Találatok a következő kifejezésre: Mikor huzza a ciklus.hu a függőleges (2 db)

A ciklus.hu mi alapján húzza be a cover linet, illetve azt a függőleges vonalat, amivel gondolom a peteérést akarja jelezni?

A cl-t szerintem van hogy nem jó helyre húzza, bár olyan is van, hogy igen, de a függ?legeset, na hát azt össze vissza. Mert amit én tudok elméletileg, hogy melyiket hova kell húzni (tanfolyamon tanultam), hát az nem egészen így van.

Legjobb válasz: Hát aki méri a hõmérsékletét, nyílván az alapján húzza be.Nekem is akkor húzta be amikor lent volt, majd felugrott 0,7 tized fokot, de én tutira tudom, hogy nincs peteérésem, mert néznek uh-n, de mégis behúzza.Hol ide hol oda, de volt már hogy nem húzta be.

Hát aki méri a hõmérsékletét, nyílván az alapján húzza be.Nekem is akkor húzta be amikor lent volt, majd felugrott 0, 7 tized fokot, de én tutira tudom, hogy nincs peteérésem, mert néznek uh-n, de mégis behúzza.Hol ide hol oda, de volt már hogy nem húzta be.
Nekem peldaul tenyleg mindig akkor van mert ra pont14 napra meg is jon.
Peteéréskor.
ha a hõmérséklet esése után pár napig fennmarad a hõd a kontrollcsík fölött.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!