. Most 3 hónapja lakunk együtt úgy, hogy hétvégén még hazajárunk. Nekünk ez így nagyon jó most 20-22 évesen, és igazából a házassággal tervezzük azt, hogy teljesen különálló életet élünk már majd a szüleinktõl, ami nagy valószínûséggel akkor jön el, ha mindketten dolgozunk már, ha el tudjuk tartani magunkat, ez pedig úgy 4 év múlva lesz... Tehát lényegében majdnem 4 évnyi járás után költöztünk össze ilyen formában. Szóval igazából mi így már a legelején megterveztük, hogy mi hogy legyen majd, egyelõre sikerül tartani magunkat a "tervhez" :) Persze nálunk ez a helyzet fõleg abból adódik, hogy tanulók vagyunk, akik a szüleink pénzébõl élünk, és pl. azon is spórolunk, hogy hazajárunk és otthonról viszünk magunkkal enni hét közben... Tehát nem tudunk egyelõre teljes mértékben függetlenedni. Viszont ha mondjuk 10 évvel késõbb jöttünk volna össze, akkor valószínûleg nálunk is nagyon gyorsan jött volna az összeköltözés, és házasság is, mert az elsõ perctõl kezdve imádjuk egymást, és 4 év alatt semmit nem halványodtak az érzelmeink. Tudom, hogy ha tehetnénk, akkor a barátom már rég elvett volna és gyerekeink lennének... Szerintem ez az egész dolog múlik azon is, hogy mennyi idõsek vagytok és azon is, hogy mennyire gondoljátok komolyan a kapcsolatotokat, mennyire terveztek közösen a jövõt illetõen. Úgyhogy csak rajtatok múlik! :) 20/L
Jah és még annyi, hogy abban is mindig egyetértettünk, hogy elõbb össze kell költözni, mielõtt házasságra kerülne sor, mert igen, lakva ismerszik meg az ember :) Viszont nálunk szerencsére 4 év után sem múlt el a rózsaszín köd, sõt, mióta együtt lakunk, azóta még sûrûbb... :D Alig bírom ki a hétvégét, mikor nem látjuk egymást, sokkal nehezebben viselem a hiányát abban a 2 napban, mint eddig 4 év alatt, mikor volt, hogy 1, 5-2 hétig nem láttuk egymást... Szóval szerintem a "rózsaszín köd" elmúlása nem törvényszerû, és az összeköltözés csak szorosabbá teheti a kapcsolatot :) 20/L

Ma megyek a lábfejemre tetováltatni. Kérdésem: oké, hogy 3 napig fóliázom és kenem, míg le nem hámlik, de utána (mivel jön a jó idõ), mondjuk 1 hét múlva ha megyek az utcára kenjem be napkrémmel? Vagy azzal még nem szabad? Clarasept szappan kell?

mondjuk ha balerina cípõt veszek fel 1 hét múlva vagy 2 bekell kennem naptejjel? Mádik kérdésem itthon friss tetkóval lehetek zokniban? Köszönöm

Legjobb válasz: szerintem a naptejet hanyagold az elsõ 3 hétben, amíg teljesen le nem gyógyul. elsõ 3 nap folyamatosan legyen rajta fólia, utána már nem kell, bár nekem szebben megmaradtak a színek, és nem száradt ki, amikor éjszakára is tettem fóliát rá utána még 3 napig, mondjuk én sokat alszom. lehetsz zokniban, de a fólia fontos az elsõ napokban. kérdezd meg mindenképp a tetoválót, hogy õ mit javasol utókezelés gyanánt és hogy mikortól javasolja a naptejet. szerintem ha felveszel egy vékony bõrszínû harisnyát, már azzal eléggé védheted, amíg nem naptejezed. de egyelõre ne napozz direkt meg ne szolizz meg ilyesmi, azzal tönkreteheted a mûvet.

szerintem a naptejet hanyagold az elsõ 3 hétben, amíg teljesen le nem gyógyul. elsõ 3 nap folyamatosan legyen rajta fólia, utána már nem kell, bár nekem szebben megmaradtak a színek, és nem száradt ki, amikor éjszakára is tettem fóliát rá utána még 3 napig, mondjuk én sokat alszom. lehetsz zokniban, de a fólia fontos az elsõ napokban. kérdezd meg mindenképp a tetoválót, hogy õ mit javasol utókezelés gyanánt és hogy mikortól javasolja a naptejet. szerintem ha felveszel egy vékony bõrszínû harisnyát, már azzal eléggé védheted, amíg nem naptejezed. de egyelõre ne napozz direkt meg ne szolizz meg ilyesmi, azzal tönkreteheted a mûvet.
A 8-nak is igaza van, fertõzések ellen is véd a fólia.
Elsõ vagyok, nekem 7-8 nap alatt hámlott le. Igen, akkor már gyógyult. A fólia valóban a hegesedés ellen kell, ha hegesedik, nem lesz olyan szép élénk színe, mert a heggel együtt elég sok szín is kijön. Egyik tetoválásomon meg is látszik ez, 1-2 éven belül megyek is átüttetni (addigra kész lesz a hátam).
A kérdező hozzászólása: 1, 5 hét múlva megyek egy nívós rendezvényre, ahol muszáj magassarkút felvenem, remélem addigra helyrejön... ráadásul harisnyát oda nem veszek fel, de addigra már csak begyógyul nem? Azért nem szeretnék nagyon zártba lenni, mert így is friss tetkó meg seb, fáj is belebújni meg nem szeretném, hogy melege legyen a lábamnak, most is 20 fok bizos van, mondjuk ma tuti nem megyek ki, mert nagyon dagadt :( Pár nap múlva harisnáyval mehetek már ugye? Ha lehámlott akkor gyógyult már???
Be lesz dagadva kicsit a lábad, de csak az elsõ idõben, Fóliázd le éjszakára, vagy ha mész valahova akkor is. Otthon zokni és fólia nélkül hagyd gyógyulni, lekenve. De vigyázz, hogy ne ragadjanak bele szöszök meg szennyezõdések. Szerintem még simán kibírnád ár hétig zárt tornaciõben, ráérsz utána nyitottba mászkálni. A válaszolónak aki nem érti a fóliát: azért kell mert a tetoválás egy nyílt seb, amibe simán bekerül minden szennyezõdés meg egyebek. Fertõzések elkerülése miatt ajánlott a fólia.
szerintem még nem kell naptej majd esetleg május környékén mikor erõsebb lesz az UV sugárzás. és hogy sikerült?:D kapunk képet?
A kérdező hozzászólása: írtam utána, hogy azért, hogy ne hegesedjen!!! Nem bántásból írtam, hogy majd egy hozzáértõ elmondja neked, de én nem értek hozzá, ennyit tudok, hogy ne hegesedjen a seb... hülyeséget meg nem akartam írni.
Majd egy hozzaerto elmondja neked.... Ez aztan a hozza allas. Koszonom szepen! Az ilyen minek ker segitseget. Amugy nem lesz semmi baja. De elejevel....amig friss azert vigyazz ra. Nem kell "karantent" alkalmazni....de probald meg tisztan tartani a lehetosegekhez kepest
A kérdező hozzászólása: mármint a tetoválótól kell bkvval hazajönnöm.
A kérdező hozzászólása: Majd ezt egy hozzáértõ elmondja neked, de azért kell, hogy ne hegesedjen a tetoválás. És ha pár nap múlva lehámlik, mehetek nyitott cipõbe már ugye, nem kell félnem, hogy esetleg rámehet az utcai "kosz". Mert ugye a földön járok. :) Akkor ha már gyógyult és megyek utcára(addig zárt cipõbe megyek csak) akkor elég ha bekenem testáplóval és húzok rá egy vékony harisnyát? Még 1 kérdés, lehet bkvval kell hazajönnöm, nem lesz gáz, ha a védelem miatt húzok rá zoknit? Ha egyáltalán tudok majd járni.... :)
Miert foliazza mindenki? De komolyan nem ertem. Segitsetek legyszi. Nekem 2 tetkom van. Amikor elkeszultek rajuk kerult a folia amit mar nem emlekszem pontosan de x ora mulva le kellett vennem. Utanna soha nem tettem vissza. Mindig kentem vekonyan bepantennel h ne legyen szaraz soha de hagytam levegozni a borom. Jo persze a szikrazo napsutesnek nem tettem ki oket. Mindket tetovalasom kevesebb mint egy het alatt teljesen "meggyogyult". Nekem soha senki nem mondta h napokig meg foliazni kell. Most miert olvashato ez? Elore is koszonom a segitseget
Addigra semmi baja nem lesz, sõt szerintem már ma se fáj a lábad:) Nekem kicsit érzékenyebb lett a tetkó óta a lábfejem, de lehet csak velem van így

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!