Találatok a következő kifejezésre: Mikor jön a (4735 db)

Samsung Galaxy s2-re mikor jön a hivatalos Jelly Bean update?

Legjobb válasz: Tegnap kijött! Elsõ körben Spanyolországban lehet KIES-rõl frissíteni. Hozzánk mikor jön, kb 1-2 hónap ahogy várható általában. ÁM ha nem félsz egy kis hacktõl, akkor most is felteheted, abban is van magyar nyelvi támogatás! Kell egy ODIN nevû program, figyelmesen elolvasod mit kell tenned és go!

Tegnap kijött! Elsõ körben Spanyolországban lehet KIES-rõl frissíteni. Hozzánk mikor jön, kb 1-2 hónap ahogy várható általában. ÁM ha nem félsz egy kis hacktõl, akkor most is felteheted, abban is van magyar nyelvi támogatás! Kell egy ODIN nevû program, figyelmesen elolvasod mit kell tenned és go!
A kérdező hozzászólása: Igen arról már hallottam....csak gondoltam ha decemberre ígérték akkor ideje lenne ideérni... na mindegy THX!

FM2-be már csak a richland APU-k jönnek vagy jönnek még bele normál CPU-k is? Mikor jön a következő foglalat az AMD-től és az inteltől még most 2013-ban?

Legjobb válasz: FM2-be jönnek a Richland APU-k, a "normál" processzorok Vishera kódnevû lapkái AM3+ lapokba készülnek. Az Intel is és az AMD is készül foglalatot váltani 2013-ban, de az Intelnek kicsit sürgõsebb lenne, talán õk biztosabban, és hamarabb váltanak.

FM2-be jönnek a Richland APU-k, a "normál" processzorok Vishera kódnevû lapkái AM3+ lapokba készülnek. Az Intel is és az AMD is készül foglalatot váltani 2013-ban, de az Intelnek kicsit sürgõsebb lenne, talán õk biztosabban, és hamarabb váltanak.
Valószínûleg Richland-ból is lesz majd Athlon verzió, de ez nem 100%

Mikor jön a finn Mikulás 2012-ben Pécsre és azon belül hova?

Sehol sem találom mikor és Pécsen belül hova jön a finn Mikulás. Ti tudjátok? :)

Legjobb válasz: Hétfõn jön Pécsre, de idõpontot én se találtam. Szerintem a Széchenyi térre jön egyébként, de ez csak saját gondolat :)

Hétfõn jön Pécsre, de idõpontot én se találtam. Szerintem a Széchenyi térre jön egyébként, de ez csak saját gondolat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Mikor jön a határozat a gyermekvédelmi segélyröl mikor kapunk?

Legjobb válasz: állítólag aug vége szept elején jön az utalvány postán mikor igényelted?

állítólag aug vége szept elején jön az utalvány postán mikor igényelted?
Én június végén igényeltem és még nem kaptam semmi papírt róla. Pont ma hívtam õket, mert idegesít a dolog, a nõ azt mondta, már elpostázták...
Ma kaptam határozatot, nem postázzák, érte kell menni a helyi önkormányzathoz.

Mikor jön a Big Time Rush Magyarországra?

Legjobb válasz: Nem jönnek.

Nem jönnek.
2013-ban már sajna nem, de van esély, hogy 2014-ben Budapesten láthatjuk õket :) )
nagyon remélem hogy jönnek. :)

Mikor jön a Catrice következő leárazása?

Már egy pár hete 699 Ft-ba került minden,a 349 vagy 399 Ft-os szerintetek mikor jön el?

Legjobb válasz: Szerintem már nem viszik lentebb az árakat. Amit el tudnak adni, azt eladják, aztán jön az új kollekció.

Szerintem már nem viszik lentebb az árakat. Amit el tudnak adni, azt eladják, aztán jön az új kollekció.
A kérdező hozzászólása: De az elõzõ szezonokban én mindig találtam 299-ért is rúzsokat, palettákat, lakkokat, idén miért maradna ki?
7. hó elején, közepén szokták a kifutó termékeket leakciózni 699 Ft-ra. Legközelebb talán 1., vagy 2. hónapban (de ebben nem vagyok biztos, csak a 7. hónapban)

Mikor jön a Big Time Rush Budapestre?

Mert nagyon szeretem ?ket de még él?ben soha sem láttam ?ket !! :/

Legjobb válasz: Mostanában nem fognak, az biztos. 'Mostanában' alatt pedig éveket is érthetsz, mert Európai turnét nem nagyon terveznek (sajnos). Ausztriában már voltak, lehet, hogy majd megint jönnek oda valamikor, az nincs is olyan messze, miattuk megéri kimenni. Legalábbis nekem igen. :)

Mostanában nem fognak, az biztos. 'Mostanában' alatt pedig éveket is érthetsz, mert Európai turnét nem nagyon terveznek (sajnos). Ausztriában már voltak, lehet, hogy majd megint jönnek oda valamikor, az nincs is olyan messze, miattuk megéri kimenni. Legalábbis nekem igen. :)
A kérdező hozzászólása: Kösszi! Még szép hogy , megérné kimenni !! Imádom õket ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
Idén lesz világturnéjuk, és biztosan jönnek Európába, reménykedjünk benne, hogy Magyarországra is jönnek ;)

Mikor jön a Mikulás?

Úgy értem 5.-én este, 6.án reggel vagy este? Annyi félét hallottam már.

Legjobb válasz: Nalunk otodiken este jon,de volt mar olyan is hogy hatodikan reggel,mindegy.

Nalunk otodiken este jon, de volt mar olyan is hogy hatodikan reggel, mindegy.
5-en este rakd ki a csizmadat az ablakba es reggelre benne lesz a Mikulas ajandeka.
Hát 5-én este jön, de 6. reggel látjuk meg, mit hozott=)
28 naponta. általában
28 naponta :D te se vagy normális (Y) am ja 5. este 6. reggel. Nálunk volt olyan h 3. este mer késöbb nem ért rá a "kolléga".

Mikor jön a one direction magyarorszagra? Es kb mennyi egy jegy ara, ?

Legjobb válasz: Nem tudni mikor jön, soká, normál jegy asszem 10-15 ezer, a V.I.P. 70+ úgy tudom, nem biztos

Nem tudni mikor jön, soká, normál jegy asszem 10-15 ezer, a V.I.P. 70+ úgy tudom, nem biztos
2014- ben

Mikor jön a Highschool DxD 2. évada ha jól tudom akkor a premier januárban van de úgy kb mikor ér el Magyarországra avagy mikor lesz magyar forditás?

Legjobb válasz: Akkor nagyon ROSSZUL tudod . Mert hogy a téliben már biztos hogy nem fog futni. Leghamarabb a tavaszi szezonban , azaz Március vége Április eleje. De még az sem biztos, mivel az OVA folytatásának irják a 2.évadot , az OVA vége meg csak Májusban jön. De remélem én is hogy legalább nyári szezonban jönni fog. http://myanimelist.net/anime/15451/Highschool_DxD_2nd_Season

Akkor nagyon ROSSZUL tudod . Mert hogy a téliben már biztos hogy nem fog futni. Leghamarabb a tavaszi szezonban , azaz Március vége Április eleje. De még az sem biztos, mivel az OVA folytatásának irják a 2.évadot , az OVA vége meg csak Májusban jön. De remélem én is hogy legalább nyári szezonban jönni fog. http://myanimelist.net/anime/15451/Highschool_DxD_2nd_Season
Animaxon soha nem lesz már új anime. :( Szinkront ne várj. Valamelyik fordító csapat biztos fogja vinni.
Bejelentették , a nyári szezonban fog futni , tehát 3 hónap mulva kezdõdik , elsõ PV : http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-03-30/high-school-..
Nagyon remélem, hogy most nem csak az elsõ fele lesz jobb az animének hanem mindkettõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!