Találatok a következő kifejezésre: Mikor haltak a (32 db)

Mikor haltak ki a Nerubianok?

Legjobb válasz: Nem is haltak ki...

Nem is haltak ki...
Mivan?Hát én még itt vagyok!!Nerubián vagyok, akkor ezek szerint kihaltam?o_O
Amikor a pajpajok.
A muncinunusok ették meg õket még pár száz évvel ezelõtt:(
Biznizszt csinált belõlük a licsking.
Az északi - sarkon rengeteg van, keresd õket ott
Megettük õket, mint ahogyan majd titeket is.
Azeroth-on még élnek.
Pár éve vadászták le öket a poloskoidok, mikor megsértették a nerubianok a poloskoid királyt azzal, hogy nem elég nagy a csápja ahhoz, hogy uralkodó legyen.
Több platónyi Nerubian Chitinre volt szükségem, le nyúztam róluk, valószínûleg én voltam az aki miatt kipusztultak. De Durable Nerubhide Cape formájában tovább élnek.

Mikor haltak ki a dinoszauruszok?

Legjobb válasz: 64 MILLIÓ ÉVVEL EZELÕTT HALTAK KI. 150 MILLIÓ ÉVEN KERESZTÜL URALTÁK A FÖLDET.

64 MILLIÓ ÉVVEL EZELÕTT HALTAK KI. 150 MILLIÓ ÉVEN KERESZTÜL URALTÁK A FÖLDET.
Amúgy ki mondhat teljesen biztosat a távoli múltra? Nyilván létezhet több magyarázat ugyanarra a dologra. Ez a fickó az elméletét ("Hovind-elmélet") mutatja be az elõadásában, hogyne lenne benne a "szerintem" "úgy gondolom"?! A kreacionizmuson belül is több magyarázat létezik, de még az evolúcionisták sem teljesen egységesek, sõt vannak ellentmondások is nem csak ebben a témában. Megrendelésre is készülnek publikációk bizonyos érdekek kiszolgálására. Az a tapasztalatom, hogy ami "tudományos" cimkét kap, még nem kell kapásból készpénznek venni - ezt az egyetemen is elmonták a publikációk feldolgozásával kapcsolatban a doktori iskolai tanulmányaim során. Biztosat az mondhat, aki ott volt, esetleg aki nagyon el akarja hitetni az igazát. Ez a véleményem. Magyarázat több is lehet ugyanarra a dologra. Bizonytalan esetben pedig el kell fogadni több lehetséges variációt, egyéb esetben pedig elkezdem vizsgálni, hogy kinek milyen érdeke fûzõdik ahhoz, hogy mégis hogyan is volt az írásos emlékek elõtt. mert valójában a jelen és a jövõ szempontjából lényegtelen... vagy mégsem? Azt is végiggondolnám, hogy mi a következménye az egyik illetve a másik tábor véleményének. Merthogy: miért kell ennyire ölre menni? Ez lehet, hogy mindent megmagyarázna.
Megint én vagyok az, a hibbant kreacionista. Légy szi', nézzetek bele ebbe a videóba: http://www.teremtes.com/media/adinoszauroszokesabiblia.php 0:42:00 idõponttól (csak hogy ne kelljen az egészet végig szenvednetek - feltételezem). Leleteket láthattok arról, hogy dinoszauruszok szerepelnek emberi alkotásokon.
A kreacionisták szerint növényevõ dínó (brachiosaurus) is megjelent a Bibliában, Jób könyvében. Vicc a dolog. VICC.
"Miért van igénye az embernek arra, hogy valaki gondoskodjon róla, szeresse? - még felnõtt korban sem szûnik ez meg, amikor már elláthatja magát." És a többi társas állatnak? Vagy nekik is van saját, külön teremtõ "istenük"? Nem kell ide semmilyen égi atya, meg ilyen fájdalmas ostobaságok, egyszerûen a származásunk után már az ösztöneinkbe bele van kódolva az efféle társas viselkedés.
Például a veréb? Egy másik kérdés: mitõl áltudomány a kreacionizmus és az evolúció-elmélet mitõl nem az? Mert szerintem az evolúcióelmélet sokkal nevetségesebb az õslevessel, amiben egyszer csak élni kezdtek a szerves molekulák, miközben minden összetettebb molekula, atomszerkezet, energiaállapot - bármit mondhatok - az egyszerûbb állapot felé törekszik. Ahhoz, hogy összettebb legyen, energiabefektetésre, továbbmegyek: tervezésre van szükség, most itt pl. egy nanorobotra is gondolhatok, amilyenek a sejtszervecskék is, és az embernek is elég sokat kellett belefektetni, míg létre tudta hozni: elsõsorban tudást, másrészt anyagi ráfordítást a technológiához, harmadsorban a technológia üzemeltetéséhez szintén anyagi réfordítást. És ezek után azt mondja az ember, hogy az evolúciónak van létjogosultsága? Egy nagy baromság! - már elnézést.
Helló. A dínók (egy pár fajuk) még élnek, csak ha ezt tudományosan bebizonyítanák, akkor megdõlne az evolúció-elmélet, ami elég sok más elméletnek az alapja is. Amúgy ez is egy vallás. Legalább annyi nm bizonyítható eleme van, mint egy kereszténységnek... ami azért elgondolkodtató. Ennek a tudományos irányzatnak, amit képviselek, kreacionizmus a neve. Egyik képviselõje Kent Hovid, tõle ered a Hovind-elmélet, egy ideig el lehetett olvasni a wikipédián. Egy pár elõadása: http://www.teremtes.com/letoltesek.php
A keresztények szerint, akik a teremtéselméletben hisznek, a dinoszauruszokkal együtt élt az ember. A Bibliában állítólagos utalások vannak dínókra, viszont inkább valami nagyobb testû gyíkfajok lehettek, mint komodói sárkány, vagy hasonlók.
Szerintem nem halat ki min.A tenger mélyén olyan élet van amirõl még csak gondolni se mernénk csodálatos élõlények vannak oda lent amik pontosan megfelelnek a régészeti rajzoknak.
18:26 Na ezt ki kérem magamnak!:DNincs a világon olyan keresztény aki nem tudná hogy voltak dinoszauruszok:DMég az elfogult hívõ se mondja hogy nem voltak:D
Ami azt illeti, nem is igazán kihaltak, hanem más fajokká alakultak. Utolsõ fennamardt kövületeink, amelyek szerint még járkáltak oriás gyíkok a földön, kb 65 millió évesek.
Szerintem 4 eve!
es a dinok is tanithatok ugy mint a kutyak???
fél órája
Április 11 én halnak majd ki mikor az MSZP nem lesz az ország nyakán s visszamegy telavivba...
lásd t-rex leszármazottja a csirke
veheted pl a paraszauropus vagy t-rex-et
Sok benne a "szerintem" "úgy gondolom" és sok a cinikusan feltett kérdés... ez vajon mit jelent?
Nem csalódtam a videó láttán. Nevetségees, ahogy próbálkoztok... Micsoda bizonyítékok, istenem!
még nem haltak ki! ott a krokodil, gyík, kígyó <--- ezek mind akkor is éltek mint amikor a dinók is, szóval... :)
"ott a krokodil, gyík, kígyó <--- ezek mind akkor is éltek mint amikor a dinók is, szóval... :) " Szóval mi? Attól, hogy valami a dinoszauruszok korában élt, még nem lesz az. A mai korban sem nevezünk mindent embernek csak azért, mert most az "embere kora" van... A helyes válasz: sohasem. A leletek tanulsága szerint a madarak is dinoszauruszok, szóval bár nagy többségük kihalt a K/Pg esemény során, egy részük máig él.
Szerintem a kedves hozzászóló, a , , be van kódolva" kifejezését nem úgy értette hogy bekódolta valaki, hanem hogy be van kódolódva. Csak rosszul fogalmazta meg. Igaz, nem tudjuk bizonyítani, hogy nincs Isten, de sosem azt kell bizonyítani, hogy mi nincs, hanem, hogy mi van. Az evolúció pedig létezik.
Ebbe az a legnagyobb baj, hogy aki hívõ azt mondja hogy nem is léteztek, mer rögtön emberek uralták a földet. Szoval lehet hogy nem léteztek igy kihalni se tudtak :D
Elméletileg 65 millió évvel ezelött, de ha jobban megnézed még ma is élnek köztünk "dinoszauruszok" madarak formájába.
A kreacianizmus egy nevetséges áltudomány ág. Annyira nevetséges módon magyaráznak bizonyos dolgokat, mint ahogy a bibliát meg a csodákat magyarázzák. Bizonyítékaik mind belemagyarázások, mint ahogy Jób könyvében olvasható egy lény, aminek farka mint a cédrus, növényeket eszik, és óriási. Ráfogják, hogy ez a Brachiosaurus. A dínók 65.000.000 éve haltak ki. Bár egy másik TUDOMÁNYOS elmélet szerint nem haltak ki, csak a növényevõk, a ragadozók (pl T.rex) madárszerû alakot kezdtek ölteni, és madarakká változtak. Tehát a mai madarak egyenes ági leszármazottai az egykori húsevõ dínóknak.
"Egy másik kérdés: mitõl áltudomány a kreacionizmus és az evolúció-elmélet mitõl nem az?" Onnan, hogy az elõbbire abszolúte semmilyen bizonyíték nincs, míg az utóbbit lényegében minden alátámasztja. Mindössze errõl az apróságról van szó. Amit az "õslevesben" keletkezett molekulákról írtál, annak pedig semmi köze az evolúcióhoz -- az az abiogenezis elmélete.

A következõ adatok mikor születtek meg elsõnek, és mikor haltak ki?

Relé , integrált áramkör , processzor , tranzisztor ,elektroncsõ

Legjobb válasz: Goggle, Wikipédia

Goggle, Wikipédia
Mindig csak a google, ideje lenne mást is kipróbálni, például a binget: [link]


Mi lehet a baja a gépemnek ha nem akar be bootolni és azt irja ki dma controller errror fatal error system halted?

Legjobb válasz: dma cd/dvd írónál van ha jól emlékszem, azzal lehet gond, illetve, ami még valószínûbb az alaplap.

dma cd/dvd írónál van ha jól emlékszem, azzal lehet gond, illetve, ami még valószínûbb az alaplap.
Hardver hiba. Hívja a hardver gyártó támogatását. A rendszer leállt vidd el szervízbe
A kérdező hozzászólása: Ezidaig en is eljutottam, mert esz nem kell ahozz, hogy bepotyogd a googleba a szoveget!
akkor mégis mit vársz, ennyi információból távsegítséggel csináljuk meg a gépedet? szerinted miért nincs több válaszoló?

Counter strike 1.6 a konzolba beírom hogy /rs és nem nuláza le hogy hányszor haltam meg. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: elõször is nem konzolba kell hanem say-be (z), egyébként meg csak olyan szerveren lehet, ahol van ilyen lehetõség.

elõször is nem konzolba kell hanem say-be (z), egyébként meg csak olyan szerveren lehet, ahol van ilyen lehetõség.
Igen say-be/chat-be kell írni és csak akkor ha van fent ilyen plugin!

Van egy 500mhz es gépem amiben van 384 mb ram és 40 gbos hdd és szeretném feltenni rá a windows xp de mindig mikor bootolom a cd-t és elkezdi telepiteni kiirja hogy system halted ez mi által lehet?

és még egy kérdés ha windows 98 at teszek fel rá honnan töltsem le az op. Rendszert mert hiába irom ki normálisan a gép nem inditja el egyáltalán a win 98 at hogyan telepitem és a biosban mit kell beállitanom?

Legjobb válasz: A 98-ba nem tudok segíteni. Az xp esetében nem próbáltál másik verziót esetleg?

A 98-ba nem tudok segíteni. Az xp esetében nem próbáltál másik verziót esetleg?
A kérdező hozzászólása: oks köszi még kérek válaszokat!
Alien arena tökéletes is lenne (Quake 3 motorral)
Power! 500Mhz-s gépre vannak olyan játékok amik olyan gépre valók, még linuxon is:) Driverek vannak, benne vannak a kernelben, így maximum a videókártya drivert kéne telepíteni, de azt sem javaslom, mert az új nyílt driverek jobbak mint a gyáriak! Lásd ATi HD5770-en, jobban teljesít mint az AMD által írt. Egyébként: http://linuxhogyanok.blogspot.com/2011/07/linux-regebbi-gepe..
És ma 13:48 programok is vannak hozzá ?ill driverek vagy játékok pl fps ?
Ne windowst tegyél rá ha relatív jó teljesítményt szeretnél. Vannak nagyon fain Linuxok mint Pl a Lubuntu vagy a Xubuntu. Egyszerû õket használni, kompatibilisek:) és kis gépigény mellett tünemény grafikájuk van az Xphez vagy a Win98hoz képest:) ÉÉs nem utolsó sorban ingyenesek és jogtiszták:)
A 98 as windowst külön boot floppy lemez kell amit ha van floppy meghajtó a gépeden csak le kell szedni a 6.22 dos rendszert http://ipon.hu/utils/Dos_622_boot_iso Nero segítségével ki tudod írni A windows 98 as telepítõt pedig mellé tudod rakni de ne könyvtárba ragd majd mikor be boot ol fdisk-nem dos partició törlése enter-kilép ujrainditás ismétt fdisk parancs majd partició létrehozása enter ujraindit majd itt kiválasztod hogy legyen cd meghajtó is majd be írod format c:/b és elkezdi formázni a merevlemezt de ha gondolod iso formátumba felrakom a windows ME t amin van már boot és nem kell szarakodni :) ) JA!!system halted kapcsold ki a biosba a boot virus detectiont
A kérdező hozzászólása: de meik linuxot mert az ubuntu 10 nem tudom miért de telepítés közben kikapcsol a monitor
A kérdező hozzászólása: de meik linuxot mert az ubuntu 10et próbáltam de mig tölti a csikot kikapcsol a képernyõ és elkezdenek a ledek világitani
System halted ez annyit jelent, hogy a rendszer leállítva. A hiba okáról nem mond semmit... Próbálj meg egy Linuxot szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: fejtsd ki légyszi jobban, hogy mit kell csinálni, hogy ne legyen system halted!

Miben haltak meg a született feleségekben azok, akik az utolsó rész végén az utca szélén álltak?

Legjobb válasz: Heló! SPOILER!!!!!! AKI NEM LÁTTA A VÉGÉT, NE OLVASSA!!!!!! Szóval név szerint: Mike-ot lelõtték Karen McCluskey rákban - egyébknét õ sajnos élõben is rákban húnyt elhúsz nappal sorozatbéli halála után Edie Britt áramütés Mona Clark kómában halt meg George Williams, altató túladagolása - Bree nem segít neki Juanita Solis leesett a lépcsõn Beth young öngyilkos lett Chuck Vance-t elütötték Rex szívrohamban - rossz gyógyszer miatt Lillian Simms az utolsó napjaiban tért vissza és halt meg, vagy természetes halál, vagy valami betegség Karl Mayer a repülõbecsapódáskor sérülésben Ellie Leonard-ot lelövik Nora huntingtont lelõtték Alma Hodge leesett aháztetõrõl Martha Huber-et megölték Bradley Scott-ot leszúrták Mary Alice öngyilkos pedig lett Ezt nem kimásoltam valahonnan, hanem úgy szedtük össze, úgy néztünk utána, szóval vagy engyed órás meló volt! :D

Heló! SPOILER!!!!!! AKI NEM LÁTTA A VÉGÉT, NE OLVASSA!!!!!! Szóval név szerint: Mike-ot lelõtték Karen McCluskey rákban - egyébknét õ sajnos élõben is rákban húnyt elhúsz nappal sorozatbéli halála után Edie Britt áramütés Mona Clark kómában halt meg George Williams, altató túladagolása - Bree nem segít neki Juanita Solis leesett a lépcsõn Beth young öngyilkos lett Chuck Vance-t elütötték Rex szívrohamban - rossz gyógyszer miatt Lillian Simms az utolsó napjaiban tért vissza és halt meg, vagy természetes halál, vagy valami betegség Karl Mayer a repülõbecsapódáskor sérülésben Ellie Leonard-ot lelövik Nora huntingtont lelõtték Alma Hodge leesett aháztetõrõl Martha Huber-et megölték Bradley Scott-ot leszúrták Mary Alice öngyilkos pedig lett Ezt nem kimásoltam valahonnan, hanem úgy szedtük össze, úgy néztünk utána, szóval vagy engyed órás meló volt! :D
Átlagban megölték õket azt hiszem.
Mary Alice pedig öngyilkos lett és Rexet George Williams mérgezte meg -.-
"Mary Alice pedig öngyilkos lett és Rexet George Williams mérgezte meg -.-" Az elsõ válaszoló mindent leírt, én se válaszoltam már azért, te nem tudom minek etted ide magad és írtad ezt, -.- jellel a végén. Ku12va felesleges volt okoskodni és leírni ugyan azt.

Mikor haltak ki a farkasok Magyarországon? Van rá mód, hogy visszatelepítsék őket?

Legjobb válasz: A 80-as években! Van hogy egy kettõ áttéved a határon de vita van belõle hogy duvadnak számit e vagy pedig érték megõrizni.

A 80-as években! Van hogy egy kettõ áttéved a határon de vita van belõle hogy duvadnak számit e vagy pedig érték megõrizni.
Nincs hova visszatelepíteni, szinte minden hegy be van építve..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, az utolsó különösen kimerítõ. Ami pedig a második választ illeti, elég szomorú, ha ez valóban így van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!