Találatok a következő kifejezésre: Mikor is olajos magvakat (2 db)

Mikor is együnk olajos magvakat?

Itt leírom, melyik olajos mag mennyi fehérjét, szénhidrátot, zsírt és energiát tartalmaz 100 g-ra leosztva.

Legjobb válasz: Kedves elõzõ hozzászóló! Mielõtt hülyeségnek titulálod mások véleményét, ajánlom, hogy nézz utána, annak, amit írsz, fõleg, hogy az olajos magvak leírásánál kettõ forrást is találsz, amely honlapokra ha ellátogattál volna, nem írtál volna olyat, hogy a gesztenye ha sok a szénhidráttartalma, hogy kerül a keményítõnapra. Akkor most felvilágosítalak, ha eddig még nem tette meg valaki: A KEMÉNNYÍTÕK IS SZÉNHIDRÁTOK, SÕT, KAPASZKODJ MEG, MÉG A GYÜMÖLCS IS ANNAK SZÁMÍT!!! Hallottál már az összetett szénhidrátokoról? Na, ilyenek a keményítõk. Nézz utána a neten! Adok egy újabb forrást, immár a harmadikat:www.gesztenyemarci.hu Itt ezt találod: A gesztenye táplálkozás-élettani megítélése Jó informálódást!

Kedves elõzõ hozzászóló! Mielõtt hülyeségnek titulálod mások véleményét, ajánlom, hogy nézz utána, annak, amit írsz, fõleg, hogy az olajos magvak leírásánál kettõ forrást is találsz, amely honlapokra ha ellátogattál volna, nem írtál volna olyat, hogy a gesztenye ha sok a szénhidráttartalma, hogy kerül a keményítõnapra. Akkor most felvilágosítalak, ha eddig még nem tette meg valaki: A KEMÉNNYÍTÕK IS SZÉNHIDRÁTOK, SÕT, KAPASZKODJ MEG, MÉG A GYÜMÖLCS IS ANNAK SZÁMÍT!!! Hallottál már az összetett szénhidrátokoról? Na, ilyenek a keményítõk. Nézz utána a neten! Adok egy újabb forrást, immár a harmadikat:www.gesztenyemarci.hu Itt ezt találod: A gesztenye táplálkozás-élettani megítélése Jó informálódást!
Olajos magvat csak akkor fogyaszthatsz, ha nem bírja a gyomrod a gyümölcsöket, 1-1 reggelinél, vagy gyümölcs napon bekaphatsz belõlük pár darabot, de egy nap max 5 dekát! Hülyeség amit írtál: Látható, hogy a gesztenye a keményítõnapra való, mert sok a szénhidráttartalma. Ha sok a szénhidrát valamiben, akkor, hogy kerül a keményítõhöz???

Olvastam itt, hogy a pattanásos arcbőrnél kerüljük a édességet és a chipseket stb. Nagyon ritkán eszek édességet, sós, olajos chipseket, magvakat egyáltalán, még is rengeteg a pattanásom. Mi segíthetne?

B?rgyógyász, kozmetikus nem vált be, ideig óráig jobban volt az arcom, de utána semmi. Kipróbáltam a legdrágább kozmetikumokat úgy mint a legolcsóbbakat. Nem eszek zsírosan, viszont eszek gyümölcsöt és zöldséget is, még is rengeteg a pattanásom, a hátamon is és az arcomon is. Mostanában egyre több a mitesszer. Van valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Érdemes még ezt elolvasnod: http://en.wikipedia.org/wiki/Acne_vulgaris Azzal légy tisztában, hogy bár az önértékelésedet zavarhatja, de partnert így még simán találhatsz és az illetõ ha tényleg szeret, simán elfogad így is, sõt, segít neked meggyógyulni, melletted áll és ápol, így mellette szépülhetsz. Tehát ez ne legyen akadály, ne zárkózz el a külvilágtól, ha netán ez a helyzet...

Érdemes még ezt elolvasnod: http://en.wikipedia.org/wiki/Acne_vulgaris Azzal légy tisztában, hogy bár az önértékelésedet zavarhatja, de partnert így még simán találhatsz és az illetõ ha tényleg szeret, simán elfogad így is, sõt, segít neked meggyógyulni, melletted áll és ápol, így mellette szépülhetsz. Tehát ez ne legyen akadály, ne zárkózz el a külvilágtól, ha netán ez a helyzet...
A méznek hidratáló és fertõtlenítõ hatása van, kitisztítja a mérgeket a bõrbõl, gyógyítja a sebeket, gyulladáscsökkentõ és fájdalomcsillapító. A benne található vitaminok táplálják a bõrt. Pattanásos, zsíros bõrre Keverj össze fél élesztõt 2evõkanál mézzel és annyi tejszínnel, hogy kenhetõ masszát kapj. Kend fel az arcodra és hagyd hatni 15 percig, ezután öblítsd le. Ja és ne bolti mézet vegyél. (Mert az cukrozott) Hanem méz tenyészetétõl (piacon)
Kedves elõzõ válaszoló, hiába húzod le a neked nem tetszõ válaszokat, súlyos esetben a tisztító kúra nem segít. Való igaz, hogy hasznos, sõt a rendszeresen végzett beöntés is az lehet, de vannak más megoldások is. Ráadásul a pattanások közel sem biztos, hogy a felszaporodó méreganyagok miatt vannak. Természetesen egy alapos tisztítás kárt nem okoz, de egyáltalán nem biztos, hogy segít.
Vegezz egy tisztito kurat, tisztisd meg a belsodet a mergektol! Csinald meg a candida dietat, tartsd be pontosan. Valamint jarjal el kozmetikushoz is. A tisztitokura, es a kozmetikus egyutt biztos hogy segiteni fog. A stresszt probaljad kerulni, attol is elojonnek!
Esetleg kozmetológus vagy nõgyógyász is segíthet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Ami kimaradt: 23 éves lány vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!