Találatok a következő kifejezésre: Mikor hullik a babák haja és (2 db)

Mikor hullik ki a babák haja és mikor nő az új?

Van átmenet mikor kopaszok? Vagy, hogy van ez?:)

Legjobb válasz: Az újszülött kori babahajról van szó? Én úgy tudom nem kopaszodnak meg,folyamatosan cserélõdik ki a haja,úgy mint nekünk is teszi...CSak van ,hogy ritkább neki,mert az övé még olyan kis pehely szerû.

Az újszülött kori babahajról van szó? Én úgy tudom nem kopaszodnak meg, folyamatosan cserélõdik ki a haja, úgy mint nekünk is teszi...CSak van , hogy ritkább neki, mert az övé még olyan kis pehely szerû.
Van amelyiknek nem hullik ki egyszerre, de van, amelyik kopasz lesz. Van, amelyiknek már három hónaposan rendes haja van, másik meg még egyévesen is kopaszka. Ez változó, a védõnõ sem tudott rá válaszolni. Az enyém négy hónapos és hátul tök kopasz, meg elöl is hullik a haja. Rendes hajat még nem látok. Majd kinõ :)

Egy újszülött babának mikor hullik ki a nem végleges haja és azután mikor nő az eredeti? És a szem színével mi a helyzet?

Legjobb válasz: A szem színe azt hiszem 3 hós korától már nem változik. A haj nálunk mókás volt. Elõször úgy 1 hós korában kihullott a feje tetején a haja. Utána ez ugye folyamatosan nõ az eredeti haj. Utána hullott 2 oldalt a haja, és 3. körben hátul. Úgyhogy az én kisfiam elég mókásan nézett ki úgy 5-6 hós koráig. Ráadásul nagy hajjal született így még feltünõ is volt, de nagyon édes volt:-)

A szem színe azt hiszem 3 hós korától már nem változik. A haj nálunk mókás volt. Elõször úgy 1 hós korában kihullott a feje tetején a haja. Utána ez ugye folyamatosan nõ az eredeti haj. Utána hullott 2 oldalt a haja, és 3. körben hátul. Úgyhogy az én kisfiam elég mókásan nézett ki úgy 5-6 hós koráig. Ráadásul nagy hajjal született így még feltünõ is volt, de nagyon édes volt:-)
Az én kislányom is nagy hajjal született. A tarkója, és a halántéka körül kihullott, de olyan fokozatosan, hogy nem is volt feltûnõ. A feje tetején a mai napig nem hullott ki, már olyan hosszú, hogy a vállán is túlér. 18 hónapos
A szem színe sokáig változhat. 1-1, 5 éves korra lesz hasonló, mint a felnõttkori (de még árnyalatokban ekkor is változhat). Lányom szeme sötétkék volt 8 hónapig, majd egyre világosabb és világosabb lett. Most világoskék és kezdem benne látni a zöldet - 13 hónapos most. A haja születése után pár héttel hátul kikopott. A többi haja megmaradt. 6 hónapig hátul kopasz volt, majd elkezdett nõni a haja. Kb. 8 hónapos korára már szép lett neki hátul is, a többi részen pedig szépen megnõtt.
A lányom is hajasbaba volt, amikor megszületett. Körben kicsit kihullott neki, de a feje tetején nem. Egyszer vágtuk nyáron, hogy ne melegítse, de már megint a szemébe lóg, el kell csatolni. :) Most 8 hónapos a kislányom.
Szia az én kislányomnak 8 hónapos koráig kék szeme volt egyik reggel felkelt és már nem volt kék hanem kékes szürkés barnás...a mai napig ilyen most 21 hós.A haja középen hátul ahogy forgott kihullott itt nõtt ki utoljára de a haja ami a születésekor már megvolt és nem hullott ki már a válla alá ér...már szép haja van..:-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!