Találatok a következő kifejezésre: Mikor jön a pocakon a (7 db)

Mikorra kerekedik ki általában teljesen a poci? Mikor jön ki a köldököm?

Én 21 hetes kismama vagyok és alul már olyan kis aranyos kerek a pocim,de felül még mindig ha leülök ott vannak az uszógumik felül...az mikorra kerekedik ki olyan szép terhespocira? Én már úgy várom...mert ha kicsit lezserebül öltözködöm fel nem is látszik, hogy pocakos vagyok, pedig már elmúltam félid?s :(

Legjobb válasz: szia Nekem nem jött ki a köldököm! de nekem már 5 hónaposan szép kerek hasam volt nem nagy de szép kerek!

szia Nekem nem jött ki a köldököm! de nekem már 5 hónaposan szép kerek hasam volt nem nagy de szép kerek!
Nekem a 30-ik hét körül már fönt volt, és nem jött ki a köldököm, csak elsímult.
A koldokom nem jott ki nekem sem, csak kisimult. A 25. hettol volt akkora pocim, hogy egyaltalan terhesnacit kellett hordanom, elotte a csipogatya meg jo volt, viszont utana nagyon belelendult a novesbe. visszanezve a kepeket 28 hetesen mar hatarozottan feszes, kerek babapocakom volt es a kesei novekedes ellenere a vegere nagyon nagy lett (nekem nagynak tunt). De ez testalkattol is fugg, en igen magas vagyok es vekony, elvileg emiatt kezdett el keson noni. Most a 2. babamat varom, a 15. hetben vagyok, de az biztos, hogy most hamarabb lesz babapocim, mert a fiammal ennyi idos terhesen meg semmi sem volt, most meg mar a koldokom alatt kerekedem, ruhan at is latszik, igaz, hogy nem babapocinak nez ki, hanem bendonek. Jah, es az elso babammal nekem ugrasszeruen nott a pocakom: alig latszott sokaig valami, majd ket het mulva radobbentem, hogy hatalmas.
Szerintem alkatfüggõ, kinek mikor fordul ki a köldöke, azt mondják, aki vékonyabb, annak jobban meglátszik. Szerintem hamarosan neked is szép kerek lesz a pocid! ;)
Én 25 hetes vagyok, de nem jött ki a köldököm.Kis kerek pocim van, látszik már, hogy babát várok.Viszont nem hordok még terhesnacikat, a sajátom jön fel, illetve 2 nadrágot vettem, ami gumis derekú és 1 számmal nagyobb, mint az elõzõek.Igaza van az elõttem szólónak, ez teljesen alkatfüggõ.
Szia! Nekem a 30.hétre gömbölyödött ki, addig észre sem vették, hogy baba van a pocakomban. A köldököm pedig a 32.hétre fordult ki, de még mindíg van olyan nap, hogy visszahúzódik, ez attól függ, hogy fekszik a baba. Nekem a mai napig többször átfordul. Boldog babavárást! 35hetes pocis


Mikor jön ki a pocakon a barna csík? 15 hetes leszek!

Legjobb válasz: Nekem a 28. héten tûnt fel,h van.

Nekem a 28. héten tûnt fel, h van.
Szia, nekem az elsõ babánál sem jött ki csík, meg mostsem.üdv 36 hetes kismama
Nekem félidõ környékén jelent meg.
Szia, Nekem 24. hét környékén jelent meg de szerintem az elsõ "napozásom után".Kicsit a nagyinál kivillantottam a pocit had érje a napocska elsõ igazi sugara:oD Sajnos azóta az arcomon egy pici barna folt is megjelent.Vagy alkati, vagy a nyári terhességeknél fordul elõ, hiszen a szoláriumot is azért ellenzik meg nem káros de foltos lessz az ember amikor terhes...:o(
A szakirodaom szerint a 12.héten tünik elõ a köldököt és a hasalját összekötõ sötét csík a linea negra.Ez a terhesség folyamán sötétedik a végén eltünik.Nah nekem megjelent a 13.héten de azóta meg elhalványodott ugyhogy nem hátrány ha nincs :D jó babavárást
Szia! Én most várom a 3-dik babámat és egyikkel sem volt, még egy halovány csík sem. Állítólag a bõrtípustól is függ. Üdv: 31 hetes kismama
Sziasztok! Nekem a fiammal már nagyon korán, kb a 12 hét körül kezdett látszani, és a végére szinte sötétbarna lett. A lányaimmal viszont még egy nyamvadt halovány kis vonalka sem látszott:) )))) Pedig a második csajszival már a 35 hetet töltjük be. De már tuti nem is lesz csíkom. Boldog babavárást, üdv.
Én most vagyok 33. hétben és kb egy hete látszik.

A második gyerkőcöt várjuk. Az első most lesz 5 éves, és jönnek a "jó kis" kérdések. Hogyan került bele a pocakomba a baba? Mit lehet erre válaszolni?

Azt a kérdést már megtárgyaltuk, hogy hogyan fog kijönni, mert szegénykém azt hitte, hogy a korházban meg fogok halni, amikor kivágják a pocakomból a babát. Ezen már túl vagyunk, sikerült meegnyugtatnom, és elmagyarázni neki, hogy mi fog történni, de a mostani kérdést nem tudom, hogyan közelítsem meg. A korához képest igen fejlett gondolkodása van.

Legjobb válasz: elõször is tudasd vele, h csak a felnõtt nõk hasában alakulhat ki baba, attól, ha egy felnõtt férfi nagyon megszereti õt. az én lányom beérte ennyivel. mondtam, h a többit csak ha nagy lesz, akkor érti meg, ha már nagy lesz, mint én.

elõször is tudasd vele, h csak a felnõtt nõk hasában alakulhat ki baba, attól, ha egy felnõtt férfi nagyon megszereti õt. az én lányom beérte ennyivel. mondtam, h a többit csak ha nagy lesz, akkor érti meg, ha már nagy lesz, mint én.
szia! Megírom õszintén , nincsenek mééég hasonló tapasztalataim , de azért , ha szívesen fogadod pár dolgot leírok , ami szerintem jó lehet. Szerintem. A gólya hozta, meg a további bugyuta dolgok szerintem már idejétmúltak :) Én leülnék vele és elmondanám /fõleg mert fejlett gondolkodású/, hogy õ is úgy került bele a mami hasába, hogy mivel apu és anyu nagyon szereti egymást , ezért úgy döntöttek , hogy egy kis lelket és hozzá testet kérnek a mennyországból. Ez a kis lélek pedig beköltözött a mami hasába és növekszik, ahogy annak idején õ is. Jó , tegyük fel , lehet hogy nem vagytok vallásosak és nem is kell , de ez olyan "egyszerû" és talán hatásos is:) 1 kismami
bocsi a duplázásért... :)
Az én fiam is az 5.évét töltötte, mikor megszületett a húga.Azt kérdezte, hogy jön ki onnan, meg hogy õ hogy jött ki?Erre konkrétan megmondtam az igaszságot, hogy hol jön ki, tudomásul vette.Arra a kérdésre, hogy hogy került be, nos arra idétlenül annyit mondtam "apa odatette".És hál istennek nem kérdezett többet!
Én azt mondtam a lányomnak, hogy ha egy bácsi meg egy néni szereti egymást, és együtt élnek, puszilkodnak, akkor a néni hasában el kezd fejlõdni egy pici baba.
Az a könyv amire az egyik válaszoló gondolt, nem az Anna és Peti?Aztán késõbbi címe Anna Peti és Gergõ?Ez is errõl szól érdemes megvenni, alexandrában kapható, sõt van egy olyan könyv is ami a tesstel is külön foglalkozik.Irtó édes és fõleg ha már ennyire kis felnõõt:) , akkor nyugodtan olvasgathatod neki, meg ugye képes õ is is láthatja mi van:)
Én is feltettem ezt a kérdést, és emlékszem a válaszra!!! Anya azt mondta, hogy Apa adott neki egy magot, amit a hasába tettek, és az, mire megnõ, kisbaba lesz:) Tulajdonképpen igaz, és nekem elég volt a válasz:) 26 hetes km.
Kislányom 4 éves volt januárban, most vagyok 22 hetes. Elõre felkészítettük a baba érkezésére, ráadásul soká jött össze, így elég sokáig nyaggatott, hogy hogyan történik. Én azt mondtam neki, hogy ez varázslat. Apa belevarázsolja anya hasába. Ezt elfogadta, csak volt egy kis bibi: meg akarta nézni a varázslatot :) )
Szia, Nekem volt/van egy olyan régi "mesekönyvem" ami egy családról szól, Peti Panka és Picuri azt hiszem, amiben a kicsiknek elmondják "részletesen" hogyan lesz a kisbaba. Én ugyan a húgom születése után felvilágosítottam magam vele(5évesen), elõtte csak annyit mondtam frappánsan, hogy apu és anyu eldugta oda a húgit. Szerintem picit lebutítva el lehet mondani egy 5évesnek, hogyan lesz a kisbaba.

3 hetes kisfiamnak fáj a pocija. Nem egyfolytában fáj, hanem hullámokban jönnek rá a görcsök. Szemmel láthatóan erőlködik, a lábait is húzgálja fel, a kis feje vörösödik az erőlködéstől. Kaki nem volt este 7 óra óta. Mivel tudnék segíteni rajta?

Hasmasszírozást, lábtornáztatást, büfiztetést, hason fekvést, hátsimizést próbáltam, nem igen segített.

Legjobb válasz: Nálunk csak az segített, ha ölben volt. Meg az Espumisan cseppek, és reggel a cukrozott kamillatea (a kakilás megindulása érdekében, de ezt csak akkor kellett adnom neki, ha már 2-3 napja nem volt kaki).

Nálunk csak az segített, ha ölben volt. Meg az Espumisan cseppek, és reggel a cukrozott kamillatea (a kakilás megindulása érdekében, de ezt csak akkor kellett adnom neki, ha már 2-3 napja nem volt kaki).
Lehet, hogy osdi, de nalunk bavalt a lazmerozes:)
Az enyémnek az szokott segíteni, ha hagyom õt egy kicsit meztelen fenékkel a hátán a pelenkázón. Õ kitornázza, én csak állok mellette, hogy elkapjam, ha sikerül:) , néha fél óra is kellett neki, de ott jól elvolt, nem sírt. Én nem használnék komolyabb segédeszközt, még az is normális ha két három naponként kakálnak, õ meg csak fél napja nem kakált.
Megnyitottam a vizcsapot es a zubogo viz hatasara lenyugodott, de nem mindig.Ilyenkor mindig olbe vettem.Autokazas is lenyugtatta.
Nekünk a gripe water vált be.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Kakilt egyet (csak kitornáztuk:) ), aztán szopizott, közben jött néhány puki is, viszont közvetlen szopi után sugárban visszajött egy csomó tej. Egyébként is szokott bukni, de ez a szokásos mennyiségnél több volt.
Elsõ vagyok ismét. Lehet, hogy nem volt annyira éhes, most meleg van, talán kevesebbet esznek (az enyém legalábbis igen), inkább iszik. 4 hónapos, és adok neki plusz teát is, elfogadja. Szóval nem izgulni!!! Természetes folyamatok ezek! :) Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Mik a jelei ha fáj a pici pocija? Vagy lehet a foga jön?

2 napja nagyon nyűgös a 3 hónapos kislányom. Olyan hangokat ad ki mintha erőlködne, és néha közben meg is feszíti magát, és állandóan vissza büfizik. Sehogy sincs el, a pocija fájhat? De közben a pici ökle állandóan a szájába van gyömöszölve, de a cici nem kell neki, csak akkor ha éhes. Tudom hogy nem vagytok orvosok, de szerintetek a pocija fáj? Vagy a foga jöhet? Nem látom az ínnyét megpuffadva, hogy a foga jönne, ezért nem tudom... Láza nincs, kakija tegnap 2x is volt, és a nyálát úgy köpi kifele mintha zavarná hogy a szájában van, szóval eléggé folyik. Előre köszönöm ha valaki tud nekem segíteni.

Legjobb válasz: felfedezte a kezét! :) front van, én arra tippelnék.

felfedezte a kezét! :) front van, én arra tippelnék.
A kérdező hozzászólása: A front miatt is lehet ilyen nyûgös? Semmi nem tetszik neki.
Ez nem fog, minden harom honapos a szajaba tomi a kezet. :-) aludni tud? Eszik rendesen?
A kérdező hozzászólása: Ez kb tegnap ilyenkor kezdõdött. Utána aludt egy nagyot, játszott, semmi baja nem volt. Majd este megint rá kezdte. Majd elaludt. Most reggel is evett szépen, vigyorgott, játszott, aludt, majd felkelt, és megint kezdte. Ilyenkor nem kell neki semmi, sem cici, játszani sem akar, csak ölbe van el, de egy idõ után itt is nyûgösködik. De a pociját nem érzem feszesnek hogy a szél bántaná. Lehet a c-vitamintól ilyen? Tegnap adtam neki cebion cseppeket. Megkérdeztem a doktornõt, õ mondta hogy nyugodtan adjak neki 6 cseppet, de mivel picit savanykás íze van, kanálba fejtem le tejcsit és abba kapta meg. Lehet e miatt ilyen nyûgös?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!