Találatok a következő kifejezésre: Mikor is használjuk (472 db)

Miért mondjuk azt hogy a magyarban nincs szenvedő szerkezet holott néha mi is használjuk és képezhető is? ÉSa régi magyar igeidők?

Oké hogy nem mondunk olyat hogy a macska fel van mászva a fára, de olyat nem mondunk hogy Emese ki van rúgva, vagy Az ajtó be van csukva?

Legjobb válasz: Helytelennek számít? mégis sok helyen elfogadják. (pl lásd : érettségi) Magyartalannak szerintem akkor hangzana ha mûveltetõ szenvedõ szerkezet lenne vagyis le van mosva helyett lemosódtatott stb. De ugyan úgy szenvedõ a "közhirré tétetik" is...ez is helytelen lenne?

A kérdező hozzászólása: Helytelennek számít? mégis sok helyen elfogadják. (pl lásd : érettségi) Magyartalannak szerintem akkor hangzana ha mûveltetõ szenvedõ szerkezet lenne vagyis le van mosva helyett lemosódtatott stb. De ugyan úgy szenvedõ a "közhirré tétetik" is...ez is helytelen lenne?
A régi szenvedõ szerkezet a hivatali nyelvben való túlzott használata miatt megutáltatott, és visszaszoríttatott. Újabban azonban újra szükségét érzik a szenvedõ szerkezetnek, ezért egy új szerkezet került bevezetésre.
Szerintem hazugság, hogy a magyarban nem használunk szenvedõ szerkezetet, hiszen rengetegszer alkalmazzuk, nem értem miért nem lehet hivatalosan bevezetni, hogy igen, ilyen márpedig létezik a magyar nyelvben. Tényleg mindig ilyen ostoba példákkal jönnek, mint a könyv el lett olvasva, a vacsora meg lett evve (??), stb, stb. *Ki lett mosva a ruhám? *A zár ki lett cserélve. *Anita ki lett rúgva (Anita hiába személy, az alap mondatban: "A cég kirúgta Anitát" tárgyként szerepel, szóval képezhetõ belõõle szenvedõ szerkezetû mondat.) *A múlt évi események rég ellettek felejtve. *A hõsi áldozat nem felejtõdött el. Elõzõnek: a szabályos rövidítés az AkH, az MHSz a Magyar Helyesírási Szótárnak a rövidítése. Mellesleg én örülök, hogy ilyen igeidõket már nem használunk. Lehet, hogy könnyebben megértenénk az angolt, de addig nem jutnánk, hiszen már a magyar beszéd és nyelvtan helyes elsajátításába is beledöglenénk :D
Ajj, ez a "a macska fel van mászva a fára" akkora ökörség. Ennek angolul sincs értelme - ahol agyba-fõbe használják a szenvedõ szerkezetet. Össze van keverve az alany, és a tárgy. Így lenne "helyes": "A fa meg van mászva (a macska által)" - avagy: "The tree is climbed (by the cat)".
Talán az "A macska fel van mászva a fára." nem szenvedõ szerkezet, sõt, még nem is egy értelmes mondat, annyira utálom... A magyar nyelvben sokféleképpen ki lehet fejezni a szenvedõ szerkezetet, van erre szerkezet benne: "Egy levél íratik.". A "vártam volt" pedig tudtommal a latinból lett ráerõszakolva a magyarra, de voltak tényleg "igeidõk" még. De amúgy volt már ilyen kérdés, nem is egy.
a macska fel van mászva- sehol, semmilyen nyelvben nem számít szenvedõ szerkezetnek. Angolban éppúgy bugyutaság. A magyar szenvedõ szerkezet teljesen jó és használatos szerkezet, ha valamilyen állapotról beszélsz. Nyitva van az ajtó. Fel vagyok öltözve. Ki van rúgva. Meg van fõzve. Ki van égve az égõ. stb Egyedül aktív igékkel nem lehetne használni. De használják azért szorgalmasan. És a másik, miért kéne átvariálni a magyar nyelvet, azért hogy könnyebb legyen angolul tanulni? Ilyen hülyeséget én még nem hallottam. Neki kell feküdni az angol nyelvtannak és megtanulni.
Régen volt szenvedõ, de nem használjuk mostanában... az "Emese ki van rúgva" mondat "magyartalan", ellenben ha valakire rákiáltsz, hogy "Ki van rúgva", az már helyes. Az, hogy képezhetõ, nem jelenti azt, hogy hejes (ahogy ez a szó sem helyes is, hiába írhatom le így is :P) Szóval a lényeg az, hogy egy-két szófordulatban valóban van szenvedõ szerkezet, de általánosságban véve nincsen, így nem is hangzik elég magyarosan. A régi igeidõk, pl. a szoktam volt a befejezett múlttal, azaz a past perfecttel egyenrangú.
Hát a régi az régi, már nem használjuk, és úgy tudom hogy a mostani szabályok szerint a szenvedõ már helytelennek számít!
és 'A macska fönnragadt a fán.' vagy 'Le van mosva a kocsim.' ezek mik?

Miért ne lehetne rendes kanállal (amit mi is használunk) kikanalazni a macskának a konzervet a tányérjára?

A férjem szerint ez gusztustalan. Dehát a macska még nem nyúlt hozzá, és az is csak élelmiszer a konzervben, nem macskaürülék!

Legjobb válasz: Dehogy is!!! Én is kanállal szegem ki a cicakonzervet! Nem gusztustalan.

Dehogy is!!! Én is kanállal szegem ki a cicakonzervet! Nem gusztustalan.
A kérdező hozzászólása: Na épp ez az, hát persze, hogy elmossa az ember a kanalat, nem rögtön azzal fogunk enni, akkor meg mi a gond?
13# lehet valami párhuzamos univerzumban én vagy, vagy a barátnõm vagy (nem használja az oldalt, tehát 100%, hogy nem te vagy az). mi is folyton a kitekatot pusziltuk befelé, ami szerintem viszont nem sós. ajánlom a purina one-t, az kicsit sótlan, de finom :D ha pedig konzervet kapnak én is megnyalintom az ujjam utána, de azért megenni még nem ettem meg konzervet.. amúgy az ég adta világon semmi gond nincsen ezzel. ennyi erõvel vágd ki a tüdõt, ha szarszagot érzel, hiszen valamennyire.. hülyék hülyék hátán
Én fakanállal szoktam a kutyának. Utána azzal fõzök levest. Ha épp nincs tiszta, akkor a leveses vagy milyen, szóval normális kanállal. Most 13 éves, és még élünk mind a ketten, a "döghús" meg a "soksokbaci" ellenére. :D
Mielõtt valaki belekötne: nyilván elõször elmosom a fakanalat, és csak utána fõzök vele levest. :D
Komolyan elképeszt az emberi butaság. Elsõ ami megdöbbentõ a szaktudás vs. tapasztalat.... Hát remélem ezt az állatorvosodnak is elõadtad, hogy mivel Te 25 év tartassz macskat Te étressz mindenhez. Kettõ senki nem mondta, hogy a macskatáp fertõzõ pusztán annyit, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan. Három azok akik büszkén válallják, hogy macskakajat esznek azoknak gratulálok. Hihetetlen mióta menõ dolog hülyének lenni? Nem is értem. De jò étvágyat hozzá! Végül a kérdezõnek: Ha a férjedet zavarja az nem elég ok Neked, hogy ne azzal a kanállal estesd mint a macskádat. Basszus titszeld már meg annyira, hogy megteszed ezt Neki ahelyett, hogy itt vitára bocsáltanád ezt a kérdést!
Te is titszelj már meg minket azzal, hogy helyesen írsz. -.- Titszelettel -.-
Na igen ez jellemzõ! A tartalom felfogásához sajnos az IQ-d nem elég, csak ahhoz, hogy egy ártatlan elgépelést észrevegyél! Gratulálok!
tartassz, étressz, bocsáltanál... >:D
Ok! Elgépeltem, mert mobilról írtam.... Az emberek hibáznak ez elõfordul! De attól mert vétettem helyesírási hibát, még elgondolkozhatnál azon amit írtam! Tudod az én hibám csak a figyelmetlenségbõl adódik! Nem pedig IQ hiányából! :-) De mindegy is hagyjuk! Úgysem jut el a tudatodig mi is a kérdéssel a probléma! Mindenkinek a maga dolga milyen módon éli az életét!
*Az emberek hibáznak(VESSZÕ) ez elõfordul. De attól(VESSZÕ) mert.. ..elgondolkoDhatnál azon(VESSZÕ) amit írtam.. Tudod(VESSZÕ) az én hibám.. Nem pedig IQ hiányából (?????) De mindegy is(VESSZÕ) hagyjuk ..tudatodig(VESSZÕ) mi is.. ..maga dolga(VESSZÕ) milyen módon * legyél magadra büszke, mrs. szaktudás én a helyedben inkább azon gondolkodnék el, hogy a kényszeres takarításmániáddal mit akarsz pótolni az életedbõl :D és most a szaktudás beszél belõlem ...... kérdezõ: szerintem nevetséges, hogy a férjed ilyenek miatt képes "veszekedni". azóta vmi?
A kérdező hozzászólása: Nagy "szaktudású" fiatal szõke biológusnõnk IQ-jából csupán arra futja, hogy másokat lehülyézzen, de arra nem, hogy tényekkel támassza alá az állítását. Vajon végzett-e olyan kísérletet, hogy egy macskaeledeles kanalat mosogatószerrel elmosott, utána odaadta valakinek, hogy az egyen vele, és az illetõ azonnal dobott egy hátast, és a boncolásnál a jegyzõkönyvben az állt, hogy macskakaja okozta a halált? Vajon kedves szakértõnk tette-e már mikroszkóp alá a mosogatószivacsát, amellyel az edényeit mossa? Ha nem, próbálja ki, hol lesz több bacilus!
A kérdező hozzászólása: 26-osnak válaszolok: igen, elsimult az ügy, mostmár a férjem is belátta, hogy bolondság volt emiatt aggódni:)
MOSOGATÁS, észlények, akik szerint fujjdöghúsígymegúgy. El kell mosogatni azt a kib. kanalat, ennyi, különben magadat is ki kéne dobnod miután ahhoz a fertõzõ kaját fogyasztó macskához értél -.-"
A tapasztalat minden szaktudásnál és diplománál többet ér!!!én már 25 éve benti cicát tartok és kanállal szedem a kajáját meg a mi szivacsunkal mosom a tálat. És még mindég élek !
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem akarok senkit kiábrándítani de az állateledelek nagy része döghúsbók készül ami agyon van fõzve ezzel "sterilizálják" majd hozzáadnak mindenféle szintetikus vitamint meg antioxidánst ami fel van tüntetve persze a hátoldalon és ha az ember elolvassa az összetételt akkor azt gondolja, hogy milyen sok a vitamin benne! Nos a whiskas, kitekat és társaki tényleg döghúsból készülnek. A prémium tápok azok nem, de azok is emberi fogyasztásra alkalmatlan húsból készülnek. Gondoljatok már bele ha tényleg válogatott prémium minõségû húsból készülne akkor nem lenne ráírva hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan.Még a parizer meg a virsli sem válogatott prémium húsból készül pedig az emberi fogyasztásra alkalmas! Ha állateledelt eszel megbetegszel. És nem az adalékoktól! Szóval Nálunk a bevett megoldás van egy kanál amit a cicakajához használok! Sõt van egy külön szivacs is dedikálva amivel a táljukat és a kanalat mosom! És miután elmostam a csapot kifertõtlenítem! A férjednek teljesen igaza van! Amúgy azért az az igénytelenség netovábbja, hogy nõ létedre ennyi alapvetõ higéniai ismereted nincs, hogy ne etesd a férjed a macska kanalával! Mikrobiológusként mondom ezt Neked!
Ha , ha , ha!!! Hát persze , hogy lehet kanállal!!! Nem gusztustalan.A cica nem ért még hozzá. Semmi bajotok nem lesz.
Azért elkülöníthetnél egy kanalat, amit csak a macsek kajájának használsz. Így nem lenne ebbõl vita.
Igen, és az lenne a macskanál. :)
Tényleg undorító és igaza van a férjednek, ugyanis a macskakaja olyan döghúsból készül, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan. Igen jó! Döghúst kavarsz a kanállal, majd azt adod a férjednek, hogy egyél. Ááááááá! Gusztustalan!
"a macskakaja olyan döghúsból készül, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan." Ezt meg honnan veszed??? Be is perelné a gyártót az összes állatvédõ szervezet! Ugyanolyan vágott állatok húsából készül, mint az emberi fogyasztásra szánt élelmiszer. A különbség ott van, hogy az állateledel készítése során jóval kisebbek a higiéniai (sterilitási) követelmények, mint az emberi élelem esetén. Némelyik kisnyugdíjas megirigyelné, ami a macska- vagy kutyakajában van... Egyébként pedig egyszerûen EL KELL MOSOGATNI a kanalat, és akkor semmilyen problémát nem okozhat. Pontosan úgy, mint hogy a zsömlét is ugyanazzal a kezével fogja meg, mint amelyikkel a WC után a fenekét törölte. Ennek is csak az a nyitja, hogy MEG KELL MOSNI.
Nem döghúsból készül a táp.Ne aggódj.Ha elolvasod a konzerv hátulján az összetevõket akkor kideritheted , hogy mibõl készült.
Nem döghúsból!? Én már jártam Németországban kutyakaja gyártó üzemben és amit láttam azután biztosan nem ennék ilyen kanállal. Elárulom, hogy olyan húsból készül, ami lejárt szavatosságú és rettenetesen büdös. Persze... Emberi fogyasztásra alkalmas teheneket fognak a macskáidnak tenyészteni és levágni. Mesevilág a reklámokból. Bedarálják a beleket és nem foglalkoznak tisztítással, ugyanis kikapják az állatból béltartalommal, majd úgy ahogy van megy a darálóba. Lazán bedarálják a szemet és minden olyan részt, amit emberként nem ennél meg.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Én már jártam Németországban kutyakaja gyártó üzemben és amit láttam azután biztosan nem ennék ilyen kanállal." Hidd el, a Greenpeace aktivisták is jártak ott. Többször is. "Elárulom, hogy olyan húsból készül, ami lejárt szavatosságú és rettenetesen büdös." Ha ezt bizonyítani is tudod, pert nyerhetsz ellenük. De ha így lenne, már elõtted is sokan indítottak volna pert. Próbálkozz, hátha neked bejön... Egyébként voltál te már a Kaposvári Húskombinátban? Iszonyú büdös. Most akkor ezután nem eszel szalámit? "Emberi fogyasztásra alkalmas teheneket fognak a macskáidnak tenyészteni és levágni." Nem. A tehenet levágják, és a húsát feldolgozzák olyan módon, ahogy a legjobban el lehet adni. Drága ám a Whiskas, a Chappi, meg a Pedigree, és nem véletlenül. Pedig nem a színhúst, hanem az ún. nyesedékhúst teszik bele. De ugyanabból az állatból, amelyiknek a vesepecsenyéjén te rágódsz. "Bedarálják a beleket és nem foglalkoznak tisztítással, ugyanis kikapják az állatból béltartalommal, majd úgy ahogy van megy a darálóba." Fõleg Németországban ez teljesen elképzelhetetlen. Ha ezt egy bantusztánról írnád, vagy például némelyik magyar üzemrõl, azt talán elhinném neked. De Németországban törvény írja elõ, hogy mi lehet benne az állati élelmiszerben, hogy vágáskor hogyan kell feldolgozni az állatot, hogy a különbözõ állati maradékokat hogy kell megsemmisíteni. Ráadásul ott a zöldek sokkal hatékonyabban mûködnek, mint nálunk. Gondolod, hogy az a Négy Mancs nevû állatvédõ szervezet (egyesek szerint terrorszervezet), amely már itt Magyarországon is okozott pár kellemetlenséget, szó nélkül tûrné, hogy határozottan törvényszegõ módon mérgezze egy gyártó a kis négylábú kedvenceiket???? Te ezt egyáltalán el tudnád képzelni? :D Nem kell ám rémhíreket gerjeszteni, sem terjeszteni. Ha valamirõl nincs információd, nem kell kitalálni olyat, ami jól bemocskol valakit...
Sõt... Ennyi erõvel akár macskakaját is tálalhatsz a családnak...
Áldásom rá, de én a szemeimmel láttam. Sokszor a törvény és a valóság köszönõ viszonyban sincs.
Ízlések és pofonok. A férjed valószínûleg nem olyan állatbolond, mint te, és ezt neked tiszteletben kellene tartanod (ahogyan õ is tiszteletben tartja, hogy te szereted a macskát, ezért egy bizonyos szintig toleráns is). Párszáz forintért lehet mûanyag kanalakat venni. Vegyél párat, ha gondolod akkor tartósakat, vannak szép színesek is. Ha ezeket használod, akkor biztosan nem lesz vele baja a férjednek. Ezeket is ugyanúgy el lehet mosni, a macskának meg édesmindegy, mivel osztják ki a kajáját, csak ehesse már. :)
ok, akkor most dobjon mindenki egy hátast: én már ettem macskakajakonzervet. ollé! és még mindig élek, még csak hasmenésem, mérgezésem, kergemarhakórom sem lett belõle. annyi vele az össz bajom, hogy elég sótlan, de lehet rajta javítani. évente 1x megeszek egy márkásabb macskaeledelt, néha megkívánom. lehet ez onnan jön, hogy gyerekkoromban a barátnõmmel a kitekat száraztápot faltuk poénból. aki nem hiszi, az állítson be hozzám egy konzerves whiskassal, ha kell a szeme láttára tolom be arcba az egészet.
Nem friss a kérdés, de válaszolok. Én idõjárástól függõen melegíteni szoktam a macskakonzervet. Olyan nagy kancsóban, ami az oviban teáskancsóként funkciónál meleg vizet öntök, és belerakom a tápot 5-10 percre. Ahhoz még van egy villa, kanál, kés, attól függõen, hogy milyen a táp, melyikkel célszerûbb esetleg aprítani. Ezeket használat után elmosom, de csak a cicaeledelhez használom. Ebbe nem lehet belekötni, nem nagy kiadás 1-1 darab evõeszközt erre elkülöníteni.

Mikor használhatom ugyan azt a tusfürdőt a gyermekemnek amit mi is használunk?

Legjobb válasz: Szia! Hát miért nem ti használtok babatusfürdõt?Nem ajánlatos a felnõtt tusfürdõt gyereknek használni,mert más az összetevõje!És a gyerekbõre sokkal érzékenyebb,mint egy felnõtté,azért se lenne ajánlatos a használatuk!:)

Szia! Hát miért nem ti használtok babatusfürdõt?Nem ajánlatos a felnõtt tusfürdõt gyereknek használni, mert más az összetevõje!És a gyerekbõre sokkal érzékenyebb, mint egy felnõtté, azért se lenne ajánlatos a használatuk!:)
Milyent használtok??? Mi felnõtteknek valót használunk, de nem jut eszembe a babámon kipróbálni. 16 hónapos, és megmondom õszintén, hogy csak Baba habfürdõt használunk, a vízbe cseppentem, és a bõrét nem dörgölöm be semmi tusfürdõ félével. Ekcémás, és ha elõjön az ekcémája, akkor pedig a gyógyszertári fürdetõt használom rajta. Bár nem írtad mennyi idõs a gyereked, de van külön junior tusfürdõ is, ami "enyhébb" mint a felnõtteké.
Én néha ha a mi baba gyümölcs illatú tusfürdõ akad a kezembe azzal fürdetem semmi baja tõle! 1 éves Hiszen az egész családnak hirdeti a reklám!
Szerintem egyéves kor utàn nyugodtan, bàr mi is ugy vagyunk hogy àttértünk a gyerek fürdetökre:)

Angolban pontosan mikor is használjuk az "a" illetve "an" szót?

Most tanulok angolul,immár 2 éve.Már szerintem nagyon jól tudom a nyelvet,de valahogy nem értettem meg amikor ezt tanultuk.Tudom,hogy mit jelentenek,nem arról van szó.Csak azt nem tudom,hogy mikor is használjuk?

Legjobb válasz: kösz a választ.

A kérdező hozzászólása: kösz a választ.
Pl az "a hotel" esetében lehet "an hotel" is. Próbáld meg egybe mondani: (önoTel)
"A glass of mineralwater, please" vagy "one glass of mineralwater, please"? a másiknál pedig "A hamburger, please" vagy "one hamburger, please"? Mindkettõ helyes! A one számnév, az a/an határozatlan névelõ. Magyarul: Kérek egy hamburgert. Ha az "egy" szón nincs hangsúly, akkor névelõ. Ha hangsúlyosan ejted, hogy "egy", akkor számnév. Akkor mondod, hogy "one", ha ki akarod hangsúlyozni, hogy egyet kérsz, nem kettõt. Vendéglõben ki lehet hangsúlyozni szerintem, ha olyan kedved van, de nem is muszáj.
3. Errõl a szabályról nem hallottam még. Valami forrással alá tudod támasztani?

Miért mutat az android adatforgalom számlálóm folyamatosan többet, mikor nem is használom a netet?

Galaxy S Advance-m van, nemrég kaptam, és kipróbálásként egy 30 MB-os internetcsomagot is aktiváltunk rajta. Nemrég feltettem rá rgy adtforgalom számlálót, ami folyamatosan azt mutatja, hogy egyre több és több kb-ot használok el, holott nem is neteztem azóta, és még az id?járásjelz? app-ot is kikapcsoltam, hogy az se fdogyassza a netet meg a hasonló jelleg? appok. Akkor miért mutat mégis egyre többet és többet? Léci válaszoljatok, ez nagyon fontos lenne! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Valami mégis használja a háttérben a netet. A fiók és szinkronziálás menüben kapcsold ki a háttérfolyamatokat, vagy egy apn on/of widgettel kapcsold ki a mobilnetet amikor nem használod. Esetleg rootold, tedd fel a droidwall-t és ezzel tiltsd le azokat az alkalmazásokat a mobilnetrõl amiket nem szeretnél, hogy netre másszon fel. Wifin természetesen továbbra is menni fognak.

Valami mégis használja a háttérben a netet. A fiók és szinkronziálás menüben kapcsold ki a háttérfolyamatokat, vagy egy apn on/of widgettel kapcsold ki a mobilnetet amikor nem használod. Esetleg rootold, tedd fel a droidwall-t és ezzel tiltsd le azokat az alkalmazásokat a mobilnetrõl amiket nem szeretnél, hogy netre másszon fel. Wifin természetesen továbbra is menni fognak.
Szerinted miért van az hogy másoknak néha többször megy el az sms ed?vagy neked többször jön be ugyanaz az sms ugyanattol az embertõl?hát azért hogy egy keveset mindig lenyúljanak a penzedbol.mert egy alkalommal megcsinálják akkor lehet hogy csak pl 50 forintot lopnak tõled de ha minden magyar ember egyetlen üzenetét kétszer küldik el akkor abból az 50 forintból kb tizmilliószor 100 forint jön be nekik (ha mindenkinek egy sms ért 50 forintot kell fizetnie és minden üzenet 2x megy el tehát összesen húszmillió sms )
Vagyis lopják a pénzed

Miért van az hogy ha a gépemen levő képeket megnézem az szerepel az IE9 előzményeiben a számítógép menüpontban? IE-t nem is használok. Ez alapból így működik vagy mi? Elég "személyes" jellegű képekről van szó. Op. R. :Win7 32bit

Legjobb válasz: Ha Windows képnézegetõjét használod, akkor igen. Én pl. nem is használom az IE-t, mégis ha takaritok Ccleanerrel, ott van. Alapból így van (ez XP).

Ha Windows képnézegetõjét használod, akkor igen. Én pl. nem is használom az IE-t, mégis ha takaritok Ccleanerrel, ott van. Alapból így van (ez XP).
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor kicsit megnyugodtam.Amúgy próbáltam IrfanView-el nézegetni akkor is ugyanez a helyzet.
Az összes .tmp fájlt Internet Explorernek jelöli a Ccleaner. Anélkül, hogy egyáltalán megnyitnám egyszer is.

Én csak használom a gépet, úgyhogy lehet h egyértelmű a válasz, én viszont sajnos nem tom mi a teendő. Bekapcsolás után a gépem néha kiírja, h az IP címemet más is használja, forduljak a rszgazdához. Ez nagy baj? Nekem ki a rszgazdám?

Legjobb válasz: Ha csak egy felhasználó van a gépen regisztrálva, akkor nyilván te is rendszergazda vagy, csak a Windowsnak nincs erre külön hibaüzenete. De akkor bizony nagy gond van, ha az IP címedet más használja... :D

Ha csak egy felhasználó van a gépen regisztrálva, akkor nyilván te is rendszergazda vagy, csak a Windowsnak nincs erre külön hibaüzenete. De akkor bizony nagy gond van, ha az IP címedet más használja... :D
Nincs véletlenül vezeték nélküli routered?
A kérdező hozzászólása: Stick-kel netezek. Az az? Nem mindig írja ki, csak néha.
Kapcsold ki a Windows tûzfalát és töltsd le pl. a Commodót, állítsd be. A Windows tûzfalon az nem jut át, aki nem akar, lopják a netedet.
Esetleg Zonealarm, és valóban: lopják a neted. De hogyhogy az nincs levédve?
A kérdező hozzászólása: O.K! Ha már így van, akkor hogy történhet ilyen és ki tudhatja meg az IP címem? Ki lehet deríteni? Ezért bünti jár nem? Ha lesz védelmem, az aki most lopja, nem fog hozzáférni utána?

Paprikakrém használata mikor hatásosabb? Ha futás/edzés előtt vagy után használom? Folpack-ot is használok a problémásabb területekre.

Esetleg egyéb ötletek?

Legjobb válasz: elárulok vmit a paprikakrémrõl: csak mert 1 hétig kellett gyakorlaton elemeznünk az összetevõ molekuláit. mi is szórakoztunk vele, hogy bekenegettük egymást poénból, éd rendesen elkezdett égni meg csípni, ki is pirosodott. DE ez NEM zsír égetés! csupán összeszûkülnek a vérerek, így a vér sokkal gyorsabban áramlik, ez okozza az összes tünetet. pár percen belül el is tûnik. a folpack pláne nem jó ötlet, az csak arra jó, hogy bepálljon alatta a tested, plusz a méreganyagok nem tudnak távozni. ja, és amennyit sikerülne vele "fogynod", azt tudd, hogy csak az izzadást fokozza a hasadon pl. a zsír bontásához semmi köze. amit kiizzadsz, azt meg úgyis visszapótolod az elsõ fél liter vízzel.

elárulok vmit a paprikakrémrõl: csak mert 1 hétig kellett gyakorlaton elemeznünk az összetevõ molekuláit. mi is szórakoztunk vele, hogy bekenegettük egymást poénból, éd rendesen elkezdett égni meg csípni, ki is pirosodott. DE ez NEM zsír égetés! csupán összeszûkülnek a vérerek, így a vér sokkal gyorsabban áramlik, ez okozza az összes tünetet. pár percen belül el is tûnik. a folpack pláne nem jó ötlet, az csak arra jó, hogy bepálljon alatta a tested, plusz a méreganyagok nem tudnak távozni. ja, és amennyit sikerülne vele "fogynod", azt tudd, hogy csak az izzadást fokozza a hasadon pl. a zsír bontásához semmi köze. amit kiizzadsz, azt meg úgyis visszapótolod az elsõ fél liter vízzel.
Ennek sehogy sincs zsírégetõ hatása :)
Arra nem gondoltál, hogy normális kaja + mozgás csodákra képes? És nincs célzott zsírégetés, ilyen fosokkal meg pláne nincs.
Ezt nem értem, mihez kell a paprika krém, és folpack?
Én sem értem, mond már el..
ezt én sem értem. bekened a folpackot paprikakrémmel, és edzés közben onnan nyalogatod?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy nem voltam egyértelmû!! Szóval.. A paprikakrémnek úgy hallottam, hogy zsírégetõ hatása van, fõleg, ha miután bekentem magam folpack-ot tekerek magamra. Csak nem tudom eldönteni, hogy mikor van nagyobb zsírégetõ hatása, ha edzés elõtt vagy után végzem el ezt. Vagy esetleg úgy edzek, ha ez rajtam van!
A kérdező hozzászólása: Mozgás meg kaja megvan, csak kiegészítésképp gondoltam.
Nem vagyok biokémikus, de a legegyszerübb logika mentén haladva, edzés elõtt használd, a problémás felületeken, a folpack opcionális, bár nem lehet nagy hülyeség ha többezren használják háziizzasztáshoz.Az edzéssel extraoxigén jut a szervezetbe, a paprikakrém fokozza a vérbõséget, a folpack izzaszt..logikusan végiggondolva, a narancsbõr legjobb ellenszere:) )hajrá!Szerintem ki is pròbálom.

Ez már beteges? Tabit szedek, óvszert is használunk és mégis rettegek a terhességtől? Mit tehetek?

Már annyira h nem tudom élvezni a szexet, azt figyelem h nem e csúszik le a gumi a pasimról..:S Mit tegyek? Nem tudok megnyugodni:( 18/L

Legjobb válasz: Az a gumi nem csúszik le olyan könnyen ám... Nálam pl (igaz, kicsit vastagabb "vagyok", mint az átlag, alig megy fel,lejönni meg szinte csak úgy, hogy görgetem visszafelé... Mi ezért nem is használjuk, mert legtöbbször még a merevedésemnek is annyi mire felkerül:S Amúgy igen, ez már beteges fóbia... 23/F

Az a gumi nem csúszik le olyan könnyen ám... Nálam pl (igaz, kicsit vastagabb "vagyok", mint az átlag, alig megy fel, lejönni meg szinte csak úgy, hogy görgetem visszafelé... Mi ezért nem is használjuk, mert legtöbbször még a merevedésemnek is annyi mire felkerül:S Amúgy igen, ez már beteges fóbia... 23/F
hat pedig jo lenne, ha felnonel, mert ramehet egy ido utan a kapcsolatod is a beteges felelmedtol. A tablettat ha rendesen szeded, nem leszel terhes, ha meg gumit hasznaltok, feleslegesen mergezes magad a tablettaval. Ezt azok a nok szoktak szedni, akik nem akarnak gumit hasznalni.
nyugodj meg ha pontosan szeded a tabit nem lehetsz terhes.szerintem nem is kell még plusz ovszer.ezek a mai tabik megbizhatok.
ne félj!!! nem kéne megbínod a párodban?? ha csak gumi lenne, akk is, azért van , h. ne jöjjön le!!!és védje!!ha meg gyógyszert szedsz(rendszeresen)akk meg pláne ne félj!!! am menj el orvoshoz, ez már tényleg beteges!!!
Igen beteges. Javaslom, hogy ne szexelj, mert úgy látom ez a dolog nem neked való. Vagy tudod mit, legyen munkamegosztás. Oks? Te idegeskedj, valami teljesen hülyeség miatt, a pasid meg majd élvezi a dolgot. Így lesz a legjobb.
Beteges. Szerintem engedd el a fiút, legalább talál valami kevésbé frigid tyúkot akivel jó lesz a sex!
Bocsi, elsõ vagyok... Keress fel egy pszihiátert
csoda, hogy jár még veled valaki, mi nem tudjuk neked megolnani, neked kell rájönnöd, hogy eleget védekeztek
A kérdező hozzászólása: de rettegek h pl a gyógyszer nem úgy hat és az óvszert meg nem jól használjuk:( am állandóan csúszkál:S mikorpózt váltunk..vissza kell igazítani..:( pedig a mérete jó, az elején alig tudja felrakni, nagyon feszes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!