Találatok a következő kifejezésre: Mikor huzza a ciklus.hu a (17 db)

Mi alapján huzza be a ciklus.hu a peteérést? Akinek a 26. napra másnak meg a 9. napra. Nekem nem huzza be sosem.

Legjobb válasz: próbáld ki a http://www.fertilityfriend.com/ -ot. szerintem a ciklus.hu nem jól húzza be...

próbáld ki a http://www.fertilityfriend.com/ -ot. szerintem a ciklus.hu nem jól húzza be...
mutatnál egy görbét is esetleg hozzá?
megint 1. én a wunschkinder.de-t használom.tök jó
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
1.vagyok. jobb lenne ha mindig ugyanabban az idõben mérnéd.Így nem ad igazán valós képet. Nekem l. jól húzta be a ciklus.Nem tudom belinkelni, mert nem mûködik msot az oldal.nem tudok belépni. Viszont vezetem egy másik oldalon is.ez a múlt havi: http://www.mynfp.de/display/view/74436/ Ez pedig amostani: http://www.mynfp.de/display/view/77991/
A kérdező hozzászólása: köszi megprobálom akkor egyidöben mérni ezután a köv honapban..

A ciklus.hu mikor húzza be az alaphőt és az ovulációt? Gondolom az ovut csak utána tudja. , de mi alapján számolja az alaphőt?

Legjobb válasz: Összeadja a ciklus elsõ felének hõadatait, majd elosztja a ciklus elsõ fele napjainak számával, gondolom. :-) Azaz átlagol. Ovu után húzza be mindkettõt.

Összeadja a ciklus elsõ felének hõadatait, majd elosztja a ciklus elsõ fele napjainak számával, gondolom. :-) Azaz átlagol. Ovu után húzza be mindkettõt.
A kérdező hozzászólása: Így már értem, köszi. Még kezdõ vagyok, nem értettem, az enyémen miért nincs egy vonal se...:)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: a hõ alapján húzza be az ovut, vagy ovutesztet is figyelembe vesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A ciklus.hu mikor húzza be az ovu-t? Pár nappal később?

Legjobb válasz: jobb esetben pár nappal késõbb. nekem jóval késõbb húzta be ebben a ciklusban, s szerintem rossz helyre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/37d909859616c0bc113125..

jobb esetben pár nappal késõbb. nekem jóval késõbb húzta be ebben a ciklusban, s szerintem rossz helyre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/37d909859616c0bc113125..


Egybõl behúzza, ezért gyakran téved is...
Nekem mindig hõleesés után amikor már elkezd emelkedni a hõm , rá két napra húzza be visszamenõlegesen .
nekem már a második hónapban rosz helyre húzta be a hõt az elsõ kis megemelkedésnél behuzza és rá 2-3 napra van csak ovum

A ciklus.hu-n mikor húzza be a peteérés napját a gép? Még csak most kezdtem el vezetni. Ha 2 hónap meglesz utána csak?

Legjobb válasz: amikor érzékeli a hõ megemelkedését (ehhez kell kb. 2-3 emelkedett hõjû nap) és így utólag húzza be. de van, hogy téved

amikor érzékeli a hõ megemelkedését (ehhez kell kb. 2-3 emelkedett hõjû nap) és így utólag húzza be. de van, hogy téved
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Ezek szerint muszáj a Hõt is vezetni ahhoz hogy behuzza?
persze. ha nem vezetsz hõt, akkor nem a diagrammon, hanem a ciklusoknál számol egy várható ovu-t (zölddel jelöli). de ez még gyakrabban téved, mint a hõmérõzõsnél
A kérdező hozzászólása: Értem!!!Köszi szépen a gyors válaszokat
én sosem vezettem a hõmet, mégis behúzta... átlagos ciklust számol és a közepére húzza a vonalat. tehát ha pl. 28 naposak a cilusaid, akkor a 14. napot jelöli meg, ha viszont 32 naposak, akkor a 16. napot. folyamatosan számol átlagost ciklushosszt, tehát ha 3 hónapig mindig más és más a ciklushossz, akkor a 3 hónap átlagával számol a 4. hónapban. nekem mindig rossz helyre húzza a peteérést, mert volt egy 40 napos ciklusom egy éve (betegség miatt). jobban jársz, ha hõmérõzöl és ovu tesztet használsz. amikor elkezdtem eeket használni, a második hónapban terhes lettem :) akkor jöttem rá, hogy a ciklus.hu 3-4 nappal késõbbi napot adott meg folyamatosan. :)
illetve nem behúzta a vonalat, hanem megjelölte a napot, igazad van Elsõ. de rosszul, ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Annyira nem lényeg mert 2 naponta dolgozunk a babán.Csak ugy elkezdtem vezetni.De nem figyelek semmi jelet.Most lesz 3.honapja majd hogy probálkozunk.Remélem nem kell sokat várni már a babocára

A ciklus.hu mi alapján húzza be a cover linet, illetve azt a függőleges vonalat, amivel gondolom a peteérést akarja jelezni?

A cl-t szerintem van hogy nem jó helyre húzza, bár olyan is van, hogy igen, de a függ?legeset, na hát azt össze vissza. Mert amit én tudok elméletileg, hogy melyiket hova kell húzni (tanfolyamon tanultam), hát az nem egészen így van.

Legjobb válasz: Hát aki méri a hõmérsékletét, nyílván az alapján húzza be.Nekem is akkor húzta be amikor lent volt, majd felugrott 0,7 tized fokot, de én tutira tudom, hogy nincs peteérésem, mert néznek uh-n, de mégis behúzza.Hol ide hol oda, de volt már hogy nem húzta be.

Hát aki méri a hõmérsékletét, nyílván az alapján húzza be.Nekem is akkor húzta be amikor lent volt, majd felugrott 0, 7 tized fokot, de én tutira tudom, hogy nincs peteérésem, mert néznek uh-n, de mégis behúzza.Hol ide hol oda, de volt már hogy nem húzta be.
Nekem peldaul tenyleg mindig akkor van mert ra pont14 napra meg is jon.

A ciklus.hu utolag huzza be a apeteerest? Vagy mikor? En mar a 24. ciklus napon vagaok, de meg nem huzta be.

Elso homerozos honapom. Ovus fajdalmam mar volt, azt mindig szoktam erezni.

Legjobb válasz: Nekem is utólag húzta be egy párszor.Ne aggódj behúzza majd!

Nekem is utólag húzta be egy párszor.Ne aggódj behúzza majd!
Nekem a ciklus.hu 2 nappal késõbb húzta be és persze rossz helyre :( Pedig szerintem egyértelmû, hol volt az ovum... Errõl beszélek: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/dc5be07aa4ad08da2ab110..
A kérdező hozzászólása: Mar behuzta, csak kesobb. Szerintem jo helyre huzta az enyemet.

A ciklus.hu mennyi adat után húzza be az ovulációt? Teljesen a végén ha már megjön és visszamenőleg? Vagy mikor?

Legjobb válasz: Néhány lezárt ciklus kell hozzá, nem tudom pontosan mert már 5 éve vezetem. Kiszámolja az ovudat és a naptárnézetben zölddel bekeretezi a várható ovu napját. Persze ez csak körülbelüli idõpont.

Néhány lezárt ciklus kell hozzá, nem tudom pontosan mert már 5 éve vezetem. Kiszámolja az ovudat és a naptárnézetben zölddel bekeretezi a várható ovu napját. Persze ez csak körülbelüli idõpont.
Cover Line: alaphõ
Az alaphõt a ciklosod elsõ felében mért hõmérsékletek átlagában határozza meg. Ez rendben is van. De az ovut nekem rendszeresen elszúrja.(azt hiszem egyébként, hogy cover line felett 4 napig kell lenni a hõnek, amikor behúzza az elõtti legalacsonyabb napnál) Az a baj, hogy sok mindent nem vesz észre és nem is korrigál. Nekem volt hogy behúzta, de nem akkor volt, csak napokkal késõbb. Szerintem vezesd a görbédet, tanuld meg az alap dolgokat és az alapján tudod magadnak elemezni, én így csinálom. Ajánlom a babatervezok.otthona.net oldalt. Itt minden infót megtalálsz.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.Annyit kérdeznék még mi az a Cover Line??? már van 2 törpöm, de anno soha nem nézegettem ilyen dolgokat, nem is olvastam utána

Miért nem megy már fel a hőm? A ciklus.hu mikor húzza be az alaphőm?

Ez els? h?mér?z?s hónapom. Illetve ez nem teljesen igaz, mert a múlt hónapban már mértem kb. 10 napot, mert azt hittük,hogy becsúszott a baba. Tudom,hogy egész hónapban kell mérni,de kíváncsi voltam,hátha tudok valamire következtetni.

Legjobb válasz: Igazándiból, folyamatosan kell mérned a hõdet, hogy megtudd mikor van ovulációd. Nekem is pl. most úgy volt, hogy vártam már hogy menjen fel, aztán sehogy se akart, és aztán a 19. ciklusnapomon megtörtént az ovulációm! Szóval ahhoz, hogy megtudd, folyamatosan minden nap mérned kell a hõdet!

Igazándiból, folyamatosan kell mérned a hõdet, hogy megtudd mikor van ovulációd. Nekem is pl. most úgy volt, hogy vártam már hogy menjen fel, aztán sehogy se akart, és aztán a 19. ciklusnapomon megtörtént az ovulációm! Szóval ahhoz, hogy megtudd, folyamatosan minden nap mérned kell a hõdet!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ok, az értem, hogy mindennap kell. Több napot már nem fogok kihagyni, csak mivel otthon hõmérõ arzenál van, feleslegesnek tartottam venni még egyet arra két napra. Én csak azt nem értem, hogy most miért ilyen alacsony a hõm, amikor a múlt hónapban mensi elõtt 10 nappal viszonylag magas értékeket mértem. Vagy ez mindenkinél így van? A ciklus elején alacsony, aztán a második felében ilyen sokat ugrik?
Elsõ vagyok: Igen. A ciklus elején alacsony, a ciklus második felében meg magasabbnak kell lennie a progreszteron hormon miatt, ami ugye csak akkor lép mûködésbe, ha megtörtént az ovuláció.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Lenne még egy kérdésem! Honnan fogom látni, hogy ovum lesz? Ezt látom elõtt 1-2 nappal, vagy csak már aznap fogom tudni a hõleesés miatt?
Elõtte nem fogod látni. Akkor lehetsz majd benne biztos, ha a leesés után felmegy a hõd minimum 0, 2 tized fokot és megmarad a magasabb szinten azaz alaphõtõl (alaphõnek úgy tudom kb. a mensi elsõ napja számít) nem lehet alacsonyabb, vagy pedig fokozatosan emelkedik meg a hõd. Nézd csak, itt van egy példa, az én mostani görbém (ugyan a ciklus.hu rosszul húzta be, nekem ugyanis 16.-án lehetett az ovulációm): http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
A kérdező hozzászólása: Köszi! De ha nem tudom elõre, akkor hogy tudok pont jókor együttlenni a párommal? Mert állítólag elõtte és aznap nagyobb a siker, utána már kevesebb! Bocsi, de tényleg tudatlan vagyok ezen a téren, mert még nem csináltam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!