Találatok a következő kifejezésre: Mikor indul a (2302 db)

Miért nem indul a gépem? Most raktam össze és nem indul? Mikor indul a memOK mellett pirosat pillog aztan harmat sipol es a kepernyo tovabbra is sotet marad?

asus m5a97 r2.0 alaplapom van, lehet h a memoria nem jo bele amit en vettem??

Legjobb válasz: nézz utána mit jelent a 3 sípolás

nézz utána mit jelent a 3 sípolás
A kérdező hozzászólása: és mit csináljak?
Szerezz csere ramokat kipróbálásra és ha az a baj akkor vegyél bele újakat

Nekem mikor indul a gépem akor nem indul el ki irja hogy ezt nyomjam meg! Ctrl+alt+delete Szerintem az a probléma hogy nincs felhasználom hogy kell mini windows xp be felhasználot csinálni?

Legjobb válasz: Ha el se indul az Xp hogy akarsz felhasználót csinálni? Amúgy meg vezérlõpult>felhazsnálói fiókok. Ha ennyire nem értesz hozzá ne b.sztasd

Ha el se indul az Xp hogy akarsz felhasználót csinálni? Amúgy meg vezérlõpult>felhazsnálói fiókok. Ha ennyire nem értesz hozzá ne b.sztasd
A kérdező hozzászólása: de elindul a a mini windows xp egy program segitségével
Szerintem csak június körül indul.
A kérdező hozzászólása: köszi....
én mikor megvettem a TVD8. részét abban volt könyvajánló és ott írták hogy (sajnos) csak júliustól lesz :/
A kérdező hozzászólása: köszi...csakmert vmikor azt mondták h februárba fog, de akk nem.... :\\\


Nyíregyházáról Kecskemétre hogy lehet eljutni 50%-os jeggyel eljutni? Az időpontok kellenek hogy mikor indul a legelső menyi a jegy ára és mai

köszi én is próbárkosztam de nem sikerült

Legjobb válasz: Az elvira.hu -ra üsd be hogy Nyíregyháza - Kecskemét. (ha vonattal mennél.) Szerintem érdemesebb, mert csak 1 helyen kell átszállnod. Nézd megmit hoz ki, ez legalább 25-30 vonat amit most nem kezdenék el kiírni. A legelsõ vonat 4:58-kor indul, és 8:10-kor ér Kecskemétre, ceglédi átszállással. Ez 2.740 Ft-ba kerül, ha 2. osztályon utazol, az 1. osztály egy ezressel drágább.

Az elvira.hu -ra üsd be hogy Nyíregyháza - Kecskemét. (ha vonattal mennél.) Szerintem érdemesebb, mert csak 1 helyen kell átszállnod. Nézd megmit hoz ki, ez legalább 25-30 vonat amit most nem kezdenék el kiírni. A legelsõ vonat 4:58-kor indul, és 8:10-kor ér Kecskemétre, ceglédi átszállással. Ez 2.740 Ft-ba kerül, ha 2. osztályon utazol, az 1. osztály egy ezressel drágább.

Kamionosok, mikor indul a napi pihenőidő?

pl: reggel 6-kor indulok, induló ország:D,leadom az árum 09:00,pihenőre kapcsolok(naná hogy nem készenlétre) és várom, hogy legyen valami fuvar.De majd csak 17:00-kor szólnak, hogy 21.00-kor indulnom kell. Ekkor beütöm(17:00-kor), hogy cél ország:D. Szóval 09:00 vagy 17:00-től számolhatom a napi pihenőt? Illetve milyen szabály van a kezdő és cél országok bevitelére? Az induló ország beadással nincs gond, minden napi induláskor. De a cél országot mikor?

Legjobb válasz: Jelen esetben 17 órától indul a pihenõd. De ha már 9-kor megérkeztél, miért nem ütötted be akkor a cél országot? Ha esetleg azért, mert nem tudtad, mész-e tovább azonnal, akkor 17-kor már ne üss be semmit inkább, hanem majd 21-kor a kezdést. Így nem problémáznak rajta. Viszont ha 17-kor ütöd a nap végét és 21-kor a kezdést, abba bele fognak kötni.

Jelen esetben 17 órától indul a pihenõd. De ha már 9-kor megérkeztél, miért nem ütötted be akkor a cél országot? Ha esetleg azért, mert nem tudtad, mész-e tovább azonnal, akkor 17-kor már ne üss be semmit inkább, hanem majd 21-kor a kezdést. Így nem problémáznak rajta. Viszont ha 17-kor ütöd a nap végét és 21-kor a kezdést, abba bele fognak kötni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem ütöttem be 9-kor, mert vártam, hogy legyen fuvar.De amúgy 10-bõl 8szor hasonló szitum van. Mások is vannak így, vagy mindenki tudja elõre ha megáll, hogy most akkor minimum 9 óráig nem kell mennie?
Teljesen értem a problémád, igen, ez gyakran elõfordul. A példánál maradva, én ilyenkor 21 - kor beütném a kezdést. A leállásnál meg elfelejtettem beütni, ha kérdezik. Normális rendõr, ha minden egyebem jó ezért nem fog levenni. Megvolt a pihenõ és annyi. Ha szemét, akkor meg enélkül is talál valamit.

Mikor indul a Bubi? Van valakinek belsõ infoja?

Legjobb válasz: már elindúlt azthiszem

már elindúlt azthiszem
A kérdező hozzászólása: Nem indult el, csak a tesztüzem.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn indul!
igen, most már tényleg elindult...bocsi hogy félreinfót küldtem a múltkor
A kérdező hozzászólása: Semmi gond. :)

Mikor indul a Bubi?

Azon kívül, hogy tavasszal indul, semmi konkrét infó. A BKK információ még annyit sem tudott mondani, ami a molbubi honlapon található.

Legjobb válasz: Májusig tesztüzem van.

Májusig tesztüzem van.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez tök jó, mert eddig a leghivatalosabb infótöredék (BKK ügyfélszolgálat) éppen csak annyi volt, hogy április végén tuti indul.
"Legkésõbb 2013-tól" :) [link]
A kérdező hozzászólása: A május_ig_ tartó tesztüzem az elfogadott értelmezés szerint május elsõ napjait jelenti, de legrosszabb esetben a hónap közepét. Ma május utolsó napja van és még mindig csak annyit lehet tudni, hogy majd valamikor.
Igen, "majd valamikor" mivel a BKK se tudja, hogy a T-Systems mint informatikai szállító mikor fogja végre normálisan megcsinálni amit vállalt. Addig nem adhatják át a rendszert, amíg kb. 60%-ban sikeresek csak a tesztek. Rengeteg a hiba még...
Mmr tényleg nem kell sokat várni :)
*Már

Mikor indul a 7-10-es busz?

usz

Legjobb válasz: 7-10-kor

7-10-kor
19:10-kor
Mikor hogy. Van amikor paprikás krumpli, van amikor tihanyi visszhang. Össze vissza hazudoznak csak, hogy héttíz, vagy hétíz vagy mi. Meg nem is busz, hanem mákos lecsó.
8kor
te szemétláda, te
Nincs is olyan busz hogy -3-as.
Busz.
Mármint amelyik 7.10-kor indul, vagy amelyik akkor érkezik?
ööö én úgy tudtam h kb. 1-2 évet kell még várni :(
nem tudom, hogy te hogy vagy vele és nem akarlak elszomorítani, de én már találkoztam olyan animével amire azt mondták, hogy folytatni fogják, de már 10 ÉVE semmi.de esetleg ha mégis nagyon kíváncsi vagy ajánlom figyelmedbe a mangát. én is azt követem, és nem bántam meg!:)
jó de mangában ilyen nincs :D http://www.youtube.com/watch?v=uU3Z4qb2n0o


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!