Találatok a következő kifejezésre: Mikor is kijönni (18 db)

Mikor fog kijonni is milyen lessz a 2012 macbook pro? (a 13, 15, 17 inch mindegyik erdekelne)

Esetleg mikor lessz a legkozelebbi apple bejelentes? Es foleg a vga erdekelne nennuk koszi! :-)

Legjobb válasz: 2 nap múlva lesz a legközelebbi bejelentés :)

2 nap múlva lesz a legközelebbi bejelentés :)
Most 1 hónapja jelent meg...

Mikor is fog kijönni a GTA IV?

Már naon várom

Legjobb válasz: xbox-ra április 20-a körül, pc-s verzióért viszont imátkozni kell, h kiadják-e egyáltalán...

xbox-ra április 20-a körül, pc-s verzióért viszont imátkozni kell, h kiadják-e egyáltalán...
Max. imádkozni de én úgy tudom jövõ januárra


Szerintetek a gyerekorvosnak kötelező kijönni megnézni az újszülöttet, mikor a kórházból hazajövünk? Maszek pénzért, vagy ez kötelessége ingyen is?

Az els? babámnál csak a véd?n? jött ki magától, a dokit nekünk kellett kihívni, viszont ezért 7000 Ft-ot kért...Ezen akkor is meglep?dtünk, mert azt hittük egy újszülött vizsgálata kötelez? a választott háziorvosnak, de nem pénzért. Nekünk pl. kötelez? megmutatni a dokinak, vagy csak ha gond van a babával? Kiváncsi vagyok, ez máshol hogy van. Egy kisvárosban lakunk, sajnos két gyerekorvos van, mindkett? ezt csinálja.

Legjobb válasz: Neki kötelezõ kijönne. Ha nem teszi meg panaszt kell tenni. Az meg abszurd, hogy csak pénzért jön ki. Én még föl is jelenteném.

Neki kötelezõ kijönne. Ha nem teszi meg panaszt kell tenni. Az meg abszurd, hogy csak pénzért jön ki. Én még föl is jelenteném.
Hát ez nagyon durva! Nekem irtó szeremcsém van, pesti peremkerületben lakunk, a dokinéni a fiam 2 hónapos koráig jött igény szerint hetente-kéthetente, a 2 hós oltásra vittük elõször rendelõbe. Utána 1 éves koráig havonta, aztán már csak a védoltásokra, meg a szülinapos státuszokra kell. Mindig megkérdeztük, mivel tartozunk, és mindig "Semmivel" volt a válasz. Karácsonykor és az 1 éves státuszon kapott kis csomagot csokival, kávéval, teával meg 5000 Ft-tal, úgyhogy 17 hónap alatt eddig 10 ezret fizettünk neki...... A szopi abbahagyása után gyakran és sokáig volt beteg a fiam, volt hogy 3 hétig heti 3x mentünk, és mindig nagyon lelkiismeretes, alapos volt. Elég szomorú, hogy a XXI. századi Magyarországon még létezhet ilyen, simán visszaélnek a helyzetükkel......
A kérdező hozzászólása: Persze mi is megkérdeztük akkor mivel tartozunk, erre nyögte be, hogy egyszeri alkalom 5 utána ha mindig hívjuk havi 7. Hülyék is voltunk, mert még 4 hós koráig járattuk, aztán lemondtuk, addig gyakorlatilag semmit nem kellett csinálnia, csak receptet írt.
Nálink úgy volt, hogy mikor megszültem, szóltam a védõnõnek.Mikor hazamentünk, másnap délelõtt Õ jött, délután meg dokibácsi.A védõnõ szót neki, hogy hazajöttünk.Én nem adtam neki semmit.Meg lehet egyébként kérni, hogy hetente látogasson, alkalmanként 1500ft-ért, de én nem kértem fel.1x hívtam le, mert lázas volt a 6 hónaposom, megkérdeztem, hogy mivel tartozom, de azt mondta semmivel.Adtam neki 2000-ret.Egyébként meg elviszem, a rendelõbe ha baja van.De az, hogy 7000 forintot kérjen azért, hogy elvégezze a feladatát, ami a kötelessége, és amire felesküdött az nonszensz!!!!!És ha nem adsz neki???Neked nem kell Õt kihívnod, csak szólnod, hogy hazamentetek!!!!Neki viszont kutya kötelessége kimenni!!!!
Nalunk ugy volt a szitu, hogy a baba szuletese elott par hettel a vedono tajekoztatast adott, hogy mi hogy megy. Siman mondta, hogy a doktornonek penzt illik adni, ha kijon... Szerintem is felhaborito ez az egesz.
A kérdező hozzászólása: Legszívesebben mondanám én is, csak ha meg majd beteg lesz a gyerek, úgyis hozzá kell mennünk, meg a nagyobbal is...
Kötelezõ kijönnie, és ingyen! Rettenetesen pofátlan dolog, amit csinálnak, felháborító. A baba születése körül amúgy is olyan sok kiadás van, és õk még rátesznek egy lapáttal. Szerintem kérdezzétek meg az OEP-nél, hogy milyen jogszabály szabályozza ezt a látogatást, és amikor kijön, lazán idézzétek neki, hogy INGYENES.
Olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégsem..?
A kérdező hozzászólása: 18.36-os ezt nem értem, vagyis igen, de mégsem....
A kérdező hozzászólása: Persze nem a 7000 Ft van itt szó, hanem az elvrõl...És azt még hozzáteszem, hogy egy további vizsgálat háznál 5000 Ft, ha rendszeresen jár egy hónapba 2x, akkor havi 7000. Itt az anyukák többsége igénybe veszi, és szó nélkül fizet, ez a nagy baj...
Biztos, hogy a másik is pénzt kérne? Lehet beérné mással is. :) ))
A kérdező hozzászólása: Mi is röhejesnek tartjuk, csak az a baj, hogy egy ilyen kis városkában minden kitudódik, és a másik gyerekorvos is ugyanezt csinálja...mindkettõ férfi. És ha nem szólok neki, hogy jöjjön ki? Meg vagyunk lõve...feljelenteni nem merem...
szintén védõnõ intézte a doki látogatását. mindketten jöttek és persze nem pénzért...gyönyörû egy orvosotok van! nem semmi díjat számol fel azért amiért nem lenne szabad kérnie, hisz kötelessége elsõnek kimenni!!! azért én valahol panaszt tennék, ha mást nem, névtelenül!
kötelezõ nekik kimenni és én úgy tudom nem kérhetnek érte pénzt... számlát adott róla? mert ha nem simán le szedett titeket... nálunk a védõnõ szól a gyerekorvosnak és egymás után jönnek a doki átvizsgálja a babát felírja ami szükséges neki. sõt nálunk az elsõ hónapba hetente jött és utána mondta ha gond van hívjuk fel és ki jön õ kb 3 hónapos kortól vittük a rendelõbe, ez Pécsen van
3 gyerekünk van a dokinénink 15 éve ugyanaz.Szülés elõtt beszéltünk vele h. szeretnénk õt dokinak(az 1. után természetesen a többieknek is)õ mondta h. szóljunk ha hazajöttünk, és jött is.Megkérdeztük h. mivel tartozunk(semmivel)legutóbb 5000 adtunk magunktól.Tehát 3 gyereknél csak egy-egy alkalommal adtunk.Többször nem is kértem hogy jöjjön, nem is volt rá szükség.Én vittem õket a védõnõi tanácsadásra, ingyen:) Inkább másra költöttem a pénzt.Nagyon jó a kapcsolatunk ettõl függetlenül, aranyos kedves idõs nõ.De itt is van aki pénzeli...mi is kisvárosban élünk

85000 Ft svájci frank alapú lakáshitel törlesztőm van és télire nem fogok kijönni a 120000Ft-os fizetésemből a rezsi miatt. A szülői házra is jelzálog van terhelve. Mit tehetek?

Már az öngyilkosságra is gondoltam mert azt mondják id? kérdése és mehetek az utcára és a szüleim is. SEGÍTSÉG!!!

Legjobb válasz: Minden jobb, mint az öngyilkosság, és az utcára kerülni se kellemes. Gondolom, szüleid is így gondolják. Az egy idõre kihúzhat a bajból, ha visszaköltözöl a szüleidhez, vagy õk hozzád, így nektek felezõdik a rezsi, a másik ingatlant pedig kiadjátok. A bérleti díjból nem tudom, hogy felétek milyenek az árak, egy részét biztos tudod fedezni, és több pénzed is marad. Aztán reménykedsz, hogy idõvel erõsödik forint, csökken a frank (ha-ha-ha-ha), és újra tudod fizetni. A másik, hogy keresel egy lakótársat, akitõl kérhetsz pénzt szobabérlésért, beszáll a rezsibe, és szintén reménykedsz, hogy minél hamarabb ki tudod paterolni, mert már nem lesz rá szükség. Ezek a megoldások pl. akkor sikeresek, ha van fõsuli a környéken, a diákok minél olcsóbb lakást keresnek, a többi annyira nem érdekli õket, egy szobabérlet pedig lényegesen olcsóbb. A harmadik megoldás, hogy igyekszel eladni a kécót, vagy eladjátok mindkettõt, és vesztek egy/két kisebbet, alacsony rezsivel. A lehetõ legnehezebb helyzet, mert ilyen árfolyamon a hiteled is borzasztó sokra jön ki, és sokan akarják majd hirtelen eladni a lakásukat, tehát még kevesebbért tudod eladni, mint eddig. Esetleg kérj tényleg kis segítséget a fizetéshez, és ha kicsit korrigál az árfolyam, akkor érdemes csak meglépni az eladást.

Minden jobb, mint az öngyilkosság, és az utcára kerülni se kellemes. Gondolom, szüleid is így gondolják. Az egy idõre kihúzhat a bajból, ha visszaköltözöl a szüleidhez, vagy õk hozzád, így nektek felezõdik a rezsi, a másik ingatlant pedig kiadjátok. A bérleti díjból nem tudom, hogy felétek milyenek az árak, egy részét biztos tudod fedezni, és több pénzed is marad. Aztán reménykedsz, hogy idõvel erõsödik forint, csökken a frank (ha-ha-ha-ha), és újra tudod fizetni. A másik, hogy keresel egy lakótársat, akitõl kérhetsz pénzt szobabérlésért, beszáll a rezsibe, és szintén reménykedsz, hogy minél hamarabb ki tudod paterolni, mert már nem lesz rá szükség. Ezek a megoldások pl. akkor sikeresek, ha van fõsuli a környéken, a diákok minél olcsóbb lakást keresnek, a többi annyira nem érdekli õket, egy szobabérlet pedig lényegesen olcsóbb. A harmadik megoldás, hogy igyekszel eladni a kécót, vagy eladjátok mindkettõt, és vesztek egy/két kisebbet, alacsony rezsivel. A lehetõ legnehezebb helyzet, mert ilyen árfolyamon a hiteled is borzasztó sokra jön ki, és sokan akarják majd hirtelen eladni a lakásukat, tehát még kevesebbért tudod eladni, mint eddig. Esetleg kérj tényleg kis segítséget a fizetéshez, és ha kicsit korrigál az árfolyam, akkor érdemes csak meglépni az eladást.
Az öngyilkossággal jól kiszúrnál pluszban az itt maradtakkal, mert azoknak kéne kifizetni a hitelüket... De komolyra fordítva a szót: gondold végig hogy mi az az összeg amit ki tudnál fizetni havonta illetve mennyit kéne fizetned ha albiként bérelnéd a lakásod. Majd menj be a bankba és hosszabbíts futamidõt annyira hogy a havi törlesztõd 250-es frank árfolyamnál ennyire csökkenjen le... Lehet hogy baromi sokára fizeted ki a hiteled, de mivel az albira is ennyit fizetnél és mégis sajátban laksz így lesz hol élned és lesz is mibõl... én legalábbis ezt tenném
Hát okosak voltak anyuék nagyon! Most erre mit lehet mondani? Viszik a kecót, de mész albérletbe. 120 ezerbõl egy albérletben el lehet tengõdni!
Ha felnõtt vagy, talán át kellett volna gondolni, mire akarnak a szüleid rábeszélni. Nem tudnának besegíteni? Valami plusz munka talán segítene.
A kérdező hozzászólása: szüleim akarták az egészet hogy lakáshitelem legyen ezzel akarnak megtanítani arra mi a felelõsség???
Öngyilkosság? Jézusom... 120 ezer forintos fizetésbõl nagyon jól meg tudsz élni albérletben és szépen tudsz félretenni is.

3 hónapos babám arcán még mindig vannak fehér pötyik, és sajnos már a kis testén is kezdenek kijönni. Mit tehetnék, hogy elmúljanak?

Legjobb válasz: Nekem a gyerekorvos is és a védõnõnk is gyógyszertári fürdetõ kenõcsöt ajánlotta mindig azzal fürdettem úgy,hogy elõtte mindig bekentem az egész testét baba olajjal,utána bekentem az egész testét fürdetõ kenõccsel pár pillanatig hagytam,hogy a kenõcsöt kicsit beigya a bõre és azután fürdettem csak meg,és fürdetés után ahol a pöttyök voltak leheletnyi vékonyan bekentem a fürdetõ kenõccsel,mert azt mondták,hogy az testápolónak is nagyon jó,nekünk használt.

Nekem a gyerekorvos is és a védõnõnk is gyógyszertári fürdetõ kenõcsöt ajánlotta mindig azzal fürdettem úgy, hogy elõtte mindig bekentem az egész testét baba olajjal, utána bekentem az egész testét fürdetõ kenõccsel pár pillanatig hagytam, hogy a kenõcsöt kicsit beigya a bõre és azután fürdettem csak meg, és fürdetés után ahol a pöttyök voltak leheletnyi vékonyan bekentem a fürdetõ kenõccsel, mert azt mondták, hogy az testápolónak is nagyon jó, nekünk használt.

A családom nem tud és nem is akar kijönni a feleségemmel és a családjával sem. Ennek előzménye, hogy az évek során voltak sérelmeink és sokszor nyeltünk. Mit gondoltok mit kéne tannünk hogy vmilyen módon lezárjunk ezt a dolgot?

A családom gyakorlatilag addig ameddig nem kezdünk el járni a feleségemmel mindig úgy gondolták, hogy agglegény maradok, vagy legalábbis, hogy ottmaradok nekik segíteni. A testvéremmel hasonló a helyzet mint nálunk, csak ő lány és ott a sógoromat sikerült elszakítani félig-meddig a családjától, csakhogy ez nem sikerült a feleségemmel megcsinálni. Sokmindent tudnék írni a dolgokról, de majd folyamatosan írok konkrétumokat, mert ez így hosszú lenne.

Legjobb válasz: A családoddal beszéltél már errõl egy hosszabb,komolyabb beszélgetés keretein belül?

A családoddal beszéltél már errõl egy hosszabb, komolyabb beszélgetés keretein belül?
Fel kéne fognia a szüleidnek, hogy az az élet rendje, hogy a gyerek felnõ, megválasztja a párját és vele folytatja tovább az életét. Ez a normális, nem az, hogy 50 évesen is anyuci szoknyája mellett ülünk még és lessük minden kívánságát. A szülõkön lehet segíteni úgy is, hogy közben megvan a saját magánéleted. Sosem értettem ezt egyesek miért képtelenek felfogni. Én akkor vagyok boldog, ha a gyermekem boldog és nem akkor, ha egyfajta rabszolgaként mindig azt lesi miben lehet segítségemre. Ha a szüleid nem nyitnak a feleséged felé, akkor nehéz dolgod lesz. A szüleimnél pont ugyanez volt a helyzet anno. A nagymamám úgy fogta fel az egészet, hogy anyukám elvette tõle a pici fiát. 80 éves korára még is anyukám ápolta hetekig és látta el. Ekkor jutott el agyban odáig az "öreglány", hogy a menyét tulajdonképpen nincs miért utálnia. A fia nem is kaphatott volna jobbat (ezt õ mondta). Elvesztegetett 25 évet az ok nélküli utálatra és önbíráskodásra. Most pedig az élete végén mondhatni feküdhetett volna a saját ürülékében, ha anyu nem gondoskodik róla, ez változtatta meg. Ha kell hozd fel anyukádnak ezt a példát, de valahogy próbáld elmagyarázni nekik, hogy a feleséged nem elvenni akar tõlük, attól hogy megvan a magad élete, még az õ fiuk maradsz.
Én is azt javaslom, komolyan próbálj meg beszélni errôl a családoddal, ne hagyd, hogy a feleségedet bármiféle sérelem érje. Ha nem tudsz velük dûlõre jutni, akkor hagyd egy kicsit, hagy emésszék meg amiket mondtál nekik. Idôvel majd elfogadják.
A kérdező hozzászólása: Eléggé ellentmondásos a dolog hogy együnk is és fogyjunk is egyszerre. Aztán, mivel egy flottában voltunk a családommal telefonon és feleségemet is bevettük hogy ezzel is kevesebb legyen a telefonszámlám, feleségemnek kicsit több volt a számla, mert anyukájával is szeretett volna beszélni, de õ nem volt a flottába. Az is igaz, hogy anyósom sokszor jár hozzánk, de annak ellenére hogy nem akar beleszólni az életünkbe szemben anyámékkal ezzel is bajuk van. Pedig tesómat egész héten látja, mert egy helyen dolgoznak. Páromnak viszont csak az anyja van és ezt másoknak is meg kellene érteniük. Apósom sokat dolgozik, maszekol, keveset van otthon. Mit csináljon a négy falat nézze? Ez sem tettszett anyáméknak. Így kiléptünk a flottából hogy ne csesztessenek minket folyamatosan a számlával és mivel ezek után sem szálltak le feleségemrõl hogy miért jár annyit az anyja hozzánk így tavaly decemberre tele lett a pohár és februárban megpróbáltuk megbeszélni a dolgokat. De anyámék nem akartak változtatni az álláspontjukon. Így feleségem ezzel be is szüntette a látogatást és nem is akar velük találkozni, mert az évek során kiderült számára és szegény mamám is ezt mondta, hogy jobb ha csöndben maradunk mert hallgatással még az ördögöt is meg lehet gyõzni. Sajnos tesómmal sem tudok szót érteni mert anyám pártját fogja, elvégre pont a sógorommal is ugyanezt csinálták, elszakították a családjától, nem szereti az anyját. Tesómmal is az 5 év alatt 10 percet nem tudott folyamatosan beszélni a párom, mert nem volt rá vevõ, mert anyu pártját fogta végég, nem tudom, hogy nem-e az elõzményekbõl adódóan. A két unoka sem megy sokszor a másik mamához, csak anyuékhoz. Most viszont én vagyok terítéken, mert rajtam keresztül próbálják a viszont oldani azzal, hogy folyamatosan mondják a saját dolgaikat, ami mögött azt sejtem hogy jobb lenne számukra ha veszekednénk egymással és végül elválnánk. Közben érzelmileg próbálnak rám hatni olykor zsarolással. Szerintetek? .... Nem tudom mi lenne a helyes. A szüleim, de tudom mit csinálnak és nagyon nem jó irányba mennek a dolgok... Ezen infók birtokában van még valakinek ötlete?
Mondd el nekik tisztán, érthetõen, határozottan(és persze azért tisztelettudóan), hogy ez és ez van, neked fontos a feleséged, mondd el nekik, hogy ne próbáljanak titeket összeugrasztani és a párod családját is hagyják békén. Ha nem tetszik nekik, akkor meg így jártak, had bosszankodjanak, majd megbékélnek. Ha meg nem akkor magukra vessenek, majd megbánják a dolgot. Szerintem állj ki a feleséged mellett, mert nem hiszem, hogy a végtelenségig tûrni fogja, és akkor ott állsz feleség nélkül a szüleiddel, akik "örömtáncot járnak", hogy sikerült a mocskos kis tervük. Mondd el, hogy ez a te életed, a te döntéseid és a te családod. Gondolom szeretnétek majd gyerekeket is, és mondd meg szépen, hogy ha szeretnék majd látni az unokájukat, akkor jobb lesz változtatni a hozzáálláson. Mert most gondolj bele, ha lesz gyereketek, majd az anyja ellen fordítja?
*fordítják
Szerintem ne foglalkozzatok a szüleitekkel. Miért kéne mindig egyetértésben lenni velük, amikor egyértelmûen önzõ disznók és nem érdekli õket, hogy mi a jó a saját gyereküknek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos tanácsokat. Bár elég nehéz így betartani, hogy világ életemben mindenkinek jót akartam, sosem szeretek konfliktus helyzetekbe kerülni, de most nem úszom meg.

186 cm vagyok, 76, 5 kg. Edzek testsúlyos gyakorlatokkal, és rendszeresen futok Coopert.93 kg-ról fogytam le diétámmal, de így is csak a felső 2 kockám látható, a másik kettő nem akar kijönni. Normális, ha valakinek csak két kockája van? Mit tegyek?

Legjobb válasz: kezdj el csak hasra edzeni....van ezer gyakorlat csak a hasra......próbáld ki hátha beválik mert ugye az embernek nem csak 2 kockája van....van ott több is csak ki kell onnan szenvedni õket

kezdj el csak hasra edzeni....van ezer gyakorlat csak a hasra......próbáld ki hátha beválik mert ugye az embernek nem csak 2 kockája van....van ott több is csak ki kell onnan szenvedni õket
A kérdező hozzászólása: Oké, de ugye tudod, hogy a hasedzés nem égeti le a zsírt?Én edzek hasra, de ha 50-szer ekkora energiát fektetek bele, akkor sem fog ezért lejönni a zsírom....a 2 kockám szépen látszik, mert ott már nincs zsír, a rengeteg edzés pedig növeli a méretüket.Valószínûleg a másik kettõ is így nézhet ki, de a zsír egyszerûen eltakarja õket, és ez ellen nem tudok mit tenni...

Kinect-hez fognak kijönni más játékok is, hardcore játékosoknak? Ha igen mikor? Ja, és mire lehet használni játékon kívül? Ha nem játékok szempontjából nézzük, akkor melyik tartalmaz több lehetőséget?

Legjobb válasz: Szerintem max ezek a "better with kinect" játékok lesznek hardcore gamereknek... pl hallottam hogy talán majd az uj CoD-ban vagy valamelyik háborús játékban egy karlenditéssel dobhatsz el gránátot meg ilyesmi... (bár 1 gomb lenyomással még mindig gyorsabb és egyszerübb, igy nem sok értelme lesz annak se)

Szerintem max ezek a "better with kinect" játékok lesznek hardcore gamereknek... pl hallottam hogy talán majd az uj CoD-ban vagy valamelyik háborús játékban egy karlenditéssel dobhatsz el gránátot meg ilyesmi... (bár 1 gomb lenyomással még mindig gyorsabb és egyszerübb, igy nem sok értelme lesz annak se)
Kutyasimogatás meg Forza. Kb. ennyi.
Itt egy teljes lista a megjelent, megjelenõ játékokkal: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Kinect_games
Hi a kinectnél sokan kritizálják, hogy késik a mozgás, ami hardcore játékoknál/játékosoknál elég zavaró lehet. ha jól emlékszem Microsofték azt mondták, hogy ez a késés csak szoftveres és, hogy peccsel fogják majd csökkenteni, és ha jól tudom készülnek vmi játékkal hardcore gamereknek is de az még odébb van. szerintem mire azt lehet mondani, hogy "igen ez egy király hardcore régetnek szánt játék lett" még min. 1 év
Szerintem soha a büdös életben nem lesz hozzá ilyen játék. Neten van egy "reklámvideó", ahol épp Halo-znak rajta. Kiváncsi lennék, hogy egy haló színtû játékban hogyan mozogsz, hogyan célzol, hogyan tüzelsz, hogyan váltassz fegyvert, hogyan használod a speciális fegyvereket/mozdulatokat, stb, stb. Mert jelenleg ez abszolút megoldhatatlan...
Biztos nem. Vagy ha lesz is, akkor semmi normális. Mint ahogy az elõzõ is írta, elég nehéz lenne megoldani az irányítást. Tehát egy cod pl. soha nem lesz rajta. Forza lesz majd hozzá, de annak sem sok értelme kinect-tel.
A kérdező hozzászólása: akokr milyen játéko várhatóak rá?
Azért arra kiváncsi lennék, hogy Forzánál hogyan oldják meg a gáz/fék adagolást meg a váltást. Mert oké, hogy markolgatom a levegõkormányt (ami egyébként igen erõs automatikus rásegítéssel megy szintén), de ez igen messze van az autóvezetés élményétõl... Ha autós játékkal akarok játszani, akkor kormány+pedálok+váltó, nem levegõ...
A kérdező hozzászólása: köszi!
csak szerdán kapod meg, mert hétfõ ünnep..
A kérdező hozzászólása: :(Igaz
Ne vegyél eldobható pelenkát! Olcsóbb a moshatók mosása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!