Találatok a következő kifejezésre: Mikor illik Ilona (2 db)

Mikor illik felköszönteni Ilona nevű tanitónénit?

Eddig a Mária nev? másik tanítónénivel együtt köszöntöttük (szept.12. -én) , de ez nem az igazi, esetleg azt hiheti, ? "mellékesen" kap ajándékot.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem bunkóság! Sõt nagyon fog neki örülni, hogy a gyerekek nyáron is gondolnak rá, és felköszöntik õt. Szerintem nyugodtan csengessetek be a tanító nénihez augusztus 18-án.

Egyáltalán nem bunkóság! Sõt nagyon fog neki örülni, hogy a gyerekek nyáron is gondolnak rá, és felköszöntik õt. Szerintem nyugodtan csengessetek be a tanító nénihez augusztus 18-án.
Nekem édesanyám és a nagymamám is Ilona. Amióta az "eszemet tudom" aug. 18-án tartottuk a névnapjukat. Õszintén szólva nem is tudtam, hogy van máskor is a naptárban :) A tanító néni sztem is mindenképp örülni fog a gyerekeknek!
Nem tudom, mennyi a meglátása az apácának párkapcsolat terén...
A kérdező hozzászólása: akinek nem lenne egyértelmû Ilona Anya egy apáca akivel nagyon jó kapcsolatot ápolok.
Olyan mintha egy szûz lány mesélne arról, hogy milyen jó a szex. FAIL.
szerintem menj bele a kapcsolatba. max koppansz egy nagyon nagyot, de jó tapasztalat szerzés lesz. Tudod mindenki maga kárán tanul...
"de azért a szerelem a páromat is." miért elromlott?XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!