Találatok a következő kifejezésre: Mikor ideális első (22 db)

Mikor kapta a gyereked az első állatát? Hány éves volt? Foglalkozott vele vagy rádmaradt? Mikor ideális a gyermeknek állatot venni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez magától a gyerektõl is függ. Megbízhatóbb, tényleg felelõsség teljes a gyerek, vagy nem igazán. Nincs megszabott életkor. Nálunk 10 évesen volt az elsõ állat.(hörcsög)

Szia! Szerintem ez magától a gyerektõl is függ. Megbízhatóbb, tényleg felelõsség teljes a gyerek, vagy nem igazán. Nincs megszabott életkor. Nálunk 10 évesen volt az elsõ állat.(hörcsög)
A szüleimnek mindig volt állatuk. Az egész család, nagyszülõkig visszavezetve állatszeretõ. Születésemtõl fogva állatok között voltam(kutya, baromfik). Eleinte csak segítgettem az etetésben, takarításban, majd 4 évesen kaptam két hullámos papagájt. Az egyik rövid életû volt, néhány hét múlva meghalt, de a másik 6 évig élt. Általában már reggel eszemben volt, hogy ovi/suli elõtt meg kell etetni, itatni, de ha elfelejtettem a szüleim emlékeztettek rá. 10 évesen kaptam egy tengerimalacot, õ 8 évig volt velünk. Közben lett egy tacsim, aki 7 évet élt, 3 cicám és most egy törpe snacim. Az hogy egy gyerek mennyire foglalkozik az állatával az nagyban függ a családi háttértõl. Ha állatok közt nõ fel, a szülõtõl jó példát lát, akkor nagy valószínûséggel õ is felelõs gazda lesz. De ehhez társul még a gyermek személyisége, komolysága, megbízhatósága. De azzal számolni kell szülõként, hogy idõnként figyelmeztetni kell a felelõsségre, a feladataira ill. be kell segíteni a gyereknek az állattartásban. Sõt az is megtörténhet, hogy minden rámarad. Ennek fényében minden szülõnek maga kell hogy eldöntse mikor vesz állatot a gyermekének.
kedves 4, ezek szerint a kutya nemvolt oltva. Hiszen nem elkapnia kell, a szopornyicát kiskorban, hanem évente oltani ellene. Tehát neked lehet tanulság, hogy a következõ kutyádat rendszeresen oltatod.
Szerintem ez attól is függ a család állattartó-e, tehát a gyerek belemõ-e az állattartásba. Nálunk vannak kutyák, macskák, ezeket a gyerek is gondozhatja, ugyan nem az övé, nemaz õ felelõssége, ha elfeleljt valamit nincs gond. Így az elsõ állatokat - nyulak - olyan 5 évesen kapta
6-7 évesen már tudja normálisan szeretni, nem csak egy érdekes, mozgó valami, amit anya nem enged szétnyomni.
Hát nálunk úgy volt, hogy mikor megszülettem anyáék vettek egy labradort is :) Együtt nõttünk fel (persze õ kint volt) és folyamatosan ismertettek minket :) Aztán mikor 9 éves voltam sajnos elkapta a szopornyicát, és mivel kölyökkorában nem volt így belehalt :( borzasztó volt. Azóta nem szerettem egy kutyánkat se.
Nekem már öt évesen is voltak madaraim, de én egy amolyan korán érõ gyerek voltam. (Elõtte is, de akkor még nem voltak teljesen rám bízva.) De mindig gondoztam a madarakat. A takarítás volt az, amihez néha nem volt kedvem. =P De húgom például tíz évesen sem etette a nyuszit, és igazából egy hét elteltével már nem is érdekelte.
Én kb. 7-8 éves lehettem mikor kaptam karácsonyra 2 tengerimalacot. Annyira nem érdekeltek, inkább anyukám foglalkozott velük, utána lett még több is és egy hörcsögöm is de azokkal sem igazán foglalkoztam. 8 évesen vettünk gy kutyát, na õ más volt, vele állandóan foglalkoztam, imádtam, lényegében együtt nõttünk fel, mindig vittem sétálni, etettem, játszottam vele, nekem olyan volt mintha a testvérem lett volna. (Mert az nem volt.)Valóban gyerekfüggõ. Unokahúgom pici korától körbe van véve rengeteg állattal, lovakkal, kutyákkal, macskákkal és õ nagyon szeretett mindig is foglalkozni velük.
Én 7 évesen kaptam az elsõ hörcsögömet, de javarészt anyukám takarította, én csak játszottam vele ha olyanom volt. Akkoriban vettük az elsõ cicánkat is. Vele játszottam, szeretgettem, de takarítani utána se takarítottam, az a szüleimre maradt. A kutyákat mondjuk szívesen sétáltattam (mindíg volt kutyánk). De az elsõ olyan állat amivel tényleg foglalkozok, takarítom, meg minden az a mostani két nyuszim. És 21 éves vagyok:D
Én 14 éves vagyok, a hugommal elõszõr úgy kilenc évesen kaptunk egy hörit, együtt gondoztuk Voltak nyulaink is, most a tesómnak egy tengerimalaca van(a hugom 12 éves). Teljesen jól gondozza, én meg most fogok cicát kapni:)
Amikor én megszülettem anyuék vettek egy kutyát is, 1 év múlva befogadtak még egyet és 1.5 évvel rá macskát is, nagypapám madarakat tartott ( 7 fajtát kb 100 darabot)-és együtt éltünk, voltak tyúkjaink és kacsáink is. Én etettem mind, játszottam velük, tanítottam stb. Most már 21 évese vagyok, van 1 kaméleonom, 1 iguánám, 1 macskám, 1 nyulam és 1 kutyám is meg egy óriás csigám. De volt már kígyóm, hörcsögöm, teknõsöm, tengerimalacom... :) Kb 7 éves kortól már kutyát önnálóan sétáltattam és 11 éves kortól én fõztem nekik :)
10 éves szülinapomra kaptam az elsõ állataimat, két ékszerteknõst. Segített benne apukám, hogy mit hogyan, de alapjáraton én foglalkoztam velük. Aztán nemsokkal rá jöttek a halak, meg egér, hörcsög, innentõl nem volt megállás. Mindig szépen gondoztam õket, nem a szüleimre maradt. De én már kb 3 éves koromban bogarakat gyüjtöttem a kertben, meg kutyákkal játszottam, imádtam az állatokat mindig is.

Hol, hány éves korotokban volt az első csókotok? És mikor "ideális", milyen helyen?

Legjobb válasz: Én 14 voltam..a margit szigeten egy az elsõ barátommal:-))) Nem volt nagy durranás,jobb lett volna ha mással történik.A hely az idõ nem fontos,csak az hogy olyat csókolj meg akit szeretsz:-) De rég is votl már

Én 14 voltam..a margit szigeten egy az elsõ barátommal:-))) Nem volt nagy durranás, jobb lett volna ha mással történik.A hely az idõ nem fontos, csak az hogy olyat csókolj meg akit szeretsz:-) De rég is votl már
19 évesen a koli szobámban. Szerintem teljesen mindegy hol és mikor, ha úgy érzed hogy neked ott és akkor jó :)
Szia! Én 15 évesen csókolóztam az elõször :) ! Soha nem fogom elfelejteni :) ! Most 23 vagyok! Egy hat éves kapcsolatom van :) ! Nincs ideális, az úgy jön magától. Nekem nagy gyerekkori szerelmem volt a srác, negyediktõl nyolcadikig bele voltam zúgva és nyolcadikban "összejöttünk" szóval megcsókoltuk egymást. Nagyon érdekes, ez mert én most 23 vagyok , de akkor még 15 évesen eszünkbe se jutott a szex, mint mostanában az ennyi idõseknek, ez olyan igazi kis tini szerelem volt, na nem is tartott sokáig, még a mai nepig szoktunk találkozni amúgy, õ is boldog kapcsolatban él és én is, mint lassan férjes asszony. Ideális??? Fiú vagy , vagy lány? AMúgy egy jól sikerült randin, randi végén, de ha fiú vagy , akkor nagyon tudom javasolni a randi elején. Párommal amikor elõször csókolóztunk, amúgy az is olyan felejtheteten nekem , mint az elsõ, akkor randira hívott, és adtunk egymásnak két puszit, majd megcsókolt. NA akkor forgott velem a világ :) ! Nagyon jól sikerült este volt :) !!! És a következõ hat év ebben a mámorban telt :) !!! És telik is :) !!!
18 évesen, egy tó mellett egy padon. Életem boldog percei... Hol és mikor ideális? Szerintem nem az a kérdés, hogy hol és mikor, hanem kivel. Én szerelmes voltam a srácba, akivel megtörtént, így a naplementés idill nélkül is szép emlék maradt volna a csók.
Suliba volt nekem az elsõ(11 éves voltam) de nem azzal az emberrel akivel szerettem volna
15 éves voltam és kisértem ki a barátomat és a kapu elött megtörtént. Hozzáteszem: Kb másfél hónapig húztam mert annyira bevoltam tojva :$:D A hely az szerintem mindegy. Viszont az elsõ csók akkor lesz igazán szép és jó, ha kettesben vagytok és nem társaság elött pl.
15 éves fiú vagyok, tavaly októberben volt az elsõ :) A csaj kolesz szobájában történt:D Utólag már bánom hogy vele csináltam elõször. Másnap dobott.
Az elsõ igazi csók 15 éves koromban történt. Kikísértem a barátomat mikor indult el tõlünk és akkor a buszmegállóban csókkal váltunk el. Elõtte persze voltak ilyen játékok, hogy üvegezés stb és egy két szájrapuszi az osztálytársakkal de ennyi.
Az enyém 17 évesen üvegezés közben egy padon. Hát nem volt túl romantikus, pedig én inkább olyan alkat vagyok......mindenképpen kettesben próbáld.
12évesen Balatonparton :) Bárhol szerintem
14 és fél évesen, kettesben sétáltunk és úgy :)
17 voltam és egy szórakozóhely elõtt, sötétben! :) Felejthetetlen pillanat. (1 lány)
én 15 voltam, lassan egy éve vagyok azzal akitõl kaptam :) esett az esõ, mentünk hazafelé, õ behúzott egy félhomályos kapualjba, és ott történt. senki nem látott minket, romantikus volt :)
Huhúú... Nekem 14 évesen volt, és fantasztikus volt. Elmentünk egy élményfürdõbe (ilyen baráti társasággal), és egész nap csodás volt, a karomban vittem egész nap a vízben, hasonlók. Egyszer amikor a kétméteres medencében voltunk, azon vitáztunk, hogy én miért süllyedek el, õ meg miért tud ilyen jól úszni. Elszontyolodtam de õ elkezdett vigasztalni, hogy én viszont annyi mindenben jó vagyok, ne szomorkodjak emiatt... Odajött a karjaimban, elérzékenyültem, közeledtünk egymáshoz... És végül elcsattant az elsõ csók, nem is volt rövid! És a második is =) Annyi biztos, hogy speciális körülmények közt történt. Persze nem úszás közben, hanem a medence szélén kapaszkodva volt =D és egészen elképeztõ volt vizes szájjal csókolózni. A többiek nem látták. Azóta is kevés olyan történt, pedig azóta is együtt vagyunk, kb 2 éve =) Amúgy szerintem a legjobb kettesben, és nem olyan túlságosan megszokott helyen... Valamint inkább a szabadban :)
14 éves koromban lett az elsõ barátom, náluk voltam és kikisért a buszmegállóba. Búcsúpuszit kért, én elsõnek szájrapuszit gondoltam, de õ a nyelvét is kinyujtotta már (egy felsõs nagyokos telebeszélte mindenféle hülyeséggel, azért tette).. gyorsan leléptem, tehát igazából ez nem is volt csók. :) ami már csók volt, az elsõ igazi csók, az is 14 éves koromban volt. egy olyan emberrel akibe fülig szerelmes voltam/vagyok, de többekközt a korkülönbség (12 év) miatt reménytelen a kapcsolatunk. titokban eljött hozzám, kettesben a lakásban, az ágyamon feküdtünk. egyfolytában próbálkozott, de én nem akartam semmit, féltem is, meg tudtam hogy õ nem úgy szeret. egyszercsak megtörtént :) nyálas volt. és rövid. nagyon nem számítottam rá ezért alig emlékszem. utána is próbálkozott még de nem akartam. azóta nem volt alkalmam második, egy már jobb csókra :) mosolyogva gondolok vissza, hogy megtörtént, de rossz, mert nem olyan volt amilyet szerettem volna, fõleg, hogy nem is akartam. ahhoz pedig én is csatlakozom, hogy az idö és a hely nem fontos csak az hogy kivel :) de ha mégis kellene valamit mondanom, akkor olyan legyen mint a filmeken:)
Én 14 éves vok !És én 12évesen csókoloztam és a Jékori pályán !És sz.tem a hej nem számit csak az h szeretnéd -e!
13, 5 évesen volt.Nálunk, otthon, az ágyban =D Nem csináltunk semmit, csak beszélgettünk. És egyszer csak megtörtént. Mindenképp kettesben ideális.
16 évesen..éjjel a buszmegállóba rohanva a csatlakozás után!! Sosem volt olyan jó...azóta sem pedig eltelt néhány év!! izgalmas volt...s mikor megállt a busz h felvesz bennünket ugrottunk egymás nyakába ..h jeeeeee!! :D :D életem legjobb csókja volt..:)
Nekem 13 evesen volt meg az elso csokolozasom..a fiu 15 volt..azota már 1 ev eltelt..sajnos..az ido jo volt meg a hely is..csak az volt a kár hogy korulottunk volt meg 2 b.nom.kicsit ciki volt mert a csokolozas kozben arra gondoltam hogy ha ezek ezt eszreveszik...de már tudom hogy tarsaságban uis megkell tanulni csokolozni:) )sot..1hetet vártunk is a csokkal..mert minél tobbet vártunka annál izgalmassab volt
moziban, 13 voltam, a film felénél elkezdtük, a végéig abba se hagytuk...hát jó volt, bár kicsit fura...bár ez volt az elsõ "igazi"..egybként még vmikor üvegezésnél 6ikban...:P

Mikor "ideális" az első csók?

Egy buliban megismerkedtem egy sráccal. Már ott is beszélgettünk egy kicsit, de főleg táncoltunk. Csók még nem volt. Rá pár napra elhívott randizni. Itt sem volt még csók, habár nem is akartam volna még, elhamarkodottnak éreztem volna, tehát így volt a legjobb, legalább megismertük egymást jobban. Most megint találkozni fogunk. Kérdésem: ezen a randin már "ideális" az első csók, vagy még megvárjam az utána következőt? Ahogy látom a srácot, ő sem erőltet/siettet semmit, de az biztos, hogy tetszem neki. Igazából a bulin találkoztunk először, amit ezáltal "randinak" is nevezhetnék, és ha így tekintem a dolgot, a mostani lenne a harmadik randink. Ha a bulit nem számítom bele, akkor meg a második. Várjak még a csókkal? 17/l, a fiú 19/f

Legjobb válasz: Ahogy jónak érzed...Nehogy már mi mondjuk meg.

Ahogy jónak érzed...Nehogy már mi mondjuk meg.
A kérdező hozzászólása: 1: Csak a véleményekre vagyok kíváncsi, egyértelmû, hogy abban a helyzetben nem fog egyik válaszoló sem befolyásolni.
És a mondatom elsõ fele szerinted nem vélemény?:O
3 évesen az oviban és tartott vagy 2 évig
19 éves voltam, szerintem eddigre értem be...Én. De ez egyénfüggõ! 5 évet voltunk együtt és isteni volt! És a mai napig szeretem! 27L
16 és fél évesen. Akkor azt hittem, hogy szörnyen le vagyok maradva, de most már úgy gondolom, hogy 15-16 évesen az ideális, ha elõször van az embernek kapcsolata, elõtte nem pártolom. Jah és 4 hónapig tartott, de küszködés volt az egész... 18/L
hát... nekem nemhogy oviban nem volt barátnõm, de gimnázium végéig rám se néztek a lányok. Aztán szerencsére 18 évesen összejöttem egy csodálatos, szexi lánnyal, aki ma is a barátnõm (már 1, 5 éve) :)
17, és egy éve tart. :)
Nekem 13 évesen volt az elsõ, és 8 hónapig tartott.. szerintem mondjuk az még kicsit korai volt, legalábbis a srác még elég gyerekesen gondolkodott. 16/L
12 voltam, a srácnak szép mosolya volt, és tartott hosszú 2 hónapig, õ 14 volt, szakítottam vele, mert kicsatolta a melltartómat. Édesek voltunk, mindig megölelt.
én 15 voltam és másfél hónap de azóta megint együtt vagyünk :) am sztem 15-16 körül van az ideális :)
A kérdező hozzászólása: bocs utolsó elõtti
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó válaszoló én is erre gondoltam de szerintem az oviban mindenkinek volt barátja barátnõje:)
22:17. Ha lány vagy lehet. Merre laksz?:D
Ha az ovit nem nézzük akkor 17 évesen és most is együtt vagyunk 2, 5 éve.
jujj télleg nekemis oviban és 2 év volt xd remélem nemtevagyaz :D
Nemtudom, rajtam már az oviba lógtak a csajok...lehet ez vmi lány kór :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Romantikus... :)
kellemes :D

Mikor ideális ebben az esetben az első szeretkezés?

Kb. fél éve ismerkedünk egy sráccal, nem indult úgy, hogy egyértelm?en közölte volna a szándékait. Most ott tartunk, hogy már végre átölel, megcsókol. Nem akarom elsietni a dolgot, de ?rülten kívánom minden érintésnél. Azt sem akarom, hogy elsiessük. Az els? párommal 1,5 hónap után (ennyi ideje voltunk együtt) szerelmeskedtünk. Ebben az esteben más a helyzet, ez a fiú nagyon sokat udvarolt nekem. Nagyon szépen, lassan haladt. Szóval, vannak még igazi lovagok, pedig csak 30 éves. :)

Legjobb válasz: Csak 30? Miért te mennyi vagy, 40?:D

Csak 30? Miért te mennyi vagy, 40?:D
Attól függ, hogy mit értünk sokáig tartó udvarlás alatt. Ha azt, hogy nem az ágyban kötünk ki 1hét alatt, de jól érezzük együtt magunkat, szeretjük egymást stb. Az teljesen rendben van és én ezt tartom normálisnak. De, ha úgy érted, hogy a lány játssza a jégkirálynõt és nekem szinte a talpát kell nyalnom, hogy a kedvében járhassak... akkor az nem oké. 22F
A kérdező hozzászólása: Nem, nem arra gondoltam. Hanem arra , hogy fél évig állandóan jött, keresett, de nem csinált semmit. Küldött felém jeleket én is neki, de várt, nem rohant le.
A kérdező hozzászólása: Hogy értsd, fél évet kellett arra várni, hogy végre egy pár legyünk.
Értem. Akkor ez így teljesen korrekt:) Bár a fél év lehet, hogy egy kicsit sok. Én egy 2-3hónappal kiegyeznék. Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen ütemben haladtok az ismerkedéssel, milyen gyakran találkoztok. 22F
A kérdező hozzászólása: Gyakorlatilag áprilistól indult és csak augusztustól találkoztunk gyakrabban, addig alig láttuk egymást, maradt a telefon.
Akkor nincs ezzel semmi gond:) Én se szívesen sietném el. 22F
A kérdező hozzászólása: De végig "mellettem" volt. Sajnos volt egy tragikus eset májusban a családomban, annyira jól esett, akkor sem felejtett el, mindig megkeresett még ha személyesen nem is ment.
Az sajnálatos. Innen is látszik, hogy komolyan gondolja:) 22F
A kérdező hozzászólása: 15:48, A sokáig tartó udvarlásra gondolsz? Fantasztikus, még nem láttam ilyen férfit soha, végre...
Ember fuggo, aki sokmindent akar majd elerni az eletben, az valszeg komolyan veszi a dolgokat
A kérdező hozzászólása: :) Dehogy. 22 vagyok, lassan 23. :)
bevagja a parasztkolbit a 30eves gigolo >, , >
A kérdező hozzászólása: A csak 30 évest úgy értettem, hogy a mai 30-as férfiak még gyerekek.
A kérdező hozzászólása: 14:24, te lehet az vagy, a beírásod alapján, Õ nem az.
A "gigolo" vagyok;) csak hulyeskedtem, na egyreszt nem feltetlenul "gyerekek"!! 21 eves vagyok, legiutaskiserokent dolgozom, 3 eve komoly kapcsolatom van. Nemhiszem, hogy ez "gyerekes". A te dolgoddal kapcsolatban annyit, hogy ha szereted, o is szeret, akkor fekudj le vele, nem az szamit, hogy mar X ideje egyutt vagytok, vagy nem....
ma 15:25! A mai 30éves férfiak még gyerekek?:D Jézusom, akkor engem minek tartasz? Mert én nem tartom magam gyereknek, sõt... 22F
A kérdező hozzászólása: Ne személyes megjegyzésként értsétek. Általánosságban beszélek. Pl a 30-as férfiak többsége még komolytalan, de pl a párom sem tartozik közéjük, pont ezért írtam ki, hogy sokáig udvarolt nekem és ez ritka szép dolog.
A kérdező hozzászólása: Láttam én már 18 éves fúit is olyan életfelfogással, hogy minden tiszteletem az övé.
Az elõzmények ismeretében a kérdésedre a válasz: mostantól bármikor, amikor megfelelõek ehhez a körülmények és mindketten akarjátok.

Mikor ideális az első babó?

Ti mikor vállaltátok az els?t?

Legjobb válasz: Szerintem nem kor függvénye, hanem testi és lelki érettség, megfelelõ kapcsolat és háttér kell hozzá. Lehet, hogy valakinek ez már 23 évesen megvan, van akinek jóval késõbb. Csak kor alapján nem lehet babáról dönteni...

Szerintem nem kor függvénye, hanem testi és lelki érettség, megfelelõ kapcsolat és háttér kell hozzá. Lehet, hogy valakinek ez már 23 évesen megvan, van akinek jóval késõbb. Csak kor alapján nem lehet babáról dönteni...
Én 25 vagyok és mi most vagyunk azon, h legyen babó. :)
Én 24 éves vagyok, párom 28. És 12 hetes terhes vagyok. Egy kicsit akkor kell bevállani, ha van hová, van mire, és a kapcsolat elég stabil, mind 2 fél akarja. Nem korhoz van kötve.
Szerintem az Élet dönti el, hogy ki mikor váljon szülõvé. Én 20-22 évesen nagyon szerettem volna, de a sors úgy akarta, hogy csak most, 30 évesen várom az elsõ babámat. A tesóm viszont 25 éves és egy 7 hónapos kisördög szeretõ anyukája:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenki válaszát!!! Én nagyon szeretnék babót úgy 22-23 éves korom körül. Soesem voltam bulizós és lázadós típus. Elég felelõségteljesen neveltek. Még egyszer nagyon köszi!
Szia! Én 31 leszek novemberben, és a kisnyuszim is akkor fog születni. 30 éves koromig nem tudtam magam elképzelni anyukának. Persze gondoltam rá, és a rokonok unszoltak is rendesen, hogy nehogy "kicsússzak" az idõbõl. Nekem most tökéletes az idõzítés, és a párom is nagyon várja.
Én 24 éves vagyok és 31 hetes, és tökéletesnek találom az idõzítést.
Én 23 éves vagyok, mire meglesz a pici akkor töltöm a 24-et.
én 20 vagyok és 36 hetes.Szerintem jó hogy fiatal anyuka leszek!!De nem csak a koron mulik szerintem.Van aki picit késöbb éárik meg rá, van aki hamarabb.A legjobb akkor vállalni ha biztos az anyagi helyzet.
Én meg 37 vagyok és most várjuk az elsõ babánkat, mert így hozta az élet.
23 vagyok, pont ma 31 hetes. Anyum 18 volt az elsõvel, velem 20. Tehát nem kor kérdése :)
Én 29 vagyok, a párom 30. Nem érzem magam öregnek, nekem csak annyi volt a célom, hogy 30 éves korom elõtt szüljek. Igaz, eléggé kicentiztem, mert decemberben jön a baba, én meg februárban leszek majd 30 :)
szerintem sosem az. mindíg van valami, amire azt tudod mondani, na még ez kellene, ezt még el kellene érni, meg kellene csinálni, hogy teljesen biztos legyen a dolog. Szeritem az ember vesz egy nagy levegõt és azt mondja: Nem várunk tovább, felneveljük egészségben, szeretetben, meg fogjuk tudni oldani. Hajrá. :)
Én 25 vagyok és 8hetes. De ezt neked kell tudnod, hogym ikor vannak meg hozzá a feltételek, illetve, hogymikor érzed magad felkészültnek az anyaságra.
Én 32 éves vagyok és most vállaltuk be a picurt, és úgy gondolom nem maradtunk le semmirõl, max. több a tapasztalatunk, mi már tudjuk (az ismerõseink rossz példáiból), hogy mit nem szeretnénk a gyerekünknél (hibákra gondolok) elkövetni.
Én is 25 voltam az elsõnél, a másodiknál 27.
En mar 5 eve szerettem volna, csak nem jott ossze, most 26 evet toltottem es 22 hetes terhes vagyok.Jobb szerintem ha fiatal anyuka vagyok mint pl, anyum kozt 20 ev a kulombseg es olyanok vagyunk mit a legjobb baratnok, sok ismerosom kozt akik szulei idosek, titkoloznak, felnek toluk ezert olyan dolgok tortentek meg mind terhesseg elvetetese..stb, vagy titkolasa..En el nem tudnam kepzelni hgy barmit is titkoljak anyum elott, o a legjobb baratnom.A masik dolog meg idosebb korban mar tobb veszelyel nez szembe egy no terhesseg idejen..Szerintem 23 ev a tokeletes ido..ez az en velemenyem..
miért gondolja azt mindenki, hogy ha valaki fiatalon szül, akkor késõbb nem lehet bulizni?sztem nem marad le a fiatal szülõ sem semmirõl!Persze egy jópár évig nem lesznak hajnalig tartó dajdajozások, de késõbb, ha nagyobbak lesznek, miért ne?Ki mondja meg, hogy lehet e anaként "bulizni"vagy sem???

Egy 2 honapos kaukázusinak menyi az ideális súlya? és mikor kell meg kapnia az első oltást? Mikortol lehet sétáltatni?

Legjobb válasz: Ideális esetben már lennie kéne oltásnak. Vidd el állatorvoshoz, és kezdjétek el az oltásokat.

Ideális esetben már lennie kéne oltásnak. Vidd el állatorvoshoz, és kezdjétek el az oltásokat.
Az egy dolog, hány éves vagy, az nem mindenre mentség. Kérdeztél, válaszoltunk, erre elkezdesz vitatkozni. Ha utána nézel (rengeteg oldalt lehet találni ezzel kapcsolatban), akkor láthatod, hogy gyakorlatilag mindenhol ugyanezt írják. Menj be egy állatpatikába vagy egy állatorvoshoz és vegyél neki féreghajtót. A féreghajtásnak is vannak szabályai. Elõször is pár kilót nyugodtan rászámolhatsz a súlyra, nehogy kevés legyen a hatóanyag, mert akkor csak kidobod a féreghajtó árát az ablakon. Egy 10 kilós kutyának nyugodtan lehet adni 1 és egy negyed tablettát, vagy akár egy felet is. A második, hogy mindig az összes állatot féreghajtjuk egyszerre, mert ha esetleg az egyik fertõzött és nem kap, pillanatok alatt visszafertõzi a többit. Ezért ha van otthon rajta kívül még kutya, akkor õ is kapjon féreghajtót. Jó lenne, ha az elsõ oltás elõtt legalább egyszer megtörténik a dolog.
A kérdező hozzászólása: csak érdeklõtem én csak a lovak rol tudok sokat és ebõl indultam ki nem beszélve arrol hogy 9 éves vagyok.
Én meg csak válaszoltam. Szerinted miért írja minden szakirodalom, hogy 2 hetes kortól féregteleníteni kell a kiskutyákat, kéthetente minimum 3 alkalommal? Nem viccbõl....
A kérdező hozzászólása: bocs csak érdeklödtem
Attól még nyugodtan lehet férges. De még akkor is lehet férges a kutya, ha a székletében semmi sem látszik. Egyébként ha ennyire értsz hozzá, miért kérdezel?
A kérdező hozzászólása: A féreg az amikor eszik de mégis fogy .mert akkor nem férges elég sokat hízot 5kg -rol 9kg-ra hizott.Mértem...
Akkor s.o.s-ben féregtelenítés, mert ha férges, az oltások sem hatnak úgy!
A kérdező hozzászólása: nem lett féreg telenitve sajna nem de már kapja lassan az oltásokat...
A kérdező hozzászólása: kösz
Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás 7-8 hetesen Szopornyica, parvovírusos bélgyulladás, leptospirosis, fertõzõ májgyulladás elleni kombinált oltás 9-10 hetesen Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás 11-12 hetesen Szopornyica, parvovírusos bélgyulladás, leptospirosis, fertõzõ májgyulladás elleni kombinált oltás 12-14 hetesen Az ezt követõ oltások programja már nagyban változhat, de azért még valószínûleg két hetente, úgy még 3-4 alkalommal kutyusunk fenekébe fogják állítani a tût. A kutyusokat egy éves koruk után szerencsére már csak évente egyszer kell úgynevezett „emlékeztetõ” oltásnak kitenni.
Sétáltatni akkor lehet, ha véget ért az oltási programja. Tekintve, hogy késve lesz elkezdve, ez nála elég sokára fog bekövetkezni.
8-10 kg között kell lennie.
Már a másodikat kellene kapnia.... Az elsõ (parvó elleni) 6 hetesen járt volna neki, most kellene kapnia a 2 kombináltat. Egyáltalán féregtelenítve lett már? Azt 2 hetes kortól kezdve 2 hetente kell végezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És nincsen másik kutyánk és épen most jötem meg az állat patikából anyukámmal itvan nem messze kaptunk más gyógyszertis az nem tudom mire jó de aszt mondták kell és bocs:) )))))

Mi az ideális ajándék az elsõ hónapra? Az elsõ hónap

Nemsokára 1 hónaposak leszünk a barátommal,én annyira nem tulajdonítok ennek nagy jelentõséget,csak akkor ha pl fél év vagy évforduló van,viszont a srácnak ez fontos és már mondta,hogy olyannak fog meglepni ,aminek nagyon fogok örülni,valahogy szeretném viszonozni ezt,mert még is annyira készül,hogy meglepjen,én meg nem adok neki semmit,az úgy elég gáz.Nagy ajándékban nem gondolkozom,hiszen az rá ér késõbb is ,viszont valami jelképeset szeretnék,ja és nem természetbeli juttatásokra gondoltam....

Legjobb válasz: Egy puszi.

Egy puszi.
Szerintem nem kell semmit venni. Nehogy már 1 hónapot is ünnepeljen valaki.
marhaság...1 hónap...

Szerintetek mi az ideális, ha mennyi idő telik el az első csók és az első szex között?

Tudom, nincs erre szabály, meg senki nem tervezi ezt el előre, de mégis, hogy látjátok?

Legjobb válasz: Egy sör.

Egy sör.
kortól függ:-) mi 6 hónapja járunk, és a második dolog még nem volt, mert túl fiatal vagyok hozzá még, viszont felnõttek között, nem hinném hogy kell ennyi idõ. 16L
Nekem 2-3 hónap legalább kell, amíg ráhangolódok annyira valakire, de néha több 25L
19 nap 21 óra 39 perc 41 másodperc. Pontosan ekkor kell behatolni a péniszel a nõi vaginába

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!