Találatok a következő kifejezésre: Mikor huzza a ciklus.hu (17 db)

Mi alapján huzza be a ciklus.hu a peteérést? Akinek a 26. napra másnak meg a 9. napra. Nekem nem huzza be sosem.

Legjobb válasz: próbáld ki a http://www.fertilityfriend.com/ -ot. szerintem a ciklus.hu nem jól húzza be...

próbáld ki a http://www.fertilityfriend.com/ -ot. szerintem a ciklus.hu nem jól húzza be...
mutatnál egy görbét is esetleg hozzá?
megint 1. én a wunschkinder.de-t használom.tök jó
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
1.vagyok. jobb lenne ha mindig ugyanabban az idõben mérnéd.Így nem ad igazán valós képet. Nekem l. jól húzta be a ciklus.Nem tudom belinkelni, mert nem mûködik msot az oldal.nem tudok belépni. Viszont vezetem egy másik oldalon is.ez a múlt havi: http://www.mynfp.de/display/view/74436/ Ez pedig amostani: http://www.mynfp.de/display/view/77991/
A kérdező hozzászólása: köszi megprobálom akkor egyidöben mérni ezután a köv honapban..

A ciklus.hu mikor húzza be az alaphőt és az ovulációt? Gondolom az ovut csak utána tudja. , de mi alapján számolja az alaphőt?

Legjobb válasz: Összeadja a ciklus elsõ felének hõadatait, majd elosztja a ciklus elsõ fele napjainak számával, gondolom. :-) Azaz átlagol. Ovu után húzza be mindkettõt.

Összeadja a ciklus elsõ felének hõadatait, majd elosztja a ciklus elsõ fele napjainak számával, gondolom. :-) Azaz átlagol. Ovu után húzza be mindkettõt.
A kérdező hozzászólása: Így már értem, köszi. Még kezdõ vagyok, nem értettem, az enyémen miért nincs egy vonal se...:)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: a hõ alapján húzza be az ovut, vagy ovutesztet is figyelembe vesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A ciklus.hu mikor húzza be az ovu-t? Pár nappal később?

Legjobb válasz: jobb esetben pár nappal késõbb. nekem jóval késõbb húzta be ebben a ciklusban, s szerintem rossz helyre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/37d909859616c0bc113125..

jobb esetben pár nappal késõbb. nekem jóval késõbb húzta be ebben a ciklusban, s szerintem rossz helyre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/37d909859616c0bc113125..


Egybõl behúzza, ezért gyakran téved is...
Nekem mindig hõleesés után amikor már elkezd emelkedni a hõm , rá két napra húzza be visszamenõlegesen .
nekem már a második hónapban rosz helyre húzta be a hõt az elsõ kis megemelkedésnél behuzza és rá 2-3 napra van csak ovum

A ciklus.hu-n mikor húzza be a peteérés napját a gép? Még csak most kezdtem el vezetni. Ha 2 hónap meglesz utána csak?

Legjobb válasz: amikor érzékeli a hõ megemelkedését (ehhez kell kb. 2-3 emelkedett hõjû nap) és így utólag húzza be. de van, hogy téved

amikor érzékeli a hõ megemelkedését (ehhez kell kb. 2-3 emelkedett hõjû nap) és így utólag húzza be. de van, hogy téved
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Ezek szerint muszáj a Hõt is vezetni ahhoz hogy behuzza?
persze. ha nem vezetsz hõt, akkor nem a diagrammon, hanem a ciklusoknál számol egy várható ovu-t (zölddel jelöli). de ez még gyakrabban téved, mint a hõmérõzõsnél
A kérdező hozzászólása: Értem!!!Köszi szépen a gyors válaszokat
én sosem vezettem a hõmet, mégis behúzta... átlagos ciklust számol és a közepére húzza a vonalat. tehát ha pl. 28 naposak a cilusaid, akkor a 14. napot jelöli meg, ha viszont 32 naposak, akkor a 16. napot. folyamatosan számol átlagost ciklushosszt, tehát ha 3 hónapig mindig más és más a ciklushossz, akkor a 3 hónap átlagával számol a 4. hónapban. nekem mindig rossz helyre húzza a peteérést, mert volt egy 40 napos ciklusom egy éve (betegség miatt). jobban jársz, ha hõmérõzöl és ovu tesztet használsz. amikor elkezdtem eeket használni, a második hónapban terhes lettem :) akkor jöttem rá, hogy a ciklus.hu 3-4 nappal késõbbi napot adott meg folyamatosan. :)
illetve nem behúzta a vonalat, hanem megjelölte a napot, igazad van Elsõ. de rosszul, ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Annyira nem lényeg mert 2 naponta dolgozunk a babán.Csak ugy elkezdtem vezetni.De nem figyelek semmi jelet.Most lesz 3.honapja majd hogy probálkozunk.Remélem nem kell sokat várni már a babocára

A ciklus.hu mi alapján húzza be a cover linet, illetve azt a függőleges vonalat, amivel gondolom a peteérést akarja jelezni?

A cl-t szerintem van hogy nem jó helyre húzza, bár olyan is van, hogy igen, de a függ?legeset, na hát azt össze vissza. Mert amit én tudok elméletileg, hogy melyiket hova kell húzni (tanfolyamon tanultam), hát az nem egészen így van.

Legjobb válasz: Hát aki méri a hõmérsékletét, nyílván az alapján húzza be.Nekem is akkor húzta be amikor lent volt, majd felugrott 0,7 tized fokot, de én tutira tudom, hogy nincs peteérésem, mert néznek uh-n, de mégis behúzza.Hol ide hol oda, de volt már hogy nem húzta be.

Hát aki méri a hõmérsékletét, nyílván az alapján húzza be.Nekem is akkor húzta be amikor lent volt, majd felugrott 0, 7 tized fokot, de én tutira tudom, hogy nincs peteérésem, mert néznek uh-n, de mégis behúzza.Hol ide hol oda, de volt már hogy nem húzta be.
Nekem peldaul tenyleg mindig akkor van mert ra pont14 napra meg is jon.

A ciklus.hu utolag huzza be a apeteerest? Vagy mikor? En mar a 24. ciklus napon vagaok, de meg nem huzta be.

Elso homerozos honapom. Ovus fajdalmam mar volt, azt mindig szoktam erezni.

Legjobb válasz: Nekem is utólag húzta be egy párszor.Ne aggódj behúzza majd!

Nekem is utólag húzta be egy párszor.Ne aggódj behúzza majd!
Nekem a ciklus.hu 2 nappal késõbb húzta be és persze rossz helyre :( Pedig szerintem egyértelmû, hol volt az ovum... Errõl beszélek: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/dc5be07aa4ad08da2ab110..
A kérdező hozzászólása: Mar behuzta, csak kesobb. Szerintem jo helyre huzta az enyemet.

A ciklus.hu mennyi adat után húzza be az ovulációt? Teljesen a végén ha már megjön és visszamenőleg? Vagy mikor?

Legjobb válasz: Néhány lezárt ciklus kell hozzá, nem tudom pontosan mert már 5 éve vezetem. Kiszámolja az ovudat és a naptárnézetben zölddel bekeretezi a várható ovu napját. Persze ez csak körülbelüli idõpont.

Néhány lezárt ciklus kell hozzá, nem tudom pontosan mert már 5 éve vezetem. Kiszámolja az ovudat és a naptárnézetben zölddel bekeretezi a várható ovu napját. Persze ez csak körülbelüli idõpont.
Peteéréskor.
ha a hõmérséklet esése után pár napig fennmarad a hõd a kontrollcsík fölött.

Mikor húzza be a ciklus.hu az alaphőt? Szerintetek nekem mi az alaphőm?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d16ee75830e3fbe804d928..

Legjobb válasz: Szia! Én is pont így állok, csak én nem mértem a hõmet. Hétfõre nem várom, bíztató a görbéd.

Szia! Én is pont így állok, csak én nem mértem a hõmet. Hétfõre nem várom, bíztató a görbéd.
Most nézem, már teszteltél? Én még nem mertem, igaz nekem a 14. napon volt pozi az ovuteszt.
A kérdező hozzászólása: Azért teszteltem, mert már nem bírtam magammal. :-))) De szerintem volt már ezzel más is így. Tudtam, hogy negatív lesz, de megnyugodtam, miután teszteltem. :-))) Szóval nem lehet tudni, hogy mi lehet az alaphõm?
Szerintem 36, 5 az alaphõd, csak elég hamar felment, így nem húzza be.:) Én is nehezen viselem, de nem tesztelek, próbálom hétvégén elterelni a gondolataimat.
Mi újság veled?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!