Találatok a következő kifejezésre: Mikor hullik a (509 db)

Mikor hullik a legtöbb csillag augusztusba?

szeretnénk hullocsillagot nézni ha valaki tud segítsen. el?re is köszi.:)

Legjobb válasz: tegnap úgy tudom volt, hátha ma is.

tegnap úgy tudom volt, hátha ma is.
Én úgy tudom ma éjszaka, szombatra virradóra, valamelyik nap volt a freemail kilépõnél, hogy egyszerre rengeteg csillag fog hullani, mert valami akármibe beleér a föld és ilyen meteorit szétesik több darabra és olyan lesz mintha egy helyrõl hullana az egész, ajánlották a szerelmes pároknak, hogy menjenek éjszaka romamtikázni parkba, erdõbe!!!
Ma lesz, újságban, tv-ben is mondták.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a hozzászolásokat.:)
Egyenesen belehullnak az augusztusba? Át is lyukasztják majd? Tanuljátok már meg rendesen használni a -ban/-ben ragokat!
azok nem csillagok, a csillagok egy nagyon távoli napok, amit csillaghullásnak neveznek azok valójában meteoritok, vagyis kis úgymond "sziklák" kövek, esetleg jég amik a föld légkörében elégnek.
Sokan nem tudják, de a legtöbb meteor -és nem meteorit, mert az akkora, hogy nem ég el egészen, és a maradéka be is csapódik-, Szilveszter környékén hullik. A Geminidák december 14-e környékén hullanak, a Quadrantidák pedig január 4-e környékén, de 1-2 napot ingázhatnak, úgyhogy rájuk kell keresni minden évben, hogy éppen melyik hajnalra esnek. Ugyanis meteorozni hajnalban érdemes nem pedig este, mert a Földnek a hajnali oldala fordul a Nap körüli keringés irányába, tehát a hajnali oldal "söpri" be a legtöbb meteort, míg este csak azokat látjuk, amik "utolérik" a Nap körüli pályán száguldó Földet. Épp úgy, ahogy a kocsi szélvédõjének sokkal több rovar ütközik neki, mint a hátsó üvegéhez. Ráadásul a Quadrantidák radiánsa (az az a pont az égen, ahonnan látszanak szertefutni) este még nagyon alacsonyan áll az északi horizont felett, és csak hajnaltájt (4-5 óra körül) emelkedik szép magasra. (A Geminidáké szerencsére jóval korábban, olyan éjjel 2 körül van a legmagasabban.)
Augusztusban hullik a legtöbb csillag.

Egy kicsit hullik a hajam (nem nagyon de azért hullik), mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha csak egy kicsit hullik, akkor lehet, ez természetes. Tavasszal meg õsszel látványosabban hullik az ember haja.

Ha csak egy kicsit hullik, akkor lehet, ez természetes. Tavasszal meg õsszel látványosabban hullik az ember haja.
A ricinus olajos pakolás heti 1x sokat segít. Már 2 használat után észrevehatõ a különbség.
Revalid, Szépségkapszula, vitaminok. Egészséges táplálkozás és megfelelõ vízmennyiség :) Ne húzd szorosra a hajgumit, ha összefogod a hajad. Meg ne tépkedd a hajszálakat/hajgumit ki a hajadból :) Nekem a ricinustól kezdett hullani, sajna, pedig jó puhává teszi a hajamat. Mondjuk még így is elég dús. De nem mindenkinél vált ki ilyet, próbáld ki :)


Amióta megszültem hullik a hajam. Mit csináljak hogy abbamaradjon vagy ne hulljon ennyire?

Legjobb válasz: Most hullik ki az, ami a terhesség alatt nem hullott ki + õsz van, ilyenkor cserélõdik a haj is. Illetve a szoptatástól is hullik, mert von el vitamint. Én 1éve szültem, még mindig hullik, de már nem olyan vészesen, viszont van egy csomó új hajam. Akkor lenne okod aggódni, ha nem nõne az új. Sörélesztõ tablette használ.

Most hullik ki az, ami a terhesség alatt nem hullott ki + õsz van, ilyenkor cserélõdik a haj is. Illetve a szoptatástól is hullik, mert von el vitamint. Én 1éve szültem, még mindig hullik, de már nem olyan vészesen, viszont van egy csomó új hajam. Akkor lenne okod aggódni, ha nem nõne az új. Sörélesztõ tablette használ.
szerintem semmit. most azért hullik mert míg terhes voltál addig alig hullott. hormonok.
Semmit nem tudsz tenni, hormonok okozzák! Ahogy elõttem is írták, most hullik ki ami terhesség alatt nem hullott!
Mit jelent, hogy izomból hullik?
A kérdező hozzászólása: Hát azt hogy nagyon!
Akkor Bánfi hajszesz, varga hajcsepp...Próbálkozz ilyenekkel. A hajfestés pedig nem válik elõnyére a hulló hajadnak...Szerintem pihentesd egy kicsit a fejbõröd!
A kérdező hozzászólása: Pihentetem; lassan már 4 éve...

4 hónapos a kislányom. Még mindíg csak szoptatom. Remélem még sokáig tudom majd, de a hajam borzalmasan hullik. Már lassan fésülködni sem merek. Ti mit használtok, vagy mit szedtek a hajhullás ellen?

Legjobb válasz: A hajhullás nem a szoptatás következménye, hanem a hormonális változások miatt van. A terhesség alatt általában nem hullik ki a haj, szülés után a 2-3. hónap körül kezd hullani az anyukák haja és általában az 5-6. hónapig hullik. Nekem a sörélesztõ segített. Pedig már azt hittem, teljesen megkopaszodok))) Hajat mosni, fésülködni mindig félve kezdtem, mert csomókban jött ki a hajam. Az is lehet, hogy a vashiány miatt is hullik a hajad... azt meg igazán egy laborvizsgálat tudná kimutatni. A sörélesztõben rengeteg B-vitamin van, az pedig a bõrre és a hajra is jó hatással van.

A hajhullás nem a szoptatás következménye, hanem a hormonális változások miatt van. A terhesség alatt általában nem hullik ki a haj, szülés után a 2-3. hónap körül kezd hullani az anyukák haja és általában az 5-6. hónapig hullik. Nekem a sörélesztõ segített. Pedig már azt hittem, teljesen megkopaszodok))) Hajat mosni, fésülködni mindig félve kezdtem, mert csomókban jött ki a hajam. Az is lehet, hogy a vashiány miatt is hullik a hajad... azt meg igazán egy laborvizsgálat tudná kimutatni. A sörélesztõben rengeteg B-vitamin van, az pedig a bõrre és a hajra is jó hatással van.
Nyugodtan szedheted, hiszen teljesen természetes anyag. Mint írtam, B-vitamin bomba. Én is szoptatás alatt szedtem. Már a nagyoknál is használtam, de most is rákérdeztem a védõnõre. Õ is ajánlotta.
Bocs: én a Rossmanban vettem, de szerintem más drogériákban esetleg a gyógyszertárakban is megtalálod.
A kérdező hozzászólása: A sörélesztõt szedhetem szoptatás alatt is? Nem lesz tõle baja a babámnak? Hol tudok ilyet venni?
Egyél sok vastartalmú élelmiszert: brokkoli, cékla, máj, mazsola. Én minden nap eszem a céklát, az segített.

Mi lehet az oka, hogy másfél éves keverék kutyimnak állandóan hullik a szőre. Nem csak vedlési időszakban hanem folyton. Elég megsímogatni, és rengeteg szőrszál hullik ki. Ez normális? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: minden kutyának van aljszõre, amit egész évben hullat. kivéve egy két szobakutyának, mint a yorki, máltai. ezen úgy tudsz segíteni, hogy naponta többször jól átkeféled aljszõrkefével. amúgy megy vedlenek a meleg miatt is. nem kell egybõl orvoshoz rohanni vele, ha vakarja, piros a bõre, hámlik, korpás, na akkor viheted.

minden kutyának van aljszõre, amit egész évben hullat. kivéve egy két szobakutyának, mint a yorki, máltai. ezen úgy tudsz segíteni, hogy naponta többször jól átkeféled aljszõrkefével. amúgy megy vedlenek a meleg miatt is. nem kell egybõl orvoshoz rohanni vele, ha vakarja, piros a bõre, hámlik, korpás, na akkor viheted.
Állatorvossal kellene beszélned. Lehet, hogy valamilyen vitaminhiánya van, vagy allergiája. A szomszéd kutyája szója-allergiás volt, bolti konzerv kutyakaját, meg szárazat evett, állítólag tele van szójával. Na annak a kutyusnak hullott állandóan a szõre.
Erre én is kiváncsi lennék. Az én kutyáimnak is eléggé hullik. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, úgy látom nem korpás és nem is vakarózik. Lehet, hogy meg kéne fürdetni?
az sem rossz ötlet :)

Nekem az lenne a problémám, hogy úgy kb. vagy 2 hete észrevettem, hogy húllik a hajam! Eddig is húllt, ez igaz, de most jobban, mint eddig! Mi okozhatja? :D

Amikor ezt tapasztaltam magamon, egyb?l elsírtam magam, mert minden rosszra gondoltam,csak jóra nem!..És már lassan fésülni sem merem,mert annyira félek,hogy még mindig hullik,vagy még jobban fog!És amikor már lanyhult a félelmem,észbekaptam,és rájöttem,hogy az egészet lehet a mandulám okozza,ami még mindig megvan,és mostanában érzem is,hogy érzékeny,és már korábban is mondta a doki,hogy ki kellene vetetni,de én félek,mert az m?téttel jár!..

Legjobb válasz: Mindenképpen orvoshoz kéne menned, ha nagyon hullik a hajad. Remélem nem lesz semmi komoly bajod sem most, sem soha az életben! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)

Mindenképpen orvoshoz kéne menned, ha nagyon hullik a hajad. Remélem nem lesz semmi komoly bajod sem most, sem soha az életben! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Igen mindenképpen, én már holnapra be is terveztem egy háziorvoshoz látogatást, de szerintem tuti, hogy a mandulamûtétet fogja ajánlani, mint tavaly a fül, - orr, -gégész!Nem hullik nagyon, (pl.csomókban), de eléggé zavaró, és észrevehetõ, és szerintem kóros is!Én is remélem! :) Köszi a jókívánságokat!!! :)

12 hete szültem császárral, és tegnap óta csomókban hullik a hajam. Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: Sokaknak hullik a haja szülés után, ennek valszeg nincs köze a császárhoz. Majd elmúlik. De ha nagyon-nagyon-nagyon hullik, akkor inkább menj el az orvoshoz, de ha nem túlságosan, akkor normális dolog.

Sokaknak hullik a haja szülés után, ennek valszeg nincs köze a császárhoz. Majd elmúlik. De ha nagyon-nagyon-nagyon hullik, akkor inkább menj el az orvoshoz, de ha nem túlságosan, akkor normális dolog.

Lányok, nektek hullik a hajatok? Mit használtok rá?

Évek óta hullik a hajam, sokmindent kipróbáltam, cseppeket, hormonos oldat, kapszulák és nemigen váltak be. Tippek, akik hasonló cipõben járnak?

Legjobb válasz: Orvosnál jártál? Az sem mindegy mi számít nálad hajhullásnak, mindenkinek valamennyi haja kijön amikor hajat mos, fésülködik - általában ez olyan 60-80 szál körül még teljesen normális. Ha viszont tényleg "kórosan" hullik, ne csodaszereket keress, hanem orvoshoz fordulj, fõleg, hogy ez az állapot tartósan fennáll.

Orvosnál jártál? Az sem mindegy mi számít nálad hajhullásnak, mindenkinek valamennyi haja kijön amikor hajat mos, fésülködik - általában ez olyan 60-80 szál körül még teljesen normális. Ha viszont tényleg "kórosan" hullik, ne csodaszereket keress, hanem orvoshoz fordulj, fõleg, hogy ez az állapot tartósan fennáll.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, azt mondta hogy kutya bajom és nem kóros a hajhullásom. Elküldött hormonvizsgálatra, ott sem találtak semmit. De engem attól még zavar nagyon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!