Találatok a következő kifejezésre: Mikor jön a GTA IV (3 db)

GTA IV Aktiválás (Mi a baj? ) Felraktam a GTA IV-t, de itt jön a problémám. Mikor el akarnám indítani, bedobja az aktiválós mizériáját.

Nextelek is, beírom ezt a serialt:UJEEK-ME33J-JDES3-GEW6X-F3NUV, aztán activate gombot nyomom. Hibaüzenet ír, olyasmit hogy nem jó a kódom. Mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem vetted meg. Szerinted egy lopott szoftvert miért tudnál regisztrálni a gyártónál?

Azt, hogy nem vetted meg. Szerinted egy lopott szoftvert miért tudnál regisztrálni a gyártónál?
A kérdező hozzászólása: Nem akarom én regisztrálni magam, ha nem muszály, de elvileg muszály.
Egy programot nem azért kell megvenni, hogy regisztrálhassad magad, hanem mert valaki/k munkát tettek bele amit ellentételezni kell. Egyébként olvasd el az nfo file-t, mert valószínûleg crackelni kell.
A kérdező hozzászólása: Crackeltem...

Mikor jön ki a GTA IV pc-re?

Legjobb válasz: Meg még azt hallotam, hogy 2008 augustusára tervezték de hát az már elmult egy ideje aztán meg most azt hallotam, hogy decemberben jön ki... 2008 augusztusa elmúlt már? :D jó tudni..

A kérdező hozzászólása: Meg még azt hallotam, hogy 2008 augustusára tervezték de hát az már elmult egy ideje aztán meg most azt hallotam, hogy decemberben jön ki... 2008 augusztusa elmúlt már? :D jó tudni..
A jelenlegi HIVATALOS álláspont szerint NEM fog kijönni pc-re. (Persze bármi lehet, de jelenleg minden errõl szóló hír csak pletyka.)
Hát pontos dátum nincs, az sem biztos, hogy kijön. Kis fejszámolás után itt van az esély, hogy kijön: 1 a 624523-hez az esélye. Egyébként az 1 után bármilyen 6 jegyû számot írhatsz...
1. válaszoló: Azt a szöveget 1 régebbi (2006 vagy 7) GameStar Aréna rovatból loptad xD
Itt megnézheted. http://cdgalaxis.hu/
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/gta_iv_pcre_hivatalosan Juhééé. Én írtam az elsõ választ. Tévedtem, szerencsére :)
A kérdező hozzászólása: áprilist akartam írni:)
Basszus akkor már iskola van:| :D:D
A kérdező hozzászólása: Meg még azt hallotam, hogy 2008 augustusára tervezték de hát az már elmult egy ideje aztán meg most azt hallotam, hogy decemberben jön ki...
A kérdező hozzászólása: :)
Már kijött :D

Amikor a GTA IV-et inditani akarom elfele nem megy eljutok addig mig a fekete cmd jön be utánna semmi. Mi a baj?

Legjobb válasz: Erre nekem 3 megoldásom volt. 1.Gfwl telepítése 2.Random regisztrálsz a rockstar games social clubra 3.Frissíts vidikártya drivert és legyen a gépeden visual c++ és directx 9 (lehetõleg 10)

Erre nekem 3 megoldásom volt. 1.Gfwl telepítése 2.Random regisztrálsz a rockstar games social clubra 3.Frissíts vidikártya drivert és legyen a gépeden visual c++ és directx 9 (lehetõleg 10)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!