Találatok a következő kifejezésre: Mikor játszok játéknál (6 db)

Mikor játszok (csak játéknál) pl. Swat 4, CoD2 akkor mintha kihúzodna az egér és vissza (hallom azt a hangot) egy pillanatra. Miért csinálja ezt az egerem?

Észrevehet? hogy néha "kihagy" az egér, és látom is hogy mikor kihagy akkor pillanatra nem világít az infra.

Legjobb válasz: Ez több dologtól is függ. Lehetséges, hogy túl sokat játszottál és az egér kábele megsérült (saját tapasztalat :) A másik lehetõség, hogy elromlott az egered. Az újabb infrás egereknél ez gyakran elõfordul. Ez ellen nincs mit tenned, nincs rá szoftveres javítás, újat kell venni :(

Ez több dologtól is függ. Lehetséges, hogy túl sokat játszottál és az egér kábele megsérült (saját tapasztalat :) A másik lehetõség, hogy elromlott az egered. Az újabb infrás egereknél ez gyakran elõfordul. Ez ellen nincs mit tenned, nincs rá szoftveres javítás, újat kell venni :(
A kérdező hozzászólása: Nem írtam oda hogy a hiba CSAK a játéknál jelentkezik, ha kilép a windowsba egybõl megjavul minden és mûködik.
...vagy túlmelegedés....
Ha erõs a VGA-d akkor lehet tápprobléma, de valószínûbb a melegedés. Procihûtõ mikor volt takarítva és pasztázva?


A CPU alapjáraton 55 fokos, de ha játszok 10-20 percet felmegy 80 fokra. Egyszer felment 100 fokra egy nagy gépigényű játéknál és kikapcsolt. Mit tegyek?

Asztali PC-ről van szó és csak azután kezdtem rá figyelni miután kikapcsolt túlmelegedés miatt.A CPU AMD Athlon X2 3.20 Ghz és eddig nem volt vele bajom.

Legjobb válasz: Újrapasztázást neki. A venti is lehet döglõdõ.

Újrapasztázást neki. A venti is lehet döglõdõ.
Lehet, hogy ki kellene tisztítanod belülrõl, mert poros.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Még annyit hogy hogy kell bepasztázni???
Vékony rétegben mindenhol fedje a proci lapkáját.
ajánlok egy PC BONTOT MEGCSINALJA K KB ezer 2 ezert max még a végén elbaszol valamit és sirsz bocs de volt rá példám amugy ajánlok a por kifujasara egy medence pumpát oldal lap le és ugy hogy ne érintsed a kabelekelt ne csusszanak el mert nekem azért van néha napjan kékhalál nem talalj a aHDD MET na de ez mindegy
plsz elvileg lehet rakni a proci föle még egy fentit az gyorsabb legyen kösd rá a en a satta hanem van egy masik 4 eres kabel van 2 aram meg 2 adat benen mint az usb nél csak olyan venti kell hoza pluszba én meg akartam csinalni csak mar akkor tul hult volna a proci és megfagyott volan 15 fok van a lakasba ha érdekelne

Mit kell csinállnom ha "The Sims 3"játéknál nem engedi hogy játszak?

Letöltöttem a simset minden jol ment és amikor el akarom inditani azt irja rakjam be a cd-t.Meglehet valahogy ezt oldani?

Legjobb válasz: Crackelni kell!

Crackelni kell!
És azt hozzátenném, hogy az ALAPJÁTÉKOT kell crackelni, nem a legutolsó kiegészítõt, amit feltettél!Ugyan a legutolsó kieg crackjére van szükséged, de az alapjátékot kell felülírni!A kiegészítõket meg megjelenési sorrendben telepíteni!
Kapcsold be a Vertical Sync-et a videóbeállításoknál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez volt a megoldás tényleg:) nem tudtam, hogy ez erre való, bár több játéknál is láttam ezt az opciót... még1x köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!